Cnm çevrenizdeki insanların anlayış kapasitelerini sen bilirsin. Ben olsam anllayışla kraşılardım ama karşılamayanda olur. Hatta niye geç öğrendik diye küsen bile olabilir. Ama bu sizim hayatınız ve bir kere yaşanıcak biran. Tadını çıkartmaya bakın.
ooo hiç firesiz hemde he. Ben nerdeyse 2 yıldır evliyim. Nerdeyse 1 yılı boşa geçti diyebilirim. 3 ay rahim de yara vardı.yasak. 3 ay enfeksiyon çıktı yasak. 3 aydır doğum için yasak 2 ayda arada küslük felan dı kaynadı. Nerdeyse bir yıl oluyor. Yeni veliliğimin yarısını yaşamışım.
Bundan sonra yasaksız güzel geçer inşallah.
selam kızlar. Dr geldim. Moralim bozuk biraz. Düşük tehlikesi devam ediyormuş progestana devam dedi. Aslında ilacı kesecekmis ama kesenin yanında yuvarlak bir şey gördü biraz daha kullan dedi. Korkulacak birşey yok dedi ama benim içim rahat değil ins allah bebegimi bana bağışlar. Bu arada pitirciğim 4.2 cm olmuş 11+1 görünüyor dedi. Suana göre 3 gün önde ama geç döllenmeydi sat 5 gün geriden geliyordu ya o gerilik 2 güne indi. Normalde 2 hafta sonra çağıracaktim ama sen haftaya yine gel dedi. Ctesi ye randevu aldım. Öyle ışte. Pitirciğim geçen hafta hareket etmişti bu hafta sadece sırt üstü yatıyordu. Kolları göz çukurları oluşmuş.
meleğimi gördümmm sağlıklıııı herşey yolunda daha ne olsunkiiiii
perşembe günü aemlerin yanına gidiyorumbugün temizliğe başlamam gerek, evi pis bırakmayayım. hiç temizlik yapasım yok ki gezme deseler canına okurum ama temizlik, ev işi kalsın sanırım hamileleiği bahane edip tembellik yapıyorum
nasıl yani ikili testi herkesten istemiyorlar mı?
kızlar en son 3 hafta önce gördüm bebişimi, şimdi gittiğimde kolları olucak. net gördünüz mü siz? en son gittiğimde nohut gibi bir şey vardı göbüşümde, titriyordu. şimdi ne göreceğim çok merak ediyorum
duydum canım 7 haftadan beri dr dinlettiriyor.. zaten inanmıyorsun o sese ben pıtpıt diye bişey beklerken dumdum dumdum seslerini duydum ve ağladım.. çok başka bir his yaa....bizde 11+4 günlüğüzcumaya ikili test için özel hastaneye gidecegiz eşimle.ilk defa görecek inşallah ultrasonda.devlette içeri almadılar onu.kalp atışı diyoruz ya ben hep gördüm hiç duymadım neden dinletmediler siz duydunuz mu?hem özele hem devlete gidiyorum
canım sanırım senle aynıyız bende dokturun dediği sata göre 10+5 im... gidince şok olamya hazır ol inanamayacaksın.. ne kadar çok büyüdüğüne.. ben her 9 günde bir gidiyorum ve bugün hayretler içinde kaldım... ne görünüyor.. birde dr rica et deki hareket ediyormu.. eğer etmiyrosa bile dr ettiriyor.. işte o zaman kendin anlayacaksın ne demek istediğimi :)))nasıl yani ikili testi herkesten istemiyorlar mı?
kızlar en son 3 hafta önce gördüm bebişimi, şimdi gittiğimde kolları olucak. net gördünüz mü siz? en son gittiğimde nohut gibi bir şey vardı göbüşümde, titriyordu. şimdi ne göreceğim çok merak ediyorum
ne güzel ne güzel,çok ilginç bu hamilelik ya biz evleneli 1 yıl oldu,11 aydır hiç fire vermemiştik,hergün full,sonra tehlike derken azalttık,yine bitiremedik ama 2 gün önce çok tuhaf bişey oldu,hiç bişey hissetmedim aksine kendimi çok kötü hissettm,gıcık oldum,sinirimden ağladım bile,rahim yukarı çıkmış,içi kocaman olmuş,içi boş,sinirleri alınmış bi kuyu sanki,eşim de çok şaşırdı,nolmuş böyle diye,çok korktum neden böyle genişlemiş,hep böylemi kalcak,neden bişey hissetmiyom,yaşlandım mı noldu diye,1 gün sonra içimde inanılmaz bi istek ve minnacık olmuş eskisi gibi küçümüş,bu hamilelik çok tuhaf şey ya,nette diyo ki,genişleyip daralarak kendini doğuma hazırlıyomuş,ben de şimdi doğuracam heralde diye korkmuştum
perşembe günü aemlerin yanına gidiyorumbugün temizliğe başlamam gerek, evi pis bırakmayayım. hiç temizlik yapasım yok ki gezme deseler canına okurum ama temizlik, ev işi kalsın sanırım hamileleiği bahane edip tembellik yapıyorum
İNŞALLAH BUNDAN SONRASI SAĞLIKLA MUTLULUKLA GEÇER EVLİLİĞİNİN....Cnm çevrenizdeki insanların anlayış kapasitelerini sen bilirsin. Ben olsam anllayışla kraşılardım ama karşılamayanda olur. Hatta niye geç öğrendik diye küsen bile olabilir. Ama bu sizim hayatınız ve bir kere yaşanıcak biran. Tadını çıkartmaya bakın.
ooo hiç firesiz hemde he. Ben nerdeyse 2 yıldır evliyim. Nerdeyse 1 yılı boşa geçti diyebilirim. 3 ay rahim de yara vardı.yasak. 3 ay enfeksiyon çıktı yasak. 3 aydır doğum için yasak 2 ayda arada küslük felan dı kaynadı. Nerdeyse bir yıl oluyor. Yeni veliliğimin yarısını yaşamışım.
Bundan sonra yasaksız güzel geçer inşallah.
Ultrason bir ses dalgası türüdür ve radyasyon içermez.
kolay gelsin temizlik yapayım derken kendini çok yorma.yavaş yavaş bebeşi zorlama canım.
ben daha önceki hamileliklerimde 2 li, 3 lü testler her seferinde yapmışlardı.benimde haftaya yaptırmam lazım.bende hem devlete hem özele gidiyom.sizce 2 li testimi nerde yaptırsam.devlette hiç yaptırmadım.doğru sonuç verirlermi acaba.yoksa direk özeldemi yaptırsam.
maşşallahhiç fire vermeden hem de. nasıl o kadar fırsat buldunuz bazen çok yorgun oluyoruz. ben hamile kaldığımdan beri hiç olmadı söylemesi ayıp. eşim de korkuyor ben de bişey olcak diye. belki çok cahilce ama korkuyoruz işte.
canım direk özelde yaptır bence... yada istersen 2 yerde de yaptır en azından kontrollü gitmiş olursun...
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım hamilelik benimde 4-5 gündür başım ağrıyor halsizlik var yarından sonra bebeğimi görmeye gideceğim. İnş. Her şey yolundadır. İkili tarama testimiz var tüm her şey güzel olur inş.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.....
kızlar doktordan geldim rabbime şükür herşey normal
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?