2011 Aralık Anneleri

:) cnm okadar çok alam bence. Çünkü doğumdan sonra da emzirme sütyenleri alacaksın ve 2 yıl sonra hiçbirini kullanamayacaksın. Zaten emzirdikten sonra daha da küçülüyorlarmış.

yaaa küçülmesin ama arkadaşımda hamile benimki kadar büyümedi,bu kadar büyüyüp te o kadar küçülmez heralde,neyse ben 85 alayım 2 tane,ablamın evlendiğinde 75 miş,şimdi 100,aldığı kilonunda etkisi var gerçi,bence bu kadar zamanda bu kadar büyüdüyse fısssssss diye sönmez,öyle umuyom

selam kızlar...

bu gün raporumun son gunu yarın işe gidicem 7 gündür yatıyorum ama hala kanamam geçmedi napıcam bilmiyorum. Dün dr. gittim kanaman artarsa yatırırız hast. duruma bakarız dedi bebişimin suyuda azmış çok üzgünüm...

evet canım esenyurtta oturuyorum.. bende duydum defaktonun fabrikasını ama hiç gitmedim.. bi ara bakayım bari..

hemen git yatırsınlar canım,bana 2 günde yoğun bi tedavi uyguladılar,kan testi,serum,iğneler,düşük iğnesini yapar yapmaz azaldı kanamam,kese aşağıdaydı,öyle bi yukarı çıktı ki iğneden sonra bi sancı girdi karnıma belime,öldüm sandım,ultrasona soktular hemen bi de baktık,kese yer değiştirdiği için öyle bi sancı yapmış,vakit kaybetme,taksiye atla,git,benim kanamam geçti çok şükür,enfeksiyondanmış benimkisi,seninkini de araştırırlar ona göre tedavi ederler

evet canım esenyurtta oturuyorum.. bende duydum defaktonun fabrikasını ama hiç gitmedim.. bi ara bakayım bari..

ben gittim çok uygun biyer 4,90 a 9,90a pantolonlar var ben geçen sezon defactodan aldığım yün kazağın aynısını bu sene 4,90a aldım kazaklarda öle uygun şapkalar var tatil için 4,90a ayyy işte böle herşey 4,90 anacım git en kısa zamanda bende hamile kıyafeti yerine biraz büyük almayı tercih ederim şimdilik zaten ben hep biraz bol giydiğim için herşeyi kimsede anlamıyo

off napıcam şaşırdım canım bu arada çok geçmiş olsun rabbim bebişini sana bağışlasın. Doktor eğer kanaman artarsa hast. yatırıp kontrol altına alıcaz bakıcaz dedi ped sayına filan şimdilik günde 2 günlük ped değiştiriyorum çok aşırı değil belki ama kanama sonunda progestandan başka ve evde dinlemnemden başka bişi yaptamayız dedi dr. başka dr.mı gitsem bilmiyorum. Akıl verin bana

Bende bilmiyorum cnm. Bende internetten hiç almadım, almaya da cesaret edemem. Denemeden alamam. Ama arayan arkadaşlar vardı internetten yardımcı olur diye yazdım.

çok geçmiş olsun canım..bence de yarın tekrar git yatırsınlar..yada yeniden rapor al..evde dinlen..herşeyin hayırlısı..

Kişiden kişiye göre değişir cnm. Abalamın büyük kaldı. Görümcemin 75'den hamileyken 110!a yükselmiş. Şimdi ise öyle bir sütyen boyu olsa 45 felan takması gerekir.
Kendisi çöp kadar zayıfladı tabii. Ondan da olabilir.

11 ile 13 hafta arasinda yapiliyor

benim sadece 1 damla geldi,taksiye bindim gittim,hemen yatırdılar,2 günde 4 tane kalçadan düşük iğnesi yapıldı,6-7 de serumun olduğu yerden yapıldı,enfeksiyondan kaynaklandığı anlaşıldı,4 ünite serum verildi,progestan içince ben sersemleşiyorum,hem iğne kana daha çabuk karışıyo,kanamanın rengi nasıl parlak kırmızı mı,kahve mi,önce kırmızı sonra kahverengiye döndüyse,dinlendikçe geçiyo ama kırmızıysa ihmal etme canm

off ya ne yediysem vucudum sakliyor. Hamile elbiseleri daha almadim, cok pahalilar large alsammi diyorum o da iyice sisiricek. esim gitti gurbete 1 ay olmicak. off ya hamilelikde yalniz cekilmiyi:94:

slm kızlar.hamile kıyafetlerine okadar boşa para vermeyin.kim bilir bidaha ne zaman giyersiniz.ben geçen yazdan uzun elbiselerim var.defaktodan belden lastikli pantolon aldım.lcw den büyük beden tişörtler aldım.tişörtler 10 tl di.kısmet olursa ben doğuma yakın.bebişime masraf yapmak istiyom.kızımın beşiği var.arabasıda var.yeni ciciler alırım sadace.

off ya ne yediysem vucudum sakliyor. Hamile elbiseleri daha almadim, cok pahalilar large alsammi diyorum o da iyice sisiricek. esim gitti gurbete 1 ay olmicak. off ya hamilelikde yalniz cekilmiyi:94:

Allah yardımcın olsun canım ya,ben eskiden korkmazdım ama şimdi geceleri kabus görüyom,bazen bizimki uyanıp 2-3 saat başımı bekliyomuş,insan halsiz ve hasta olunca kabus ta çok görüüyo,çok şükür halsizliğim geçti,yanında kalcak biri yok mu ailenden uzakmısın,ben acayip tırsıyom ya

haklısın canım,benim tuniklerim genelde hep alt kısmı dökümlü şeyler,yazlık bulizlerimde öyle,o tür şeyler alırım yine,normalde de öyle giyiyom zati,pantolon da mecbur 2 tane falan alcaz,onu da lastikli alırsak süper olur:79::79:

çok geçmiş olsun canım..bence de yarın tekrar git yatırsınlar..yada yeniden rapor al..evde dinlen..herşeyin hayırlısı..

Yarın büyük ihtimal yeniden rapor alırım başka bir hast. dr. önermişti arkadaşım ona gitmeyi düşünüyorum.

canım önce kahveydi kırmızıya çevirdi arada kahve oluyor arada kırmızı tam bitti diyorum akşam yine geliyor bişeyler sen istanbuldamıydın canım hangi dr. gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…