2011 Aralık Anneleri

paradontax tır muhtemelen canım pek çok hamile diş eti sorunlarını azalttığı için memnun kalıyor

slm 2 aylık oldum ve hamıle kalınca kabızlık olustu(( cnmı yanıyorrr ustune sanırım bıde basul olmusumm offfff oturamıyorummm ne ii gelır kızlar yardımcı olunn lutfennnnn ıncır kayısı dedılerr baska baska....

Canımmm valla benide ağlattın maşallah bebeğine ve sana çok sevindim senin adına Dogum gününde kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte inşallahhh

Canım seni iyi anlıyorum bende acıkınca ellerim titremeye başlıyor bir an önce birşeyler yemek istiyorum

bana da geldi bana daaaa Bugün geldi benimde hediyelerim bende çok sevindim çok da beğendim bundan sonraki hediyemiz bebik dogunca gelecekmiş

Son düzenleme:

canım kabak çekirdeği,erik,zeytinyağlı pırasa, birde semizotu iyi gelirmiş.. ben çokkk kötüydüm.. şimdi daha iyim bol bol ama abartmadan erik yiyorum iyi geliyor....
hee birde mimkinse pilav falan yeme bir süre... ben 2 haftadır yemiyorum daha rahatım

19 kullanıcı (3 ziyaretçi)
maşallah tü tü tü :)
hamişlik ne güzel birşey ya.. bir de işyerinde uyku derdi olmasaydıı...

Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

ALINTIDIR..........

erık zaten hamılelığımden berı cok cnm cekıyor onu bol yıyorumm nıhal hnm alakanıza çok tsk ederımmm...

baska bılgısı olan lutfen paylasıın benımleee

erık zaten hamılelığımden berı cok cnm cekıyor onu bol yıyorumm nıhal hnm alakanıza çok tsk ederımmm...

zeytin çekirdeği canım,kahvaltıda o çekirdeği suyla birlikte yut,faydasını görürsün,ben denemiştim işe yaradı,bunu söyleyen bi doktor

anlamadım ben doğum yılım 1985 hamile kaldığım yıl 2011 ne olacak cinsiyeti

cnm sabahları aç karnına activia yiyecen. Şu probiyotik yoğurtlar yokmu. İlk başta bişey yok sanıyorsun ama bir süre sonra bakıyorsun ki düzenli tuvalete çıkar olmuşsun. Yani düzene sokuyor. Bence dene.

herkese selam olsun umarım keyifler iyidir

cnm ya ne kadar güzel anlatmışsın maşallah hep böyle güzel haberlerini alasın bebişinin ve dogum gününde kutlu olsun nice güzel yaşlara dilerim

ya nihalla bu teoriye göre eşim 40ında ve 4 senede bir yenileniyorsa bu sene yenilenmiş olması lazım bende 33ümdeyim ve benimde yenilenmiş olmam lazım bu durumda hangimizin kine göre belli olacak

kızlar hepinize merhabalar... malum iş yerinde internet sorunu olduğu için giremiyorum.... umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir..
biz iyiyiz sanırım
iki hafta sonra kontrole gideceğimiz için durumumuzu bilmiyoruz..
ama sorun olsa kendini belli ederdi sanırım bir şekilde...
hepinizi öpüyorum

şimcik hesaplarıma göre benim bu yıl hücrelerim yenileniyor.. eşiminki geçen sene yenilenmiş..
şimcik kız mı olacak benim bebişim :)
rabbimden hayırlı ve sağlıklısını diliyorum tabi öncelikle

cnm sabahları aç karnına activia yiyecen. Şu probiyotik yoğurtlar yokmu. İlk başta bişey yok sanıyorsun ama bir süre sonra bakıyorsun ki düzenli tuvalete çıkar olmuşsun. Yani düzene sokuyor. Bence dene.

canım doktorunuz önerdi mi bilmiyorum ama benimki kesinlikle tavsiye etmedi..
ben mesela yovita aldım.. activia da aynısı işte..
içlerinde bifidus kültürü mü ney varmış.. bebeğe zararlıymış..
yine de bir danışın derim..
ben de çözüm olarak onlara başladım da .. bıraktım doktordan sonra..
kabızlığa ne yapıcaz dedim.. bol su meyve ve yürüyüş dedi.. doğal yollar varken dedi ilaç ta yazmam ben dedi..
hem yovitada hamileler de kullanabilir diyor ama.. işte.. doktor önermiyor

Son düzenleme:

nasıl hesapladın ben yapamamadım anlamadım:)

nihalimmmm
kız çıkıyo benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…