kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım
bu konuda ben de çok tedirginim.normalde hep yüzükoyun uyurdum başka türlü uykuya dalamazdım.şimdi yavaş yavş alışıyorum ama bazen kendimi alamıyorum yüzükoyun yatmaktan :97: ne zaman daha çok dikkat etmemiz gerekir acaba?
nette sola dönüp yatmayı alışkanlık halime getirin diyo,sağ tarafta atardamarlar sıklaştığı için,en sağlıkısı sola yatıp uyumakmış[/QUOTE
göbeğimiz büyüdükçe uyku güç bi hal alacak iyisimi şimdiden alışmak
bi de şey sormak istiyorum kahverengi akıntısı olan oldumu nasıl oldu sizlerinki?benim ki çamaşırımda leke şeklinde oldu iki defa ilişkiden sonra koşa koşa doktora gittim o da bebekte bişey olmadığını söyledi ama ilişkiyi yasakladı.çok küçük lekeredi onlar da acaba ben mi abarttım diyorum olanların çok mu olmuştu?
nette sola dönüp yatmayı alışkanlık halime getirin diyo,sağ tarafta atardamarlar sıklaştığı için,en sağlıkısı sola yatıp uyumakmış[/QUOTE
bi de şey sormak istiyorum kahverengi akıntısı olan oldumu nasıl oldu sizlerinki?benim ki çamaşırımda leke şeklinde oldu iki defa ilişkiden sonra koşa koşa doktora gittim o da bebekte bişey olmadığını söyledi ama ilişkiyi yasakladı.çok küçük lekeredi onlar da acaba ben mi abarttım diyorum olanların çok mu olmuştu?
progestan yazdı mı peki canım,ilişkiden sonra leke geliyosa,ilişkiyi yasaklamaları gerekiyo zaten,kendini yorma dinlen,kaçıncı haftadasn
canım çizelge için;
google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun ticker ı seç,sonra bb kodu al kopyala,sadece son kısmı http yle başlayan png yle biten kısmı kalsın,kalanını sil,bu kadar canım
teşekkür ederim başardım sanırım :))
kızlar merhaba herkeseee
benimde 2 gündür başım ağrıyor yaaa....
halsizlikler bitecekmiş güya artık. azaldı ama bitmedi.
şöyle keyifli haftalara geçsek artık valla...
bana da dr 13 hafta bitince gel dedi ikili test içi
n
progestan yazdı mı peki canım,ilişkiden sonra leke geliyosa,ilişkiyi yasaklamaları gerekiyo zaten,kendini yorma dinlen,kaçıncı haftadasn
progestan yazdı ama ben bi daha olmadı diye yaptırmadım iğneyi,ilişki bir ay yasak,10+3 üz.şu an bi sorunum yok bikaç gün dinlendim evde şimdi iyiyim çok az olmuştu kekelerim 2cm çapında filan.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.....
kızlar doktordan geldim rabbime şükür herşey normal
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
progestan yazdı ama ben bi daha olmadı diye yaptırmadım iğneyi,ilişki bir ay yasak,10+3 üz.şu an bi sorunum yok bikaç gün dinlendim evde şimdi iyiyim çok az olmuştu kekelerim 2cm çapında filan.
kasık ağrıların oluyosa,arada bi yaptır iğneyi ama yok olmuyosa yaptırmayabilirsin,o progestan ilacından sonra ben sinir krizi gibi,bayılma gibi tuhaf bi atak geçirdim resmen,sabaha kadar sayıklamşım,tüm vücudum uyuşmuştu,çok şükür o salak ilaçtan kurtuldum bana çok tuhaf şeyler yapıyo
ay ne sanslisin ya ben bilemicem 4-5. aya kadar
herşey yolundaymış ense ölçümü yapıldı kan verdim ikili tarama için 1 hafta sonra alıcam sonucumu
bebeğimin cinsiyetinide öğrendim hemde gördüm oğlum olcak inşallah rabbim izin verirserabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
bende başta iki yerde birden yaptırayım dedim.sonrada ikisi farklı çıkarsa diye düşündüm.ayyy kafam çok karıştı napsam bilemedim.yarın devlette son bi tahlilim kaldı onu almaya gidicam.vitaminlerim bittti ilaçlarımı yazdırıcam.ordanda özele gidip sonuçları bide orda göstercem.
merhaba
bende Allah nasip ederse aralık ayında doğum yapacağım.
herkese güzel bir hamilelik ve sorunsuz doğum diliyorum :))
kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım
Cnm kahverengi lekeler önemli bizler için. Düşüğün ilk habercilerindendir. O yüzden dikkate almalı doktor tavsiyelerine uymalısın bence.
kızlar merhaba herkeseee
benimde 2 gündür başım ağrıyor yaaa....
halsizlikler bitecekmiş güya artık. azaldı ama bitmedi.
şöyle keyifli haftalara geçsek artık valla...
bana da dr 13 hafta bitince gel dedi ikili test içi
n
Bende de var ahh o baş ağrısı. Hemde gebeliğimin ilk zamanlarındna beri ama bu aralar biraz daha arttı.bende 11+3 günlüğüm. Bana da doktorum 13. hafta bitince gel dedi. Acaba 12.haftada mı gitsem diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?