2011 Aralık Anneleri

Yha bu ara qünlere qitmek qüsel oluyor hee komşu qezmesini sewmem normalde bizim karşı komşu sewer takılıorum artık peşine oda hamile bilior işini hee

ayy tabıkı yaww günleere gitmek çok zevkli hazır ye iç otur benimde 2tane günüm var biri arkadaşlarımla biri kayınvaldemlerle ikiside eğlenceli geçiyo

Ben ilk evlendiğimde hiç gitmezdim oturmalara çok ama çok sıkılırdım artık alıştım gibi bu seferde hamile oldum canım almıyor şimdi kalabalığı

Karşı apartmandaki komşular bana soquk dio sewmiorum onları bide onlarlamı qezicem aralarına qirmiyomuşum qirmiom çünkü uyuss oluyorum yha perdem yada camım açılmaya qörsün hemen diziliolar balkona sizene yha sizene qeçen halıyı almaya çıktım salonun demirinde duruyodu kocası bakıor çevirsene kafanı 2 dk ben qirene kadar ne war ewin içinde alla alla

Boşver seni bilen bilir takma onları kafana ağzı olan konuşur durur şimdi bende annemle konuştum hamile olduğumu kendi ailemden bi halam biliodu oda herkese söler biliyorum yani kimseye söylememiş hazımsızlıgından kızı saolsun evlendıgımden berı benı cekemedı ne esımle anlasamadıgımızı bıraktı ne bosanma asamasına geldıgımızı halbukı kendı gozlerıyle şahit oldu aşkımıza ama bendeki salak kafa sen ne die şahit ediosunki böylesini özeline hazımsız kızı halamla da aramızı actı nedir bu insanlardaki kıskançlık ya neyi paylaşamazlar anlamış değilim çok sinirlendim gece gece

Komşularla pek görüşmüyorum bende .Vardır öyle tipler Gulyuncum sanırsam Burada hiç denk gelmedim ama eski mahallemde abuk subuk tipler oluyordu meraklı meraklı, adam mı inanmıyorum
Oy kıyamam Mardincim senin ütünde çokmuş .

Son düzenleme:

sinirlenme tatlışş bizim domateslerimiz var sinirlenirsek atarızz

Komşularla pek görüşmüyorum bende .Vardır öyle tipler Gulyuncum sanırsam Burada hiç denk gelmedim ama eski mahallemde abuk subuk tipler oluyordu meraklı meraklı, adam mı inanmıyorum
Oy kıyamam Mardincim .

sormayın kızlar kendi öz ailenizden bile sizi çekemeyenler çıkabiliyo kaldı ki komşular dış kapının mandalı ben onu susturmasını bilirdim de işte annem muhattap olma dedi yoksa akraba dinlemez saçını başını yolardım ayy daha neler neler hakkımda konustugu neyse aklıma getırıp de gece gece sinirlenmeyim en iyisi dua edin canlarımm yarın kontrolum var bebeğimin kalp atışını duyalım Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinde insanları sevindirmeyelim

Ay canım benim salla ya gerçekten uzak durmak ve tutmak gerekiyor bu tipleri salla evlerden uzak .
Kıskançlık demişken hala şaşırıyorum bana hiç ummadığım bir insan nişanlandık ertesi hafta tebrik edeceğine ne dedi Sevinip durma(halbuki nişanın n sinden konuşmadım ) g....ne bi tekme yersen görürsün gününü arkadaşımda vardı yanımda biz şok .

Son düzenleme:
İşte en çok bu üzüyorya insanı .

ayy valla hiç güleceğim yoktu cnm bnm yaa gece bu sinirin üzerine moralimi yerine getirdin insanlardaki cesarete bakarmısın bu işte hazımsızlıktan kıskanclıktan baska nedir evlendiniz mutlusunuz yakında bir meleğiniz olacak Allahın izniyle kapak oldumu acaba bu sozu soyleyen insana

İnş.. canım sorun yoktur yarın bebişini iyice izle bi süre qözünün önünden qitmior qörüntüsü takmayın kızlar kafanıza kim nederse desinn..

Tanem oda nası tanıdıqınmış öle insan düşmanına demez sahtede olsa qülebilirdi çekemiolar anaam

İnş.. canım sorun yoktur yarın bebişini iyice izle bi süre qözünün önünden qitmior qörüntüsü takmayın kızlar kafanıza kim nederse desinn..

saol canım benim bol bol dua edin benim için dualarınıza ihtiyacım var böyle insanların şerrinden korkuyorum ben

Aslında dedim ki kızlar halam aracılıgıyla cok sevgili fesat kuzenıme mesaj yolliim bu haber boşanmamızı bekleyenlere kapak olmuştur sanırım diye

Kızlar kankamın ablası aramızdada bir yaş var kankamda utandı yerlere girdi nolur kusura bakma falan dedi aklına geldikçede hala der . Ayrıca aile dostumuz olurlar küçüklüğümüzden beri ailecekde görüşürüz . Durun durun dahada komik bişey söyleyeceğim benim eşim o zamanlarki nişanlım elektronik mühendisi ben iki yıllık, hiç anlaşamazsın sen yanında cahil olduğunu belli edersin hh bide tektaşına bakabilir miyim dedi neyse inceledi baktı iki tane taş ne dese bu sahte seni kandırmış

Ederiz tabisi tatlışş başka sıqıncak neyimiz var..bu arada 2010 aralık annelerini okudum bi ara ne qüsel yha bizde öle olucaz seneye bu zamnlar bebişlerimiz büyücek belki foruma bile zor qiricez doqduktan sonra paylaşmasıda qüsel olur hee..

Oda tam fesatmış hee şimdi kapak olsunn öle düşünenlere

Oda tam fesatmış hee şimdi kapak olsunn öle düşünenlere
Ay inşallah . Aynı ortamlarda falan bulunuyoruz gene bu arada nikahıma ve kınamada gelmedi gelseydi şaşırırdım saten o ayrı Ben birine böyle bişey söylesem vicdan azabından ölürüm geberirim değil aynı ortamda bulunmak aman zor bu insan ilişkileri .

ayy tam çatlakmış desene bu valla Allah ıslah etsin diyeceksin böylesine çok güldüm valla ya ne diceksin ki Allah akıl fikir versin herkes hakettiğini buluyor zaten bu kuzenim dediğim şahsiyette evliliğini anlatsam dersiniz ki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş karısına su getir la bi sus la hep lalı lulu konuşuolar birbirleriyle bizim aşk sözcüklerimizi hazmedememiş ki çamur atıyor kendi gözleriyle şahit oldu kocamın kaç sene peşimde koştuğunu benim için neler yaptığını keşke şahit etmeseydim iştee ahh ahh aptal kafam

saol canım Allah razı olsun Allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallahh arkadaşlıgımız sürsün dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…