Yha bu ara qünlere qitmek qüsel oluyor heekomşu qezmesini sewmem normalde bizim karşı komşu sewer takılıorum artık peşine oda hamile bilior işini hee
Ben ilk evlendiğimde hiç gitmezdim oturmalara çok ama çok sıkılırdım artık alıştım gibi bu seferde hamile oldum canım almıyor şimdi kalabalığı
Bu arada iki makina ütü var canım almıyor ya
sen gelde bendeki ütüyü gör cnm ütü masam kırıldı yığıldı ütüler yenisini aldım onuda salı günü getirecekler artık belim kırılır ütüle ütüle ütü yapmaktanda nefret ederimmm :97::97:
Karşı apartmandaki komşular bana soquk dio sewmiorum onları bide onlarlamı qezicem aralarına qirmiyomuşum qirmiom çünkü uyuss oluyorum yha perdem yada camım açılmaya qörsün hemen diziliolar balkona sizene yha sizene qeçen halıyı almaya çıktım salonun demirinde duruyodu kocası bakıor çevirsene kafanı 2 dk ben qirene kadar ne war ewin içinde alla alla
Boşver seni bilen bilir takma onları kafana ağzı olan konuşur dururşimdi bende annemle konuştum hamile olduğumu kendi ailemden bi halam biliodu oda herkese söler biliyorum yani kimseye söylememiş hazımsızlıgından kızı saolsun evlendıgımden berı benı cekemedı ne esımle anlasamadıgımızı bıraktı ne bosanma asamasına geldıgımızı halbukı kendı gozlerıyle şahit oldu aşkımıza ama bendeki salak kafa sen ne die şahit ediosunki böylesini özeline hazımsız kızı halamla da aramızı actı nedir bu insanlardaki kıskançlık ya neyi paylaşamazlar anlamış değilim çok sinirlendim gece gece
Komşularla pek görüşmüyorum bende .Vardır öyle tipler Gulyuncum sanırsamBurada hiç denk gelmedim ama eski mahallemde abuk subuk tipler oluyordu meraklı meraklı, adam mı inanmıyorum
Oy kıyamam Mardincim .
Ay canım benim salla ya gerçekten uzak durmak ve tutmak gerekiyor bu tipleri salla evlerden uzak .Boşver seni bilen bilir takma onları kafana ağzı olan konuşur dururşimdi bende annemle konuştum hamile olduğumu kendi ailemden bi halam biliodu oda herkese söler biliyorum yani kimseye söylememiş hazımsızlıgından kızı saolsun evlendıgımden berı benı cekemedı ne esımle anlasamadıgımızı bıraktı ne bosanma asamasına geldıgımızı halbukı kendı gozlerıyle şahit oldu aşkımıza ama bendeki salak kafa sen ne die şahit ediosunki böylesini özeline hazımsız kızı halamla da aramızı actı nedir bu insanlardaki kıskançlık ya neyi paylaşamazlar anlamış değilim çok sinirlendim gece gece
İşte en çok bu üzüyorya insanı .sormayın kızlar kendi öz ailenizden bile sizi çekemeyenler çıkabiliyo kaldı ki komşular dış kapının mandalıben onu susturmasını bilirdim de işte annem muhattap olma dedi yoksa akraba dinlemez saçını başını yolardım ayy daha neler neler hakkımda konustugu neyse aklıma getırıp de gece gece sinirlenmeyim en iyisi dua edin canlarımm yarın kontrolum var bebeğimin kalp atışını duyalım Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinde insanları sevindirmeyelim
Ay canım benim salla ya gerçekten uzak durmak ve tutmak gerekiyor bu tipleri salla evlerden uzak .
Kıskançlık demişken hala şaşırıyorum bana hiç ummadığım bir insan nişanlandık ertesi hafta tebrik edeceğine ne dediSevinip durma(halbuki nişanın n sinden konuşmadım ) g....ne bi tekme yersen görürsün gününü bir arkadaşımda vardı yanımda biz şok .
İnş.. canım sorun yoktur yarın bebişini iyice izle bi süre qözünün önünden qitmior qörüntüsü takmayın kızlar kafanıza kim nederse desinn..
saol canım benim bol bol dua edin benim için dualarınıza ihtiyacım var böyle insanların şerrinden korkuyorum ben
Aslında dedim ki kızlar halam aracılıgıyla cok sevgili fesat kuzenıme mesaj yolliim bu haber boşanmamızı bekleyenlere kapak olmuştur sanırım diye
Kızlar kankamın ablası aramızdada bir yaş var kankamda utandı yerlere girdi nolur kusura bakma falan dedi aklına geldikçede hala der . Ayrıca aile dostumuz olurlar küçüklüğümüzden beri ailecekde görüşürüz . Durun durun dahada komik bişey söyleyeceğim benim eşim o zamanlarki nişanlım elektronik mühendisi ben iki yıllık, hiç anlaşamazsın sen yanında cahil olduğunu belli edersinhh bide tektaşına bakabilir miyim dedi neyse inceledi baktı iki tane taş ne dese bu sahte seni kandırmış
Ay inşallah .Oda tam fesatmış heeşimdi kapak olsunn öle düşünenlere
Kızlar kankamın ablası aramızdada bir yaş var kankamda utandı yerlere girdi nolur kusura bakma falan dedi aklına geldikçede hala der . Ayrıca aile dostumuz olurlar küçüklüğümüzden beri ailecekde görüşürüz . Durun durun dahada komik bişey söyleyeceğim benim eşim o zamanlarki nişanlım elektronik mühendisi ben iki yıllık, hiç anlaşamazsın sen yanında cahil olduğunu belli edersinhh bide tektaşına bakabilir miyim dedi neyse inceledi baktı iki tane taş ne dese bu sahte seni kandırmış
Ederiz tabisi tatlışş başka sıqıncak neyimiz var..bu arada 2010 aralık annelerini okudum bi ara ne qüsel yha bizde öle olucaz seneye bu zamnlar bebişlerimiz büyücek belki foruma bile zor qiricez doqduktan sonra paylaşmasıda qüsel olur hee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?