2011 Aralık Anneleri

maşallah canım Allah nazarlardan saklasınnnAramızda hiçbirsey yokmu gercekten Allah saglıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhh Aslında gitmek lazım saglık ocagına hem bılgılendırmek amaclı hemde 2.elden takıp edılır fena olmaz yani :44::44:

gulyuncukkk hoşgeldinn tatlışş naptın eşin geldimi :44:

Hb tatlış ewet qeldi dedim kzılarla sana domates attık yyha benm karnım büyüyo qaliba sertleşmeye başlamış alttarafı bide artık yataktan kalkarken yada yatakta dönerken aqrım oluyo rahim qenişlior ondamı acep sen naptın tatlım

iyi barim canım aman tartısmayın huzurunuz bozulmasında tatlı atısmalar trıp yapmalar olur elbette :78: napiim cnm bizde kayınvaldeme gittik karnımızı doyurduk bolca gelldik canım agrılarının olması cok normal bende oluyor o heleki ani kalkışlarda dönmelerde falan çok oluyor rahimin genişlemesiyle ilgisi vardır bencede :81::81:

Hee hazır yemek qüsel oluyu dimi bende buqün kocaman bi tane ekmek arası yedim kiloma baktım şimdik 60.8 çıktı normal kilom 61

Hee hazır yemek qüsel oluyu dimi bende buqün kocaman bi tane ekmek arası yedim kiloma baktım şimdik 60.8 çıktı normal kilom 61

ayy hemde nasıl güzeloluyor valla hazıra konuyoruz aman yiyelimm yaff can bıgazdan gelir bende cumartesi tartıldım kilom aynı 58-58.5 gidp geliyo daha kilo almadım yani

10 haftalık olduk bebeğimleeeeeee... yaşasınnnnnnnnnnn :)))))))))

Çok geçmiş olsun
Muhtemelen ondan canım .
Naber kız
Hey fıstıklar biz geldik efladımla Bi tane akrabanın salı günü çocuğunun doğum günü varmış bana gelir misin hem yardım edersin dedi . Bu bayanın ikinci çocuğuda su çiçeği geçirmiş . Su çiçeği hamilelere ne kadar zararlı değil mi kızlar ?

Naber kız
Hey fıstıklar biz geldik efladımla Bi tane akrabanın salı günü çocuğunun doğum günü varmış bana gelir misin hem yardım edersin dedi . Bu bayanın ikinci çocuğuda su çiçeği geçirmiş . Su çiçeği hamilelere ne kadar zararlı değil mi kızlar ?
[/QUOTE]

Hq fıstık yine üçümüz yine qece kuşları ayh bize bi topik açsalar Hee tam bilmiyorum tatlım onu bi öqren saqlık ocaqı bilqi verir ne olur ne olmaz

Suçiçeği, kızamık ve kızamıkçık gibi hastalıklar hamileler için çok zararlı, o yüzden eğer bu hastalıkları geçirmediyseniz özellikle bulaşıcı hastalıkların yaygın olduğu bu mevsimde hasta olması muhtemel olan çocuklardan uzak durun derim.

Aynen bende öyle biliyorum .

Hoşgeldinn tatlışşş canım gitmeden iyice bi öğrende Allah korusun tehlikesi fln olurr gerekirse gitme

Gitmicem tatlış saten Bayana diyorum ki böyle böyle yatıyorum sürekli bide gripim, zaten sesimdende anladı hala gelir misin diyor bu kocişin akrabalarıda hayret bişey ya . Bugünlerde ya bende bir problem var ya da kocişin sülalesi atakta

Gitme tatlışş boşver yat evde dinlen ona da hee hee de geç

Yha bu ara qünlere qitmek qüsel oluyor hee komşu qezmesini sewmem normalde bizim karşı komşu sewer takılıorum artık peşine oda hamile bilior işini hee

Ay bide doğum gününede çağırmıyor yardıma çağırıyor yuh dedim kendi kendime
Hhh bu arada kociş geldi çoktan uyudu hatta sen beni hiç alttan almıyorsun dedim bide üstüme geliyorsun dedim suçunu biliyor bakalım ilerleyen günlerde nasıl olcek :92:

Yha bu ara qünlere qitmek qüsel oluyor hee komşu qezmesini sewmem normalde bizim karşı komşu sewer takılıorum artık peşine oda hamile bilior işini hee
Ben ilk evlendiğimde hiç gitmezdim oturmalara çok ama çok sıkılırdım artık alıştım gibi bu seferde hamile oldum canım almıyor şimdi kalabalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…