2011 Aralık Anneleri

For Websites: burada buna:
Image URL buna tıklayacaksın
aşağıda en son The ticker URL: buradaki yeri kopyalayıp profilindeki çizelgeye yapıştırıcaksın bitiyor .

Son düzenleme:
tatlışşşşşşşşşşşş olduuuuuu çok teşekkür ederimmmm
Yirim yirimm, ellerine sağlık fıstık
Merhaba canım inan o kadar normalki bu duyguların hepimiz yaşıyoruz bunları sıkma tatlı canını aile arasında oluyor unutuluyor böyle şeyler .

Arkadaşım seni biraz anlıyorum, bana da oluyor zira, özellikle iş yerinde çokca oluyor, bir anda nedensiz yere gerilip asıp kesiyorum, arkadaşlarımdan kırdıklarımda oluyor ama ben arada sakinledikçe etrafımdakileri durumla ilgili uyarıyorum; "bu elimde olmadan yaptığım bişey, kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, ama oluveriyor, sinirleniyorum, alınganlaşıyorum, kusuram bakmayın bu ara"diye artık insanlar ben gerildiğimde susup kapatıyorlar konuyu, üzerime gelmiyorlar, kendiliğinden geçiyor, gittikçe de azaldı zaten bu durum, eşimde evde aynı şekilde gerildiğimde beni yanlız bırakıyor, bence kayınvaledinide anlamaya çalış, bak yakında sende anne olacaksın, bir gün biri gelip büyütüğün evladının gözdesi olacak, hali ile sende bir erk kavgası yaşayabilirsin, bence sakinlediğinde çevrendekilere bu yaşadıklarının elinde olmadan yaptığını anlatmaya çalış, internetten hamilelikte olacak şeylerle ilgili yazıları indirip onlara oku, ben eşime okutmuştum, onlarda daha anlayışlı davranacaklardır... naçizane önerim bu...

Buzdolabında sevdiğim bişey vardı daha dün aldım poşetin ağzını açmış gitmiş bütün buzdolabı kokusunu çekmiş o şeyde buzdolabı kokuyor zaten öfkeliyim bu herife iyice gıcık etti şimdi :84:

kızlarrr annişlerrr kociş geldi birdee pcyi kapatmış gelince halbuki bnm sayfam açıktı görmemiş ben şimdik çıkıyorum kayınvaldelere gidicezz hepücüğünüzü öpüyorummm bebiklerinizide sizi seviyorummmmm

qörüşürüz tatlışş cici bak kendine ve bebişimiize
buqün kocişler yandı hahahaha ayh tanem seninkinede domatesleri hazırlayalımm

iyi akşamlar kızlarrr koçişim nöbette bende bir bakayım dedim ama hiç iyi değilim yine..bugün sabahtan beri cıkartıyorumm.:18:hatta bir ara kapı caldı komşu gelmiş bişeyler getirmiş ayy gözlerim karardı az kaldı kapının önünde bayılıyodum hemen içeri gittim yatağa uzandım:96: ama sanki beynim kulakarımdan cıkacak gibi oldu galiba tansiyonum düştü sonra eşimi cağırdım dedim cok kötüyüm sonra ayran filan derken iyi oldumm:97:ilk defa böyle oldumm cok korktum kuzuma bişey olucak diye allah korusunngaliba kansızlıkta var carpıntımda oluyor sürekli.yarın dr. çağırmıştı hastaneye tahliller için söylicem çarpıntım var diye onada bakılsın bariişte böyle kızlarrr bulantılar gecice yerde azıyo resmenn allahım beterinden korusunn..

cnm benim geçmiş olsun. benim kocişim de nöbettee bu halde yalnız kalmak daha çok koyuyor insana. benim de sık sık tansiyonum düşüyor. hatta kendimi iyi hissettiğim zamanlarda bile 9 a 5 falan çıkıyor tansiyonum...Allah'ın izniyle atlatıcaz inşallah bugünleri ve bebeklerimizi alıcaz kucaklarımızaaa...
bu arada yine kötü olursan ara bence eşini, seni çok iyi anlıyorum ama sen ve bebeğinden önemli değil hiç bişeyyy...
iyi geceler cnm...

bende ilk zamanlar öyleydim kolumu bile kaldıracak halim yoktu hep yatıyordum 7 haftalıkkenn doktora gıdınce kansızlık için ilaç verdi onu kullandıgımdan beri daha iyiyim kansızlıktan kaynaklanıyor olabılır yarın mutlaka söyle doktoruna geçmiş olsun:2:

Son düzenleme:
zaman geçmiyor gibi hissediyorum aslında ama bebeğimi öğreneli 6 hafta oldu:) Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize inşallahh... maaşallahh bizim bal bebeklerimizeee

sorma cnm ya zaman konusunda bende cok sabırsızımda ama bugun kıyafetlerım olmayınca

anladımkı şaka maka buyumuş karnım artık daha bır hamıle gıbı durmaya başladım ee nede

olsa 1/4ü geçti bile

:)) bence deee. ama ben 3 gündür biraz kötüyüm. başım deli gibi ağrıdı. 1,5 kilo vermişim. zaten ben çook zor alırım ama pat diye veririm kiloları bebişe bişey olmasın da ben kilo alırım nasıl olsaa:)
dünyanın en güzel anneleri biz olucaz inşallahh :) çokk öpüyorum cnm iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…