Merhaba arkadaşlar bende Aralık annesi olacam inşallh,
Dün idrar testi yaptım öğrendim henüz dr. gitmedim
hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.
en yaşlınız benim ya ondan :) şubatta 22. seneme girdim o yüzden
Ya şaşırdım vallahi. Hiç aklıma gelmemişti. Ne güzel işine yaramış. Bakalım yarın vereceğim nöbet raporunu. Nöbetten muaftır yazdı doktor.
kizlar tesekkurler goz aydinliginiz icin ama bende 1 sorun var ben hala emziriyorum oglum birakmiyor emmeyi gunde 1kez cabucak birakmaliyim biliyorum amaaa nasil Starimu yardi lutfen seninde 2.bebegin sekerrrr..
istanbulda yaşayan anneler.. hangi hastaneye gidiyorsunuz..
kizlar neden yazmiyosunuz bakem altakilarrr
selam kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim sanırım 7 haftalık son adet tarihim 2 mart sizin kaç hcg leriniz kaç çıktı 1.365,00 çıktı benim sizce düşük mü?sizin kaç çıkmıştı
kızlaar bebeğinin kalp atışını duyan var mı.vajinal ultrasonda mı duyuldu.ben karından baktırıyorum.daha bebeği bile göremedim.6+2 oldum.kesenin büyümesi normal dedi.
Kızlar ben de bugün doktordaydım. Minicik bir kese göründü. Hcg 1700 olmuş. İyi dedi doktor. Bakalım hayırlısı. Bir de 11-12. hafta gibi serklajım olacak.Bir de pıhtılaşma değerlerimi aldım:
protein s 28 çıktı.
FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.
Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)
doktor İNNOHEP İĞNE, CORASPİN, FOLBİOLE devam dedi.
arkadaşlar dün test yaptırmıştım hatırlarsanız. beta 100000 çıkmıştı. ikiz sanmıştım. ama cihaz yanlış değer vermiş. maalesef ikiz değilim. doktorum çok ilgisiz ya. bugün çok kızdım ona. her gittiğimde beni tanımıyor. tekrar tekrar gözün aydın hamilesin diyo. böyle şey olabilirmi? dr. dediğin hastası hakında not tutturur. tansiyon, şeker , kilo kontrolleri yapar bu beni hatırlamıyo bile....sizin dr. nasıllar?
kızlarr gündüz nöbeti için bişeyler buldunuz mu?6 aya kadar tutuluyo biliyorum.ama düşük riski falan varsa ne olcak?
Benim idaecilerimde pek cins...Dün nöbetim vardı, sandelye aldım koridora oturdum. Bizim okulda da kamera var her tarafta müdür sürekli biizi takip ediyor. Hmen geldi yanıma HOcam olmuyor ama neden oturdunuz dedi bende rahatsızım falan dedim bastı gitti...Ben bi süre söylemek istemedim bugün gittim söyledim çünkü bu nöbetler çok yoracaktı,zaten 23 Nisandan dolayı çok yoruluyorum hem komisyon hem çalışma. Müdüre hamileyim dedim,hayırlı olsun hocam napalım doğal bişey dedi. Bende nöbetlerde sıkıntı yaşıyorum idare edemezmisiniz dedim. Riskli gebelikse eğer bunu belgeleyin değilse de nöbetleride tutacaksınız diğer görevlerinizide yapacaksınız hayat devam ediyor dedi adam yaa.... Sinirlerim alt üst oldu....Düşüncesiz ne biçim bi insan...
Merhaba bayanlar :))) Bugün hamile olduğumu öğrendim, çok tuhaf bir duygu şuursuz şuursuz bakınıyorum sağa sola çokta sevinçliyim :)))ama ne kadarlık doktor tam bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi . SAT 18 mart bundan hesap edersem nasip olursa aralığın sonlarına doğru anne adayıyım
Rabbim (CC.) hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın Amin .
eline sağlık canım teşekkürlerrarkadaşlar bu arada listeyi düzenledim ilk sayfada , herkesin verdiği kadar bilgilerini girdiğimi sanıyorum .. eksik olursa buradan belirtirsiniz yine
Günaydın kızlar.DÜn mide bulantım iyice arttı.Eve zor attım kendimi.Akşamda bulandı.Doktorum ilaç önerdi.Bakalım akşam çıkışa yakın içicem
Yeni gelenler hayırlı olsun bebişler, sağlıkla kavuşun inşallah..
Merhaba bayanlar :))) Bugün hamile olduğumu öğrendim, çok tuhaf bir duygu şuursuz şuursuz bakınıyorum sağa sola çokta sevinçliyim :)))ama ne kadarlık doktor tam bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi . SAT 18 mart bundan hesap edersem nasip olursa aralığın sonlarına doğru anne adayıyım
Bende yarın akşam doktora gidicem.Kalp atışlarımıza bakacaz:) İkinci bebeğim ama heyecanda hiçbir değişme yok.Yıldız gibi yanıp sönen o küçücük kalbi görmek için sabırsızlanıyorum.Pıtırcığım benim:)
arkadaşlar bu arada listeyi düzenledim ilk sayfada , herkesin verdiği kadar bilgilerini girdiğimi sanıyorum .. eksik olursa buradan belirtirsiniz yine
Günaydın kızlar.DÜn mide bulantım iyice arttı.Eve zor attım kendimi.Akşamda bulandı.Doktorum ilaç önerdi.Bakalım akşam çıkışa yakın içicem
Yeni gelenler hayırlı olsun bebişler, sağlıkla kavuşun inşallah..
geçmişolsun bende sabah 5 de uyandım daha yatamdaım mide bulantılarım benimde var ma çok değil yarın allah kısmet ederse bebişimi göreceğiz yani kesemizi umarım görürüz
Bende yarın akşam doktora gidicem.Kalp atışlarımıza bakacaz:) İkinci bebeğim ama heyecanda hiçbir değişme yok.Yıldız gibi yanıp sönen o küçücük kalbi görmek için sabırsızlanıyorum.Pıtırcığım benim:)
sat 27 subat
yas 25
yasadigim ilede kese goruldu pitpit duyuldu yazarmisin canim(biraz kaydirmissin)
canim emzirmeyi biraktim allaha sukurrrrrrr
evet ben de şaşıyorum onca sene nasılda çabuk geçti diye...
bence sende işe yarar erken doğumun var önünde örnek.
bu konuda idareye baskı kur mutlaka bir risk daha alamayacağını falan söyle.
ayrıca neden çekiniyorsunki idareden .hiç meydan verme. onların yapabilecekleri en kötü şey sana düşük sicil vermek bu senin için önemli mi? değildir diye ümit ediyorum.
sen görevini adabıyla yaptıktan sonra kimse de seni bu meslekten atamaz. benim parolam budur "kimse beni bu meslekten atamayacağına göre gerisinin önemi yok".atamaz çünkü çalışıyorum, atamaz çünkü görevimin hakkını veriyorum. haklarımı aradım diye fenalıkta kimse yapamaz.
sen de restini çek. doktor bunu yazdıysa tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?