2011 Aralık Anneleri

canım çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda iyileşecek annen..akıntı sorunu bende de var..ama kötü kokuluysa enfeksiyon olabilir..dr.a sor biran önce ihmal etme aman..

Sağ ol tatlım .

Canım benim çok geçmiş olsun Allah o güzel kızını koruyacaktır merak etme içini ferah tut

hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşallahh

Canım bazı ultrason makınaları sesi dışarıya vermiyormuş sanırım 3boyutluda fln ses dışarıya veriliyor olsun o minik kalbin attığını gormek bıle bambaska

Canım benım doktorumda 2li testi gerek görmedi maşallah bebek cok sıhhatlı dedı 17hazıranda gıdıcez inşallah direk 3lü test yapılacak

çok geçmiş olsunn valla çok tehlikeli artık her yer nerde yaşıyosunuz bu arada?

Kızlarrrrr tatlış anneciklerrr ben geldimm çok güzel birgün geçirdim çok mutluyummm
Bugün doktorumuza gittik ve miniğimin kalp atışlarını gördükk :81::81: O kadar güzel bir duyguki anlatamam Allah tamamına erdirir inşallah Bebeğimm çok tatlıydı yawww elleri ayakları hep belirginleşmişş zıp zıp zıplıyordu sanki kaydırakta kayarmışcasına oYY KUBANN olurum ben onu verene hele bir ara doktorum karnımı salladı neye ugradıgını sasırdı minnakım çok saglıklıymıs bebegım sakınacagın hıcbırsey yok dedı doktor yolculuk hamam vs hersey serbest birde catlaklar ıcın yag sordum hıcbır faydası olmaz ama yınede surmek ıstersen sur cunku genetıktır ne yaparsan yap engelleyemezsın dedı :44: Öyle tatlış anneler doktordan cıkıncada kocıs bana suprız yaptı benı pıknıge goturdu cok guzel bır gun gecırdık sevıncımı hemen sızle paylasmak ıstedımmm

Wayy bebişini qördün he sewindim cnm sorun olmamasınaa Napisiniz kızlar bu arada...

çok sevindim canım...hep böyle mutlu haberler versin sana miniğin..

Amanda aman

çok geçmiş olsunn valla çok tehlikeli artık her yer nerde yaşıyosunuz bu arada?
tşk cnm. ben istanbul g.o.p şada yaşıyorum.sultan gaziye kent ormanına gitmişdik cnm

cok sevındım cnm senın adına bende yenı gordum kuzumu senınle aynıyız hemen hemen

ayyy maaşalahh yaaaa:) darısı hepimiznkine ibşallahhh

selam kzlarrrr

yemek yaptım her yer battı ya sınır oldum sımdı kım gıdıp toparlayacak :97:

bugun işe başlayacaktın nasıl geçti ilk günün zor oldumu cnm??

ay cok güzel haberler bunlar bende inş bu cumartesi gidecem bakalım sizlerden bu haberleri aldıkça cok heyecanlanıyorum bende cok sevindim herşeyin güzel gitmesine cnm hepte böyle devam etsin inş
selam kzlarrrr

yemek yaptım her yer battı ya sınır oldum sımdı kım gıdıp toparlayacak :97:

yemek yapması zor gelmıyorda bana da sonrasını temızlemek zor geliyor..iyisimi eşine temizlet

esımle bırlıkte temızleyecegız guya ama dızısı baslıyacak sımdı hayatta kalkmaz..

ben de hala yatıyorum valla

muhtarı cagırsakta gelse

esımle bırlıkte temızleyecegız guya ama dızısı baslıyacak sımdı hayatta kalkmaz..

ben de hala yatıyorum valla

muhtarı cagırsakta gelse

valla onlardan iş bekleyince keyiflerininde gelip yapmalarını beklemek zorunda kalıyoruz
boşver yorma hiç kendini ha bir saat önce temizlenmiş ha bir saat sonra senden önemli deilya

çok sevindim canım...hep böyle mutlu haberler versin sana miniğin..

cok sevındım cnm senın adına bende yenı gordum kuzumu senınle aynıyız hemen hemen

ay cok güzel haberler bunlar bende inş bu cumartesi gidecem bakalım sizlerden bu haberleri aldıkça cok heyecanlanıyorum bende cok sevindim herşeyin güzel gitmesine cnm hepte böyle devam etsin inş

Canlarımm güzel Anneciklerrr çok teşekkür ederim hepinize Allah bebişlerimizi tamamına erdirsin hepimizi nazardan korusunn

Canım merak etme içini ferah tut herşey dilediğince gidecektir dualarımız senin ve kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…