2011 Aralık Anneleri

inş.

nasıl yani ikili testi herkesten istemiyorlar mı?
kızlar en son 3 hafta önce gördüm bebişimi, şimdi gittiğimde kolları olucak. net gördünüz mü siz? en son gittiğimde nohut gibi bir şey vardı göbüşümde, titriyordu. şimdi ne göreceğim çok merak ediyorum

perşembe günü aemlerin yanına gidiyorum bugün temizliğe başlamam gerek, evi pis bırakmayayım. hiç temizlik yapasım yok ki gezme deseler canına okurum ama temizlik, ev işi kalsın sanırım hamileleiği bahane edip tembellik yapıyorum

aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, inşallah her şey çok ama çok iyi olur hem bebişin uyuyordur, büyüyor annesi bol bol uyuması gerek
meleğimi gördümmm sağlıklıııı herşey yolunda daha ne olsunkiiiii

cnm hayırlı olsunben de 3 haftadır göremiyorum bebişimi çok ösledim onu

bana da c.tesiye amcamın kızları gelcekler çok istiyolardı en sonunda gün verdim her akşam biyeri ince temizliyimde hayırlısıyla atlatıyım şu günü bu akşam yatak odası yarın camlarımı vitrinleri sildircem bi arkadaşım gelcek bi daha da yaz temizliği falan yapmam artık

benim bildiğim kadarıyla ikili testi herkeste yapıyolar.önce ense kalınlığı ve burun ölçünleri, aynı zamanda kan alıp beraber değerlendiriyorlar.eğer gerek görülürse üçlü test oluyor daha sonra.
bebikler o kadar çabuk büyüorki gördüğüne inanamıyorsun,ben de ilk gördüğümde orda pıt pıt atan bişey gibiydi.cuma günü bi sorun yaşadığım için tekrar gitmek zorunda akldım Allahım nasıl değişmiş,kolları bacakları var,hopluyor vatandaş o kadar şirindiki böyle bişey olamaz

duydum canım 7 haftadan beri dr dinlettiriyor.. zaten inanmıyorsun o sese ben pıtpıt diye bişey beklerken dumdum dumdum seslerini duydum ve ağladım.. çok başka bir his yaa....
canım sanırım senle aynıyız bende dokturun dediği sata göre 10+5 im... gidince şok olamya hazır ol inanamayacaksın.. ne kadar çok büyüdüğüne.. ben her 9 günde bir gidiyorum ve bugün hayretler içinde kaldım... ne görünüyor.. birde dr rica et deki hareket ediyormu.. eğer etmiyrosa bile dr ettiriyor.. işte o zaman kendin anlayacaksın ne demek istediğimi :)))

maşşallah hiç fire vermeden hem de. nasıl o kadar fırsat buldunuz bazen çok yorgun oluyoruz. ben hamile kaldığımdan beri hiç olmadı söylemesi ayıp. eşim de korkuyor ben de bişey olcak diye. belki çok cahilce ama korkuyoruz işte.

kolay gelsin temizlik yapayım derken kendini çok yorma.yavaş yavaş bebeşi zorlama canım.

ben daha önceki hamileliklerimde 2 li, 3 lü testler her seferinde yapmışlardı.benimde haftaya yaptırmam lazım.bende hem devlete hem özele gidiyom.sizce 2 li testimi nerde yaptırsam.devlette hiç yaptırmadım.doğru sonuç verirlermi acaba.yoksa direk özeldemi yaptırsam.

İNŞALLAH BUNDAN SONRASI SAĞLIKLA MUTLULUKLA GEÇER EVLİLİĞİNİN....

Ultrason bir ses dalgası türüdür ve radyasyon içermez.

ultrasonda bebeklerini sık gören annelerin bebeklerinin düşme riski azalıyormuş. anne bebek ile daha sıkı bir bağ kuruyormuş. bence istediğiniz kadar gidin görün. ben ilk bebekte sık sık doktora giderdim hatta eşime kayınvalideme arkadaşlarıma kardeşime de gösterttirirdim onlar da yakını oğluşumun

canım direk özelde yaptır bence... yada istersen 2 yerde de yaptır en azından kontrollü gitmiş olursun...

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım hamilelik benimde 4-5 gündür başım ağrıyor halsizlik var yarından sonra bebeğimi görmeye gideceğim. İnş. Her şey yolundadır. İkili tarama testimiz var tüm her şey güzel olur inş.

ağrın sızın yoksa bişeycik olmaz canım,yorgunda olsak oluyodu bişekilde,ama geçen gün ağladım diyom ya,hiçbişey hissetmedim,sanki duygularım,sinirlerim alınmış,orası kocaman bi kuyu sanki,genişlemiş,ama 1 gün sonra tekrar eski haline döndü ve uykudan uyandırdım bizimkini kalk kalk ölmedim daha dedim,çok sevindi,bi daha hiç eskisi gibi olmuyacak diye korkuyodu

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.....
kızlar doktordan geldim rabbime şükür herşey normal
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

canım direk özelde yaptır bence... yada istersen 2 yerde de yaptır en azından kontrollü gitmiş olursun...

bende başta iki yerde birden yaptırayım dedim.sonrada ikisi farklı çıkarsa diye düşündüm.ayyy kafam çok karıştı napsam bilemedim.yarın devlette son bi tahlilim kaldı onu almaya gidicam.vitaminlerim bittti ilaçlarımı yazdırıcam.ordanda özele gidip sonuçları bide orda göstercem.

baş ağrısı oluyo 11. 12. haftada normal canım,inş. git de anlat bize bebişini,ya inanmayacaksınız belki ama az önce çikolata yedim 10 dk sonra,tam kesenin olduğu yerde bi kıpırdama hissettim,çikolatayı sevdi heralde kerata,akşamları da eşim kafasını koyup diniyo,kıpır kıpır ediyo diyo,ben bile hissediyom

tebrik ederim canım.ohh çok güzel herşeyin yolunda olması çok güzelcinsiyet için erken değilmi.sen mi sordun doktormu cinsiyet söyledi.ayy senin adına çok sevindim.

maşalah ilk prens te geldi

çok güzeeeeeel topiğimizin ilk erkekiiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…