ben pko hastsıyım 34 günde bir regl oluyordum sence geç döllenmeden mi sonuç bu çok panikledim:18:
Canım kesen görünür doktora gitsen.Kese varsa problem yok..Sayıları ise ben bilemem canım ya..
perşembe günü gideceğim canım eşim izin aldı
Bende pkoya yakalandım 4-5 ay olmuştu.Peki yumurtanın çatlamasını hissettin mi, gününü biliyo musun?
Regl olmamışsan problem yok şimdilik.Kasıklarında çekme var mı?Bende perşembe gidecem.İyi haberlerini bekliyorum:)
Bende ilk gebeliğimde bulantı yaşadım.Üçüncü ay sonunda bitti, geçecek.Yalnız kusma yoktu.Bu arada elevit kullanıyorum ben..[/QUOTEinşallah en yakın zamanda geçer şu bulantılarım çok kötü bişey yaaa.en iyisi hangi ilaç acaba haftaya dr.a sorsam ii olucak.
olmadım kasıklarımda çekme var çok hafif göğüs uçlarımda acı var ben de senden iyi haberler bekliyorum canım bu arada adım serap
Bende pko yoktu.Olduktan sonra yumurtlama günümü iyi bilirim.Ağrıdan duramam çünkü.17 sinde mesela yumurtam çatladı benim..Eğer pkodan dolayı geç çatlamışsa yumurtan döllenmende geç olmuştur.Endişelenme..
inşallah herhangi bir sorun yoktur benim ilk bebeğim sol tarafımda daha çok çekme var
Yoktur, zannetmem.Perşembe günü keseni görünce rahatlarsın..
ben de 6+1 de gitmiştim görmemiştim. şimdi 6+6 yım ama bi hafta daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.kızlaar bebeğinin kalp atışını duyan var mı.vajinal ultrasonda mı duyuldu.ben karından baktırıyorum.daha bebeği bile göremedim.6+2 oldum.kesenin büyümesi normal dedi.
ben de 6+1 de gitmiştim görmemiştim. şimdi 6+6 yım ama bi hafta daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.
ben 6 haftalıkken karından keseyı gordum
7 haftalıkken kalp atısını duyduk
bugun tekrar doktora gıttım hersey normal dedı kalp atıs hızı 150 imiş
masallah kuzuma
belkı gec döllenme olabılır kızlar telas yapmayın
benim de geç döllenme canım:)maşallahh canımmm.her şey süper darısı başımıza.benim geç döllenme zaten.bebeğide 7 haftalıkken mi gördün.alttan baksam görünr dedi bana ama ben istemedim.
ben de 6+1 de gitmiştim görmemiştim. şimdi 6+6 yım ama bi hafta daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?