2011 Aralık Anneleri

amniocentesis vermek zorunda degilsin. sana kalmis bisi. Eger tarama testlerinde yuksek risk gorurlerse sana oyle bir opsiyon veriyorlar.

su cicegi kucukken gecirdinmi?

Günaydın şekerler 4 günlük harika bi tatilden sonra yine sabahın köründe okulda buldum kendimi nefret ediyorum artık okuldan yaa, kafam götürmüyo bu kalabalığı, bu gürültüyü :26: ayaklarım geri geri gidiyo okula gelirken

bende bu aralar kaynanam degilde esimin abisi gillere taktim.

Ay ben eşimin tarafındaki herkeslere taktım resmen, hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum bu aralar ne yapsalar ne deseler batıyo artık, nasılsın diye sormak için aradıklarında bile konuşmak istemiyorum bu kadar değildim yaa, noldu bana böyle anlamıyorum :26:

günaydın...........
kızlar birazdan doktorum yolunu tutcam
ikili taramam var
çok ama çok heyecanlıyım
hiç uyuyamadım bu kadar heyecan iyi değil ama elimde değil
inşallalh herşey younda gider bana dua edin kızlar
inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olur......

hayırlı haberlerini bekliyoruz

güzel haberlerle gel canım insallah.

su cicegi kucukken gecirdinmi?

geçirmesenizde eğer aşısını vurulduysanız vücut bağışıklık kazanmış oluyo merak etmeyin,benim o değerlerime bakıldı,ben korkmuştum yüksek diye,ama 2 değer var,biri rubella g,biri rubella m,1. si 0 ın üzerindeyse o hastalığı önceden geçirdiğinizi,0 sa geçirmediğinizi ve geçirme ihtimalinizin olduğunu,2. sinin 0 civarında olması şuanda hasta olmadığınızı,5 in üzerindeyse şuan hasta olduğunuzu gösterir

valla 1 saattir geçmişi okuyorum. hormonlarımız kocişlerimize takmış anlaşılan. ama ben hiç kocişime kızmıyorum. çok iyi çok anlayışlı. hamiş olmadan önceki halimle aynıyım. sadece midem bulanıyo, ona da alıştık. annemle babam bizdeler. elimi hiçbişeye sürmüyorum. çok rahatım. çok güzel tavsiye ederim

yarın randevumuz var. bakalım büyümüş mü bizim mercimek:26::26:

bugun doktora gidecek arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum. hayırlı haberlerle gelin insallah

hadi hayırlısı olsun hayırlı güzel haberlerini aşlasın bebişinin inş

herkese günaydınnn...bugün 10 haftalık oldu bebikim yaniii hamileliğin 1/4 ü bitti kaldı geriye

3/4 eh buda bişeydir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…