kızlar merhaba giremiyorum nete çünkü annem hastayoğun bakımda
kalp hastası cigerleri su topluyor sürekli nolur dua edin tadım tuzum kalmadı minigimle tutunmaya çalışıyoruz bebişin cumartesi günü doktor günü korkuyorum bişey dicek diye dr çok üzüldüm çünkü
hamiş haberlerine çok sevindim düşük tehlikesi olanlarada allah şifa versin benim tek sorunum akıntım cok pis kokuyo rengi bazen açık bazen koyu sorcam dra bilgisi olan varmı ?? neyi düsüncemi şaşırdım iyice
Sağ ol tatlım .canım aynı ağrı bende de oldu dün akşam...bugün işe başladım..başlamışken hemen dr.umu gördüm sordum..bu haftalarda normaldir..doğum çatın genişliyo..daha da çok ağrın olacak hazırlıklı ol dedi..sanırım senle aynı günlerdeyiz..korkma..kanama olmadıkça bişey olmaz diyo dr.um..
dün çocuklarımla alimle birlikte hava çok güzel biraz eğleniriz dedik.hep birlikte pikniğe gittik.akşam çocuklarımı banyo yaptırayım yorulmuşlar rahat bi uyku çeksinler dedim.kızımı yıkadım.biraz tombişbacak arası pişik olmuş krem ssürüyodum bide ne göreyim kızımı kene ısırmış.
çok küçük bişeydi başda anlamadım.çıkarmaya çalıştım.eşimdebaktı.
içim rahat etmedi.kene olduğundanda emin değilim.yakındaki hastaneye gittik.
orda kene diyip bizi haseki eğit.araş.hastanessine gönderdiler.
yolda giderken ömrümden 10 yıl gitti.resmen
doktor keneyi aldı .3 gün evde gözetim altında bakıcam.anormal bi hal görürseniz getirin dedi.bu üç gün den çok korkuyorum.bize dua edin olurmukızıma bişey olmasın
kızlar benide alırmısınız aranıza 5 yıldır bebek bekleyen her türlü tedaviden sonuçsuz kalan ama süpriz bi şekilde hamile olduğunu anlayan bendeniz.....
20 aralık gibi doğmasını beklediğimiz bebeğimle karşınızdayız....................
şuan 8hafta 3 günlüğüz.....
saol canım annem sakaryada ben izmirdeyimöğretmenim çalışıyıorum bırakıp gidemem ki.
Anlıyorum canım yaa saglık olsun senın ve bebegının sıhhatı yerınde olsunda gerisi önemli değil bu günlerde geçer sık dişini az kaldı Allahın izniyle
bizde 11+4 günlüğüzcumaya ikili test için özel hastaneye gidecegiz eşimle.ilk defa görecek inşallah ultrasonda.devlette içeri almadılar onu.kalp atışı diyoruz ya ben hep gördüm hiç duymadım neden dinletmediler siz duydunuz mu?hem özele hem devlete gidiyorum
nasıl yani ikili testi herkesten istemiyorlar mı?
kızlar en son 3 hafta önce gördüm bebişimi, şimdi gittiğimde kolları olucak. net gördünüz mü siz? en son gittiğimde nohut gibi bir şey vardı göbüşümde, titriyordu. şimdi ne göreceğim çok merak ediyorum
dün çocuklarımla alimle birlikte hava çok güzel biraz eğleniriz dedik.hep birlikte pikniğe gittik.akşam çocuklarımı banyo yaptırayım yorulmuşlar rahat bi uyku çeksinler dedim.kızımı yıkadım.biraz tombişbacak arası pişik olmuş krem ssürüyodum bide ne göreyim kızımı kene ısırmış.
çok küçük bişeydi başda anlamadım.çıkarmaya çalıştım.eşimdebaktı.
içim rahat etmedi.kene olduğundanda emin değilim.yakındaki hastaneye gittik.
orda kene diyip bizi haseki eğit.araş.hastanessine gönderdiler.
yolda giderken ömrümden 10 yıl gitti.resmen
doktor keneyi aldı .3 gün evde gözetim altında bakıcam.anormal bi hal görürseniz getirin dedi.bu üç gün den çok korkuyorum.bize dua edin olurmukızıma bişey olmasın
Kızlarrrrr tatlış anneciklerrr ben geldimm çok güzel birgün geçirdim çok mutluyummm
Bugün doktorumuza gittik ve miniğimin kalp atışlarını gördükk :81::81: O kadar güzel bir duyguki anlatamam Allah tamamına erdirir inşallah Bebeğimm çok tatlıydı yawww elleri ayakları hep belirginleşmişş zıp zıp zıplıyordu sanki kaydırakta kayarmışcasınaoYY KUBANN olurum ben onu verene hele bir ara doktorum karnımı salladı neye ugradıgını sasırdı minnakım çok saglıklıymıs bebegım sakınacagın hıcbırsey yok dedı doktor yolculuk hamam vs hersey serbest birde catlaklar ıcın yag sordum hıcbır faydası olmaz ama yınede surmek ıstersen sur cunku genetıktır ne yaparsan yap engelleyemezsın dedı :44: Öyle tatlış anneler doktordan cıkıncada kocıs bana suprız yaptı benı pıknıge goturdu cok guzel bır gun gecırdık sevıncımı hemen sızle paylasmak ıstedımmm
Wayy bebişini qördün he sewindim cnm sorun olmamasınaaNapisiniz kızlar bu arada...
Kızlarrrrr tatlış anneciklerrr ben geldimm çok güzel birgün geçirdim çok mutluyummm
Bugün doktorumuza gittik ve miniğimin kalp atışlarını gördükk :81::81: O kadar güzel bir duyguki anlatamam Allah tamamına erdirir inşallah Bebeğimm çok tatlıydı yawww elleri ayakları hep belirginleşmişş zıp zıp zıplıyordu sanki kaydırakta kayarmışcasınaoYY KUBANN olurum ben onu verene hele bir ara doktorum karnımı salladı neye ugradıgını sasırdı minnakım çok saglıklıymıs bebegım sakınacagın hıcbırsey yok dedı doktor yolculuk hamam vs hersey serbest birde catlaklar ıcın yag sordum hıcbır faydası olmaz ama yınede surmek ıstersen sur cunku genetıktır ne yaparsan yap engelleyemezsın dedı :44: Öyle tatlış anneler doktordan cıkıncada kocıs bana suprız yaptı benı pıknıge goturdu cok guzel bır gun gecırdık sevıncımı hemen sızle paylasmak ıstedımmm
tşk cnm. ben istanbul g.o.p şada yaşıyorum.sultan gaziye kent ormanına gitmişdik cnmçok geçmiş olsunn valla çok tehlikeli artık her yernerde yaşıyosunuz bu arada?
Canım benim çok geçmiş olsun Allah o güzel kızını koruyacaktır merak etme içini ferah tut
şu 3 günü atlatayım kızıma bişey olmasın diye dua ediyorum.allaha sığınıyorum sadece yavrumu bana bağışlasın diye:85:
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım hamilelik benimde 4-5 gündür başım ağrıyor halsizlik var yarından sonra bebeğimi görmeye gideceğim. İnş. Her şey yolundadır. İkili tarama testimiz var tüm her şey güzel olur inş.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.....
kızlar doktordan geldim rabbime şükür herşey normal
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
tşk cnm. ben istanbul g.o.p şada yaşıyorum.sultan gaziye kent ormanına gitmişdik cnm
Canım benim çok geçmiş olsun Allah o güzel kızını koruyacaktır merak etme içini ferah tut
şu 3 günü atlatayım kızıma bişey olmasın diye dua ediyorum.allaha sığınıyorum sadece yavrumu bana bağışlasın diye:85:
aman yaaa artık her yer sorun valla ben de tokattayımçoookk dikkat etmek lazım. acil şifalar cnm...
canım aynı ağrı bende de oldu dün akşam...bugün işe başladım..başlamışken hemen dr.umu gördüm sordum..bu haftalarda normaldir..doğum çatın genişliyo..daha da çok ağrın olacak hazırlıklı ol dedi..sanırım senle aynı günlerdeyiz..korkma..kanama olmadıkça bişey olmaz diyo dr.um..
selam kzlarrrr
yemek yaptım her yer battı ya sınır oldum sımdı kım gıdıp toparlayacak :97:
esımle bırlıkte temızleyecegız guya ama dızısı baslıyacak sımdı hayatta kalkmaz..
ben de hala yatıyorum valla
muhtarı cagırsakta gelse
çok sevindim canım...hep böyle mutlu haberler versin sana miniğin..
Amanda aman
cok sevındım cnm senın adına bende yenı gordum kuzumu senınle aynıyız hemen hemen
ay cok güzel haberler bunlar bende inş bu cumartesi gidecem bakalım sizlerden bu haberleri aldıkça cok heyecanlanıyorum bende cok sevindim herşeyin güzel gitmesine cnm hepte böyle devam etsin inş
tşk cnm. ben istanbul g.o.p şada yaşıyorum.sultan gaziye kent ormanına gitmişdik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?