2011 Aralık Anneleri

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri.4 gündür yazamıyordum oku oku bitiremedim bu sürede yazılanları:) yeni katılan annelerimiz hoşgeldiniz Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin hepimize.hafta sonu 3 gün içinde 16 saat direksiyon başındaydım 8 saat gidiş 24 saat sonrada 8 saat dönüş yaptım çok yoruldum kendimi yaşlanmış hissettim.sadece 2 kere mola verebildim üstelik en çok sevdiğim şey araba kullanmaktı şimdiyse başım dönüyor aklıma geldikçe.bu arada ilk zamanlar kilo alıp karnım çıkmıştı şimdiyse 1 haftadır karnım yok oldu midedeki gaz şişkinliği indi sanırım bu aralar günde 1 kere probiyotik yoğurt yiyorum sanırım o iyi geldi.bulantılarımda minumuma indiarada tamamen yok oluyor arada özellikle gece yatınca bebişim ben burdayım der gb hatrlatma yapıyor bulantılarla. kısmetse haftaya salı ikili testim var aslında bu testi yaptırmıyacaktım ama genede aklımda tereddüt kalmasın diye yaptırıcam.hayırlısı artık.güzellikler paylaşıldıkça artarmış bende buradaki arkadaşların mutlu anlarının daim olmalarını üzücü olaylarında en kısa zamanda atlatmalarını diliyorum ve çıkıyorum Allaha emanet olun

Çok sevindim cnm. Hayırlı olsun. hadi o zaman tey teyyyyyy.

Bebişim ne olur üzme kendini. O hala seninle o direniyorsa senin kendini koyvermek gibi bir şansın olamaz. Bebişinle çok sık konuş. Aranızda güçlü bir bağ oluşurmuş. Bu düşük vs.. riskini da azaltırmış. Bir olun onu ayrı biri kendini ayrı biri olarak düşünme. Bebişimle sizler için dua edeceğiz. Ama önce moralini yüksek tut bi tanem. Anlaştıysak tut halayın başını tey teyyyyyyyyy

o kadar direksiyon niye salladın cnm ben anlamadım?

maşallah canım maşallah,her kontrolde ayrı bi heyecan,doğunca kim bilir nasıl tatlı olcaklar

meleğimi gördümmm sağlıklıııı herşey yolunda daha ne olsunkiiiii

süpeeeerrr sevindim canım ben cuma gitcem randevu aldım haftaya diğer drla randevum var oooohhh her hafta görcem bu ara yaaaawwww ii oldu bölelikle ultrason çıktılarımızda çoğalıyo albüm büyüyoooooooooo

maşallah canım maşallah,her kontrolde ayrı bi heyecan,doğunca kim bilir nasıl tatlı olcaklar

deryacım sorma ya bide ben kendim sakinim acaba sorunmu var bende diye düşünüyodum onu görünce kalbim fırlıycak gibi oldu doktorum zor sakinleştirdi,bide çok şanslı olduğumu bulantılarımın herhangi bi yorgunluk halsizliğim olmadığı için çok rahat ve sağlıklı bi hamilelik olacağını söyledi,herşey serbest benden sadece güneş kremi kullanmamı istedi,günlük bakımımı yapabileceğimi istediğim herşeyi dikkat ederek yiyebileceğimi söyledi,ilişki de serbest şuan hiç bi riskimiz yok şükürler olsunn bide bana sen çok neşeli ve eğlenceli birisin bebekte o açıdan çok şanslı dedi

canım fazla ultrason fazla radyasyon demek biliyosun demi,ben dişimi sıktım bu 2. ultrasonuzmuzdu bidaha 3 hafta sonra doğum günümde

günaydın tatlı annecikler prens ve prensesler iyidir inş bende bugün görmeye gidicem ikili test yaptırcam inş cinsiyetinide öğrenebiliriz ay bide ben çok öksürüyom okadarki ayıptır sölemesi arada kaçırıyom çok korkuyom bebeğime bişey olur mu diye

ay cnm benim oğlumda aynıydı kolunu kaldırdı diye sewvinirdik bebekliğide öyle geçti ağladığını hatırlamam 1 yaşına kadar hiç sallamadım koyardım hep uyurdu emzirmek için zorla uyandırırdık ama şimdi çok afacan acısını çıkartıyo hiç durmuyo
mercimeğimde çok hareketliydi geçen gittiğimizde yani onlarda birer insan karakterleri hal ve hareketleri farklı olacak hiç kafana takma niye diye

bakalım bugün nasıl olacak inş iyi haberlerle gelirim bende

aman arkadaşlar dikkat edin sonra keşke demeyin işleri bırakın

ben ogrendıgımden ber pantolan gıymedım hep esortman ..
olmuyor cunku
bende cekıcem aksama yuklerım cok zevklı

ben 6 . aydan sonra foto koyarım şimdiden 5 aylık göbeğim var zaten görünce korkmazsınız sizinde o zaman kocamannnn göbekleriniz olacak:86:

cnm benim bi arkadaşımda yaptırmayacaktı sonra neyle karşılaşacağımı bileyim hazırlıklı olurum en azından diye yaptırdı banada mantıklı geldi inş Rabbim korktuklarımıza uğratmaz

canım fazla ultrason fazla radyasyon demek biliyosun demi,ben dişimi sıktım bu 2. ultrasonuzmuzdu bidaha 3 hafta sonra doğum günümde

yaaaa(( tmm bu hafta gidiyim sonra seyrekleştiricem gitmem bi süre iki dra birden bi de haziran sonu cinsiyetler belli olur dimi kızlar acaba biz kimseye demedik ya haziran sonunu beklesekte eşimin doğum gününe tekabül eden 29 hazirandamı desek bebeği cinsiyetiyle birlikte sizceeeeee????

ne güzel ne güzel,çok ilginç bu hamilelik ya biz evleneli 1 yıl oldu,11 aydır hiç fire vermemiştik,hergün full,sonra tehlike derken azalttık,yine bitiremedik ama 2 gün önce çok tuhaf bişey oldu,hiç bişey hissetmedim aksine kendimi çok kötü hissettm,gıcık oldum,sinirimden ağladım bile,rahim yukarı çıkmış,içi kocaman olmuş,içi boş,sinirleri alınmış bi kuyu sanki,eşim de çok şaşırdı,nolmuş böyle diye,çok korktum neden böyle genişlemiş,hep böylemi kalcak,neden bişey hissetmiyom,yaşlandım mı noldu diye,1 gün sonra içimde inanılmaz bi istek ve minnacık olmuş eskisi gibi küçümüş,bu hamilelik çok tuhaf şey ya,nette diyo ki,genişleyip daralarak kendini doğuma hazırlıyomuş,ben de şimdi doğuracam heralde diye korkmuştum

bizde 11+4 günlüğüzcumaya ikili test için özel hastaneye gidecegiz eşimle.ilk defa görecek inşallah ultrasonda.devlette içeri almadılar onu.kalp atışı diyoruz ya ben hep gördüm hiç duymadım neden dinletmediler siz duydunuz mu?hem özele hem devlete gidiyorum

canım ben onu oluruna bıraktımaslında doğruyu söylemek gerekirse ben hiç istekli değilim ama babamıza da asla haksızlık edemem o olmasa ben anne olamazdım önce ALLAH sonra eşimsanırım bu duygularda hep hormanlarla alakalı ama ben eşime kıyamıyorum,bende bebek olursa ağır basar diye düşünüyodum ama eşim daha ağır basıyo sanki ona haksızlık ediyorum diye suçluyorum kendimi ama oda çok anlayışlı
bide hormonlarım bana feci süpriz yaptı şu an dudağımın yanında inanılmaz bir uçuk var birden çıktı ve sürekli kaşıntı yapıyo ve çok büyük ama bugün bilerek makyajda yapmadımher halini sindire sindire yaşamak istiyorumm,sizdede olursa problem yapmayın ben yakıştırdım kendime değişik bi hava kattı bize

ben de aynı şeyleri düşünüyorum evlenir evlenmez hamile kaldım, daha evime Ankara'ya alışmadan bebiş haberi şok etkisi yaratmıştı. adetim geçikince dünyam başıma yıkıldı, o kadar üzüldüm ki anlatamam. eşim bence hamilesin diyordu, öyle dedikçe ona kızıyordum. isttemiyorum, hazır değilim diyordum. sonra test aldık eczaneden:18: istemiyorum diyen ben testi yapamadım heyecandan o anda garip bir duygu kapladı içimi, bu sefer ya hamile değilsem diye panik oldum. meğer farkında olmadan bebişimi istemişim pozitif çıkınca sevinçten ağladım
Rabbim her şeyin hayırlısını verir. düşünsene evimize bebişimizle alışacağız gurbette olduğumu unutuyorum bazen, onun derdine düşüyorum
biz daha balayına çıkmamıştık, yazın çıkacaktık bebiş kıskandı o da karnımızda gezicek diye dalga geçiyorum.

cnm çooook geçmiş olsun doktoruna sor bakalım, neden böyle oluyor. ben de merak ettim. hamilelikte tansiyon düşüklüğü oluyor diye okumuştum, dikkat et. birden ayağa kalkayım deme sakın.

Bu arada iki makina ütü var canım almıyor ya

ütüyü benimde yapasım gelmiyorhaftalarca ütü yapmadım, zaten pek de bilmiyorum yapmayı baktım koçiş buruşuk gömlek giyiyor, içime battı. geçen hafta geçtim başına. nasıl gözümde büyüyor, sanki bir sürü iş yapmış gibi hissediyorum

çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz, dularımız seninle
oyyy maşallah biz de Cumartesi doktora gittik. bebişimi 3 haftadır göremedim, eşimle görücektik. o da çok heyecan yapmıştı ama göremedik. doktorun abisi vefat etmiş ben de ikili testi sabırsızlıkla bekliyorum

aaa öle mi olsun biraz daha büyümüş olur siz görene kadar ikili teste gitcem bende 2 hafta sonra bişey sorcam bilen varmı ikili testteki ölçümleri daha detaylı bi cihazda yapıyolardır değilmi??? bilen varmı yoksa bu aletlerde mi alcaklar ölçüyü??

canım onu bilmiyorumda sabah doktorum eğer ben gerek duyarsam istiycem o testi dedi bende nasıl yani dedim içimden tam başka yerde yaptırırım diyodumki oda benim uzmanlık alanım güven bana dedi :44::44:ne yalan sölim ama içim rahat etti

Cnm çevrenizdeki insanların anlayış kapasitelerini sen bilirsin. Ben olsam anllayışla kraşılardım ama karşılamayanda olur. Hatta niye geç öğrendik diye küsen bile olabilir. Ama bu sizim hayatınız ve bir kere yaşanıcak biran. Tadını çıkartmaya bakın.

ooo hiç firesiz hemde he. Ben nerdeyse 2 yıldır evliyim. Nerdeyse 1 yılı boşa geçti diyebilirim. 3 ay rahim de yara vardı.yasak. 3 ay enfeksiyon çıktı yasak. 3 aydır doğum için yasak 2 ayda arada küslük felan dı kaynadı. Nerdeyse bir yıl oluyor. Yeni veliliğimin yarısını yaşamışım.
Bundan sonra yasaksız güzel geçer inşallah.

dr.un kendine güvenen prof biri demek ii bişey tabi böle olması hayırlısı bakalım bizimki 2li test demedi ama ense kalınlığına bakıcaz dediği o zaten aç tok karnına fark etmez dedi kan belki tek ensesine bakar kan almasına gerek yoktur belki de bilmiyorum ki yaa bakalım bekleyip görcez

bence de,ultrasonda herşey normal görünüyosa istemeyebilir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…