2011 Aralık Anneleri

daha iyiyim canim oglumdada oluyodu bu belime bi agri saplanio mideme sonra karnima bilmiom nee ama hamile oldugumudu da bu sanciyla tahmin etmistim

daha iyiyim canim oglumdada oluyodu bu belime bi agri saplanio mideme sonra karnima bilmiom nee ama hamile oldugumudu da bu sanciyla tahmin etmistim

iyisin di mi gerçekten?? stres oldum valla burda. dikkat et lütfen kendine... bugünlerde bende de sancı oluyor ama ben seviniyorum. çünkü belirtilerimin hepsi kayboldu diye korkmaya başlamıştım bu sefer.
bu arada yarın okul var yine, iyisin di mi? ben yatayım içim rahat bi şekilde...

caniim cook saol iyiyim uyu sen dinlen buarada adanalimisin ??

hb canımmm iyiyim valla ben babyy de iyi napsın kesesinde oyalanıyodur minnakımm bugün yürüyüş yaptık babası baby ve ben yorulduk bıraz Annem yatsa da bende rahat etsem dıyodur senin baby nasıl

Bizimkide yedi tatlıyı hop hop hopluyodur.. Canım sende milupanın anne kulübüne üyesin qaliba qelmiş hediyen bende üyeyim daha qelmedi:26:

iyiyiz canim sen nasilsin

Bizimkide yedi tatlıyı hop hop hopluyodur.. Canım sende milupanın anne kulübüne üyesin qaliba qelmiş hediyen bende üyeyim daha qelmedi:26:

Afiyet olsun tatlı bebişineee Canım benimkide bugün geldi belki bölge bölge il il dagıtılıyordur ne kadar oldu sen üye olalı aktifleştirdin mi uyelıgını

hem taze evli hemde taze anne adayi yok biseyim canim iyiiyim cok sukur anlik bi sanci sen nasilsin

çok şükür iyiyim, perşembe günü ailemin yanına gidiyorum gurbet gerçekten zormuş, bizim mesafe 8 saatken hiç görüşemiyoruz, siz nasıl görüşüyorsunuz gerçi herkes bir müddet sonra yeni düzenime alışacağımı hatta evimden ayrılamayacağımı söylüyor. efe'ye ve kendine çok iyi bak

kızlar dünden beri giremedim, geçmişin de hepsini okuyamadım. inşallah hepiniz çoook iyisinizdir
bizim uykumuz geldi, yatalım dinlenelim
hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…