saol canım annem sakaryada ben izmirdeyimCanım çok geçmişş olsun seni senden başka kimse anlayamaz ancak çeken anlar o yüzden kardeşinin söylediğini fln takma kafanaBenim görümcem de aynı senin gibiydi hatta senden de kötüydü o 2gün hastanede yattı kusmalarından mide kanaması bile geçirdi serumlar yedi şimdi çok şükür 5.ayında bu halimize şükür eşlerimiz anlayışlı çok şükür bak senin eşinde çok yardımcı oluyormuş Allah ondan da razı olsun annene gidip kalma imkanın varsa senin için iyi olur en azından kendini toparlayana kdr :44:
benim de 2. hamişlik ve ilki de böyleydi.cnm cok gemiş olsun ama bende ılk iki hamılelıgımı aynı senın gıbı gecırdım mutfaga bıle gıremezdım herseyden tıksınıyordum ılk 3ay hep böyle gectı bıraz daha sabret daha sonra gecer inş..benim bu hamileliğimde ötekilere göre daha iyi geçiyor yine bulantılarım varda tiksintim falan olmadı en azından buna da şükrediyom
selam kızlar. Dr geldim. Moralim bozuk biraz. Düşük tehlikesi devam ediyormuş progestana devam dedi. Aslında ilacı kesecekmis ama kesenin yanında yuvarlak bir şey gördü biraz daha kullan dedi. Korkulacak birşey yok dedi ama benim içim rahat değil ins allah bebegimi bana bağışlar. Bu arada pitirciğim 4.2 cm olmuş 11+1 görünüyor dedi. Suana göre 3 gün önde ama geç döllenmeydi sat 5 gün geriden geliyordu ya o gerilik 2 güne indi. Normalde 2 hafta sonra çağıracaktim ama sen haftaya yine gel dedi. Ctesi ye randevu aldım. Öyle ışte. Pitirciğim geçen hafta hareket etmişti bu hafta sadece sırt üstü yatıyordu. Kolları göz çukurları oluşmuş.
selam kızlar. Dr geldim. Moralim bozuk biraz. Düşük tehlikesi devam ediyormuş progestana devam dedi. Aslında ilacı kesecekmis ama kesenin yanında yuvarlak bir şey gördü biraz daha kullan dedi. Korkulacak birşey yok dedi ama benim içim rahat değil ins allah bebegimi bana bağışlar. Bu arada pitirciğim 4.2 cm olmuş 11+1 görünüyor dedi. Suana göre 3 gün önde ama geç döllenmeydi sat 5 gün geriden geliyordu ya o gerilik 2 güne indi. Normalde 2 hafta sonra çağıracaktim ama sen haftaya yine gel dedi. Ctesi ye randevu aldım. Öyle ışte. Pitirciğim geçen hafta hareket etmişti bu hafta sadece sırt üstü yatıyordu. Kolları göz çukurları oluşmuş.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM üzülme.dün çocuklarımla alimle birlikte hava çok güzel biraz eğleniriz dedik.hep birlikte pikniğe gittik.akşam çocuklarımı banyo yaptırayım yorulmuşlar rahat bi uyku çeksinler dedim.kızımı yıkadım.biraz tombişbacak arası pişik olmuş krem ssürüyodum bide ne göreyim kızımı kene ısırmış.
çok küçük bişeydi başda anlamadım.çıkarmaya çalıştım.eşimdebaktı.
içim rahat etmedi.kene olduğundanda emin değilim.yakındaki hastaneye gittik.
orda kene diyip bizi haseki eğit.araş.hastanessine gönderdiler.
yolda giderken ömrümden 10 yıl gitti.resmen
doktor keneyi aldı .3 gün evde gözetim altında bakıcam.anormal bi hal görürseniz getirin dedi.bu üç gün den çok korkuyorum.bize dua edin olurmukızıma bişey olmasın
hoşgeldin canım ben de bu topiğe yeni geldim. hayallerin gerçek olacak inşallah.kızlar benide alırmısınız aranıza 5 yıldır bebek bekleyen her türlü tedaviden sonuçsuz kalan ama süpriz bi şekilde hamile olduğunu anlayan bendeniz.....
20 aralık gibi doğmasını beklediğimiz bebeğimle karşınızdayız....................
şuan 8hafta 3 günlüğüz.....
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahkızlar benide alırmısınız aranıza 5 yıldır bebek bekleyen her türlü tedaviden sonuçsuz kalan ama süpriz bi şekilde hamile olduğunu anlayan bendeniz.....
20 aralık gibi doğmasını beklediğimiz bebeğimle karşınızdayız....................
Canım çok geçmiş olsun. Kızına birşey olmayacak merak etme.dün çocuklarımla alimle birlikte hava çok güzel biraz eğleniriz dedik.hep birlikte pikniğe gittik.akşam çocuklarımı banyo yaptırayım yorulmuşlar rahat bi uyku çeksinler dedim.kızımı yıkadım.biraz tombişbacak arası pişik olmuş krem ssürüyodum bide ne göreyim kızımı kene ısırmış.
çok küçük bişeydi başda anlamadım.çıkarmaya çalıştım.eşimdebaktı.
içim rahat etmedi.kene olduğundanda emin değilim.yakındaki hastaneye gittik.
orda kene diyip bizi haseki eğit.araş.hastanessine gönderdiler.
yolda giderken ömrümden 10 yıl gitti.resmen
doktor keneyi aldı .3 gün evde gözetim altında bakıcam.anormal bi hal görürseniz getirin dedi.bu üç gün den çok korkuyorum.bize dua edin olurmukızıma bişey olmasın
canım bozma moralını ıyı dusun ,bak bebegın arada kı gun farkını kapatmıs,
uyuyordur belkı de bebegın..
Sanırım uyuyordu. Ben rahatsızlık vermek istemedim geçen sefer dr dürttü o yüzden hareket etmişti. Kalp sesini duydum geçen haftaya göre daha yavaştı ama. Yanlız 10 günde nasıl büyümüş şok oldumana benimki gibi gözlerini bende gördüm kolları bacakları oluışmuş dediğin gibi uyuyodur yaaa dr sorun yok dediğine göre
ay masallah gercekten en cok senın cıkmıs gobegın
Sanırım uyuyordu. Ben rahatsızlık vermek istemedim geçen sefer dr dürttü o yüzden hareket etmişti. Kalp sesini duydum geçen haftaya göre daha yavaştı ama. Yanlız 10 günde nasıl büyümüş şok oldumbeni korkutan şu düşük tehlikesi. Çok büyük sorun olsa dr rapor verirdi yat derdi değilmi! sadece kendini yorma ağır iş yapma dedi.
benim de hiç yoktu dün birden çıktı,bugün biraz daha çıktu,pantolonun düğmesi sıkıyo,şimdi çektim ama ara kablo yok,evde unutmuşum yarın ekleyecem ben de:79::79:
Sanırım uyuyordu. Ben rahatsızlık vermek istemedim geçen sefer dr dürttü o yüzden hareket etmişti. Kalp sesini duydum geçen haftaya göre daha yavaştı ama. Yanlız 10 günde nasıl büyümüş şok oldumbeni korkutan şu düşük tehlikesi. Çok büyük sorun olsa dr rapor verirdi yat derdi değilmi! sadece kendini yorma ağır iş yapma dedi.
kızlar benide alırmısınız aranıza 5 yıldır bebek bekleyen her türlü tedaviden sonuçsuz kalan ama süpriz bi şekilde hamile olduğunu anlayan bendeniz.....
kızlar internet üzerinde son adet tarihime göre hesaplatıyorum 9+2 günlüğüz ama bende ne göbüş var ne bişi benimki neden büyümedi acaba yaaa
evet uyuyor olabılır cnım..
düşük tehlıkesı herkes ıcın var cnım ben de de vardı..doktor bana da sadece agır ıs yapma dedı
sorun gorse yatırırdı ,ıgne fılan yaptı mı sadece progestrona devam et mı dedı
günaydınnn güzellerayyy biz doktordan geldik ALLAH ım nasıl bi güzelliktir ya meleğim kocaman olmuş normal adet tarhimize göre 2 gün ilerdeyiz doktor herşey süper dedi 5 tüp kan bide idrar tahlili verdik bi dahaki randevumuzada haziran 17 ve doğum günüm bebeğimin cinsiyetinide öğrenicez ve aldığım en güzel hediye olacak...:81::81::81:ay kıpır kıpırdı ya doktor bile güldü maşallahı var dedi 26 aralık olan doğum tarihimizde 24 aralık oldu...ayyy koca kafam çok güzledi yaa kalbi pıt pıt atıyodu ALLAH ıma şükürler olsunn bana bu hissi yaşattığı için hepimizin bebeklerinide bize ve babalarına bağışlasın inş...
progestana devam et dedi canım.. bire magnezyum içiyordum günde 1 tane onuda 2 ye çıkardı...
ayy ne bileyim canım tamam düşük için geçen haftada söylemeişti ama... o yuvarlak şeyi görünce moralim bozuldu.. zaten saçma sapan rüyalar görüp duruyorum.... gerçi yapacak birşey yok hayırlsı neyse o olur... inşallah sonunda bu günlerimize güler geçeriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?