Ah canım beniiiiiiiiiiiiiimgeçmiş olsun yaa neler çektirmişler sana öyleeeeee :26:
bişi sorcam sayın diş hekimim:) benim 4 5 yıl önce çektirdiğim dişimin altında kök kalmış bunu ne yapıcam hamileyken böyle bir operasyona girmem tehlikeli midir? hiç müdahele ettirmesem nolur
iyiyiz çok şükr bi sıkıntı yok,tiksintier geçti,et,süt tüketiyom bol bol
selam minnakların annesiii nasılsınız bakalım....
biz dün dr. rutin gebelik tahlillerimiz yapıldı kanım cok düşük kızlar normalde 11 ve üstü olması gerekiyor ama benim 9 cıktı dr. cok düşük dedi yanlız gezme yoksa düşer kalırsın biryerde dedi..zaten pazar günüde fenalaşmıştım kansızlıktanmış oda kan ilaçı verdi sabah akşam onu kullanıyorum takviye yiceklerle tamamlaya çalışıcaz artıkın..
dün minnakımı gördükk uyuyodu sıpa yine eller yüzünde bardaş kurmuş yatıyo dr. kaldırmaya çalıştı niyeti yoktu bizimkisinin dr. amcamız herşeyi gösterti cok şükür normal cinsiyetine bakmak istedi ama sıpa bardaş kurunca bişeycik göremedik neyse 2 hafta sonra kendi dr. söylicekmiş..
canım kan ilaçlarını alırken yanında portakal suyu gibi c vitamini içeren bişeyler içersen demir daha çabuk emilir,ilacın etkisi de fazla olur,ama süt ürünleriyle beraber alma ilacı sabah içeceksen,süt yoğurt vs. öğlen,ikindi al,diğer ilacı da yatarken al,böyle daha iyi verim alırsın,benim demirim az,gidince ilaç yazdıracam
Ohhhh maşşallahhh benim tiksinmelerde eskisi kadar değil.daha süt içemiyorum hiçççççç canım istemiyo bide çok tembel oldum yaaa
iltihaplı bir durum yoksa şu an böyle bi operasyona girmene hiç gerek yok.doğumdan sonra aldırırsın canım.çünkü kemik kaldırırlarsa antibiyotik kullanman gerekir,hamileyken gerek yok.
canım kan ilaçlarını alırken yanında portakal suyu gibi c vitamini içeren bişeyler içersen demir daha çabuk emilir,ilacın etkisi de fazla olur,ama süt ürünleriyle beraber alma ilacı sabah içeceksen,süt yoğurt vs. öğlen,ikindi al,diğer ilacı da yatarken al,böyle daha iyi verim alırsın,benim demirim az,gidince ilaç yazdıracam
yaa kızlar ben geçen ay hamile bir kadında bir tişört gördüm siyah cırtcırtlı ve üzerin 7 month yazıyordu sayı kısmı sökülüp takılabiliyor yani ona soramadım hiç gördünüzmü öyle bişey
şimdiden geçmiş olsun canım ben diş hekimiyim.inşallah çok kolay bi çekim geçirirsin.
yaa kızlar ben geçen ay hamile bir kadında bir tişört gördüm siyah cırtcırtlı ve üzerin 7 month yazıyordu sayı kısmı sökülüp takılabiliyor yani ona soramadım hiç gördünüzmü öyle bişey
valla canım hiç görmedim öyle bir tşört ama değişik bişey..
diş ağrısı çok zor ya,ben de çok çektim,2 dişim yok,3 ü dolgu,ön dişler de dolgu var,nene olduk bu yaşta ya,hamilelik öncesi hepsini hallettim,sonra uğraşmayayım diye,ama kanal tedavisi olan bazen koku yapıyo,bazen kanıyo,bazen de geri geçiyo,iyi bakmaya çalışıyom,gittiği yere kadar,sonunda bana da çektirmek gözüküyo
canım eşim hiç fark etmez diyo,sağlıklı olsun istiyoönceden sabah namazlarını kılar hemen yaradık 10 dk daha uyusak kardır diye şimdi hiç uyumuyo hep secdede dua ediyo hemde her sabah dün sabah sordum neden bu kadar uzun kalıyosun yatsana biraz daha diye evladım için dua ediyorum artık sadece sağlıklı olsun diye dedi ayyy o kadar ağladımki diken diken oldum onun için fark etmiyo ama kızım diye seviyorum diye oda bazen kızım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?