2011 Aralık Anneleri

Bende pkoya yakalandım 4-5 ay olmuştu.Peki yumurtanın çatlamasını hissettin mi, gününü biliyo musun?

artık bebek işini rafa kaldırmıştım mart 2008 den beri istiyorduk olmuyordu boşverdim rafa kaldırdım meleğim geldi o yüzden hatırlamıyorum canım

Regl olmamışsan problem yok şimdilik.Kasıklarında çekme var mı?Bende perşembe gidecem.İyi haberlerini bekliyorum:)

olmadım kasıklarımda çekme var çok hafif göğüs uçlarımda acı var ben de senden iyi haberler bekliyorum canım bu arada adım serap

Bende pko yoktu.Olduktan sonra yumurtlama günümü iyi bilirim.Ağrıdan duramam çünkü.17 sinde mesela yumurtam çatladı benim..Eğer pkodan dolayı geç çatlamışsa yumurtan döllenmende geç olmuştur.Endişelenme..

olmadım kasıklarımda çekme var çok hafif göğüs uçlarımda acı var ben de senden iyi haberler bekliyorum canım bu arada adım serap

Bacaklarını uzatıp yatamıyorsan, bu belirtileri gösteriyosan problem yok gibi canım.İlk gebeliğinse kasıklarda çekmeyi bariz hissedersin..Memnun oldum canım.Benim adım nikimde:)

inşallah herhangi bir sorun yoktur benim ilk bebeğim sol tarafımda daha çok çekme var

yagmursesi biras geç oldu cevap için ama giremedim internete 2 gündür kalp atışlarını tam olarak 6+2 de duyduk. Ama herkesde farklı olabiliyor bu yüzden lütfen stres yapma

canım lorinleyla
şu nöbet olayında biraz daha aydonlatsana bizi. ben nette araştırıdm ama gece nöbeti yazıyor. okul nöbetiyle ilgili bişey bulamadım. bi kaynak göstermek lazım idareye. her idare billgili olmuyor.

kızlaar bebeğinin kalp atışını duyan var mı.vajinal ultrasonda mı duyuldu.ben karından baktırıyorum.daha bebeği bile göremedim.6+2 oldum.kesenin büyümesi normal dedi.

kızlaar bebeğinin kalp atışını duyan var mı.vajinal ultrasonda mı duyuldu.ben karından baktırıyorum.daha bebeği bile göremedim.6+2 oldum.kesenin büyümesi normal dedi.
ben de 6+1 de gitmiştim görmemiştim. şimdi 6+6 yım ama bi hafta daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.

ben 6 haftalıkken karından keseyı gordum

7 haftalıkken kalp atısını duyduk

bugun tekrar doktora gıttım hersey normal dedı kalp atıs hızı 150 imiş

masallah kuzuma

belkı gec döllenme olabılır kızlar telas yapmayın

maşallahh canımmm.her şey süper darısı başımıza.benim geç döllenme zaten.bebeğide 7 haftalıkken mi gördün.alttan baksam görünr dedi bana ama ben istemedim.

ben de 6+1 de gitmiştim görmemiştim. şimdi 6+6 yım ama bi hafta daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.

canımm kese sandım pardon aynı durumdayız.alttan baksa senin de gözükürdü ama baktırma boşver bende yanaşmıyom.karından görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…