2011 Aralık Anneleri

en yaşlınız benim ya ondan :) şubatta 22. seneme girdim o yüzden

Ya şaşırdım vallahi. Hiç aklıma gelmemişti. Ne güzel işine yaramış. Bakalım yarın vereceğim nöbet raporunu. Nöbetten muaftır yazdı doktor.

Ya şaşırdım vallahi. Hiç aklıma gelmemişti. Ne güzel işine yaramış. Bakalım yarın vereceğim nöbet raporunu. Nöbetten muaftır yazdı doktor.

evet ben de şaşıyorum onca sene nasılda çabuk geçti diye...
bence sende işe yarar erken doğumun var önünde örnek.
bu konuda idareye baskı kur mutlaka bir risk daha alamayacağını falan söyle.
ayrıca neden çekiniyorsunki idareden .hiç meydan verme. onların yapabilecekleri en kötü şey sana düşük sicil vermek bu senin için önemli mi? değildir diye ümit ediyorum.
sen görevini adabıyla yaptıktan sonra kimse de seni bu meslekten atamaz. benim parolam budur "kimse beni bu meslekten atamayacağına göre gerisinin önemi yok".atamaz çünkü çalışıyorum, atamaz çünkü görevimin hakkını veriyorum. haklarımı aradım diye fenalıkta kimse yapamaz.
sen de restini çek. doktor bunu yazdıysa tamamdır.

kizlar tesekkurler goz aydinliginiz icin ama bende 1 sorun var ben hala emziriyorum oglum birakmiyor emmeyi gunde 1kez cabucak birakmaliyim biliyorum amaaa nasil Starimu yardi lutfen seninde 2.bebegin sekerrrr..

listeyi düzenlemek için biraz geçmişe gidince gördüm msjını canım , benim oğluş 16 aylıkken bıraktı , o yüzden sorun yaşamadık . ama aynı dönemden bir arkadaşım var ki 2. bebeğini 16 nisanda doğurdu ve kızını hamileliğinde 20. haftaya gelinceye kadar emzirdi , bir sorun yaşamadılar . yeni doğan bebeği ( oğlu ) 3600 gr doğdu
istanbulda yaşayan anneler.. hangi hastaneye gidiyorsunuz..

kizlar neden yazmiyosunuz bakem altakilarrr

listeyi düzenlemek için geçmişte dolanınca haliyle günün muhabbetlerinden geri kalıyor insan değil mi

hayırlı olsun , sağlıklı bir süreç dilerim

kızlaar bebeğinin kalp atışını duyan var mı.vajinal ultrasonda mı duyuldu.ben karından baktırıyorum.daha bebeği bile göremedim.6+2 oldum.kesenin büyümesi normal dedi.

dr.un ne dediyse doğrudur canım , güven .. içine sinmiyorsa başka bir dr.a daha görün .. zaten büyüme yada gelişme olmasa bunu mutlaka sana söylerdi , büyük olasılıkla geç tutunma olmuştur

dr.um benden istemedi ama İzmirdeyken hamileliğimin son haftalarında göründüğüm başka bir dr. trombofili olduğumu söylemişti .. buradaki dr.um ise böyle bir şeyin olmadığını söylüyor ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri ( ilk hamileliğim de dahil ) coraspirin kullandırıyor .. sanırım sırf içim ragat etsin diye başka bir hast.de yaptırıcam bu testi

ben olsam başka bir dr. seçerdim , senin ve bebeğinin gelişimini ciddiyetle takip edecek ve seni önemsediğini hissettirecek bir dr. olmalı bu kişi bence ..

kızlarr gündüz nöbeti için bişeyler buldunuz mu?6 aya kadar tutuluyo biliyorum.ama düşük riski falan varsa ne olcak?

arkadaşlar vicdan yaptırın , baskı yapın , bu sizin canınızdan can , herşeyiyle size bağlı , hiçbirşeyden de önemli değil .. gerekirse dr.unuzdan belge düzenlemesini isteyin ama bir şekilde tutmayın o nöbetleri

Merhaba arkadaşlar bende Aralık annesi olacam inşallh,
Dün idrar testi yaptım öğrendim henüz dr. gitmedim
hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.

hayırlı olsun canım , inşallah sağlıkla tamamlarız beraber

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada listeyi düzenledim ilk sayfada , herkesin verdiği kadar bilgilerini girdiğimi sanıyorum .. eksik olursa buradan belirtirsiniz yine

Merhaba bayanlar :))) Bugün hamile olduğumu öğrendim, çok tuhaf bir duygu şuursuz şuursuz bakınıyorum sağa sola çokta sevinçliyim :))) ama ne kadarlık doktor tam bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi . SAT 18 mart bundan hesap edersem nasip olursa aralığın sonlarına doğru anne adayıyım

Rabbim (CC.) hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın Amin .

arkadaşlar günaydın yeni hamileleri tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallahh

Günaydın kızlar.DÜn mide bulantım iyice arttı.Eve zor attım kendimi.Akşamda bulandı.Doktorum ilaç önerdi.Bakalım akşam çıkışa yakın içicem

Yeni gelenler hayırlı olsun bebişler, sağlıkla kavuşun inşallah..

geçmişolsun bende sabah 5 de uyandım daha yatamdaım mide bulantılarım benimde var ma çok değil yarın allah kısmet ederse bebişimi göreceğiz yani kesemizi umarım görürüz

umutlum canım arkadaşım benim dileğim en kısa zamanda seninde bu duyguyu yaşaman

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.....

sanada sağlıklı hamilelikler arkadaşım... rabbim sağ salim kucaktlarımıza almayı nasip etsin...

Bende yarın akşam doktora gidicem.Kalp atışlarımıza bakacaz:) İkinci bebeğim ama heyecanda hiçbir değişme yok.Yıldız gibi yanıp sönen o küçücük kalbi görmek için sabırsızlanıyorum.Pıtırcığım benim:)

hadi inşallah hayırlı haberlerinle dön arkadaşım

arkadaşlar bu arada listeyi düzenledim ilk sayfada , herkesin verdiği kadar bilgilerini girdiğimi sanıyorum .. eksik olursa buradan belirtirsiniz yine

sat 27 subat
yas 25
yasadigim ilede kese goruldu pitpit duyuldu yazarmisin canim(biraz kaydirmissin)
canim emzirmeyi biraktim allaha sukurrrrrrr

hayırlıı olsun , inşallah sağlıkla gelişir miniğin , hoşgeldin

geçmiş olsun .. ilacın yanısıra bulantı hissini azaltacak yiyecekler de yersen belki daha kolay atlatırsın bu dönemi canım

geçmişolsun bende sabah 5 de uyandım daha yatamdaım mide bulantılarım benimde var ma çok değil yarın allah kısmet ederse bebişimi göreceğiz yani kesemizi umarım görürüz

inşallah sağlıklı haberlerle dönersiniz dr.dan

sağlıklı haberlerinizi bekliyor olacağız .. ilk çocuğunuz kaç yaşında

sat 27 subat
yas 25
yasadigim ilede kese goruldu pitpit duyuldu yazarmisin canim(biraz kaydirmissin)
canim emzirmeyi biraktim allaha sukurrrrrrr

düzelttim canım , niye öyle kaydı anlamadım da :44: gözünüz aydın , kalp atışını duymuşsunuz darısı buradaki tüm arkadaşların başına .. emzirmeyi de bırakmışsın , peki oğluş devam sütü içebiliyor mu , benimkisi hiç içmedi de

Canım bugün nöbetçiydim. İlk tenefüs gittim müdüre. Bu müdür yeni geldi şu malum 5 yıl muhabbetinden. İnsan olarakiyi biri. Raporu verdim. Ama yasadan bahsetmedim emin olamadığım için. Geçen seneki 25 haftalık doğumum için 18 Haziranda hastaneye yatmıştım. O yüzden de herkes biliyor. Hiç sorun çıkarmadı. Yalnız bugün nöbet arkadaşım yoktu .(İki kişi oluyoruz her katta.)Bugün sandalye koyun idare edin hoca hanım dedi.. Sağ olsun sonraki tenefüse öğretmenler odasına yeni nöbet çizelgesini astı ve ben yokum listede. Allah razı olsun... Ama ben hala yeni yasanın gece nöbetleri için olduğunu ve risk varsa 24. haftadan önce muaf olunabileceğini anladım dünkü alıntıdan.

Bu arada öğretmen olmayan arkadaşlardan da özür diliyorum bayağı okul muhabbeti yaptım. Canları sıkılmaz inşallah...

Starimu oğlum var 2,5 yaşında.Ona hamileyken yediğim kreker ve kaşarlı tostlarla baya şişmiştim. Bende gebelik şekeri çıktığı için kilomada dikkat etmeliyim ama bu ara kasmıyorum, kendimi bıraktım gibi. İlk 3 ay süt hariç farklı bir beslenmeye gerek yok, kilo almayada tabi.O yüzden yeme konusunda ihtiyatlı davranmam lazım.Dün çantama koca kraker paketini attım.Eve gidişim çok kötüydü Ama biliyorumki haziran başı gibi bitecek bulantılarım

merhaba herkese tekrar.
yeni öğrenenler hayırlı uğurlu olsun....
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
benim bugün 7+1
cuma günü randevu aldım.
inşallah kalp atışlarını duyarız. korkuyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…