Kızlar tekrar geldim nasilsiniz canlar ben doktora gittim hersy normal ama ultrason 3 Haziran'da :) yoğunluktan giremedim mide bulantım devam ama sizi Cook özledim
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz
ilk paşamız vatana millete hayırlı olur inşallahhhhhhh
allah razı olsun hepinizden...
o an çok güzel bi duyguydu içimde oynayıp duran bi bebek:))
bu kadar acı çektikten sonra okdar süper bi duyguki...
zaten ben sordum ama benim için hiç önemli değildi o sırada takla attı
ve bi baktık çenedini ayırmış:))))
bak bakalım dedi erkek dedim direk bariz belli:))
rabbim sağlıklıca doğurmamızı nasip etsin inşallahhhhhhh
2li taramaya gelince inşallah bunda bi sorun çıkmazsa 3lüyü yaptırmıcam zaten doktorumlada görüştüm...ama önemli olan ikiliymş diye biliyorum ama
bazı doktorlar direk 3lüyü yaptırıyo hayırlısı olsun
kızlar yatmaya gelince en iyisi sola dönük yatmaymış
ben hep sağıma yatardım öğrendikten sonra 3gündür sola yatmaya çalışıyorum
sırt üstü yatmak nefes alıp almamızı engellermiş
sağa yatıncada karaciğerimizin üstüne yattığımız için iyi olmazmış...
böyle işte öpüyorum hepinziiiiiiiiiii
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz
ilk paşamız vatana millete hayırlı olur inşallahhhhhhh
allah razı olsun hepinizden...
o an çok güzel bi duyguydu içimde oynayıp duran bi bebek:))
bu kadar acı çektikten sonra okdar süper bi duyguki...
zaten ben sordum ama benim için hiç önemli değildi o sırada takla attı
ve bi baktık çenedini ayırmış:))))
bak bakalım dedi erkek dedim direk bariz belli:))
rabbim sağlıklıca doğurmamızı nasip etsin inşallahhhhhhh
2li taramaya gelince inşallah bunda bi sorun çıkmazsa 3lüyü yaptırmıcam zaten doktorumlada görüştüm...ama önemli olan ikiliymş diye biliyorum ama
bazı doktorlar direk 3lüyü yaptırıyo hayırlısı olsun
kızlar yatmaya gelince en iyisi sola dönük yatmaymış
ben hep sağıma yatardım öğrendikten sonra 3gündür sola yatmaya çalışıyorum
sırt üstü yatmak nefes alıp almamızı engellermiş
sağa yatıncada karaciğerimizin üstüne yattığımız için iyi olmazmış...
böyle işte öpüyorum hepinziiiiiiiiiii
bizde seni çok özledik cnm. Oğluşunu öp bizim için. Bu arada topiğin ilk erkekide belli oldu. Omman'ın erkek imiş.
Gecmisi okuyamadim telfondan giriorum cook sevindim canim kac haftalikken soyledlmisler peki ?? :)
kızlar merhaba giremiyorum nete çünkü annem hastayoğun bakımda
kalp hastası cigerleri su topluyor sürekli nolur dua edin tadım tuzum kalmadı minigimle tutunmaya çalışıyoruz bebişin cumartesi günü doktor günü korkuyorum bişey dicek diye dr çok üzüldüm çünkü
hamiş haberlerine çok sevindim düşük tehlikesi olanlarada allah şifa versin benim tek sorunum akıntım cok pis kokuyo rengi bazen açık bazen koyu sorcam dra bilgisi olan varmı ?? neyi düsüncemi şaşırdım iyice
Günaydın şekerler4 günlük harika bi tatilden sonra yine sabahın köründe okulda buldum kendimi nefret ediyorum artık okuldan yaa, kafam götürmüyo bu kalabalığı, bu gürültüyü :26: ayaklarım geri geri gidiyo okula gelirken
Allah acil şifa versin cnm annene. Ama sen yinede çok üzülmemeye çalış. Mümkün olmaz ama yinede yavrun için sakin kalman lazım. Allah büyüktür. Cçtesi inşallah güzel haberlerle geleceksin. Rabbim sana yardım etsin cnm.
canım hiç bir belirtim yok inanki hamile olduğumu bile göbeğim çıkmasa bilemicem:)hayırllsı olsun cnm topikin ilk paşası oldu. belirtilerin nasıldı
bende çikolata yiyip gittim canım bi yarım saat önce falan...Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım İnşallah aynı heyecanı cuma günü eşimle yaşarız çok merak ediyorum çikolata mı yiyip gidim şov yapsın azıcıkfree beta hcg değerin belli olunca yazarmısın 50den aşağı olunca erkek yukarda olunca kız oluyormuş tutuyor mu merak ettim
Gecmisi okuyamadim telfondan giriorum cook sevindim canim kac haftalikken soyledlmisler peki ?? :)
kızlar merhaba giremiyorum nete çünkü annem hastayoğun bakımda
kalp hastası cigerleri su topluyor sürekli nolur dua edin tadım tuzum kalmadı minigimle tutunmaya çalışıyoruz bebişin cumartesi günü doktor günü korkuyorum bişey dicek diye dr çok üzüldüm çünkü
hamiş haberlerine çok sevindim düşük tehlikesi olanlarada allah şifa versin benim tek sorunum akıntım cok pis kokuyo rengi bazen açık bazen koyu sorcam dra bilgisi olan varmı ?? neyi düsüncemi şaşırdım iyice
Merhaba annecik adayları ve annecikler
Gecmis olsun caniim doktora sole hemen grip oldugunu cabuk atlat die ilac versinYuppe çok geçmiş olsunBen gerileri okumadığım için kaçırıyorum böyle önemli şeyleri . Allahım (CC.) acil şifalar nasip etsin . Benzeri hastane durumu olanlarada çok geçmiş olsun .
Bebişlerinizden haberler nasıl kızlar ? Mardin kalp atışlarını dinleyecekti haber verdi mi ?
Efeee tatlım nerelerdesin merak ettim seni ben dünde sordum hatta . Çok gribim kız kocişim işten gelsinde bana baksın diye bekliyorumSen nasılsın canım ne var ne yok oğluş napiyor ?
Dün gece karnıma bir ağrı saplantı böyle gerginlik kramp gibi çok acıdı çok korktum bebişime bişey olur diye . Rabbim korusun hepimizin bebişlerini .
Yuppe çok geçmiş olsunBen gerileri okumadığım için kaçırıyorum böyle önemli şeyleri . Allahım (CC.) acil şifalar nasip etsin . Benzeri hastane durumu olanlarada çok geçmiş olsun .
Bebişlerinizden haberler nasıl kızlar ? Mardin kalp atışlarını dinleyecekti haber verdi mi ?
Efeee tatlım nerelerdesin merak ettim seni ben dünde sordum hatta . Çok gribim kız kocişim işten gelsinde bana baksın diye bekliyorumSen nasılsın canım ne var ne yok oğluş napiyor ?
Dün gece karnıma bir ağrı saplantı böyle gerginlik kramp gibi çok acıdı çok korktum bebişime bişey olur diye . Rabbim korusun hepimizin bebişlerini .
Oy kıyamam tatlım ya görürsün inşallah bidahakine .Gecmis olsun caniim doktora sole hemen grip oldugunu cabuk atlat die ilac versin( canim dun bende sancilandim ya uzaninca gecio ins bise olmaz bende doktora gittim 11 tup kan aldi yok o tahlil yok bu tahlil die bide grip asisi vurdu ama ultrason vermedi gostermedidee (( ultrason 11 gub sonra ya hic gormedim bebegimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?