Çok geçmiş olsun canım, biter biter.
Allah yardımcın olsun canım ya,ben eskiden korkmazdım ama şimdi geceleri kabus görüyom,bazen bizimki uyanıp 2-3 saat başımı bekliyomuş,insan halsiz ve hasta olunca kabus ta çok görüüyo,çok şükür halsizliğim geçti,yanında kalcak biri yok mu ailenden uzakmısın,ben acayip tırsıyom ya
kız mı bekliyon canım,ben rüyamda 2 kere kız gördüm,annem de benim kızım olduğunu görmüş 2 kere,hayırlısı bakalım,öyle aşerdiğim bişey de yok,neyse 1 aya kadar öğreniriz:79::79::79:
ay ne guzel ya kesin kiz olur. Bende bir tuyo bekliyorum. cin astrolojisi erkek diyor ama ruyamda boyle dogru durust cinsiyeti yoktu. ozel bir dua falan varmi acaba?
yok kız ben aynı kızı gördüm 2 gün üst üste benden yardım istiyodu,gözlerime bakıyodu,4-5 yaşındaydı,gözleri kocaman kara karaydı,saçları uzundu,zaten o rüyadan sonra kanamam oldu,hemen acie gittim,annelik tuhaf şey ya,yolunda gitmeyen bişey olunca içime doğuyo,geçen gün de rüyamda doğurduğumu,hemencecik ayağa kalktığımı ve hazsizliğimden eser kalmadığını gördüm,çok dinçtim,elimde ultrason görüntüeri vardı,soruyolardı bi problem mi var diye,yok diyodum,boşu boşuna bir sürü test ama çok şükür sapasağam doğdu kızım diyodum,ama kızımı göremedim
ben de hamile olduğumdan beri hergün resmen uzun metrajlı film çekiyorum uykumda...
konulu,uzun,karmakarışık rüyalar...yorgun kalkıyorum nerdeyse..
kızlar merhaba
2 li testi yaptıran var mı
bana önümüzdeki hafta gel dedi dr.
kendisi bakacakmış
bir de benim yarın 11. haftam bitiyor. ama daha şimdiden 1.5 kg almışım. o kadar da dikkat ediyorum aslında.
sizce çok mu .kilo alan var mı hiç şimdiden benim kadar.
ben de hamile olduğumdan beri hergün resmen uzun metrajlı film çekiyorum uykumda...
konulu,uzun,karmakarışık rüyalar...yorgun kalkıyorum nerdeyse..
kızlar merhaba
2 li testi yaptıran var mı
bana önümüzdeki hafta gel dedi dr.
kendisi bakacakmış
bir de benim yarın 11. haftam bitiyor. ama daha şimdiden 1.5 kg almışım. o kadar da dikkat ediyorum aslında.
sizce çok mu .kilo alan var mı hiç şimdiden benim kadar.
Bende her gece uzun metrajlı film görüyorum. Çoğu kez kabus. Ama benim asıl sıkıntım gergin olmam. O kadar çok gerginim ki hayatımdan herkesi çıkarmak istiyorum. Herkese kızgınım. Eşimi, annemi, kardeşlerimi. Nedeni ise yok. Hiçbir neden yok. Noluyor bilmiyorum. Bilen var mı?
bende kocamdan nefret ediyorum şu an, dün anneme gitcektik annemin evin kapısındayken ben 1 saat arkadaşlarımı görüp öle geliyim dedi girmedim anneme eve dönüyos dedim yoldada ağladım akşamda 7 de yattım daha(( HALA NEFRET EDİYORUM gitsin o aptal arkadaşlarıyla yaşasın istemiyorum onuuuuuuuuuuuuuuuu
Ben çok kötüyüm yaaa.Yuvam yıkılıyor. Artık bıktım herşeyden. yaşamaktanda.
bende kocamdan nefret ediyorum şu an, dün anneme gitcektik annemin evin kapısındayken ben 1 saat arkadaşlarımı görüp öle geliyim dedi girmedim anneme eve dönüyos dedim yoldada ağladım akşamda 7 de yattım daha(( HALA NEFRET EDİYORUM gitsin o aptal arkadaşlarıyla yaşasın istemiyorum onuuuuuuuuuuuuuuuu
ben çok kötüyüm yaaa.yuvam yıkılıyor. Artık bıktım herşeyden. Yaşamaktanda.
hee bi de tabiki pat diye 1 saat için sinirlenmedim 1 gün öncesinde de arkadaşının işyerine yavru köpek almaya gitmişti bigün önce zaten başka bi arkadaş gurubuylaydı ertesi günde öle deyince dünya senin etrafında dönmüyo dedim bu ne yaaaa bugünde konuşmuyorum hala çok sinirliyim akşam tek başıma yürüyüşe çıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?