- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
ben üyeyim ama 6 aylıkken göndericekler :26:
bende üye olmuştum hamileliğimin başında bana birşey gelmedi ne zaman gönderiyorlarmış ki?
Merhaba hoşbulduk,
Haluk Erkura gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum, sen kime gidiyorsun?
canım hoşgeldin sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum
ben de şimdi üye oldum adres falan istenmedi ne zaman gönderilir ki merak ettim ya:44:
duymadım ben o doktoru ben aslında gıtmedım yanı ozel yerıne ,ıbrahım yanık'ı dusunuyorum ama kararsızım ..
sen nerede oturuyorsun
nasıl önceki bebek canım,2. mi bu,hiç bahsetmedin
duymadım ben o doktoru ben aslında gıtmedım yanı ozel yerıne ,ıbrahım yanık'ı dusunuyorum ama kararsızım ..
sen nerede oturuyorsun
2. ama ilkinin kalbi durmuştu ya( hatırladınmı ocakta aldılar 6 haftalıkken durmuştu şimdide ne zaman gitsem ilk sorum kalbi atıyomu oluyo inş bu defa kucamıza alırız sağlıkla
unutmuşum muhtemel doğum tarihim 17 aralık 2011
sat:12 mart 2011
biz de hemen söyledik yaa ben hiç değilse sonuç kesinleşene kadar bekleyelim dedim, kan testinden sonra hemen herkese söylemiş, sonra da mecbur annemlere söyledik niye bize söylemediniz olmasın diye, sonra kimle konuşsam en alakasız insana bile söylemiş herkes hayırlı olsun diyordu:26:
ilk olunca bekleyemiyorlar demek ki
Kızlar benim dersim bitmek üzere çıkıyorum artık, eve geçip kafamı dinlicem, çocuklara dur sus demekten çok yoruldum bugüneve gecince yine girmeye çalışırım daha yemek işlerim de var ama :26: hadi öpüldünüz mucu mucuuuuuu
aminnn canım,benim de 1-2 haftalık gitmişti ilki,tsh değerim yüksekmiş ondan olmuş,hamile kalamamın nedeni de oymuş,neyse çabuk öğrendik,çabuk geçti,düzeldi hamile kaldım,2zdi önce biri gelişmedi,hayırlısı böyleymiş napalım,şimdi de çeyrek çeyrek alıyom troit ilacını günlük,kabızlığı da yok ediyo
kızlar mılupanın annebebk klubune uye olun..
bebegımın ılk bezı geldı ..
mılupaya uye olmustu ,
bı paket 8 adet yenı dogan saf ve dogal bebek bezı
bır tane emzıren anneler ıcın karısık bıtkı cayı
bebegımın fotosunu buzdolabına yapıstırmakm ıcın cerceve
bı paket ıslak mendıl ıcınde 10 tane var
pişik onleyıcı krem 4-5 kullanımlık
sac ve vucut sampuanı 3-4 kullanımlık
bir cd
hamılelık dergısı
8 tane de farklı urunlerde %25 ve %30 arasında degısen ındırım kuponları
cok begendım ben ..:81:
2. Ama ilkinin kalbi durmuştu ya( hatırladınmı ocakta aldılar 6 haftalıkken durmuştu şimdide ne zaman gitsem ilk sorum kalbi atıyomu oluyo inş bu defa kucamıza alırız sağlıkla
sen içini ferha tut ilk çocuklarda olabiliyor böyle şeyler benimde görümcemin ilk çoçuğu öyle olmuştu 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi tatlımı tatlı 1,5 yaşında bir kızı var...
banada benim bebişin kalbi çok yavaş atıyor gibi geliyor dr söyledim gayet normal dedi ama sürekli bunu düşünüyorum
yapacak bişey yok,herşeyde vardır bi hayır sağlıklı değilse bi şekilde gidiyo,rabbim hayırlısını versin,kaldıramayacağımız yükü vermesin
aynı benım kocam
sacmalayınca aynısın der ..
bende soyle bılıyorum bebek zekayı kadından alır vucut yapısını ıse babadan.o yuzdn yutdısında kı kadınlar fızıksel ozelleklerıne bakarak alırlarmıs kocayı
bende fızıksel ozellıgıne baktım,
bakalım ne olacak
ben de öyle biliyorum arkadaşlar yiyecekler elbette çok önemli ama,zekanın büyük bi kısmını anneden alırmış bebek.
Herkese sevgiler selamlar :79::80:
geçmiş olsun canım,benim de dişim sızlıyo,bilmiyom çektireyim mi,idare mi edeyim,hamilelik zor zor:79::79:
ben de öyle biliyorum arkadaşlar yiyecekler elbette çok önemli ama,zekanın büyük bi kısmını anneden alırmış bebek.
meraba canım,nasılsn
bu daha iyi,eşim matametikten anlamıyo,ben sayısalcıyım,bebişte sayısalcı olur inş.
ben çektirmek zorundayım. 20 lik diş çürümüş 1 haftadır doğru düzgün uyuyamadımmalesef antibiyotik bile kullanıyorum. inşallah bugün çekilecek ve kurtulacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?