slm kızlarrrrr
doktordan geldim
şükürler olsunki herşey yolunda
7+1 olduk hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız ??
Aaaa, süper..Hayırlısı canım..Kalp atışlarını gördün mü?
evet canım geçen gittiğimde görmüştüm kalp atışlarını şükürler olsunki
kızlaar bebeğinin kalp atışını duyan var mı.vajinal ultrasonda mı duyuldu.ben karından baktırıyorum.daha bebeği bile göremedim.6+2 oldum.kesenin büyümesi normal dedi.
Kalp atışlarını göreceksin.Böyle yıldız gibi yanıp yanıp sönecek.Bi sonraki gidişinde artık minicik bi bebek göreceksin..
bu arada yaşadığım il ankara kızlar....
Canım bugün nöbetçiydim. İlk tenefüs gittim müdüre. Bu müdür yeni geldi şu malum 5 yıl muhabbetinden. İnsan olarakiyi biri. Raporu verdim. Ama yasadan bahsetmedim emin olamadığım için. Geçen seneki 25 haftalık doğumum için 18 Haziranda hastaneye yatmıştım. O yüzden de herkes biliyor. Hiç sorun çıkarmadı. Yalnız bugün nöbet arkadaşım yoktu .(İki kişi oluyoruz her katta.)Bugün sandalye koyun idare edin hoca hanım dedi.. Sağ olsun sonraki tenefüse öğretmenler odasına yeni nöbet çizelgesini astı ve ben yokum listede. Allah razı olsun... Ama ben hala yeni yasanın gece nöbetleri için olduğunu ve risk varsa 24. haftadan önce muaf olunabileceğini anladım dünkü alıntıdan.
Bu arada öğretmen olmayan arkadaşlardan da özür diliyorum bayağı okul muhabbeti yaptım. Canları sıkılmaz inşallah...
cnm ya bende çok korkuyom çok kilo alcam diye çünkü oğluma 64 le hamile kalıp 86 yla doğuma gittim şimdi 82 kiloyum 90 ı görmek istemiyorummmmmmmmm ama bulantım geçsin diye ne yesem diye düşünüyorum yaaaaaStarimu oğlum var 2,5 yaşında.Ona hamileyken yediğim kreker ve kaşarlı tostlarla baya şişmiştim. Bende gebelik şekeri çıktığı için kilomada dikkat etmeliyim ama bu ara kasmıyorum, kendimi bıraktım gibi. İlk 3 ay süt hariç farklı bir beslenmeye gerek yok, kilo almayada tabi.O yüzden yeme konusunda ihtiyatlı davranmam lazım.Dün çantama koca kraker paketini attım.Eve gidişim çok kötüydüAma biliyorumki haziran başı gibi bitecek bulantılarım
merhaba herkese tekrar.
yeni öğrenenler hayırlı uğurlu olsun....
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
benim bugün 7+1
cuma günü randevu aldım.
inşallah kalp atışlarını duyarız. korkuyorum yaa..
iyi hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah duyarsınnnnnnYarın bende 7+1 oluyorum veee kalp atışları için gidiyorum:)
sincanda oturuyorum canım ?Bende Ankaradan.Nerde oturuyosun?
bende ankaradayım canım dün doktor gittk 6+4 günlük kalp atışlafrını duymadık daha
arkadaşlar günaydın yeni hamileleri tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallahh
Günaydın kızlar.DÜn mide bulantım iyice arttı.Eve zor attım kendimi.Akşamda bulandı.Doktorum ilaç önerdi.Bakalım akşam çıkışa yakın içicem
Yeni gelenler hayırlı olsun bebişler, sağlıkla kavuşun inşallah..
Amin Rabbim (CC.) herkese nasip etsin çok teşekkür ederimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.....
sanada sağlıklı hamilelikler arkadaşım... rabbim sağ salim kucaktlarımıza almayı nasip etsin...
Bende yarın akşam doktora gidicem.Kalp atışlarımıza bakacaz:) İkinci bebeğim ama heyecanda hiçbir değişme yok.Yıldız gibi yanıp sönen o küçücük kalbi görmek için sabırsızlanıyorum.Pıtırcığım benim:)
Çok teşekkür ederimhayırlıı olsun , inşallah sağlıkla gelişir miniğin , hoşgeldin
geçmiş olsun .. ilacın yanısıra bulantı hissini azaltacak yiyecekler de yersen belki daha kolay atlatırsın bu dönemi canım
inşallah sağlıklı haberlerle dönersiniz dr.dan
sağlıklı haberlerinizi bekliyor olacağız .. ilk çocuğunuz kaç yaşında
düzelttim canım , niye öyle kaydı anlamadım da :44: gözünüz aydın , kalp atışını duymuşsunuzdarısı buradaki tüm arkadaşların başına .. emzirmeyi de bırakmışsın , peki oğluş devam sütü içebiliyor mu , benimkisi hiç içmedi de
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba,
Seneler once tanistigim ve simdiye kadar okuyucu olarak takip ettigim bu sitede bi gun anne adaylari basligi altina mesaj atacagim hiiic aklima gelmezdi :) Aralik annelerini gormusken ben de katilayim dedim araniza. Muhtemel dogum tarihimiz 12 Aralik :)
Sevgiler herkese...
Canınızı sıkmayın hayırlısıyla bişeycik olmazya aslinda ben de listeye girmek istiyorum. ama endiseliyim acikcasi ilk hamileligim ve riskli olabilecegini biliyorum. minik kalbi duymadan yazmamak niyetindeyim bilgileri.
haftaya kalbimizi dinlemeye gidecegiz doktora gunlerdir kabuslar goruyorumdua edin lutfenn saglikla gelsin minigim.
Maşallah ne kadarda güzelslm kızlarrrrr
doktordan geldim
sizler nasılsınız ??
Bu konuda çok fikirsizim yalnız bildiğim tek bişey var Rabbim (CC.) nasip ederse bişeycik olmaz, sıkmayın canınızı.kızlarr bugün canım sıkıldı biraz.arkadaşımın bebeği var bir yaşında hamile kalınca 6 haftalıkken bebek görünmedi ama bir alet bağladı kalp atışlarını dinlemiştim dedi.ben de telaş ettim.benim doktor öyle bir şey yapmadı.boş gebelik diye çook korkuyorumm.
Starimu oğlum var 2,5 yaşında.Ona hamileyken yediğim kreker ve kaşarlı tostlarla baya şişmiştim. Bende gebelik şekeri çıktığı için kilomada dikkat etmeliyim ama bu ara kasmıyorum, kendimi bıraktım gibi. İlk 3 ay süt hariç farklı bir beslenmeye gerek yok, kilo almayada tabi.O yüzden yeme konusunda ihtiyatlı davranmam lazım.Dün çantama koca kraker paketini attım.Eve gidişim çok kötüydüAma biliyorumki haziran başı gibi bitecek bulantılarım
merhaba herkese tekrar.
yeni öğrenenler hayırlı uğurlu olsun....
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
benim bugün 7+1
cuma günü randevu aldım.
inşallah kalp atışlarını duyarız. korkuyorum yaa..
Merhaba,
Seneler once tanistigim ve simdiye kadar okuyucu olarak takip ettigim bu sitede bi gun anne adaylari basligi altina mesaj atacagim hiiic aklima gelmezdi :) Aralik annelerini gormusken ben de katilayim dedim araniza. Muhtemel dogum tarihimiz 12 Aralik :)
Sevgiler herkese...
dünden beri çok azalldı.progestan hap verdi 200lük 3 kere günde. yatıyorum.
yok canim benimkide hic sut icmiyor sut urunleride yemiyorrr
sanırım çok yoruyoruz seni ama listeye nasıl ekleme yapabileceğimi bi türlü çözemedim :) ben 26 yaşındayım. bebeğim 5+3 kese göründü ve maalesef ki 42 kiloyuuummm :)))
sat 13 mart 2011
muhtemel doğum tarihi 18 aralık
bulunduğum il tokat
herkese merhaba.. en son doktora gittiğimde keseyi gördük ve beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı. o zaman tam 7+1 olacak. acaba kalp atışlarını duyar mıyım???
slm kızlarrrrr
doktordan geldim
sizler nasılsınız ??
Yarın bende 7+1 oluyorum veee kalp atışları için gidiyorum:)
Ben de pazartesi gunu 6+ 5 dim ama karından göremedık. vajınal ultrasondan gözüktü kalp atışları....
kızlarr bugün canım sıkıldı biraz.arkadaşımın bebeği var bir yaşında hamile kalınca 6 haftalıkken bebek görünmedi ama bir alet bağladı kalp atışlarını dinlemiştim dedi.ben de telaş ettim.benim doktor öyle bir şey yapmadı.boş gebelik diye çook korkuyorumm.
Amin Rabbim (CC.) herkese nasip etsin çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun
Canınızı sıkmayın hayırlısıyla bişeycik olmaz
Maşallah ne kadarda güzel
Bu konuda çok fikirsizim yalnız bildiğim tek bişey var Rabbim (CC.) nasip ederse bişeycik olmaz, sıkmayın canınızı.
Tekrar merhaba güzel bayanlar iyi dilekelriniz için çok teşekkür ederim . hayırlısıyla Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah. Unutuyorum karnımda bir bebiş olduğunu ani hareketler çok yapıyorum sonra pat diye ben napıyorum diyorum iki gündürBide iştahım kesildi abur cubur bile istemiyor canım normalde bayılırım onlarsız nasıl yapacağım diye düşünürdüm önceden şükürler olsunki canım istemiyor gerçi daha 2-3 gün oldu istemezde inşallah :))
Sizlerin iştahınız nasıl ?Belirtiler vs falan ?
Bende ilk bebegimi nisanda kucagima almistim nisan annesi olmustum.Simdide nisanda ikinci bebegilmmin olacagini ogrendim :) bakalim benim ikinci bebisimin muhtemel dogum tarihi 18 aralik.Suan ikinci bebegime pek odaklanamiyorum cunku kizim kardesine o kadar duskunki onun o hareketlerini izlemek beni mest ediyo.Anne kardesimi sevcem diyip gelip karinimi opup oksamasi kucagima gelmek istemeyip kardesimin kolu acir anne olmaz demesi beni mest ediyo :) Yalniz suan tek uzuntum kilolu hamile kaldim cok fazla kilo alicagimi tahmin etmiyorum gebelik sekerim oldugu icin yine diyete uyucaz artik acaba bunda kac kilo alicam.Suan 72 yim.Bulantim falanda yok gayet iyi gidiyorum simdilik :) bu arada sat 13 mart.listeye bizde girelim bakalim :) ha bu arada yasim 29
Hayırlı olsun :)) Maşallah ikinci hhBende ilk bebegimi nisanda kucagima almistim nisan annesi olmustum.Simdide nisanda ikinci bebegilmmin olacagini ogrendim :) bakalim benim ikinci bebisimin muhtemel dogum tarihi 18 aralik.Suan ikinci bebegime pek odaklanamiyorum cunku kizim kardesine o kadar duskunki onun o hareketlerini izlemek beni mest ediyo.Anne kardesimi sevcem diyip gelip karinimi opup oksamasi kucagima gelmek istemeyip kardesimin kolu acir anne olmaz demesi beni mest ediyo :) Yalniz suan tek uzuntum kilolu hamile kaldim cok fazla kilo alicagimi tahmin etmiyorum gebelik sekerim oldugu icin yine diyete uyucaz artik acaba bunda kac kilo alicam.Suan 72 yim.Bulantim falanda yok gayet iyi gidiyorum simdilik :) bu arada sat 13 mart.listeye bizde girelim bakalim :) ha bu arada yasim 29
ben 3 saatte bir acıkıyorum , 3 ana - 3 ara öğünüm var diyebilirim .. ilk bebeğimde de böyleydim .. bulantım olmadı diyebilirim , iştahım bazen çok açıldı bazen canım hiç bir şey yemek istemedi .. ama hamileyken çok severek yediğim şeyleri dikkat ediyorum da oğluşum da seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?