2011 Aralık Anneleri

kızlar 12.haftada cinsiyet belli oluyomuş.doktorum dedi.cinsiyetler oluşmaya başlar topikte hadi hayırlısı.benim içime erkek doğuyor.

benım kı 12+ 5 ıdı

bellı oldu kesın degıl ama benımde ıcıme erkek doguyordu aama kız ıstıyordum

gonlume gore verdı allahım kızım olucakmıs..kesın olmasa da

benım kı 12+ 5 ıdı

bellı oldu kesın degıl ama benımde ıcıme erkek doguyordu aama kız ıstıyordum

gonlume gore verdı allahım kızım olucakmıs..kesın olmasa da

maşallah canım çok sevindim.benimki 10 haftalık 2 hafta sonra belli olacak dedi.ekşimi istiyodu canın tatlı mı ona göre bakim.benim hep ekşi istiyoda.

benim 2.hamileliğimde yani oglumda 12-13haftalık falanken doktor oglun olacak demişti bana öylede oldu..gerçi bebeğin o andaki duruş pozisyonuna baglı oluyor cinsiyetini söyleyebilmeleri bazende bebek göstermiyor..
ama ben kızımda da oglumdada erken ögrendim..bakalım bundada öyle olur inş ama benimde içime doğan erkek

canım maşallah 3. bebek mi.inşallah canım gönlüne göre olur

maşallah canım çok sevindim.benimki 10 haftalık 2 hafta sonra belli olacak dedi.ekşimi istiyodu canın tatlı mı ona göre bakim.benim hep ekşi istiyoda.

ekşi istiyordu ...sımdı neler ıstedıgını saymayayım

cok ekşi yedıgımde tabı kı tatlı ıstıyordu

ve bıl bakalım ismi ne olacak

evet cnm 3.ye bekliyoruz bakalımsüpriz yaptı bize bir kızım bir oglum oldugu için bu sefer cinsiyeti hiç farketmiyor ama nedense hep bir oglum daha olacakmış gibi geliyor
canımm ne güzell.allah bizede o günleri göstersin inşallah.çocukları çok sewiyorumm benn

ekşi istiyordu ...sımdı neler ıstedıgını saymayayım

cok ekşi yedıgımde tabı kı tatlı ıstıyordu

ve bıl bakalım ismi ne olacak

bende ekşii kız olabilir o zamn benimde.ne olcak merak ettim.eminim çok güzel bir isim düşünmüşsündür canım.

kızlar bu arada yarın göbek şov topıgımızı acıyorummmm

bol bol foto cekınelım de yukleyelım emı..

hatıramız kalsınnnn

kocişi yolladım dışarı attım kendimi sizlerin yanına nasılsınız?:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…