günaydınnn güzellerayyy biz doktordan geldik ALLAH ım nasıl bi güzelliktir ya meleğim kocaman olmuş normal adet tarhimize göre 2 gün ilerdeyiz doktor herşey süper dedi 5 tüp kan bide idrar tahlili verdik bi dahaki randevumuzada haziran 17 ve doğum günüm bebeğimin cinsiyetinide öğrenicez ve aldığım en güzel hediye olacak...:81::81::81:ay kıpır kıpırdı ya doktor bile güldü maşallahı var dedi 26 aralık olan doğum tarihimizde 24 aralık oldu...ayyy koca kafam çok güzledi yaa kalbi pıt pıt atıyodu ALLAH ıma şükürler olsunn bana bu hissi yaşattığı için hepimizin bebeklerinide bize ve babalarına bağışlasın inş...
progestana devam et dedi canım.. bire magnezyum içiyordum günde 1 tane onuda 2 ye çıkardı...
ayy ne bileyim canım tamam düşük için geçen haftada söylemeişti ama... o yuvarlak şeyi görünce moralim bozuldu.. zaten saçma sapan rüyalar görüp duruyorum.... gerçi yapacak birşey yok hayırlsı neyse o olur... inşallah sonunda bu günlerimize güler geçeriz...
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri.4 gündür yazamıyordum oku oku bitiremedim bu sürede yazılanları:) yeni katılan annelerimiz hoşgeldiniz Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin hepimize.hafta sonu 3 gün içinde 16 saat direksiyon başındaydım 8 saat gidiş 24 saat sonrada 8 saat dönüş yaptım çok yoruldum kendimi yaşlanmış hissettim.sadece 2 kere mola verebildim üstelik en çok sevdiğim şey araba kullanmaktı şimdiyse başım dönüyor aklıma geldikçe.bu arada ilk zamanlar kilo alıp karnım çıkmıştı şimdiyse 1 haftadır karnım yok oldu midedeki gaz şişkinliği indi sanırım bu aralar günde 1 kere probiyotik yoğurt yiyorum sanırım o iyi geldi.bulantılarımda minumuma indiarada tamamen yok oluyor arada özellikle gece yatınca bebişim ben burdayım der gb hatrlatma yapıyor bulantılarla. kısmetse haftaya salı ikili testim var aslında bu testi yaptırmıyacaktım ama genede aklımda tereddüt kalmasın diye yaptırıcam.hayırlısı artık.güzellikler paylaşıldıkça artarmış bende buradaki arkadaşların mutlu anlarının daim olmalarını üzücü olaylarında en kısa zamanda atlatmalarını diliyorum ve çıkıyorum Allaha emanet olun
günaydınnn güzellerayyy biz doktordan geldik ALLAH ım nasıl bi güzelliktir ya meleğim kocaman olmuş normal adet tarhimize göre 2 gün ilerdeyiz doktor herşey süper dedi 5 tüp kan bide idrar tahlili verdik bi dahaki randevumuzada haziran 17 ve doğum günüm bebeğimin cinsiyetinide öğrenicez ve aldığım en güzel hediye olacak...:81::81::81:ay kıpır kıpırdı ya doktor bile güldü maşallahı var dedi 26 aralık olan doğum tarihimizde 24 aralık oldu...ayyy koca kafam çok güzledi yaa kalbi pıt pıt atıyodu ALLAH ıma şükürler olsunn bana bu hissi yaşattığı için hepimizin bebeklerinide bize ve babalarına bağışlasın inş...
meleğimi gördümmm sağlıklıııı herşey yolunda daha ne olsunkiiiii
maşallah canım maşallah,her kontrolde ayrı bi heyecan,doğunca kim bilir nasıl tatlı olcaklar
süpeeeerrr sevindim canım ben cuma gitcem randevu aldım haftaya diğer drla randevum var oooohhh her hafta görcem bu ara yaaaawwww ii oldu bölelikle ultrason çıktılarımızda çoğalıyo albüm büyüyoooooooooo
Sanırım uyuyordu. Ben rahatsızlık vermek istemedim geçen sefer dr dürttü o yüzden hareket etmişti. Kalp sesini duydum geçen haftaya göre daha yavaştı ama. Yanlız 10 günde nasıl büyümüş şok oldumbeni korkutan şu düşük tehlikesi. Çok büyük sorun olsa dr rapor verirdi yat derdi değilmi! sadece kendini yorma ağır iş yapma dedi.
evet uyuyor olabılır cnım..
düşük tehlıkesı herkes ıcın var cnım ben de de vardı..doktor bana da sadece agır ıs yapma dedı
sorun gorse yatırırdı ,ıgne fılan yaptı mı sadece progestrona devam et mı dedı
ben ogrendıgımden ber pantolan gıymedım hep esortman ..
olmuyor cunku
bende cekıcem aksama yuklerım cok zevklı
cnm benim bi arkadaşımda yaptırmayacaktı sonra neyle karşılaşacağımı bileyim hazırlıklı olurum en azından diye yaptırdı banada mantıklı geldi inş Rabbim korktuklarımıza uğratmazmerhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri.4 gündür yazamıyordum oku oku bitiremedim bu sürede yazılanları:) yeni katılan annelerimiz hoşgeldiniz Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin hepimize.hafta sonu 3 gün içinde 16 saat direksiyon başındaydım 8 saat gidiş 24 saat sonrada 8 saat dönüş yaptım çok yoruldum kendimi yaşlanmış hissettim.sadece 2 kere mola verebildim üstelik en çok sevdiğim şey araba kullanmaktı şimdiyse başım dönüyor aklıma geldikçe.bu arada ilk zamanlar kilo alıp karnım çıkmıştı şimdiyse 1 haftadır karnım yok oldu midedeki gaz şişkinliği indi sanırım bu aralar günde 1 kere probiyotik yoğurt yiyorum sanırım o iyi geldi.bulantılarımda minumuma indiarada tamamen yok oluyor arada özellikle gece yatınca bebişim ben burdayım der gb hatrlatma yapıyor bulantılarla. kısmetse haftaya salı ikili testim var aslında bu testi yaptırmıyacaktım ama genede aklımda tereddüt kalmasın diye yaptırıcam.hayırlısı artık.güzellikler paylaşıldıkça artarmış bende buradaki arkadaşların mutlu anlarının daim olmalarını üzücü olaylarında en kısa zamanda atlatmalarını diliyorum ve çıkıyorum Allaha emanet olun
canım fazla ultrason fazla radyasyon demek biliyosun demi,ben dişimi sıktım bu 2. ultrasonuzmuzdu bidaha 3 hafta sonra doğum günümde
deryacım sorma ya bide ben kendim sakinim acaba sorunmu var bende diye düşünüyodum onu görünce kalbim fırlıycak gibi oldu doktorum zor sakinleştirdi,bide çok şanslı olduğumu bulantılarımın herhangi bi yorgunluk halsizliğim olmadığı için çok rahat ve sağlıklı bi hamilelik olacağını söyledi,herşey serbest benden sadece güneş kremi kullanmamı istedi,günlük bakımımı yapabileceğimi istediğim herşeyi dikkat ederek yiyebileceğimi söyledi,ilişki de serbest şuan hiç bi riskimiz yok şükürler olsunnbide bana sen çok neşeli ve eğlenceli birisin bebekte o açıdan çok şanslı dedi
ne güzel ne güzel,çok ilginç bu hamilelik ya biz evleneli 1 yıl oldu,11 aydır hiç fire vermemiştik,hergün full,sonra tehlike derken azalttık,yine bitiremedik ama 2 gün önce çok tuhaf bişey oldu,hiç bişey hissetmedim aksine kendimi çok kötü hissettm,gıcık oldum,sinirimden ağladım bile,rahim yukarı çıkmış,içi kocaman olmuş,içi boş,sinirleri alınmış bi kuyu sanki,eşim de çok şaşırdı,nolmuş böyle diye,çok korktum neden böyle genişlemiş,hep böylemi kalcak,neden bişey hissetmiyom,yaşlandım mı noldu diye,1 gün sonra içimde inanılmaz bi istek ve minnacık olmuş eskisi gibi küçümüş,bu hamilelik çok tuhaf şey ya,nette diyo ki,genişleyip daralarak kendini doğuma hazırlıyomuş,ben de şimdi doğuracam heralde diye korkmuştum
Kızlar merhaba...Size birşey sormak istiyorum.Bu benim ilk bebeğim.Evleneli 3,5 ay oldu.Çocuk yapalım diye düşünmüştüm önce ama şimdi hamile kalınca acaba beklemeli miydim diye düşünüyorum..Bebeğe bakabilir miyim diye aklıma geliyor sürekli...aranızda benim gibi düşünen var mı(.
iyi akşamlar kızlarrr koçişim nöbette bende bir bakayım dedim ama hiç iyi değilim yine..bugün sabahtan beri cıkartıyorumm.:18:hatta bir ara kapı caldı komşu gelmiş bişeyler getirmiş ayy gözlerim karardı az kaldı kapının önünde bayılıyodum hemen içeri gittim yatağa uzandım:96: ama sanki beynim kulakarımdan cıkacak gibi oldu galiba tansiyonum düştü sonra eşimi cağırdım dedim cok kötüyüm sonra ayran filan derken iyi oldumm:97:ilk defa böyle oldumm cok korktum kuzuma bişey olucak diye allah korusunn galiba kansızlıkta var carpıntımda oluyor sürekli. yarın dr. çağırmıştı hastaneye tahliller için söylicem çarpıntım var diye onada bakılsın bari işte böyle kızlarrr bulantılar gecice yerde azıyo resmenn allahım beterinden korusunn..
Bu arada iki makina ütü var canım almıyor ya
dün çocuklarımla alimle birlikte hava çok güzel biraz eğleniriz dedik.hep birlikte pikniğe gittik.akşam çocuklarımı banyo yaptırayım yorulmuşlar rahat bi uyku çeksinler dedim.kızımı yıkadım.biraz tombişbacak arası pişik olmuş krem ssürüyodum bide ne göreyim kızımı kene ısırmış.
çok küçük bişeydi başda anlamadım.çıkarmaya çalıştım.eşimdebaktı.
içim rahat etmedi.kene olduğundanda emin değilim.yakındaki hastaneye gittik.
orda kene diyip bizi haseki eğit.araş.hastanessine gönderdiler.
yolda giderken ömrümden 10 yıl gitti.resmen
doktor keneyi aldı .3 gün evde gözetim altında bakıcam.anormal bi hal görürseniz getirin dedi.bu üç gün den çok korkuyorum.bize dua edin olurmukızıma bişey olmasın
oyyy maşallahben c.tesi dra gittim bebek ii ama öle hareketleri falan görmedim ben yaaa anlattığınız gibi değil benimki 10 haftalık bikaç gün geride olduğu düşünülürse 9,5 haftalık diyelim o yüzden herhalde hem zaten bikaç saniye gördük çarş işyerimin burdaki dr kasık ağrım için yine gel demişti uğrucam orda daha ii ilgileniyolar hareketlerini gösterin yaawww dicem :)))) 2 hafta sonra ikili test için çağırıdı 12 haftalık olcaz o zaman haberler bu kaaa iyiz yani çok şükür
ben de aynı şeyleri düşünüyorumevlenir evlenmez hamile kaldım, daha evime Ankara'ya alışmadan bebiş haberi şok etkisi yaratmıştı. adetim geçikince dünyam başıma yıkıldı, o kadar üzüldüm ki anlatamam. eşim bence hamilesin diyordu, öyle dedikçe ona kızıyordum. isttemiyorum, hazır değilim diyordum. sonra test aldık eczaneden:18: istemiyorum diyen ben testi yapamadım heyecandan o anda garip bir duygu kapladı içimi, bu sefer ya hamile değilsem diye panik oldum. meğer farkında olmadan bebişimi istemişim pozitif çıkınca sevinçten ağladım
Rabbim her şeyin hayırlısını verir. düşünsene evimize bebişimizle alışacağızgurbette olduğumu unutuyorum bazen, onun derdine düşüyorum
biz daha balayına çıkmamıştık, yazın çıkacaktıkbebiş kıskandı o da karnımızda gezicek diye dalga geçiyorum.
cnm çooook geçmiş olsundoktoruna sor bakalım, neden böyle oluyor. ben de merak ettim. hamilelikte tansiyon düşüklüğü oluyor diye okumuştum, dikkat et. birden ayağa kalkayım deme sakın.
ütüyü benimde yapasım gelmiyorhaftalarca ütü yapmadım, zaten pek de bilmiyorum yapmayı baktım koçiş buruşuk gömlek giyiyor, içime battı. geçen hafta geçtim başına. nasıl gözümde büyüyor, sanki bir sürü iş yapmış gibi hissediyorum
çok geçmiş olsuninşallah bir sorun çıkmaz, dularımız seninle
oyyy maşallahbiz de Cumartesi doktora gittik. bebişimi 3 haftadır göremedim, eşimle görücektik. o da çok heyecan yapmıştı ama göremedik. doktorun abisi vefat etmiş ben de ikili testi sabırsızlıkla bekliyorum
aaa öle mi olsun biraz daha büyümüş olur siz görene kadarikili teste gitcem bende 2 hafta sonra bişey sorcam bilen varmı ikili testteki ölçümleri daha detaylı bi cihazda yapıyolardır değilmi??? bilen varmı yoksa bu aletlerde mi alcaklar ölçüyü??
yaaaa(( tmm bu hafta gidiyim sonra seyrekleştiricem gitmem bi süre iki dra birden bi de haziran sonu cinsiyetler belli olur dimi kızlar acaba biz kimseye demedik ya haziran sonunu beklesekte eşimin doğum gününe tekabül eden 29 hazirandamı desek bebeği cinsiyetiyle birlikte sizceeeeee????
ne güzel ne güzel,çok ilginç bu hamilelik ya biz evleneli 1 yıl oldu,11 aydır hiç fire vermemiştik,hergün full,sonra tehlike derken azalttık,yine bitiremedik ama 2 gün önce çok tuhaf bişey oldu,hiç bişey hissetmedim aksine kendimi çok kötü hissettm,gıcık oldum,sinirimden ağladım bile,rahim yukarı çıkmış,içi kocaman olmuş,içi boş,sinirleri alınmış bi kuyu sanki,eşim de çok şaşırdı,nolmuş böyle diye,çok korktum neden böyle genişlemiş,hep böylemi kalcak,neden bişey hissetmiyom,yaşlandım mı noldu diye,1 gün sonra içimde inanılmaz bi istek ve minnacık olmuş eskisi gibi küçümüş,bu hamilelik çok tuhaf şey ya,nette diyo ki,genişleyip daralarak kendini doğuma hazırlıyomuş,ben de şimdi doğuracam heralde diye korkmuştum
canım onu bilmiyorumda sabah doktorum eğer ben gerek duyarsam istiycem o testi dedibende nasıl yani dedim içimden tam başka yerde yaptırırım diyodumki oda benim uzmanlık alanım güven bana dedi :44::44:ne yalan sölim ama içim rahat etti
canım fazla ultrason fazla radyasyon demek biliyosun demi,ben dişimi sıktım bu 2. ultrasonuzmuzdu bidaha 3 hafta sonra doğum günümde
canım onu bilmiyorumda sabah doktorum eğer ben gerek duyarsam istiycem o testi dedibende nasıl yani dedim içimden tam başka yerde yaptırırım diyodumki oda benim uzmanlık alanım güven bana dedi :44::44:ne yalan sölim ama içim rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?