- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Kızlar bu gün çok sevinçliyim bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve 7+6 olmuş baştan beri adet günlerimle arada çok fark vardı biraz olsun fark kapanır belki
evet canım esenyurtta oturuyorum.. bende duydum defaktonun fabrikasını ama hiç gitmedim.. bi ara bakayım bari..Çok sevindim cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Bana ne test yapacaklarsa yapsınlar. Nasıl olsa Rabbimin dediği olur. O yüzden hepsini yaptıracağım.
Cnm eylül düğünü için acele etme bence. Kilonu bilemezsin.Ayakların şişecekmi bilemzsin. Düğüne az zaman kala alırsın bence.
Cnm parasından değilde 3-5 ay giyeceğim şeye o kadar vermem. Eminim daha uygunu vardır.
Katılıyorum bu sene çok berbat kreasyonu var lcw'nın. Sevmedim açıkçası.
:) cnm okadar çok alam bence. Çünkü doğumdan sonra da emzirme sütyenleri alacaksın ve 2 yıl sonra hiçbirini kullanamayacaksın. Zaten emzirdikten sonra daha da küçülüyorlarmış.
Nihallacım bildiğim kadarıyla sen esenyurt tarafında oturuyordun değil mi cnm. Hadımköy tarafında de facto2nun fabrika satış mağazası var. Çok uygun fiyatlarla çok çeşit var. Yalnız de factonun hamile kreasyonu yoktur. Ancak elbise, tişört gibi şeyler alabilirsin cnm.
selam kızlar...
bu gün raporumun son gunu yarın işe gidicem 7 gündür yatıyorum ama hala kanamam geçmedi napıcam bilmiyorum.Dün dr. gittim kanaman artarsa yatırırız hast. duruma bakarız dedi bebişimin suyuda azmış çok üzgünüm...
evet canım esenyurtta oturuyorum.. bende duydum defaktonun fabrikasını ama hiç gitmedim.. bi ara bakayım bari..
hemen git yatırsınlar canım,bana 2 günde yoğun bi tedavi uyguladılar,kan testi,serum,iğneler,düşük iğnesini yapar yapmaz azaldı kanamam,kese aşağıdaydı,öyle bi yukarı çıktı ki iğneden sonra bi sancı girdi karnıma belime,öldüm sandım,ultrasona soktular hemen bi de baktık,kese yer değiştirdiği için öyle bi sancı yapmış,vakit kaybetme,taksiye atla,git,benim kanamam geçti çok şükür,enfeksiyondanmış benimkisi,seninkini de araştırırlar ona göre tedavi ederler
buselı yok dugun ıcın acele etmem zaten
eylul 5te dugun eylulde baksam hemen begenır alırım zaten..
pantolonu begendım bende ama burada var mı bılmıyorum yoksa da netten elbıse alısverısı yapmıyorum ..
bı kere yaptım da boyumun ölcusunu aldım.
selam kızlar...
bu gün raporumun son gunu yarın işe gidicem 7 gündür yatıyorum ama hala kanamam geçmedi napıcam bilmiyorum.Dün dr. gittim kanaman artarsa yatırırız hast. duruma bakarız dedi bebişimin suyuda azmış çok üzgünüm...
:) cnm okadar çok alam bence. Çünkü doğumdan sonra da emzirme sütyenleri alacaksın ve 2 yıl sonra hiçbirini kullanamayacaksın. Zaten emzirdikten sonra daha da küçülüyorlarmış.
yaaa küçülmesin ama arkadaşımda hamile benimki kadar büyümedi,bu kadar büyüyüp te o kadar küçülmez heralde,neyse ben 85 alayım 2 tane,ablamın evlendiğinde 75 miş,şimdi 100,aldığı kilonunda etkisi var gerçi,bence bu kadar zamanda bu kadar büyüdüyse fısssssss diye sönmez,öyle umuyom
hımmm ben 11 haftada yapılıyor sandımmm.. ayy inşallahh allah nasip eder o testleri yapmaya... ama bu hafta çok mutluyum allah daim etsin.. dr herkese söyleyebilirmiyim dedim hamile olduğumu dedim.. tabiki dedi... gezmene eğlenmene bak bol bol yürüyüş yap dedi.. azıcık kilo olduğum için
off napıcam şaşırdım canım bu arada çok geçmiş olsun rabbim bebişini sana bağışlasın. Doktor eğer kanaman artarsa hast. yatırıp kontrol altına alıcaz bakıcaz dedi ped sayına filan şimdilik günde 2 günlük ped değiştiriyorum çok aşırı değil belki ama kanama sonunda progestandan başka ve evde dinlemnemden başka bişi yaptamayız dedi dr. başka dr.mı gitsem bilmiyorum. Akıl verin bana
off ya ne yediysem vucudum sakliyor. Hamile elbiseleri daha almadim, cok pahalilar large alsammi diyorum o da iyice sisiricek. esim gitti gurbete 1 ay olmicak. off ya hamilelikde yalniz cekilmiyi:94:
slm kızlar.hamile kıyafetlerine okadar boşa para vermeyin.kim bilir bidaha ne zaman giyersiniz.ben geçen yazdan uzun elbiselerim var.defaktodan belden lastikli pantolon aldım.lcw den büyük beden tişörtler aldım.tişörtler 10 tl di.kısmet olursa ben doğuma yakın.bebişime masraf yapmak istiyom.kızımın beşiği var.arabasıda var.yeni ciciler alırım sadace.
çok şükür canım,sonunda iyileştim,2 hafta evde yattım hiç kalkmadam,şuan halsizliğim geçti ama akıntı tekrar arttı,şimdi de fitil kullanıyom,inş. biter de ben de bebiş te rahat ederiz
Çok geçmiş olsun canım, biter biter.
çok geçmiş olsun canım..bence de yarın tekrar git yatırsınlar..yada yeniden rapor al..evde dinlen..herşeyin hayırlısı..
benim sadece 1 damla geldi,taksiye bindim gittim,hemen yatırdılar,2 günde 4 tane kalçadan düşük iğnesi yapıldı,6-7 de serumun olduğu yerden yapıldı,enfeksiyondan kaynaklandığı anlaşıldı,4 ünite serum verildi,progestan içince ben sersemleşiyorum,hem iğne kana daha çabuk karışıyo,kanamanın rengi nasıl parlak kırmızı mı,kahve mi,önce kırmızı sonra kahverengiye döndüyse,dinlendikçe geçiyo ama kırmızıysa ihmal etme canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?