Fıstıkım sen bi tek sat ı yazacaksın o kendisi ayarlıyor ne kadar olduğunu
For Websites: burada buna:
Image URL buna tıklayacaksın
aşağıda en son The ticker URL: buradaki yeri kopyalayıp profilindeki çizelgeye yapıştırıcaksın bitiyor .
Yirim yirimm, ellerine sağlık fıstıktatlışşşşşşşşşşşş olduuuuuuçok teşekkür ederimmmm
Merhaba canım inan o kadar normalki bu duyguların hepimiz yaşıyoruz bunları sıkma tatlı canını aile arasında oluyor unutuluyor böyle şeyler .kızlar şuan burda olanlar yardım edin...9+5 günlük hamileyim ama hamileliğim çok stesli geçiyor.herşeye alınıyorum hassasım...2 gün öncede çok kötü bir olay yaşadım kayınvalidemle.5 gün önce bize geleceklerini söylediler akşam saat 9 yatıyordum halsizdim.kabul ettik,kalktım ortalığı toparladım çayı koydum.neyse geldiler gelirkende pasta alıp gelmişler,mutfakta eşimde sağolsun yardımcı oluyor patayı keseyim ikram edeyim dedim,,poşetinden çıkardım eşim pastayı çok sever aaa pasta dedi.bende orada gayri ihtiyar pasta görmedin mi hiç dedim,öyle geçti.bu arada yemek yapamıyorum yaptığımı yiyemiyorum tiksiniyorum kokulara hassasım bu yüzden hemen hemen hergün annemde yiyoruz..cuma akşamı aklıma geldi kayınvalidemi arayayım yarın sana yemeğe geleceğiz diyeyim dedim.çevirdim numarayı telefonu çok soğuk bir sesle açtı,nasılsın dedim iyiyim dedi.gayet soğuk sinirli ses tonuyla o akşam geldik rahatsız ettik o afra tafran neydi insan eşine pasta görmedin mi hiç der mi,ne oluyor ya dedim.ben sizin için kalktım üstümü değiştirip evimi topladım hasta hasta senin dediğin şeye bak.hem her zaman başımın üstünde yeriniz var dedim.o gün zor oturdum yanınızda dedim..hem sanane eşimle benim aramdaki konuşmadan dedim.bu başladı iyice bağırmaya zaten hassas dönemlerimdeyim ağlamaya başladım.karışma bize ben sana karşıyormuyum diye...akşam kocam gelince bunları paylaşıcam ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim..arkadan bana sakın söylemiceksin eğer söyler paylaşırsan benim yüzümü ömür boyu göremezsin diyerek tehtit etti.. okadar kötü oldumki iyi akşamlar dedim kapattım telefonu ağlıyorum.eşim geldi anlattım olayı oda çok kızdı aradı annesini sen nasıl söylersin benim eşime böyle şeyler diye çıkıştı...bana da üzülmemem gerektiğini söyledi.teselli ettti.ama ben 2 gündür onun stresinden kurtulamıyorum. bu olayeşime kötü davranmama bağırmama sesimi yükseltmeme neden oluyor.durduk yere hiç olmayacak şeylere kızıyorum ona.söyleyemiyorumda bu olaydan dolayı çok stresliyim aklımdan çıkmıyor diye...az öncede tartıştık sesimi yükselttim çekti gitti.ağlıyorum kötüyüm ne yapacağımı bilemez oldum...
Arkadaşım seni biraz anlıyorum, bana da oluyor zira, özellikle iş yerinde çokca oluyor, bir anda nedensiz yere gerilip asıp kesiyorum, arkadaşlarımdan kırdıklarımda oluyor ama ben arada sakinledikçe etrafımdakileri durumla ilgili uyarıyorum; "bu elimde olmadan yaptığım bişey, kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, ama oluveriyor, sinirleniyorum, alınganlaşıyorum, kusuram bakmayın bu ara"diye artık insanlar ben gerildiğimde susup kapatıyorlar konuyu, üzerime gelmiyorlar, kendiliğinden geçiyor, gittikçe de azaldı zaten bu durum, eşimde evde aynı şekilde gerildiğimde beni yanlız bırakıyor, bence kayınvaledinide anlamaya çalış, bak yakında sende anne olacaksın, bir gün biri gelip büyütüğün evladının gözdesi olacak, hali ile sende bir erk kavgası yaşayabilirsin, bence sakinlediğinde çevrendekilere bu yaşadıklarının elinde olmadan yaptığını anlatmaya çalış, internetten hamilelikte olacak şeylerle ilgili yazıları indirip onlara oku, ben eşime okutmuştum, onlarda daha anlayışlı davranacaklardır... naçizane önerim bu...kızlar şuan burda olanlar yardım edin...9+5 günlük hamileyim ama hamileliğim çok stesli geçiyor.herşeye alınıyorum hassasım...2 gün öncede çok kötü bir olay yaşadım kayınvalidemle.5 gün önce bize geleceklerini söylediler akşam saat 9 yatıyordum halsizdim.kabul ettik,kalktım ortalığı toparladım çayı koydum.neyse geldiler gelirkende pasta alıp gelmişler,mutfakta eşimde sağolsun yardımcı oluyor patayı keseyim ikram edeyim dedim,,poşetinden çıkardım eşim pastayı çok sever aaa pasta dedi.bende orada gayri ihtiyar pasta görmedin mi hiç dedim,öyle geçti.bu arada yemek yapamıyorum yaptığımı yiyemiyorum tiksiniyorum kokulara hassasım bu yüzden hemen hemen hergün annemde yiyoruz..cuma akşamı aklıma geldi kayınvalidemi arayayım yarın sana yemeğe geleceğiz diyeyim dedim.çevirdim numarayı telefonu çok soğuk bir sesle açtı,nasılsın dedim iyiyim dedi.gayet soğuk sinirli ses tonuyla o akşam geldik rahatsız ettik o afra tafran neydi insan eşine pasta görmedin mi hiç der mi,ne oluyor ya dedim.ben sizin için kalktım üstümü değiştirip evimi topladım hasta hasta senin dediğin şeye bak.hem her zaman başımın üstünde yeriniz var dedim.o gün zor oturdum yanınızda dedim..hem sanane eşimle benim aramdaki konuşmadan dedim.bu başladı iyice bağırmaya zaten hassas dönemlerimdeyim ağlamaya başladım.karışma bize ben sana karşıyormuyum diye...akşam kocam gelince bunları paylaşıcam ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim..arkadan bana sakın söylemiceksin eğer söyler paylaşırsan benim yüzümü ömür boyu göremezsin diyerek tehtit etti.. okadar kötü oldumki iyi akşamlar dedim kapattım telefonu ağlıyorum.eşim geldi anlattım olayı oda çok kızdı aradı annesini sen nasıl söylersin benim eşime böyle şeyler diye çıkıştı...bana da üzülmemem gerektiğini söyledi.teselli ettti.ama ben 2 gündür onun stresinden kurtulamıyorum. bu olayeşime kötü davranmama bağırmama sesimi yükseltmeme neden oluyor.durduk yere hiç olmayacak şeylere kızıyorum ona.söyleyemiyorumda bu olaydan dolayı çok stresliyim aklımdan çıkmıyor diye...az öncede tartıştık sesimi yükselttim çekti gitti.ağlıyorum kötüyüm ne yapacağımı bilemez oldum...
bilemiyorum ama bu işin bir çözümü olmalı
kızlarrr annişlerrr kociş geldi birdee pcyi kapatmış gelince halbuki bnm sayfam açıktı görmemiş ben şimdik çıkıyorum kayınvaldelere gidicezz hepücüğünüzü öpüyorummm bebiklerinizide sizi seviyorummmmm
ayyy Allah razı olsun canımm dua et bizim içinnyarın eve gelir gelmez ilk işim sizinle paylaşmak olur zaten ya birde bişey sorcam ben hamile oldugumu bilmezken saglık ocagında kan testi yaptırmaya gittim bana sonuç negatif dediler meğerse 1aya yakın hamileymişimm o zaman :44: saglık ocagındakıler hamılelık durumunda buraya bıldırın takıp ederız demıslerdı bıldırmelımıyımmm sizce :44::44:
bu arada sormayı unuttum sen kac haftalıksınn tatlışşş
cnm ya ben de 9+6dayım yarın inş 10 hafta olacak
saglık ocagından benide aradılar oglum için aşı kartını getirmeniz lazım diye bende suan hamileyim dısarı cıkamıyorum bulantılarım var deyince ozaman sizide kaydediyor en yakın zamanda bekliyoruz dediler ama daha gitmedim bende bilmiyorum bir daha ararlar mı:44::44::44:
10 haftalık olduk bebeğimleeeeeee... yaşasınnnnnnnnnnn :)))))))))
ne güzel bende yarın 10 haftalık olucam inş
iyi akşamlar kızlarrr koçişim nöbette bende bir bakayım dedim ama hiç iyi değilim yine..bugün sabahtan beri cıkartıyorumm.:18:hatta bir ara kapı caldı komşu gelmiş bişeyler getirmiş ayy gözlerim karardı az kaldı kapının önünde bayılıyodum hemen içeri gittim yatağa uzandım:96: ama sanki beynim kulakarımdan cıkacak gibi oldu galiba tansiyonum düştü sonra eşimi cağırdım dedim cok kötüyüm sonra ayran filan derken iyi oldumm:97:ilk defa böyle oldumm cok korktum kuzuma bişey olucak diye allah korusunn galiba kansızlıkta var carpıntımda oluyor sürekli. yarın dr. çağırmıştı hastaneye tahliller için söylicem çarpıntım var diye onada bakılsın bari işte böyle kızlarrr bulantılar gecice yerde azıyo resmenn allahım beterinden korusunn..
iyi akşamlar kızlarrr koçişim nöbette bende bir bakayım dedim ama hiç iyi değilim yine..bugün sabahtan beri cıkartıyorumm.:18:hatta bir ara kapı caldı komşu gelmiş bişeyler getirmiş ayy gözlerim karardı az kaldı kapının önünde bayılıyodum hemen içeri gittim yatağa uzandım:96: ama sanki beynim kulakarımdan cıkacak gibi oldu galiba tansiyonum düştü sonra eşimi cağırdım dedim cok kötüyüm sonra ayran filan derken iyi oldumm:97:ilk defa böyle oldumm cok korktum kuzuma bişey olucak diye allah korusunn galiba kansızlıkta var carpıntımda oluyor sürekli. yarın dr. çağırmıştı hastaneye tahliller için söylicem çarpıntım var diye onada bakılsın bari işte böyle kızlarrr bulantılar gecice yerde azıyo resmenn allahım beterinden korusunn..
zaman geçmiyor gibi hissediyorum aslında ama bebeğimi öğreneli 6 hafta oldu:) Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize inşallahh... maaşallahh bizim bal bebeklerimizeee
sorma cnm ya zaman konusunda bende cok sabırsızımda ama bugun kıyafetlerım olmayınca
anladımkı şaka maka buyumuş karnım artık daha bır hamıle gıbı durmaya başladımee nede
olsa 1/4ü geçti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?