dün çocuklarımla alimle birlikte hava çok güzel biraz eğleniriz dedik.hep birlikte pikniğe gittik.akşam çocuklarımı banyo yaptırayım yorulmuşlar rahat bi uyku çeksinler dedim.kızımı yıkadım.biraz tombişbacak arası pişik olmuş krem ssürüyodum bide ne göreyim kızımı kene ısırmış.
çok küçük bişeydi başda anlamadım.çıkarmaya çalıştım.eşimdebaktı.
içim rahat etmedi.kene olduğundanda emin değilim.yakındaki hastaneye gittik.
orda kene diyip bizi haseki eğit.araş.hastanessine gönderdiler.
yolda giderken ömrümden 10 yıl gitti.resmen
doktor keneyi aldı .3 gün evde gözetim altında bakıcam.anormal bi hal görürseniz getirin dedi.bu üç gün den çok korkuyorum.bize dua edin olurmukızıma bişey olmasın
kızlar benide alırmısınız aranıza 5 yıldır bebek bekleyen her türlü tedaviden sonuçsuz kalan ama süpriz bi şekilde hamile olduğunu anlayan bendeniz.....
20 aralık gibi doğmasını beklediğimiz bebeğimle karşınızdayız....................
şuan 8hafta 3 günlüğüz.....
selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz..
kımse göbegının fotosunu eklemıyor neden :)
slm annecikler ve bebişleri.. Bebişimle sizleri öpüyoruz. Teyzesi yeşil bir patik almış c.tesi görünce çok şaşırdım.ben daha hiçbişey almamıştım. Ama sanırım bebişim çok beğendi patikleri. Gidip gelip bakıyoruz. Bide 2 saatte bir acıkıyoruz. Böyle yersek çok kilo alıcaz.Bütün anneciklere bu çiçekleri gönderiyoruz.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.....
kızlar doktordan geldim rabbime şükür herşey normal
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
canım sanırım senle aynıyız bende dokturun dediği sata göre 10+5 im... gidince şok olamya hazır ol inanamayacaksın.. ne kadar çok büyüdüğüne.. ben her 9 günde bir gidiyorum ve bugün hayretler içinde kaldım... ne görünüyor.. birde dr rica et deki hareket ediyormu.. eğer etmiyrosa bile dr ettiriyor.. işte o zaman kendin anlayacaksın ne demek istediğimi :)))
kolay gelsin temizlik yapayım derken kendini çok yorma.yavaş yavaş bebeşi zorlama canım.
ben daha önceki hamileliklerimde 2 li, 3 lü testler her seferinde yapmışlardı.benimde haftaya yaptırmam lazım.bende hem devlete hem özele gidiyom.sizce 2 li testimi nerde yaptırsam.devlette hiç yaptırmadım.doğru sonuç verirlermi acaba.yoksa direk özeldemi yaptırsam.
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım hamilelik benimde 4-5 gündür başım ağrıyor halsizlik var yarından sonra bebeğimi görmeye gideceğim. İnş. Her şey yolundadır. İkili tarama testimiz var tüm her şey güzel olur inş.
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
evet canım doktorum gerçekten çok tecrübeli türkiyede avrupadan tek ödül almış doktor ve annemin ablamın şimdide benim doktorum aile doktorumuz yaniidr.un kendine güvenen prof biri demek ii bişey tabi böle olması hayırlısı bakalım bizimki 2li test demedi ama ense kalınlığına bakıcaz dediği o zaten aç tok karnına fark etmez dedi kan belki tek ensesine bakar kan almasına gerek yoktur belki de bilmiyorum ki yaa bakalım bekleyip görcez
canım o konuyu ben gerek duyarsam konulucaz dedi şimdi kafan karışmasın gerek duyarsam istiycem dedi ve benim annem 40 yaşında doğum yaptı ve 5.bence de,ultrasonda herşey normal görünüyosa istemeyebilir doktor
ayyy canım görürsün inş ama sende benim gibi şok olmaaklına kötü şeyler getirmemeye çalış, inşallah her şey çok ama çok iyi olurhem bebişin uyuyordur, büyüyor annesi bol bol uyuması gerek
cnm hayırlı olsunben de 3 haftadır göremiyorum bebişimi çok ösledim onu
canım korkacak bişey yokki eşini bu konuda rahatlatmaya çalış yazık onada haksızlık etmemaşşallahhiç fire vermeden hem de. nasıl o kadar fırsat buldunuz bazen çok yorgun oluyoruz. ben hamile kaldığımdan beri hiç olmadı söylemesi ayıp. eşim de korkuyor ben de bişey olcak diye. belki çok cahilce ama korkuyoruz işte.
ne güzelağrın sızın yoksa bişeycik olmaz canım,yorgunda olsak oluyodu bişekilde,ama geçen gün ağladım diyom ya,hiçbişey hissetmedim,sanki duygularım,sinirlerim alınmış,orası kocaman bi kuyu sanki,genişlemiş,ama 1 gün sonra tekrar eski haline döndü ve uykudan uyandırdım bizimkini kalk kalk ölmedim daha dedim,çok sevindi,bi daha hiç eskisi gibi olmuyacak diye korkuyodu
aramızda 2 gün var bende cuma günü gideceğim doktora.bizim doktor çok tecrübeli bir doktor ama az konuşuyor1 ay sonra kontrole gel demişti ama hiç bahsetmedi 2li 3lü testten.bende 1 ay doldu ikili teste geldim diyeceğim.İnşallah benim yavrumunda cinsiyeti belli olur onunla nasıl konuşacağımı şaşırdım. hem devlete gidiyorum hem özele .devletteki doktor direk üçlü teste çağırdı niye ikiliye çağırmadı diye düşünmeye başladım
3 ü daha kesin diyedir canım,merak etme sen
benim arkadaşımın dr.u da 2 li de sorun görmeyince 3lüyü yapmadı farklı fikirler olabiliyo demek
kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım
imza kısmındaki çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz? yardımcı olabilir misiniz? :)
canım çizelge için;
google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun ticker ı seç,sonra bb kodu al kopyala,sadece son kısmı http yle başlayan png yle biten kısmı kalsın,kalanını sil,bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?