2011 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar nasilsinizzzz bebisler nasilllll

canim guzel fikir ama iyi düsün esin pastayi tek basina yiyecekse kimse gormeyecekse iyide ama arkadaslariyla baylasacaksa cok ama cokk komik duruma düser.görmemisin oglu olmus cekmis seyini koparmis durumuna sonra arkanizdan laf olmasin.2.planin cok hos cok guzellllll.

bebislerini goren annelerinde gozu aydinnnnnn

kızlar günaydın herkese. neredesinfiruze çok sevindim yazdıklarını okuyunca.
herkese bebişleriyle sağlıklı bulantısız bir gün geçirmenizi diliyorum. ben bu aksam gidicem doktora. bakalım hayırlısı. biraz canım sıkılıyor, okula pek gitmiyorum derslerim haricinde, biliyorlar hamile olduğumu, ama bu son iki gündür sürekli telefon edip iş veriyorlar. öyle böyle işler değil hem de haftalarca uğraşmam gereken şeyler. söyledim yapamayabilirim dedim ama yapmam gerekiyormuş. nasıl yapcam ya

DOĞUM GÜNÜSÜ OLANLARI TEBRİK EDERİM eşleri de:82::82:

benim kocişin 29 haziranda doğum günü dayanabilirsek o gün bi organizasyonla annelere babalara bebeği cinsiyetiyle birlikte sölicez gibi görünüyo ama anneme kayınvalidemlerle aynı anda demem ayıp olur anneme bikaç hafta önce sölicem sanırım ama kocama demicem annemde orda öğrenmiş gibi yapsın e ananenin o kadar farkı olsun dimi ama

ben annemlere söyledim. hatta bizdeler, midem bulandığı için yardıma geldiler. kayınvalidemlerden kimseye söylemedik henüz. yazın gidince sürpriz yapcakmışız eşim öyle istiyor. benim de işime geliyor. temmuz sonunda gidicez, o zaman 4 aylık olcak insallah.

kızlar günaydın..
neredesin firuze sabah sabah yüzümde ağlamaklı bir tebesüm ile okudum yazdıklarını gözün aydın cnm..

bende en sonra 14 mayısta görmüştüm.. bugün 10+2 deyiz ve kontorlüm 4 haziranda.. meraktan ölüyorum desem yerirdir.. geçen haftalara nazaran mide bulantılarım azalmaya başladı çok şükür.. inşallah biter hatta:)

doğumgünleri olan herkesi ve eşlerini tebrik ediyorum bebişleriyle mutlu bir ömür diliyorum...

canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun kafaya takmamaya çalış bebeğini düşün kimbilir bugün ne süprizler yapacak sana

Yok kız bütün okulun önüne bebeğimin resmini çıkarır mıyım ben, okulda kankası var rehber öğretmen, onunla konuşup onun odasına gönderecem pastayı, çok yakın 2-3 arkadaşıyla beraber kutlasın diye, bütün okul görürse nazar değdirirler tosunuma amaaaaaaaannnn

canım mutlu,huzurlu nice yaşların olsun.. bebeğin sana en güzel doğum günü hediyesi ne güzel.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....

Bu arada GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRR

ayyyy canım mutlu mutlu yıllar eşinle evladınla bizlerler inş...sabah sabahta ağlattın benii yaaa

ağlama yaa ne güzel burda herkes birbirini anlıyor, o yüzden paylaşmayı çok seviyoruz.

bu arada, ikili test için de kan aldılar, haftaya salı öğreneceğiz sonuçları, inşallah iyi çıkar darısı size olsun inşallah hepimiz güzel haberler veririz burda

yarenhande çok teşekkürler 4 haziran da senin de mutlu haberini alırız inşallah, sakın kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun tamam mı

KotuKediSero

canım bence baş başa kutlayın sonuçta o iki üç kişinin de nazarı değebilir de mi ama nazar değmesin bebişine. hem baş başa daha özel olur anlık tepkilerini görürsün sarılırsınız göbüşünü okşar falan sonra da ultrasonda görür çok güzel olur yine de sen bilirsin canım şimdiden tebrikler:81:

yarenhande çok teşekkürler 4 haziran da senin de mutlu haberini alırız inşallah, sakın kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun tamam mı

yok ii geçio zaten içimden ama bana daha ikili test için randevu vermedi.. bu sadece kontrol olcak dedi.. e 11+6 olcak giitğimizde hoş ikili test 12-14 hafta arası demişti sanırım bakalım yaa bir görsem bende:)

Günaydın herkeslere ve bebişlere. Teyzeleri hepsini tek tek öpüyor.

Ne güzel cnm. Allah tamamına erdirsin.Pazar günüde ben piknikteydim. Acayip iyi geliyor temiz hava.

yok ii geçio zaten içimden ama bana daha ikili test için randevu vermedi.. bu sadece kontrol olcak dedi.. e 11+6 olcak giitğimizde hoş ikili test 12-14 hafta arası demişti sanırım bakalım yaa bir görsem bende:)

benim de dün 11 haftalıktı ama ikiliyi yapalım dedi hayırlısı olsun canım geç olsa da sonucu güzel olsun inşallah

Evet evet haklısın galiba :44: en güzeli evde başbaşa kutlamak hiç başkalarını karıştırmayalım dimi tamamdır öyle yapacam şekerim vazcaydım okul işinden

bende dün tammm 5 tüp kan verdim zaten kanzısdım iyice gitti ama neden aldığınıda sormadım bide idrar verdik çekap olduk ayak üstü

Hamiş olduğumdan beri kanun kaçağı oldum yavv. Her gece polislerden kaçıyorum. Her gece bir başka macerada buluyorum kendimi. Valla bir kaç dizilik senaryo biriktirdim şimdiden. Muhasebeciliği bırakıp senaristliğe mi başlasam.

Bide birisi beni durdursun gerçekten. Daha şimdi kahvaltı ettim ve acıktım. anlamadım bişey ben. Daha kahvaltılıkları kaldırmamışım yine acıkırmı insna yaaa. Bide kahvaltıda çok yemiş olmama rağmen şuan midem kazınıyor. Sizlerde böyle oluyormusunuz?

evet evet haklısın galiba :44: En güzeli evde başbaşa kutlamak Hiç başkalarını karıştırmayalım dimi Tamamdır öyle yapacam şekerim vazcaydım okul işinden

canım bence hiç hatırlamamış gibi yap eee biraz endişelensin dimi ben her seferinde aynısını yapıyorum umursamıyorum gibi sonra evde hep baş başa kutluyoruz o kadar mutlu oluyoki ben daha çok mutlu oluyorum ama allah nasip ederse bu doğum günü hediyesi bebeğimiz olacakayyy çok kötü oldum yaaa en çok istediğimiz mucize eşimin doğum gününde geliyo offf ben gidim gene lavaboya ağlama seansımız başladı gene

slm kıslar bugün ikili tarama sonuçlarını öğrendim çok şükür normalmişRabbim cümlemize hayırlı haberler nasip etsin öğrenene kadar stresten karnım şişti ama onun la ilgili her iyi haber beni birazdaha güçlendiriyor çok seviyorum gubuşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…