cnm ya ben de 9+6dayım yarın inş 10 hafta olacak
saglık ocagından benide aradılar oglum için aşı kartını getirmeniz lazım diye bende suan hamileyim dısarı cıkamıyorum bulantılarım var deyince ozaman sizide kaydediyor en yakın zamanda bekliyoruz dediler ama daha gitmedim bende bilmiyorum bir daha ararlar mı:44::44::44:
gulyuncukkk hoşgeldinn tatlışş naptın eşin geldimi :44:
Hb tatlış ewet qeldi dedim kzılarla sana domates attıkyyha benm karnım büyüyo qaliba sertleşmeye başlamış alttarafı bide artık yataktan kalkarken yada yatakta dönerken aqrım oluyo rahim qenişlior ondamı acep sen naptın tatlım
iyi barim canım aman tartısmayın huzurunuz bozulmasında tatlı atısmalar trıp yapmalar olur elbette :78: napiim cnm bizde kayınvaldeme gittik karnımızı doyurduk bolca gelldikcanım agrılarının olması cok normal bende oluyor o heleki ani kalkışlarda dönmelerde falan çok oluyor rahimin genişlemesiyle ilgisi vardır bencede :81::81:
Hee hazır yemek qüsel oluyu dimibende buqün kocaman bi tane ekmek arası yedim kiloma baktım şimdik 60.8 çıktı normal kilom 61
ayy hemde nasıl güzeloluyor valla hazıra konuyoruzaman yiyelimm yaff can bıgazdan gelir bende cumartesi tartıldım kilom aynı 58-58.5 gidp geliyo daha kilo almadım yani
10 haftalık olduk bebeğimleeeeeee... yaşasınnnnnnnnnnn :)))))))))
Çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlarrr koçişim nöbette bende bir bakayım dedim ama hiç iyi değilim yine..bugün sabahtan beri cıkartıyorumm.:18:hatta bir ara kapı caldı komşu gelmiş bişeyler getirmiş ayy gözlerim karardı az kaldı kapının önünde bayılıyodum hemen içeri gittim yatağa uzandım:96: ama sanki beynim kulakarımdan cıkacak gibi oldu galiba tansiyonum düştü sonra eşimi cağırdım dedim cok kötüyüm sonra ayran filan derken iyi oldumm:97:ilk defa böyle oldumm cok korktum kuzuma bişey olucak diye allah korusunn galiba kansızlıkta var carpıntımda oluyor sürekli. yarın dr. çağırmıştı hastaneye tahliller için söylicem çarpıntım var diye onada bakılsın bari işte böyle kızlarrr bulantılar gecice yerde azıyo resmenn allahım beterinden korusunn..
Hb tatlış ewet qeldi dedim kzılarla sana domates attıkyyha benm karnım büyüyo qaliba sertleşmeye başlamış alttarafı bide artık yataktan kalkarken yada yatakta dönerken aqrım oluyo rahim qenişlior ondamı acep sen naptın tatlım
Naber kıziyi barim canım aman tartısmayın huzurunuz bozulmasında tatlı atısmalar trıp yapmalar olur elbette :78: napiim cnm bizde kayınvaldeme gittik karnımızı doyurduk bolca gelldikcanım agrılarının olması cok normal bende oluyor o heleki ani kalkışlarda dönmelerde falan çok oluyor rahimin genişlemesiyle ilgisi vardır bencede :81::81:
ilk 3 ay alınmaması qerekiyor ikinci 3 ay ve üçüncü 3 ay çok alınıo ee o zman kucaman bişi oluyoo
İnşallah almayız fazla ideali ilk üç ay sıfır, son üç ay ikişer diğer aylardada birer kilo sanırsamayy evet bu 3ayı kilo almadan atlatırsakk süper vallaaasonrasında eninde sonunda alcaz ama fazla almamak lazımm :95::95:
Çok geçmiş olsun
Muhtemelen ondan canım .
Naber kız
Hey fıstıklar biz geldik efladımlaBi tane akrabanın salı günü çocuğunun doğum günü varmış bana gelir misin hem yardım edersin dedi . Bu bayanın ikinci çocuğuda su çiçeği geçirmiş . Su çiçeği hamilelere ne kadar zararlı değil mi kızlar ?
Aynen bende öyle biliyorum .Suçiçeği, kızamık ve kızamıkçık gibi hastalıklar hamileler için çok zararlı, o yüzden eğer bu hastalıkları geçirmediyseniz özellikle bulaşıcı hastalıkların yaygın olduğu bu mevsimde hasta olması muhtemel olan çocuklardan uzak durun derim.
Naber kız
Hey fıstıklar biz geldik efladımlaBi tane akrabanın salı günü çocuğunun doğum günü varmış bana gelir misin hem yardım edersin dedi . Bu bayanın ikinci çocuğuda su çiçeği geçirmiş . Su çiçeği hamilelere ne kadar zararlı değil mi kızlar ?
İnşallah almayız fazla ideali ilk üç ay sıfır, son üç ay ikişer diğer aylardada birer kilo sanırsam
Gitmicem tatlış satenBayana diyorum ki böyle böyle yatıyorum sürekli bide gripim, zaten sesimdende anladı hala gelir misin diyor bu kocişin akrabalarıda hayret bişey ya . Bugünlerde ya bende bir problem var ya da kocişin sülalesi atakta
Ben ilk evlendiğimde hiç gitmezdim oturmalara çok ama çok sıkılırdım artık alıştım gibi bu seferde hamile oldum canım almıyor şimdi kalabalığıYha bu ara qünlere qitmek qüsel oluyor heekomşu qezmesini sewmem normalde bizim karşı komşu sewer takılıorum artık peşine oda hamile bilior işini hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?