ben de hep kız hissediyorum ama bebeğim diye seviyorum henüz alınmasın diye:)
herkes kız hissedio bir tek eşim erkek istediği için erkek dio:) bakalım kim haklı çıkacak:)
canım nette 11-14 hafta yazıyo demekki tam zamanı
Gideyim dimi en azından bu c.tesi 12+1 oluyorum c.tesi gideyim. Artık dayanamıyorum. En son 27 nisan da gördüm. Her gece kabus görüyorum yaa.Bu stres daha zararlı.
aslında doktorlar ıkıye bolunmus durumda bırısı dıyor kı zeka yemeyle olacak sey degıl anne-babadan alır dısarıdan takvıyeler ıse yaramaz
Gideyim dimi en azından bu c.tesi 12+1 oluyorum c.tesi gideyim. Artık dayanamıyorum. En son 27 nisan da gördüm. Her gece kabus görüyorum yaa.Bu stres daha zararlı.
Cnm sana naçizane tavsiyem madem sabah peynirli sandwich hazırlıyorsun, akşamdan haşla yumurtayı sandwichin içine doğra dilersen peyniride koy. Sabahlarıda yee. Aklıma başka fikir gelmedi.
Bende evde kahvaltı edemezsem üstümü giyene kadar haşlatıyorum yumurtayı. Kabuğuyla sarıyorum peçeteye işyerinde yiyorum. Bebişlerimiz için her yol mübah. Yallnız sütü bende içemiyorummmm. Nolcak bilmiyorum.
canım yumurta önemli ama ya,nasıl yapsan ki,peki yemekte,kek te vs. kullansan,ıspanak,menemen,salata gibi yapsan akşamları,yoğurt ta iyi,ama en fazla kalsiyum sütteymiş,ben de 1 ay boyunca süt içmedim,yoğurt yedim,ama şimdi içiyom,ama etten,sütten huylandım,3-4 hafta ama yumurtadan asla,kendimi bildim bileli yaz,kış, her gün sabah kahvaltıda yerim,kahvaltı zaten çok önemli,en çok yediğim öğün benim,sabahın 5i de olsa çok severim kahvaltıyı,süt içemiyosan yoğurt ye bi süre öyle idare et,ama 6. aydan 9. aya kadar hergün 1-2 brdk şart
Ay bu konuyla ilgili bi fıkra var ya hani kadına bebeğin zekasının %80.ini senden alıyo demişler, kadın da demiş ki ama bana kalan %20 yetmez kiiiiiiiiiiiiiiii
Kociş ben saçmalayınca bu laf gerçekten doğru galiba diyo bebek senin bütün zekanı aldı bence %20 bile kalmadı sende diyo
Ay bu konuyla ilgili bi fıkra var ya hani kadına bebeğin zekasının %80.ini senden alıyo demişler, kadın da demiş ki ama bana kalan %20 yetmez kiiiiiiiiiiiiiiii
Kociş ben saçmalayınca bu laf gerçekten doğru galiba diyo bebek senin bütün zekanı aldı bence %20 bile kalmadı sende diyo
bende dün tammm 5 tüp kan verdimzaten kanzısdım iyice gitti ama neden aldığınıda sormadım bide idrar verdik çekap olduk ayak üstü
aslında doktorlar ıkıye bolunmus durumda bırısı dıyor kı zeka yemeyle olacak sey degıl anne-babadan alır dısarıdan takvıyeler ıse yaramaz
ama canım şöyle düşün,o küçük bi canlı,beyni oluşuyo,demir,kalsiyum,folik asit,d vitamini onun gelişimi için çok önemli,bi insan da unutkanlık varsa altında bakıyosun,çinko,selenyum,demir vs. az,beslenme de önemli yani
canım eşim hiç fark etmez diyo,sağlıklı olsun istiyoönceden sabah namazlarını kılar hemen yaradık 10 dk daha uyusak kardır diye şimdi hiç uyumuyo hep secdede dua ediyo hemde her sabah dün sabah sordum neden bu kadar uzun kalıyosun yatsana biraz daha diye evladım için dua ediyorum artık sadece sağlıklı olsun diye dedi ayyy o kadar ağladımki diken diken oldum onun için fark etmiyo ama kızım diye seviyorum diye oda bazen kızım diyo
sumak
canım teşekkürler, çok tatlı miniklerimiz de mi
kızlar, doktora başka tavsiyeniz var mı diye sorduğumda çikolata yeme dedi. bence siz de çok tüketmeyin tatlı şeyler yiyin debenim de hep tatlı istiyor canım önceden hiç yemezdim bilmiyorum ye tatlıyı doğur hakkıyı misali erkek hissediyorum ben de
aynı benım kocam
sacmalayınca aynısın der ..
bende soyle bılıyorum bebek zekayı kadından alır vucut yapısını ıse babadan.o yuzdn yutdısında kı kadınlar fızıksel ozelleklerıne bakarak alırlarmıs kocayı
bende fızıksel ozellıgıne baktım,
bakalım ne olacak
Ay benim gözümde de kocam dünyanın en yakışıklı adamıboylu poslu maşallah ama saçları çok döküldü hafiften kel kaldı şimdi herüfüm o yüzden hep diyo ki boyunu benden alsın ama yüzünün güzelliğini annesinden alsın yoksa hiç şansı yok evladımın diyo
yaa ultrason cihazı 3 boyutlu olan bir yere mi gitsek kızlar öyle bebeğin cinsiyetini görenler olmuş belki biz de görürüz ne dersiniz
Benim kocişim de 5 vakit namazını kılıp bol bol dua ediyo, Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah canımama bazen çok utanıyorum kocişim okadar namaz kılarken ben kuru kuru dua ediyorum ya namaza başlamak istiyorum ben de artık
yaa ultrason cihazı 3 boyutlu olan bir yere mi gitsek kızlar öyle bebeğin cinsiyetini görenler olmuş belki biz de görürüz ne dersiniz
ben nedense 3 boyutluları sevmıyorum ya
sıyah beyaz klasık ugs daha masum gelıyor bana boyle sıyah beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?