benim ilk hamileliğimde 4.ayına kadar karnım değişmemişti ama 2.hamileliğimde daha farklı oldu daha erken sürede şişmeye başladı ve bu 3.hamileliğim benimde bu aralar farketmeye başladı birde karından öte bel kısmı hemen dolgunlaşmaya başlıyor ondan dolayıda suan pantolonlarımın hepsi sıkıyor
göğüsler desen benimde cok büyüdü
benim göğüsler eskisinin 2 katı,85 aldım nbb de indirim vardı,o bile zorla oldu,damarlar var heryanında,çok gergin,uçları genişledi
Canim çatlaklar baslamadan onlemini al sonra gecmesi imkansiz susam yagi tavsiye etti benim doktorum yada catlak kremi lierac in var kullanabilirsin
benim göğüsler eskisinin 2 katı,85 aldım nbb de indirim vardı,o bile zorla oldu,damarlar var heryanında,çok gergin,uçları genişledi
kızlar peki saç kestrime konusunda ne diyorsunuz.....
ben kestirmem diyordum ama şimdi kestirmek istiyorummm kararsızım..
hani batıl inanç var yaa....
Ay ben yine acıktım yaa, midem kazınmaya ve anında bulanmaya başladı herzamanki gibi :26: bişeyler atıştırmam lazım
benim ilk hamileliğimde cok büyümüşlerdi yanlız ben hep karnımı kremledim hiç göğüslerimi kremlemek aklıma gelmemişti ozaman ve dogum sonrasına farkettimki karnımda hiç çatlak yok ama göğüs etrafım cok çatlamış..şimdiden istersen yaglı bir kremle kremle hergün, çatlak oluşmasın deriyi beslemek lazım gerilirken
şuan omuz üstümde zaten kısa da ben daha kısa yapmak istiyorum... ne bileyim canım yaa... öyle diyorlar ya işte......cnm saç kestirmenin bebege hiçbir zararı yok boşver sen batıl inançları..ben diğer iki hamileliğimdede yaz aylarında kısacık kestirdim hep saçlarımı..yaz gelince anlarsınız sıcaklarda hamilelikle birlikte cok sıkıntı veriyor saçlar
cnm ya sende benim gibisin bende acıkmaya hiç gelemiyorum hemen içim kazınıyor ve midem bulanmaya başlıyor
şuan omuz üstümde zaten kısa da ben daha kısa yapmak istiyorum... ne bileyim canım yaa... öyle diyorlar ya işte......
Bir kadının dışarıdan bakıldığında hamile olduğu en erken 16. hafta civarında ve ancak çıplakken anlaşılabilir. Giyinik durumda ise büyüyen karın 20. haftalar civarında fark edilebilir. Hatta biraz iri yapılı kadınlar bol kıyafetler giyerek hamileliklerinin son dönemlerine kadar durumlarını gizleyebilirler. Gebelikte karın büyüklüğünü sağlayan temel faktör bebeğin içinde bulunduğu uterus yani rahimdir. Hamilelik öncesinde yaklaşık 70-80 gram ağrılığında ve armut şeklinde olan rahim bebekle birlikte büyümeye başlar ve gebeliğin sonunda ağrılığı yarım kiloyu geçer. Rahim hamilelikten önce leğen kemiklerinin arkasında yerleşmiştir ve karın üzerinden elle hissedilemez. Hamilelik 12. haftaya ulaştığında büyümesine devam eden rahim kasıktaki tüy çizgisi civarına yükselir ve ilk kez leğen kemiklerinin üzerine çıkar. Bir başka deyişle gebeliğin ilk üç aylık döneminde pantolonların dar gelmesi bebeğe ve gebeliğe bağlı karın büyümesine değil annenin aldığı kilolara bağlıdır.
Gebelikte dışarıdan bakıldığı zaman karnın büyümesi için en erken 16. hafta civarına gelinmesi gerekir. Gebelikte 16. haftada ancak çıplakken karnın büyüdüğü gözlemlenebilir. Giyinik durumunda ise gebenin büyüyen karnını 20. hafta civarında dışardan fark edebilirsiniz.[/QUOT
Ben bu klişelere katılmıyorum açıkçası.Herkesin bünyesi başka. Bir kadın gördüm 5 aylık görünüyordu. Meğer 9 aylıkmış. Yada benim ablam 4 aylıkken bir karnı vardı(su ikiziymiş) 9 aylık gibiydi. Şimdi benimde karnım şişti epey. Ben şimdi napıyım peki iteliyimde geri mi gitsin. Şişti işte.
Ay dün akşam biraz uzanmıştım. Eşim dedi kalk yatağa geçelim. Bir fırladım o iri gögüsler şöyle bir sağa sola sallandı mı. Ay nasıl cnm acıdı anlatamam.Resmen patlamak üzere olan balon gibi şişmişler ya. Beden olarak hala 85 kulanıyorum ama artık balon gib oldular.:97:
benim göbeğim zaten çok var.. ama karnımın altında gözle görülür bir şişlik var pantalonlarımın düğmesi açık dolaşıyorum
şuan omuz üstümde zaten kısa da ben daha kısa yapmak istiyorum... ne bileyim canım yaa... öyle diyorlar ya işte......
Gebelikte dışarıdan bakıldığı zaman karnın büyümesi için en erken 16. hafta civarına gelinmesi gerekir. Gebelikte 16. haftada ancak çıplakken karnın büyüdüğü gözlemlenebilir. Giyinik durumunda ise gebenin büyüyen karnını 20. hafta civarında dışardan fark edebilirsiniz.[/QUOT
''''Ben bu klişelere katılmıyorum açıkçası.Herkesin bünyesi başka. Bir kadın gördüm 5 aylık görünüyordu. Meğer 9 aylıkmış. Yada benim ablam 4 aylıkken bir karnı vardı(su ikiziymiş) 9 aylık gibiydi. Şimdi benimde karnım şişti epey. Ben şimdi napıyım peki iteliyimde geri mi gitsin. Şişti işte.'''
aynen cnm bu birazda yapı meselesi kiminin iç karnı geniş olur dışardan cok belli olmaz kiminin dar olur karnı cok şişer..ve benim bu haftalarda başladı şişmeye aynaya bakınca farkediliyor küçükte olsa orada bir kabartının olması
benim göbeğim zaten çok var.. ama karnımın altında gözle görülür bir şişlik var pantalonlarımın düğmesi açık dolaşıyorum
aynen cnm bende suan öyle pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum üzerine uzun tunik giyince gözükmüyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?