2011 Aralık Anneleri

kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım

bu konuda ben de çok tedirginim.normalde hep yüzükoyun uyurdum başka türlü uykuya dalamazdım.şimdi yavaş yavş alışıyorum ama bazen kendimi alamıyorum yüzükoyun yatmaktan :97: ne zaman daha çok dikkat etmemiz gerekir acaba?

nette sola dönüp yatmayı alışkanlık halime getirin diyo,sağ tarafta atardamarlar sıklaştığı için,en sağlıkısı sola yatıp uyumakmış

teşekkür ederim başardım sanırım :))

kızlar merhaba herkeseee
benimde 2 gündür başım ağrıyor yaaa....
halsizlikler bitecekmiş güya artık. azaldı ama bitmedi.
şöyle keyifli haftalara geçsek artık valla...
bana da dr 13 hafta bitince gel dedi ikili test içi
n

benim halsizliğim kalmadı canım 11. haftada azaldı,bu hafta sanki hiç hamile değilmişim gibi,ama ara ara göğüslerim sızlıyo,hatırlatıyo kendini,bebişim pıtırdadı ilk defa,bi v..na bir genişliyo bir daralıyo,kendini doğuma hazırlıyoinş. sezaryan yapmam

ay ne sanslisin ya ben bilemicem 4-5. aya kadar

Ayyy çok sevindim cnm. Rabbim kucağınada sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin. İlk paşamız hoş gelmiş sefa gelmiş.

Valla zor bir karar. Ancak gittiğin devlet hast. tam teşşüküllü ise orda yaptır. Çünkü lab. daha gelişmiş durumdadır. Yok araştırma hast. değilse direk özelde yaptır hiç uğraşma. Ama 2'sinde de yaptırırsan kafan çok karışabilir bence bir yerde yaptır.

merhaba
bende Allah nasip ederse aralık ayında doğum yapacağım.
herkese güzel bir hamilelik ve sorunsuz doğum diliyorum :))

Hayırlı olsun cnm. Aramıza hoş geldin.

kızlar gece uyurken göbüşümün üzerine yatıyorum, bebişi rahatsız edermi:44: genel de yan yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum gene göbüşümün üzerine yatmışım

Cnm bir şekilde bu huyundan vazgeçmelisin. Çok geç olmadan. Bence öntarafına, üstüne yattığında batacak ama kesmeyecek bişey koy. Öne dönünce uyandırsın seni. Yoksa alışkanlıklardan kolay vazgeçilemez.

hayırlı olsun allah hayırlsıyla kucağına almak nasip etsin

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz
ilk paşamız vatana millete hayırlı olur inşallahhhhhhh
allah razı olsun hepinizden...
o an çok güzel bi duyguydu içimde oynayıp duran bi bebek:))
bu kadar acı çektikten sonra okdar süper bi duyguki...
zaten ben sordum ama benim için hiç önemli değildi o sırada takla attı
ve bi baktık çenedini ayırmış:))))
bak bakalım dedi erkek dedim direk bariz belli:))
rabbim sağlıklıca doğurmamızı nasip etsin inşallahhhhhhh

2li taramaya gelince inşallah bunda bi sorun çıkmazsa 3lüyü yaptırmıcam zaten doktorumlada görüştüm...ama önemli olan ikiliymş diye biliyorum ama
bazı doktorlar direk 3lüyü yaptırıyo hayırlısı olsun
kızlar yatmaya gelince en iyisi sola dönük yatmaymış
ben hep sağıma yatardım öğrendikten sonra 3gündür sola yatmaya çalışıyorum
sırt üstü yatmak nefes alıp almamızı engellermiş
sağa yatıncada karaciğerimizin üstüne yattığımız için iyi olmazmış...
böyle işte öpüyorum hepinziiiiiiiiiii

Kızlar tekrar geldim nasilsiniz canlar ben doktora gittim hersy normal ama ultrason 3 Haziran'da :) yoğunluktan giremedim mide bulantım devam ama sizi Cook özledim

iyi akşamlar,
bende 12 haftalık hamileyim, ikili testim 2 haziranda sabırsızlıkla bekliyorum, ilk defa ultrasondan görucem bebeğimi :))) ama bulantı ve kusmalarım hala geçmediiii, ayrıca azımdaki acı tattan çok sıkıldımmmmmmmmmmm :26::26::26:

ne zaman bitecek bu sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…