2011 Aralık Anneleri

bende dün tammm 5 tüp kan verdim zaten kanzısdım iyice gitti ama neden aldığınıda sormadım bide idrar verdik çekap olduk ayak üstü

Ben çikolatayı görmek istemiyorum ama sütlaç istiyor cnm. Erik yiyorum bol bol ama ekşi olmayanından. Çünkü erik vucutta biriken ödemi atıyormuş. Aslına bakarsanız cnm ne tatlı çekiyor, ne tuzlu, ne de ekşi. Eskiden turşuyu çok severdim. Şimdi görünce yerim ama benim yeme alışkanlıklarım hiç değişmedi. Dolayısıyla bir tahminde bulunamıyorum. Azcık göbek var gören sivri göbeklisin oğlan bu diyorlar ama ondanda emin değilim. Bakalım artık sabır taşım çatlayacak ama şu 3 haziran bir türlü gelmek bilmedi.:84::84::84::84:

Ya kızlar ben yine sancılanmaya başladım yaaa noluyo bana böyleeeeeeeee her gün aynı saatte, hep bu saatlerde bi ağrı giriyo karnıma, bi yarım saat bir saat falan sürüyo sonra geçiyo hep de okulda olduğum saate denk geliyo derste napacağımı şaşırıyorum

ya benimde 4 haziranda kontol var 11+6 olcak sizce gösterirmi cinsiyetini.. ben ve herkes kız düşünüyoruz ama sağlıklısı olsun tabiki.. ama çok merak ediyorum:)

gsterebılır ama benım bebegım bır hafta onden gdıyor yanı 11+6 ıken gıttıgımde 12+6 cıktı yanı neredyese 13 bıtmıs 14ten gun alıyordu
belkı o yuzden de soyledı ama kesın degıl tabı
ama doktra da baglı bazıları erken dıyıp kestırıp atıyır ınsallah soyler

uvvv yazdfın ya bunlar nasıl kotu oldum..
sütün ıcıne bal katıp ıceyım dedım nasıl ıctıgımı bır bana sor bır de esıme

bır de kızlar ben hıc yumurta yemıyorum hıcccccc

kucuklugumden berı yemedım sımdı de yemedım kecı peynırı fılan yıyorum ..

Cnm muhtemelen gaz sancısıdır. Birde o an orda olmak istemiyorsan. Sinirsel gastrit denir buna. Yani gazı zaten atamamışsın bide geriliyorsun uff ne zaman bitecek ders diye başlıyor gaz karnını sıkıştırmaya. Bu tarz surumlarda oturmamaya bak. Kalk yürü sürekli. Rahatladığını hissedeceksin.

Ya ben de size bu konuyu soracaktım şimdi :26: ben de hiç haşlanmış yumurta yemezdim kendimi bildim bileli, ve süt de hiç içmezdim, şimdi doktor yumurtayı kesinlikle ihmal etme her gün bir tane ye dedi ama ben sabahın köründe kalkıp okula geldiğim için yumurta haşlamayla falan uğraşamıyorum, çabucak bi peynirli sandwich hazırlayıp çıkıyorum, sadece haftasonları evde kahvaltı yaptığımda yiyorum yumurtayı, yani hafta da 1-2 tane ancak :26: hele sütü hiç içim kaldırmıyo ağzıma süremiyorum, eğer içersem midemde ne var ne yok dışarı çıkıyo onu da akşam yemeklerinde yoğurt yiyerek telafi etmeye çalışıyorum ama bebeğim güzel gelişemicek, zekasında problem olacak mı diye çok korkuyorum yaaa :26: :26: :26:

bugün yedim hergün yemeye çalışıyorum ama aksıyo bazen deryanın yazdıklarını okuyuncada hiç aksatmamayı düşünüyorum inş

Ben çok kararsız kaldım ama. Şuan 11+4'üm. Doktorum beni ikili test için 3 haziranda çağırdı. 3 haziranda 13. haftanın son günü oluyor. Sizce geç değil mi? Çok merkatayım. Biraz daha erken gitsem bakarmı acaba. Sizler ikili testlere hangi haftalarda gittiniz.?

canım nette 11-14 hafta yazıyo demekki tam zamanı

aslında doktorlar ıkıye bolunmus durumda bırısı dıyor kı zeka yemeyle olacak sey degıl anne-babadan alır dısarıdan takvıyeler ıse yaramaz

bırısı de dıyor ıse yarar..

bılemıyorum ..

ben sut ıcıyorum yogurt peynır yıyorum ama asla yumurta yıyemıyorum asırı kokuyor aşırı

bugün yedim hergün yemeye çalışıyorum ama aksıyo bazen deryanın yazdıklarını okuyuncada hiç aksatmamayı düşünüyorum inş

ay ne guzel ..ben hıc yemedım yıyemedım bıle

Gerçekten okul stresinden olabilir yaa :26: iyice sıkıldım artık okuldan, gelirken ayaklarım geri geri gidiyo bir an önce tatil gelse diye bekliyorum, çocuk gürültüsünü çekemiyorum artık :26:

Ben de 31 Mayısta gidicem canım, o gün 11+3 oluyorum ben bana da seninki birazcık geç gibi geldi :26: tabi bu test 11-14 testi olduğu için 14. haftanın sonuna kadar yapılabilir ama bizim açımızdan geç oluyo tabi çok sabırsızlandığımız için

Cnm sana naçizane tavsiyem madem sabah peynirli sandwich hazırlıyorsun, akşamdan haşla yumurtayı sandwichin içine doğra dilersen peyniride koy. Sabahlarıda yee. Aklıma başka fikir gelmedi.
Bende evde kahvaltı edemezsem üstümü giyene kadar haşlatıyorum yumurtayı. Kabuğuyla sarıyorum peçeteye işyerinde yiyorum. Bebişlerimiz için her yol mübah. Yallnız sütü bende içemiyorummmm. Nolcak bilmiyorum.

gec dollenme var mı cnım sende yanı ben 11 kusurlerde gıtım bebegım bır hafta onde çıttı

mesela 13 haftada gıtsem bır hafta onde cıksaydı yıne belkı sorun cıkabılırdı

bence bıraz erken gıt ıstersen ..aslındA 13 hafta tam zamanı 11-14 hafta dıyorlar ama bılemıyorum

canım yumurta önemli ama ya,nasıl yapsan ki,peki yemekte,kek te vs. kullansan,ıspanak,menemen,salata gibi yapsan akşamları,yoğurt ta iyi,ama en fazla kalsiyum sütteymiş,ben de 1 ay boyunca süt içmedim,yoğurt yedim,ama şimdi içiyom,ama etten,sütten huylandım,3-4 hafta ama yumurtadan asla,kendimi bildim bileli yaz,kış, her gün sabah kahvaltıda yerim,kahvaltı zaten çok önemli,en çok yediğim öğün benim,sabahın 5i de olsa çok severim kahvaltıyı,süt içemiyosan yoğurt ye bi süre öyle idare et,ama 6. aydan 9. aya kadar hergün 1-2 brdk şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…