2011 Aralık Anneleri

ay bende her gun kabus goruyorum. geceleyin korktugumu hatirliyorum ama kalkiyorum bazen yorgunluktan hatirlamiyorum bile. zaten ilk hamile oldugumu gordugum ruyalardan anladim, her gun boyle cok gercekci ruyalar goruyordum ilk baslarda. napalim artik sabredicem. sabreden dervis muradina ermis.

kız mı bekliyon canım,ben rüyamda 2 kere kız gördüm,annem de benim kızım olduğunu görmüş 2 kere,hayırlısı bakalım,öyle aşerdiğim bişey de yok,neyse 1 aya kadar öğreniriz:79::79::79:

ay ne guzel ya kesin kiz olur. Bende bir tuyo bekliyorum. cin astrolojisi erkek diyor ama ruyamda boyle dogru durust cinsiyeti yoktu. ozel bir dua falan varmi acaba?

ay ne guzel ya kesin kiz olur. Bende bir tuyo bekliyorum. cin astrolojisi erkek diyor ama ruyamda boyle dogru durust cinsiyeti yoktu. ozel bir dua falan varmi acaba?

yok kız ben aynı kızı gördüm 2 gün üst üste benden yardım istiyodu,gözlerime bakıyodu,4-5 yaşındaydı,gözleri kocaman kara karaydı,saçları uzundu,zaten o rüyadan sonra kanamam oldu,hemen acie gittim,annelik tuhaf şey ya,yolunda gitmeyen bişey olunca içime doğuyo,geçen gün de rüyamda doğurduğumu,hemencecik ayağa kalktığımı ve hazsizliğimden eser kalmadığını gördüm,çok dinçtim,elimde ultrason görüntüeri vardı,soruyolardı bi problem mi var diye,yok diyodum,boşu boşuna bir sürü test ama çok şükür sapasağam doğdu kızım diyodum,ama kızımı göremedim

ve sabaha kalktığımda 15 günden beri ilk defa kendimi dinç hissettim,sonra rüyamda bir sürü dolma yedim iştahı iştahı,yoğurt yedim,çok güzel şeyler gördüm ve çok şükr iyileştim

ben de hamile olduğumdan beri hergün resmen uzun metrajlı film çekiyorum uykumda...
konulu,uzun,karmakarışık rüyalar...yorgun kalkıyorum nerdeyse..

ben de hamile olduğumdan beri hergün resmen uzun metrajlı film çekiyorum uykumda...

hep bu değişen hormonların etkisi canım,çok tuhaf şeyler görüyoz,uzun uzun,karışık,dediğin gibi herbiri bazen fim kadar uzun,bazısı korkunç,bazısı alakasız saçma

kızlar merhaba
2 li testi yaptıran var mı
bana önümüzdeki hafta gel dedi dr.
kendisi bakacakmış

bir de benim yarın 11. haftam bitiyor. ama daha şimdiden 1.5 kg almışım. o kadar da dikkat ediyorum aslında.
sizce çok mu .kilo alan var mı hiç şimdiden benim kadar.

canim birazcik dikkat et istersen.

ben kg verdim hicbisey yiyemiyorum cunkuuuuu

Bende her gece uzun metrajlı film görüyorum. Çoğu kez kabus. Ama benim asıl sıkıntım gergin olmam. O kadar çok gerginim ki hayatımdan herkesi çıkarmak istiyorum. Herkese kızgınım. Eşimi, annemi, kardeşlerimi. Nedeni ise yok. Hiçbir neden yok. Noluyor bilmiyorum. Bilen var mı?

ben almadım hiç,ama verdiğimi de sanmıyom,kusmam yok,iştahım az ama aç ta kalmıyom,4 ünite serumu yemesem zayıflardım heralde,çok halsizdim çünkü,ama zayıflamadım bi de 2 hafta boyunca hep yattım,yerimden bile kalkmadan,yanlışlar doğruyu götürdü anlayacağın ne - ne + yani:79::79:

bende kocamdan nefret ediyorum şu an, dün anneme gitcektik annemin evin kapısındayken ben 1 saat arkadaşlarımı görüp öle geliyim dedi girmedim anneme eve dönüyos dedim yoldada ağladım akşamda 7 de yattım daha(( HALA NEFRET EDİYORUM gitsin o aptal arkadaşlarıyla yaşasın istemiyorum onuuuuuuuuuuuuuuuu

sakin ol canım,bebişin için yap bunu,o gitsin istediği yere annene sen git,eşimin işi var de,yansıtma,boşver annnenle kafa kafaya ver sohbet et,üzme bebişi,olanların faturasını o çekmesin,anneik zor şey,Allah hepimizin yardımcısı olsn

hee bi de tabiki pat diye 1 saat için sinirlenmedim 1 gün öncesinde de arkadaşının işyerine yavru köpek almaya gitmişti bigün önce zaten başka bi arkadaş gurubuylaydı ertesi günde öle deyince dünya senin etrafında dönmüyo dedim bu ne yaaaa bugünde konuşmuyorum hala çok sinirliyim akşam tek başıma yürüyüşe çıkcam

aman dikkat et kendine akşam akşam işek yer mi peki oturduğun semt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…