2011 Aralık Anneleri

ya bende daha cumartesiye kadar kusan ben... iki gündür inanılmaz acıkıyorum... sabah 7 de 2 dilim kızarmış ekmek peynir yedim.. 9 da geldim erik yedim.. biraz önce kocaman sandwich yedim.. anlamadımben kendimi.. eğer yemezsem midem sancımya başlıo.. elllerim titirio...resmen..

evet canım,bende de oluyo bu

aman canım ihmal etme,benim doktor 3 ay geçsin yazamam dedi,ilerledi,enfeksiyona çevirdi,kanamam oldu,hastanelik oldum,ilerlemeden al önlemini,ben 45 gün uğraştım,çok şükür geçti

maşallah maşallah,Allah tamamına erdirsin

ay cnım benım ya auyuyormus demek cok guzel dımı gormek ben sımdıden ozledım oysa daha persembe gunu gorduk :)

dogum gunun kutlu olsun :)

bence basbasa kutlayın gozlerıne baka baka ..

ay soylemedınız dımı daha bız esımın sayesınde hemen soyledık

ay cnım benım ya auyuyormus demek cok guzel dımı gormek ben sımdıden ozledım oysa daha persembe gunu gorduk :)

dogum gunun kutlu olsun :)

bence basbasa kutlayın gozlerıne baka baka ..

ay soylemedınız dımı daha bız esımın sayesınde hemen soyledık

bu bahaneyle vurdum çikolatanın dibineya tatlı yemekten insan bıkmazmı ben aşırı yiyorum:44::44:ne tuzlu ne ekşi bişey süremiyorum ağzıma

Ben de tam tersi :26: önceden çikolata delisiydim şimdi çikolata da dahil hiçbir tatlı çeşidini görmeye bile tahammülüm yok :44: hamileliğimin ilk başlarında sürekli turşu yiyodum şimdi ona da dayanamıyorum, bu aralar sürekli erik ve muşmula yiyorum, yani hep ekşi meyveler

bende bende ,cıkolata yemeden gunum gecmezdı ama artık sureklı eksı seyler yıyorum bayıla bayıla

ve doktorum kıza benzettı bebegımı bakalım degısmezse bende tuttu :)

sumak

canım teşekkürler, çok tatlı miniklerimiz de mi

kızlar, doktora başka tavsiyeniz var mı diye sorduğumda çikolata yeme dedi. bence siz de çok tüketmeyin tatlı şeyler yiyin de benim de hep tatlı istiyor canım önceden hiç yemezdim bilmiyorum ye tatlıyı doğur hakkıyı misali erkek hissediyorum ben de

bende bende ,cıkolata yemeden gunum gecmezdı ama artık sureklı eksı seyler yıyorum bayıla bayıla

ya benimde 4 haziranda kontol var 11+6 olcak sizce gösterirmi cinsiyetini.. ben ve herkes kız düşünüyoruz ama sağlıklısı olsun tabiki.. ama çok merak ediyorum:)

valla kızlar midem bi tuhaf oldu :26::26:ekşi duymak bile içimi bi tuhaf yaptı :44:normalde turşuyu nasıl götürürdüm ama hiç ağzıma süremiyorum şimdi hele erik dün zorla yedim bi tane ben habire çikolata muz tatlı bide sütün içine pekmez katıyorum kesmiyo diye düşünün yani:44::44:

KIZIM OLCAK BENİMİLK GÜNDEN KIZIM DİYORUMMMÇOK KUVVETLİ HİSSEDİYORUM SARENURUM GELİCEK İNŞ ALLAH IN İZNİ İLE

ben de hep kız hissediyorum ama bebeğim diye seviyorum henüz alınmasın diye:)

herkes kız hissedio bir tek eşim erkek istediği için erkek dio:) bakalım kim haklı çıkacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…