2011 Aralık Anneleri

saol canım annem sakaryada ben izmirdeyim öğretmenim çalışıyıorum bırakıp gidemem ki.

benim de 2. hamişlik ve ilki de böyleydi.

selam kızlar. Dr geldim. Moralim bozuk biraz. Düşük tehlikesi devam ediyormuş progestana devam dedi. Aslında ilacı kesecekmis ama kesenin yanında yuvarlak bir şey gördü biraz daha kullan dedi. Korkulacak birşey yok dedi ama benim içim rahat değil ins allah bebegimi bana bağışlar. Bu arada pitirciğim 4.2 cm olmuş 11+1 görünüyor dedi. Suana göre 3 gün önde ama geç döllenmeydi sat 5 gün geriden geliyordu ya o gerilik 2 güne indi. Normalde 2 hafta sonra çağıracaktim ama sen haftaya yine gel dedi. Ctesi ye randevu aldım. Öyle ışte. Pitirciğim geçen hafta hareket etmişti bu hafta sadece sırt üstü yatıyordu. Kolları göz çukurları oluşmuş.

canım bozma moralını ıyı dusun ,bak bebegın arada kı gun farkını kapatmıs,
uyuyordur belkı de bebegın..

ana benimki gibi gözlerini bende gördüm kolları bacakları oluışmuş dediğin gibi uyuyodur yaaa dr sorun yok dediğine göre

GEÇMİŞ OLSUN CANIM üzülme.
yi yoktur.
hoşgeldin canım ben de bu topiğe yeni geldim. hayallerin gerçek olacak inşallah.

Gözün aydın. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Kızına birşey olmayacak merak etme.

canım bozma moralını ıyı dusun ,bak bebegın arada kı gun farkını kapatmıs,
uyuyordur belkı de bebegın..

ana benimki gibi gözlerini bende gördüm kolları bacakları oluışmuş dediğin gibi uyuyodur yaaa dr sorun yok dediğine göre
Sanırım uyuyordu. Ben rahatsızlık vermek istemedim geçen sefer dr dürttü o yüzden hareket etmişti. Kalp sesini duydum geçen haftaya göre daha yavaştı ama. Yanlız 10 günde nasıl büyümüş şok oldum beni korkutan şu düşük tehlikesi. Çok büyük sorun olsa dr rapor verirdi yat derdi değilmi! sadece kendini yorma ağır iş yapma dedi.

evet uyuyor olabılır cnım..
düşük tehlıkesı herkes ıcın var cnım ben de de vardı..doktor bana da sadece agır ıs yapma dedı
sorun gorse yatırırdı ,ıgne fılan yaptı mı sadece progestrona devam et mı dedı

benim de hiç yoktu dün birden çıktı,bugün biraz daha çıktu,pantolonun düğmesi sıkıyo,şimdi çektim ama ara kablo yok,evde unutmuşum yarın ekleyecem ben de:79::79:

ben ogrendıgımden ber pantolan gıymedım hep esortman ..
olmuyor cunku
bende cekıcem aksama yuklerım cok zevklı

geçer canım merak etme,ben şimdi kendime inanamıyorum,11. 12. haftaya girdim cin gibi oldum maşallah,ağrım,sızım,akıntım hepsi geçti,sanki karnım boş gibi,o kadar iyi hissediyom kendimi,merak etme geçer,1 hafta sonra kendine gelirsin:79::79:

kızlar internet üzerinde son adet tarihime göre hesaplatıyorum 9+2 günlüğüz ama bende ne göbüş var ne bişi benimki neden büyümedi acaba yaaa

kızlar internet üzerinde son adet tarihime göre hesaplatıyorum 9+2 günlüğüz ama bende ne göbüş var ne bişi benimki neden büyümedi acaba yaaa

canım merak etme,12. haftadan sonra kiminin büyür,kiminin 20. haftadan sonra büyür,önceki göbek potansiyeli,boy,iç karın genişliği vs. bunlar etkiliyo

slm annecikler ve bebişleri.. Bebişimle sizleri öpüyoruz. Teyzesi yeşil bir patik almış c.tesi görünce çok şaşırdım.ben daha hiçbişey almamıştım. Ama sanırım bebişim çok beğendi patikleri. Gidip gelip bakıyoruz. Bide 2 saatte bir acıkıyoruz. Böyle yersek çok kilo alıcaz.Bütün anneciklere bu çiçekleri gönderiyoruz.

Son düzenleme:
günaydınnn güzeller ayyy biz doktordan geldik ALLAH ım nasıl bi güzelliktir ya meleğim kocaman olmuş normal adet tarhimize göre 2 gün ilerdeyizdoktor herşey süper dedi 5 tüp kan bide idrar tahlili verdik bi dahaki randevumuzada haziran 17 ve doğum günüm bebeğimin cinsiyetinide öğrenicez ve aldığım en güzel hediye olacak...:81::81::81:ay kıpır kıpırdı ya doktor bile güldü maşallahı var dedi 26 aralık olan doğum tarihimizde 24 aralık oldu...ayyy koca kafam çok güzledi yaa kalbi pıt pıt atıyoduALLAH ıma şükürler olsunn bana bu hissi yaşattığı için hepimizin bebeklerinide bize ve babalarına bağışlasın inş...

progestana devam et dedi canım.. bire magnezyum içiyordum günde 1 tane onuda 2 ye çıkardı...
ayy ne bileyim canım tamam düşük için geçen haftada söylemeişti ama... o yuvarlak şeyi görünce moralim bozuldu.. zaten saçma sapan rüyalar görüp duruyorum.... gerçi yapacak birşey yok hayırlsı neyse o olur... inşallah sonunda bu günlerimize güler geçeriz...

sabahları bi posta istifra ediyoruz malesef.... bende çok sık acıkıyorum süt ve yumurta yiyemiyorum ne olacak benim halim

hadı gozun aydın cnım..

hayırlısı cnım ınsallahh ..sen ıcını ferah tut olumlu dusun cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…