2011 Aralık Anneleri

ayyyy bende ne yaparsa yapsın çok seviyorummmhele bi bebek doğsun hele bi sağlıcakla atlatayım o zamannnn alcam hıncımı ama şu an seviyorum doğuma kadar sevcem sonra kırtttt

arkadaşlar...unutmayın..artık bizi hormonlar yönetiyor..nedensiz yere kabuslar,kızgınlıklar..bunların hepsi hormonlardan..boşu boşuna kırmayalım etrafımızdakileri..

herkesin hayat şartları farklı elimizde olmayan sebeplerden de hemen kırılabiliyoruz ama artık ayrı bi sorumluluğumuz var ve burda da babaya çok büyük rol düşüyor,ben kendimi bu açıdan çok şanslı hissediyorum beni seven koruyan kollayan bi eşim var çok vakit geçiremiyoruz belki ama onun sağlıklı olduğunu bilmek nefes aldığını bilmek yetiyor bana eşler arasında illa bi taraf alttan almak zorunda umarım bu günleri sıkıntısız ve en önemlisi huzurlu geçiririz...

ayyyy bende ne yaparsa yapsın çok seviyorummmhele bi bebek doğsun hele bi sağlıcakla atlatayım o zamannnn alcam hıncımı ama şu an seviyorum doğuma kadar sevcem sonra kırtttt

ben hiçte sevmiyorum o da bizi sevmiyo ki sevse böle saçmalıklar yapmaz kötü konuşmak istemiyorum sinirlenmicem sinirlenmicem he bi de sabah mailde saydım ben ona, demezmi kendini düşünmüyosan çocuğuı düşün sen bi annesin sinirlenme Alllllaaaahhhııımmm sen sabır ver sinirlendiren kim acaba sen de babasın o zaman

kızlar bu arada içimi nası dökmüşüm ama iyi ki varsınız

canım yaa ama onlarda haklı sonuçta tamam bi mucizeye vesile oluyoruz ama onlar bizdeki değişikliği anlamazlar ne kadar anlamış gibi yapsalarda mesala dün biz sabahtan çıktık gezmeye ilk saatler baya güzeldi sonra ben yürümekten gezmekten yoruldum hemen naz yapmaya başladım ama her dediğimi yaptı neysee akşam eve girdik o bi daha maç izlemeye çıktı ben baya baya üzüldüm günü birlikte bitirseydik diye maçtan gelmesi 10,30 u buldu ama ben kapıyı açar açmaz bana bi sarıldı yendik yendik diye ayyy o mutlu oldu diye ben daha çok mutlu oldummkızıcaktım ama kıyamadımonlarında kendilerine zaman ayırması lazım ama dimi

kendimi bi melake gördüm kiii yaaa

evet dedim ya c.tesi de tüm gün kendine zaman ayırmış oldu köpek bakmaya gittilerya arkadaşlarıyla bizim siteye döndüler 2-3 saatte orda oturdular bahçede yani eve girmesi 10u buldu c.tesi yoktu yani kısacası şimdi pazarda çıkıp ben 1 saat başka bi arkadaş grubunu göriyim derse adama yuh derler ama dimi benle sadece dün bikaç saat bebekte yürüdü o kadar he bi de dün sabahta annesine kahvaltıya davet etmişler son an haberim oldu hadi sorun çıkarmıyım gidiyim dedim bi dur yani dimi bak bu kadın nası uyumlu sesi çıkmıyo bi düzgün ol yaaa bu haftada düğünleri varmış yeni duydum köylülerinin miş kim olduğunu kendileri bile tarif edemiyolar düşün yani gelmicem oraya da dedim ii oldu gitsin anasıyla

evet canım,ben eskisine göre daha sakinleştim,anne olmama vesile oldu ya,aramızdaki bağ daha da kuvvetlendi,artık tam bi aile olcaz çünkü Allahın izniyle,bundan güzel bişey olabilir mi,bi de sağlık ne güzel şey,kıymetini bilmeliyiz,evliiğin,anneliğin,Allahın verdiği nefese bile şükretmeliyiz,ben 15 gün boyunca,battaniye altında halsiz halsiz yatıyodum,çok şükür bugün ayaktayım,bahar gelmiş,hava güzel,hayat herşeye rağmen bambaşka güzel:79::79::79:

canım bu köpek ne köpeğii:18::18:

ayyy canım ben çok dua ettim sanagöremeyincede çok üzüldümduydum daha da üzüldümama şimdi mutlu ettin bizi:87::87:
ya kırılmayla darılmayla geçen zamanı çöpe atmıyomuyuz evliliklerimiz hep kendi tercihimiz değilmi şikayet etmek bi bakıma yanlış hem onlarada çok haksızlık yapıyoruz ben eşime kırgın olsamda gece bana sarılması herşeyi unutturuyor herşeye değiyor..biz artık kadın olduk daha asiliz daha ağırız utanırlar zaten onlarda yaptıklarından

ayyy aynı kocam sen artık kadın oldun diyo bana yapıp yapıp fenalık geçiriyom neyse kızlar ben anlıcanız mutsuzum bugün anlayışlıda olamıyorum Allah verede akşam güzel bişeyle gelse ama akşamda spora gitcek anacım çok aktif benim kocam benimde çantamı alıyodu sabah spor için gelmicem ben dedim işte böle baaakkk bugune ne demeli otur 2 dk gönlümü al dimi nerdeeeeee

açık açık desene biraz yanımda kal,bana da vakit ayırmanı istiyorum diye,bence o zaman dank eder kafası,sen die getirmeyince,o da farkında değidir belki

açık açık desene biraz yanımda kal,bana da vakit ayırmanı istiyorum diye,bence o zaman dank eder kafası,sen die getirmeyince,o da farkında değidir belki

DİYORUM ZATEN sorunda orda başlıyo ona göre abartıyomuşum etrafında saçma sapan evlilikleri örnek gösteriyo bana neyse kızlar ben çok konuştum durum böle işte Allah herkese akıl fikir versin ne diyim kocama en başta

sakin bi dillle konuşmaya çalış,belki inatlaştığını falan sanıyodur,Allah yardımcın olsun canm

kızlar hormonlar dolayısıyla herkes kafayı yemiş durumda.
ya bişey sorcam size, nolur bi akıl verin: doktor tehlikeli herhangi bir durumum olmadığını söyledi. şimdiye kadar leke falan da gelmedi ama yine de kafamda düşer mi diye bi korku var. yarın sekiz haftamız dolacak. ama korku hep içimde. ya bişey olursa ya bişey olursa diye. olmaz dimi ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…