- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
kızlar 12.haftada cinsiyet belli oluyomuş.doktorum dedi.cinsiyetler oluşmaya başlar topikte hadi hayırlısı.benim içime erkek doğuyor.
benım kı 12+ 5 ıdı
bellı oldu kesın degıl ama benımde ıcıme erkek doguyordu aama kız ıstıyordum
gonlume gore verdı allahım kızım olucakmıs..kesın olmasa da
Pişşt fıstık naber ? 3,5 aylık falanken sanırsam :S
:84::84::84:iyiyim caniiim senden naber :) yaaa burda 19.20 haftalarda tam net belli olsun diee o aylarda cagiriyorlar da turkiyeye gelmek istiyoruuum:84::84::84::84::84::84::84:
benim 2.hamileliğimde yani oglumda 12-13haftalık falanken doktor oglun olacak demişti bana öylede oldu..gerçi bebeğin o andaki duruş pozisyonuna baglı oluyor cinsiyetini söyleyebilmeleri bazende bebek göstermiyor..
ama ben kızımda da oglumdada erken ögrendim..bakalım bundada öyle olur inş ama benimde içime doğan erkek
ya ne dönemi,ne çin takvimi kızlar ya,Allah bilir neyin ne olcağını,böyle şeylere inanmayın,az kaldı öğrenecez elbet:79::79::79:
canım maşallah 3. bebek mi.inşallah canım gönlüne göre olur
maşallah canım çok sevindim.benimki 10 haftalık 2 hafta sonra belli olacak dedi.ekşimi istiyodu canın tatlı mı ona göre bakim.benim hep ekşi istiyoda.
canımm ne güzell.allah bizede o günleri göstersin inşallah.çocukları çok sewiyorumm bennevet cnm 3.ye bekliyoruz bakalımsüpriz yaptı bize bir kızım bir oglum oldugu için bu sefer cinsiyeti hiç farketmiyor ama nedense hep bir oglum daha olacakmış gibi geliyor
ekşi istiyordu ...sımdı neler ıstedıgını saymayayım
cok ekşi yedıgımde tabı kı tatlı ıstıyordu
ve bıl bakalım ismi ne olacak
canımm ne güzell.allah bizede o günleri göstersin inşallah.çocukları çok sewiyorumm benn
bende ekşii kız olabilir o zamn benimde.ne olcak merak ettim.eminim çok güzel bir isim düşünmüşsündür canım.
Teyzoşlar bizim uykucuklarımız geldi, güzellik uykumuza yatıyoruz minnakımla
Ay yarın okul yok, cuma da yok, tam 4 gün tatil süpper oldu yaaaaaaaa
amin cnm inş rabbim gönlüne göre versin senin ilk bebek sanırım bu ve kaç haftalıksın suan
Masaaaaaaaaaal
masalıma en yakısacak olan ısım bu ..
çok güzel bir isim canım ismiyle yaşasın masal gbi güzelm bir hayatı olsun
Masaaaaaaaaaal
masalıma en yakısacak olan ısım bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?