2011 Aralık Anneleri

benim göğüsler eskisinin 2 katı,85 aldım nbb de indirim vardı,o bile zorla oldu,damarlar var heryanında,çok gergin,uçları genişledi

benim göğüsler eskisinin 2 katı,85 aldım nbb de indirim vardı,o bile zorla oldu,damarlar var heryanında,çok gergin,uçları genişledi

Canim çatlaklar baslamadan onlemini al sonra gecmesi imkansiz susam yagi tavsiye etti benim doktorum yada catlak kremi lierac in var kullanabilirsin

Canim çatlaklar baslamadan onlemini al sonra gecmesi imkansiz susam yagi tavsiye etti benim doktorum yada catlak kremi lierac in var kullanabilirsin

çatlak derken göğüs ucu mu,benim göğüs ucum küçük zaten,yumuşak hem de,etrafındaki damarlar harita gibi duruyo,yeşil yeşil çok hızlı büyüyüp,sertleştiği için

selam kizlar nasilsiniz
nasil gidiyor hamilelik
catlakda genetik kizlar ne kullanirsaniz kullanin oluyor yani derinize ve genetiginize bagliiiiiii

benim ilk hamileliğimde cok büyümüşlerdi yanlız ben hep karnımı kremledim hiç göğüslerimi kremlemek aklıma gelmemişti ozaman ve dogum sonrasına farkettimki karnımda hiç çatlak yok ama göğüs etrafım cok çatlamış..şimdiden istersen yaglı bir kremle kremle hergün, çatlak oluşmasın deriyi beslemek lazım gerilirken

kızlar peki saç kestrime konusunda ne diyorsunuz.....
ben kestirmem diyordum ama şimdi kestirmek istiyorummm kararsızım..
hani batıl inanç var yaa....

Ay ben yine acıktım yaa, midem kazınmaya ve anında bulanmaya başladı herzamanki gibi :26: bişeyler atıştırmam lazım

kızlar peki saç kestrime konusunda ne diyorsunuz.....
ben kestirmem diyordum ama şimdi kestirmek istiyorummm kararsızım..
hani batıl inanç var yaa....

cnm saç kestirmenin bebege hiçbir zararı yok boşver sen batıl inançları..ben diğer iki hamileliğimdede yaz aylarında kısacık kestirdim hep saçlarımı..yaz gelince anlarsınız sıcaklarda hamilelikle birlikte cok sıkıntı veriyor saçlar

hiç bilmiyodum süreyim bari,sağol:79::79::79:

şuan omuz üstümde zaten kısa da ben daha kısa yapmak istiyorum... ne bileyim canım yaa... öyle diyorlar ya işte......

cnm ya sende benim gibisin bende acıkmaya hiç gelemiyorum hemen içim kazınıyor ve midem bulanmaya başlıyor

Aynen valla yaa ama okadar mide kazınmasına sanırsın ki 1 haftadır bişey yemiyorum ama bir iki lokma peynir yiyorum küçük bir dilim ekmekle, anında yatışıyo, ne bulantı kalıyo ne kazınma eğer ana öğün saatimse adam akıllı yiyorum tabi o ayrı

şuan omuz üstümde zaten kısa da ben daha kısa yapmak istiyorum... ne bileyim canım yaa... öyle diyorlar ya işte......

ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez kestirdim,o zamanlar 2 taneydi,onlara kan ve demir fazla lazım olcak dedim saçlarıma kıydım,kısalttım,saçlarım çok gür ve sık,bütün vitamini kanı onara değil yavrularıma vereyim demiştim,şimdi zar zor toplanıyo

benim göbeğim zaten çok var.. ama karnımın altında gözle görülür bir şişlik var pantalonlarımın düğmesi açık dolaşıyorum

Canım omuz üstündeyse bırak uzasınlar ki yazın sıcaklarda bunaldığında rahat rahat toplanabilsinler, şimdi daha da kısaltsan yazın toplanamicak boya gelecekler, enselerini yakacaklar, ya çok çok kısa olması lazım ya da toplanabilir derecede uzun olmalı bence, benimkiler omuzları biraz geçiyo şu an, kestirmeyi de düşünmüyorum hiç, yazın rahat rahat toplar gezerim diyorum, bunaltmazlar beni

benim göbeğim zaten çok var.. ama karnımın altında gözle görülür bir şişlik var pantalonlarımın düğmesi açık dolaşıyorum

aynen cnm bende suan öyle pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum üzerine uzun tunik giyince gözükmüyorda

Ay valla aynı durumdayım yaa, çok komikiz haa biyerlerde bayılıp kalsak tuniği bi kaldıracaklar pantolonun düğmeleri açık oy oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…