2011 Aralık Anneleri

cnm cok geçmiş olsun morelini yüksek tut bişey olmayacak diye düşün en azından hemen farkedip mudahele edilmiş allah yaşatmasın bir daha

hayırlı olsun cnm hoşgeldin

selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz..

kımse göbegının fotosunu eklemıyor neden :)

ekliyecem bugun bende sumakcım..epeydır hep esofmanla gezdıgımden anlamıyordum ama pantolon gıymeye kalkınca dun ne kadar buyudugunu gördüm artık resmını yayınlayabılırım bende pantolonumun önü üçgen bıcımde acık kaldı

aynen bende 2 saatte bir acıkıyorum ve acıktıgım an dayanamıyorum hemen yemem lazım bişeyler yoksa elim ayagım kesiliyor bu gidişle bende cok kilo alacaga benziyorum

hadi hayırlı olsun gözün aydın

inanmıyorum ya okurken bile çok heyecanlandım, bir an önce gitsem de görsem bebişimi

ben de çok kararsızım. daha doktorumu bile belirlemedim. devlette çok sıra oluyor. özele gitmek istiyorum ama oranın da fiyatlarından pek haberim yok. en kötüsü kararsızlık sanırım

inşallah her şey çok güzel olur

hayırlı olsunilk prensimiz geldi

ayyy canımm çok sevindim.... Allah oğluşunu sana bağışlasın inşallahh....

merhaba
bende Allah nasip ederse aralık ayında doğum yapacağım.
herkese güzel bir hamilelik ve sorunsuz doğum diliyorum :))

evet canım doktorum gerçekten çok tecrübeli türkiyede avrupadan tek ödül almış doktor ve annemin ablamın şimdide benim doktorum aile doktorumuz yanii
bence de,ultrasonda herşey normal görünüyosa istemeyebilir doktor
canım o konuyu ben gerek duyarsam konulucaz dedi şimdi kafan karışmasın gerek duyarsam istiycem dedi ve benim annem 40 yaşında doğum yaptı ve 5. ilk önce başka doktora gidiyodu bu testi istediler annemden ilk kez annemde tesadüf bu doktora gitti test için annemin yaşına rağmen yapmadı ultrasonda herşey normal çok güzel diğer çocuklarında sorun varmı diye sormuştu annemde hayır diyince eve göndermişti ve şu an 8 yaşında dünya güzeli bi kardeşim var
ayyy canım görürsün inş ama sende benim gibi şok olma
canım korkacak bişey yokki eşini bu konuda rahatlatmaya çalış yazık onada haksızlık etme

ne güzel aranızdaki bağın nasıl kuvvetli olduğunu gösteriyo bu evlililiğin temeli rengi zaten bu şükürler olsun bende bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorumçünkü kocamı çok seviyorummm

canım okurken içim titredi ya ne güzel öğrendiğin ne güzel bir duygudur

aramızda 2 gün var bende cuma günü gideceğim doktora.bizim doktor çok tecrübeli bir doktor ama az konuşuyor1 ay sonra kontrole gel demişti ama hiç bahsetmedi 2li 3lü testten.bende 1 ay doldu ikili teste geldim diyeceğim.İnşallah benim yavrumunda cinsiyeti belli olur onunla nasıl konuşacağımı şaşırdım.hem devlete gidiyorum hem özele .devletteki doktor direk üçlü teste çağırdı niye ikiliye çağırmadı diye düşünmeye başladım

ne güzel aranızdaki bağın nasıl kuvvetli olduğunu gösteriyo bu evlililiğin temeli rengi zaten bu şükürler olsun bende bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorumçünkü kocamı çok seviyorummm

Alah muhabbetinizi arttırsın canım

3 ü daha kesin diyedir canım,merak etme sen

kızlar inanmıyacaksınız ama,ben bebişimin pıtırdılarını duydum,hem de çikolata yedikten sonra, şok oldum,ben 8. haftadan beri elimi karnıma koyduğumda kesenin yerini kolayca buluyoduk,mesela önceleri sağdaydı,sonra aşağı indi bi ara,sonra sola geçti yeri göbeğime yakın bi yer ve nerde dediysem kontrolde de baktığımda orda oluyodu,böyle küçük bi patlama oldu sanki

imza kısmındaki çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz? yardımcı olabilir misiniz? :)

kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım

benim arkadaşımın dr.u da 2 li de sorun görmeyince 3lüyü yapmadı farklı fikirler olabiliyo demek

çok düşük bi olasılık olursa gerek duymuyolar,biraz ortalarda olursa 3 lü de istiyoılar,doğru dürüst ölçemeyip aminosentez bile yapanlar var,daha önce dediğim gibi oda arkadaşım 2. aydan 5. aya kadar bu stresle yaşadı,aminosentez de çok riskli bişey,9 saatlik yol çekti memleketine gidip iyi bi doktora yaptırdı,5. ayda öğrendi sonucu olumsuz bişey yok,ben onun için inatla yaptırmayacam,Rabbim hayırlısı neyse onu versin,bi ihtimal için 4.5 ayda ona kıymayacağımıza göre oluruna bırakıyom ben,hem benim bebişin 8. ve 9. haftalık görüntüsünde bile burun kemiği net gözüküyo,kalp atışLarı da normal,yani ultrasonda belli oluyo zaten,ama hepinize diyorum stres yapmayın hiçbişekilde,STRES ÇOK ZARARLI

kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım

aynı şey bende de var canım
bende karnımın üstüne yatmadan uyuyamam
ne yapcaz bilmem

Son düzenleme:
kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum. 1 yaşında kızı var, ne ikili test yaptırmış, ne de üçlü test:441:günlerini kaçırmışlar.çok şaşırdım,ben ölürüm meraktan. gerçi Rabbim sağlıklı doğmasını nasip ettikten sonra her türlü dünyaya geliyor.

imza kısmındaki çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz? yardımcı olabilir misiniz? :)

canım çizelge için;
google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun ticker ı seç,sonra bb kodu al kopyala,sadece son kısmı http yle başlayan png yle biten kısmı kalsın,kalanını sil,bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…