slm kızlar
bi liste yapalım diyorum
hep birlikte ilerleriz
bu arada bugün doktora gittim
kesemiz 6mm olmuş
geçen gittiğimde 831 çıkmıştı sonucum bugün yine verdim 3366 çıkmış hayırlsı bakalım
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte bende geldim
muhtemel doğum
tarihi 6 aralık:)))
inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim
6 ay önce bi kürtajım oldu bebğimin kalbi atmadı
zaten çok zor hamile kalıyorum
bide kan pıhtılaşması var bende
inşallah bişi olmaz bebeğime sağlıcakla kucağıma alırım inşallahhhh
dua edin bana nolur birlikte hamileliğimizi sürdürelim
bebeğimizi kucağımıza alalım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alah hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin inşalahhhhhhhh
canım iki tane kese olunca ikiz gebelik tanısı konulabilir ama 5 haftayı doldurduysa olabilir 8 milim çünkü dün gittim ben tam 4+6 ydı 6 milimdi tabi yinede bilemem bi doktoruna danış istersen...slm bisey merakk ettim ben cuma ilk dr gittim sat 26 subat tam 5 haftalik dedi. ve kese 8.8 mm di. ikiz gibi bi ihtimal mi var onunla lakasi yoktur dimi. bana biraz buyuk geldi. bu cuma bi daha gidicem. siz ne dusunuyosunuz normal mi ?
allah çocuğuna sanada uzun ömürler sağlıklar versin inşallahhhhhhhmerhaba arkadaslarrr gecen sene bu zaman oırendım dıyemıycem kuzum acelesı ıle 2011 ocakta dogacagına 3 aralıkta kendını kollarıma attı 34haftalık dogdu cok sukur saglıklı olarak ee bende 2010 aralık annesı olmus oldum bızde keseydı pıtpıttı testı derken bu süreci tamamladık benımkı sıkınrılıydı bıraz cok ıstıfra etmıstım ayrıca ama mınıgım sımdı 4aylık ve seslı kahkahalarla guluyor herseye deger saglıkla dogsunlar ınsallahh
evet canım pıhtılaşma topiğindeyim...merhaba canım pıhtılaşma topigindenmi desem düşüp yapanlar topigindenmi desem gözün ısırıyor ama neysegözünaydın insaallah budefa raabbim rast getirsin sasalim yavrunu kucagına al canım
bu arada bendede kan pıhtılaşması var maalesefsen ne zaman igneye başladın canım ögrenir ögrenmezmi?
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalalh sağlıcakla al yavrunu kucağına....Merhaba kızlar sat tarihim 27 subat 5 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle Allah'ım tüm hepimizi korusun doğum 4 Aralığı gösteriyor meleğim acele ederse daha öncede olma ihtimali söz konusu . Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım bu arada Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...
sen yazınca bile ben duygulandım sene bu günler inşallah bende yazarım çok istiyorum bunuhayırlı olsun güzel annişler.inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.anne olmak gerçekten bambaşka bir duygu.ben 2010 aralık annesiyim.geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu bilmeden koşturuyordum ortalıklarda.halbuki biriciğim bana tutunmuş da bizim onu farketmemizi bekliyormuşsizin yazdıklarınızı görünce hamile olduğumu öğrendiğim zamanlara gittim ve çok heyecanlandım.siz de (inşallah)bebişiniz kucağınızda 2012 aralık anneleri topiğini görünce böyle duygulanacaksınız:)
slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun.görünce çok heyecanlandım...ben erelık 2010 annesiyim..gçen yıl 22 nisanda hamile kaldığımı öğrenmiştim..şimdi telaşınızı-heyecanınızı öyle iyi anlıyorum ki....inanın haklısınız... hafta hafta içinizdeki mucizeye tanık olacaksınız....
şimdi Masal adında 4 aylık bir kızım var...hepiniz sağlıklı kucuğınıza alın inşallah....
Günaydin arkadaslar ben dün yeni üye olmustum hcg degerlerimi yazmistim hamile olup olmadigimdan emin degildim.
Hamile oldugumu ögrendim ve muhtemelen dogum tarihi 6 aralik olacakmis.
Burdan hamile olmayi cok isteyipde olamayanlara sabir diliyorum. Bende cok bekledim 2 sene sonra oldu umudunuzu yitirmeyin.
ay 6 aralık yazıncabenimde doğum tarihim 6 aralıktııı ama oğluşummm 14 kasım 2010 da geldi
canım iki tane kese olunca ikiz gebelik tanısı konulabilir ama 5 haftayı doldurduysa olabilir 8 milim çünkü dün gittim ben tam 4+6 ydı 6 milimdi tabi yinede bilemem bi doktoruna danış istersen...
allah çocuğuna sanada uzun ömürler sağlıklar versin inşallahhhhhhh
cuma kontrole gitcem biraz kanamam var ins hersey yolundadir. insallah sende bebegini sagsaglim kucagina alirsin
nıhayet acılmıs topık ..
sanırım ılk ben ogrendım :) adetıme 4 gun kala kan testı ıle ögrendım
muhtemelen dogum tarıhı ıse 1 aralık en geç 2 aralık :)
ama ben blıyorum kı kuzum o kadar dayanamayacak ve kasım ayında alaacagım kucagıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?