:) bende aynı gidiyoruz seninle bebişinin boyu ne kadar mış
bende dün tammm 5 tüp kan verdimzaten kanzısdım iyice gitti ama neden aldığınıda sormadım bide idrar verdik çekap olduk ayak üstü
Ben de tam tersi :26: önceden çikolata delisiydim şimdi çikolata da dahil hiçbir tatlı çeşidini görmeye bile tahammülüm yok :44: hamileliğimin ilk başlarında sürekli turşu yiyodum şimdi ona da dayanamıyorum, bu aralar sürekli erik ve muşmula yiyorum, yani hep ekşi meyveler
ben de hep kız hissediyorum ama bebeğim diye seviyorum henüz alınmasın diye:)
herkes kız hissedio bir tek eşim erkek istediği için erkek dio:) bakalım kim haklı çıkacak:)
ya benimde 4 haziranda kontol var 11+6 olcak sizce gösterirmi cinsiyetini.. ben ve herkes kız düşünüyoruz ama sağlıklısı olsun tabiki.. ama çok merak ediyorum:)
valla kızlar midem bi tuhaf oldu :26::26:ekşi duymak bile içimi bi tuhaf yaptı :44:normalde turşuyu nasıl götürürdüm ama hiç ağzıma süremiyorum şimdi hele erik dün zorla yedim bi taneben habire çikolata muz tatlı bide sütün içine pekmez katıyorum kesmiyo diye düşünün yani:44::44:
boyumu :26::26:
cnm boyunu sormadım ama 20 mm yazıyodu ultrason resminin üstünde omu oluyo boyu:26:
evet kaç mm ultrasonda crl olarak yazar baş popo mesafesi
ben tatlı da yemiyorum aşırı,ekşi de ve hiçbişey aşermiyorum,benim nolcak acep
Ya kızlar ben yine sancılanmaya başladım yaaa noluyo bana böyleeeeeeeeeher gün aynı saatte, hep bu saatlerde bi ağrı giriyo karnıma, bi yarım saat bir saat falan sürüyo sonra geçiyo hep de okulda olduğum saate denk geliyo derste napacağımı şaşırıyorum
bır de kızlar ben hıc yumurta yemıyorum hıcccccc
kucuklugumden berı yemedım sımdı de yemedım kecı peynırı fılan yıyorum ..
bır de kızlar ben hıc yumurta yemıyorum hıcccccc
kucuklugumden berı yemedım sımdı de yemedım kecı peynırı fılan yıyorum ..
Ben çok kararsız kaldım ama. Şuan 11+4'üm. Doktorum beni ikili test için 3 haziranda çağırdı. 3 haziranda 13. haftanın son günü oluyor. Sizce geç değil mi? Çok merkatayım. Biraz daha erken gitsem bakarmı acaba. Sizler ikili testlere hangi haftalarda gittiniz.?
Ya ben de size bu konuyu soracaktım şimdi :26: ben de hiç haşlanmış yumurta yemezdim kendimi bildim bileli, ve süt de hiç içmezdim, şimdi doktor yumurtayı kesinlikle ihmal etme her gün bir tane ye dedi ama ben sabahın köründe kalkıp okula geldiğim için yumurta haşlamayla falan uğraşamıyorum, çabucak bi peynirli sandwich hazırlayıp çıkıyorum, sadece haftasonları evde kahvaltı yaptığımda yiyorum yumurtayı, yani hafta da 1-2 tane ancak :26: hele sütü hiç içim kaldırmıyo ağzıma süremiyorum, eğer içersem midemde ne var ne yok dışarı çıkıyoonu da akşam yemeklerinde yoğurt yiyerek telafi etmeye çalışıyorum ama bebeğim güzel gelişemicek, zekasında problem olacak mı diye çok korkuyorum yaaa :26: :26: :26:
bugün yedim hergün yemeye çalışıyorum ama aksıyo bazen deryanın yazdıklarını okuyuncada hiç aksatmamayı düşünüyorum inş
Cnm muhtemelen gaz sancısıdır. Birde o an orda olmak istemiyorsan. Sinirsel gastrit denir buna. Yani gazı zaten atamamışsın bide geriliyorsun uff ne zaman bitecek ders diye başlıyor gaz karnını sıkıştırmaya. Bu tarz surumlarda oturmamaya bak. Kalk yürü sürekli. Rahatladığını hissedeceksin.
Ben çok kararsız kaldım ama. Şuan 11+4'üm. Doktorum beni ikili test için 3 haziranda çağırdı. 3 haziranda 13. haftanın son günü oluyor. Sizce geç değil mi? Çok merkatayım. Biraz daha erken gitsem bakarmı acaba. Sizler ikili testlere hangi haftalarda gittiniz.?
Ya ben de size bu konuyu soracaktım şimdi :26: ben de hiç haşlanmış yumurta yemezdim kendimi bildim bileli, ve süt de hiç içmezdim, şimdi doktor yumurtayı kesinlikle ihmal etme her gün bir tane ye dedi ama ben sabahın köründe kalkıp okula geldiğim için yumurta haşlamayla falan uğraşamıyorum, çabucak bi peynirli sandwich hazırlayıp çıkıyorum, sadece haftasonları evde kahvaltı yaptığımda yiyorum yumurtayı, yani hafta da 1-2 tane ancak :26: hele sütü hiç içim kaldırmıyo ağzıma süremiyorum, eğer içersem midemde ne var ne yok dışarı çıkıyoonu da akşam yemeklerinde yoğurt yiyerek telafi etmeye çalışıyorum ama bebeğim güzel gelişemicek, zekasında problem olacak mı diye çok korkuyorum yaaa :26: :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?