bende kocamdan nefret ediyorum şu an, dün anneme gitcektik annemin evin kapısındayken ben 1 saat arkadaşlarımı görüp öle geliyim dedi girmedim anneme eve dönüyos dedim yoldada ağladım akşamda 7 de yattım daha(( hala nefret ediyorum gitsin o aptal arkadaşlarıyla yaşasın istemiyorum onuuuuuuuuuuuuuuuu
Bende her gece uzun metrajlı film görüyorum. Çoğu kez kabus. Ama benim asıl sıkıntım gergin olmam. O kadar çok gerginim ki hayatımdan herkesi çıkarmak istiyorum. Herkese kızgınım. Eşimi, annemi, kardeşlerimi. Nedeni ise yok. Hiçbir neden yok. Noluyor bilmiyorum. Bilen var mı?
aman dikkat et kendine akşam akşam işek yer mi peki oturduğun semt
ayyyy bende ne yaparsa yapsın çok seviyorummmhele bi bebek doğsun hele bi sağlıcakla atlatayım o zamannnn alcam hıncımı ama şu an seviyorum doğuma kadar sevcem sonra kırtttt
yok yok sakin bi yer değil cnm merak etmeb.düzünde oturuyorum ben olmadı yürüdüm diyip bahçede takılırım
ben hiçte sevmiyorum o da bizi sevmiyo ki sevse böle saçmalıklar yapmaz kötü konuşmak istemiyorum sinirlenmicem sinirlenmicem he bi de sabah mailde saydım ben ona, demezmi kendini düşünmüyosan çocuğuı düşün sen bi annesin sinirlenme Alllllaaaahhhııımmm sen sabır ver sinirlendiren kim acaba sen de babasın o zaman
ne güldüm kendime işek die bi semt var sandım
işlekkk işlekkk işlekkkk:90::90:
ben hiçte sevmiyorum o da bizi sevmiyo ki sevse böle saçmalıklar yapmaz kötü konuşmak istemiyorum sinirlenmicem sinirlenmicem he bi de sabah mailde saydım ben ona, demezmi kendini düşünmüyosan çocuğuı düşün sen bi annesin sinirlenme Alllllaaaahhhııımmm sen sabır ver sinirlendiren kim acaba sen de babasın o zaman
canım yaa ama onlarda haklı sonuçta tamam bi mucizeye vesile oluyoruz ama onlar bizdeki değişikliği anlamazlar ne kadar anlamış gibi yapsalarda mesala dün biz sabahtan çıktık gezmeye ilk saatler baya güzeldi sonra ben yürümekten gezmekten yoruldum hemen naz yapmaya başladım ama her dediğimi yaptı neysee akşam eve girdik o bi daha maç izlemeye çıktı ben baya baya üzüldüm günü birlikte bitirseydik diye maçtan gelmesi 10,30 u buldu ama ben kapıyı açar açmaz bana bi sarıldı yendik yendik diye ayyy o mutlu oldu diye ben daha çok mutlu oldummkızıcaktım ama kıyamadım onlarında kendilerine zaman ayırması lazım ama dimi
canım yaa ama onlarda haklı sonuçta tamam bi mucizeye vesile oluyoruz ama onlar bizdeki değişikliği anlamazlar ne kadar anlamış gibi yapsalarda mesala dün biz sabahtan çıktık gezmeye ilk saatler baya güzeldi sonra ben yürümekten gezmekten yoruldum hemen naz yapmaya başladım ama her dediğimi yaptı neysee akşam eve girdik o bi daha maç izlemeye çıktı ben baya baya üzüldüm günü birlikte bitirseydik diye maçtan gelmesi 10,30 u buldu ama ben kapıyı açar açmaz bana bi sarıldı yendik yendik diye ayyy o mutlu oldu diye ben daha çok mutlu oldummkızıcaktım ama kıyamadım onlarında kendilerine zaman ayırması lazım ama dimi
canım bu köpek ne köpeğii:18::18:evet dedim ya c.tesi de tüm gün kendine zaman ayırmış oldu köpek bakmaya gittilerya arkadaşlarıyla bizim siteye döndüler 2-3 saatte orda oturdular bahçede yani eve girmesi 10u buldu c.tesi yoktu yani kısacası şimdi pazarda çıkıp ben 1 saat başka bi arkadaş grubunu göriyim derse adama yuh derler ama dimi benle sadece dün bikaç saat bebekte yürüdü o kadar he bi de dün sabahta annesine kahvaltıya davet etmişler son an haberim oldu hadi sorun çıkarmıyım gidiyim dedim bi dur yani dimi bak bu kadın nası uyumlu sesi çıkmıyo bi düzgün ol yaaa bu haftada düğünleri varmış yeni duydum köylülerinin miş kim olduğunu kendileri bile tarif edemiyolar düşün yani gelmicem oraya da dedim ii oldu gitsin anasıyla
evet canım,ben eskisine göre daha sakinleştim,anne olmama vesile oldu ya,aramızdaki bağ daha da kuvvetlendi,artık tam bi aile olcaz çünkü Allahın izniyle,bundan güzel bişey olabilir mi,bi de sağlık ne güzel şey,kıymetini bilmeliyiz,evliiğin,anneliğin,Allahın verdiği nefese bile şükretmeliyiz,ben 15 gün boyunca,battaniye altında halsiz halsiz yatıyodum,çok şükür bugün ayaktayım,bahar gelmiş,hava güzel,hayat herşeye rağmen bambaşka güzel:79::79::79:
canım bu köpek ne köpeğii:18::18:
arkadaşının işyerine yavru kangal alcaklardı gidip o köpeğe baktılar köpekte yavru dedikleri 5 aylık olmuş
ayyy canım ben çok dua ettim sanagöremeyincede çok üzüldüm duydum daha da üzüldüm ama şimdi mutlu ettin bizi:87::87:
ya kırılmayla darılmayla geçen zamanı çöpe atmıyomuyuz evliliklerimiz hep kendi tercihimiz değilmi şikayet etmek bi bakıma yanlış hem onlarada çok haksızlık yapıyoruz ben eşime kırgın olsamda gece bana sarılması herşeyi unutturuyor herşeye değiyor..biz artık kadın olduk daha asiliz daha ağırız utanırlar zaten onlarda yaptıklarından
canım bu köpek ne köpeğii:18::18:
ayyy canım ben çok dua ettim sanagöremeyincede çok üzüldüm duydum daha da üzüldüm ama şimdi mutlu ettin bizi:87::87:
sağol canım,Allah razı olsun
ayyy aynı kocam sen artık kadın oldun diyo banayapıp yapıp fenalık geçiriyom neyse kızlar ben anlıcanız mutsuzum bugün anlayışlıda olamıyorum Allah verede akşam güzel bişeyle gelse ama akşamda spora gitcek anacım çok aktif benim kocam benimde çantamı alıyodu sabah spor için gelmicem ben dedim işte böle baaakkk bugune ne demeli otur 2 dk gönlümü al dimi nerdeeeeee
açık açık desene biraz yanımda kal,bana da vakit ayırmanı istiyorum diye,bence o zaman dank eder kafası,sen die getirmeyince,o da farkında değidir belki
DİYORUM ZATEN sorunda orda başlıyo ona göre abartıyomuşum etrafında saçma sapan evlilikleri örnek gösteriyo bana neyse kızlar ben çok konuştum durum böle işte Allah herkese akıl fikir versin ne diyim kocama en başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?