Kızlar haftaya bugün kocişimin doğum günüsüona güzel bi sürpriz yapmak istiyorum, sizin de fikrinizi alayım dedim. Şöyle ki: Yarın crinone jelimi yazdırmak için doktora gitmem gerek, kocişe sadece ilaç yazdırıcamı söylicem ve yalnız gidicem, bebeğimin yakışıklı bi fotoğrafını alıcam ama kocişe göstermicem şimdilik sonra doğum gününde ona en sevdiği pastadan yaptırıp, üzerine de bebeğimizin en son fotoğrafını bastırıp okuluna göndericem bi de bebeğimizin ağzından anlamlı bir mesaj yazıp koyucam yanına bu birinci şok bi de haftaya zaten ikili test haftamız olduğuna göre ikili testin randevusunu da salıya alıyım diyorum, minnakımız 3 boyutluda babasına el sallasın daha da mutlu olsun diyorum ne dersiniz bakalım
DOĞUM GÜNÜSÜ OLANLARI TEBRİK EDERİM eşleri de:82::82:
benim kocişin 29 haziranda doğum günü dayanabilirsek o gün bi organizasyonla annelere babalara bebeği cinsiyetiyle birlikte sölicez gibi görünüyo ama anneme kayınvalidemlerle aynı anda demem ayıp olur anneme bikaç hafta önce sölicem sanırım ama kocama demicem annemde orda öğrenmiş gibi yapsın e ananenin o kadar farkı olsun dimi ama
ALLAH razı olsun :)
kaç yaşına giriyosun bakalım doğum günü annesi
kızlar günaydın herkese. neredesinfiruze çok sevindim yazdıklarını okuyunca.
herkese bebişleriyle sağlıklı bulantısız bir gün geçirmenizi diliyorum. ben bu aksam gidicem doktora. bakalım hayırlısı. biraz canım sıkılıyor, okula pek gitmiyorum derslerim haricinde, biliyorlar hamile olduğumu, ama bu son iki gündür sürekli telefon edip iş veriyorlar. öyle böyle işler değil hem de haftalarca uğraşmam gereken şeyler. söyledim yapamayabilirim dedim ama yapmam gerekiyormuş. nasıl yapcam ya
canim guzel fikir ama iyi düsün esin pastayi tek basina yiyecekse kimse gormeyecekse iyide ama arkadaslariyla baylasacaksa cok ama cokk komik duruma düser.görmemisin oglu olmus cekmis seyini koparmis durumuna sonra arkanizdan laf olmasin.2.planin cok hos cok guzellllll.
bebislerini goren annelerinde gozu aydinnnnnn
ayyyy canım mutlu mutlu yıllar eşinle evladınla bizlerler inş...sabah sabahta ağlattın benii yaaa
yarenhande çok teşekkürler4 haziran da senin de mutlu haberini alırız inşallah, sakın kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun tamam mı
Kızlarrrrr tatlış anneciklerrr ben geldimm çok güzel birgün geçirdim çok mutluyummm
Bugün doktorumuza gittik ve miniğimin kalp atışlarını gördükk :81::81: O kadar güzel bir duyguki anlatamam Allah tamamına erdirir inşallah Bebeğimm çok tatlıydı yawww elleri ayakları hep belirginleşmişş zıp zıp zıplıyordu sanki kaydırakta kayarmışcasınaoYY KUBANN olurum ben onu verene hele bir ara doktorum karnımı salladı neye ugradıgını sasırdı minnakım çok saglıklıymıs bebegım sakınacagın hıcbırsey yok dedı doktor yolculuk hamam vs hersey serbest birde catlaklar ıcın yag sordum hıcbır faydası olmaz ama yınede surmek ıstersen sur cunku genetıktır ne yaparsan yap engelleyemezsın dedı :44: Öyle tatlış anneler doktordan cıkıncada kocıs bana suprız yaptı benı pıknıge goturdu cok guzel bır gun gecırdık sevıncımı hemen sızle paylasmak ıstedımmm
tşk cnm. ben istanbul g.o.p şada yaşıyorum.sultan gaziye kent ormanına gitmişdik cnm
Canım benim çok geçmiş olsun Allah o güzel kızını koruyacaktır merak etme içini ferah tut
şu 3 günü atlatayım kızıma bişey olmasın diye dua ediyorum.allaha sığınıyorum sadece yavrumu bana bağışlasın diye:85:
Bizlerde dua ediyoruz cnm. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Herkesin yavrusunu korusun inşallah.
esımle bırlıkte temızleyecegız guya ama dızısı baslıyacak sımdı hayatta kalkmaz..
ben de hala yatıyorum valla
muhtarı cagırsakta gelse
Muhtara söyle işi bitince bizede uğrasın. hatta hayrına şu topikteki herkesin işine bir el atsın yav.
Neredesin firuze. Çok güzel anlatmışsın cnm. Sabah sabah duygulandık. Rabbim tamamına erdirsin inş.
yok ii geçio zaten içimden ama bana daha ikili test için randevu vermedi.. bu sadece kontrol olcak dedi.. e 11+6 olcak giitğimizde hoş ikili test 12-14 hafta arası demişti sanırım bakalım yaa bir görsem bende:)
KotuKediSero
canım bence baş başa kutlayın sonuçta o iki üç kişinin de nazarı değebilir de mi amanazar değmesin bebişine. hem baş başa daha özel olur anlık tepkilerini görürsün sarılırsınız göbüşünü okşar falan sonra da ultrasonda görür çok güzel olur yine de sen bilirsin canım şimdiden tebrikler:81:
evet evet haklısın galiba :44: En güzeli evde başbaşa kutlamakHiç başkalarını karıştırmayalım dimi Tamamdır öyle yapacam şekerim vazcaydım okul işinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?