kizlar dua edin suan coook fenaa sanncilaniyorum
üzülme üzülme bebişin de üzülür... napalım biz de böyle idare edicez artık. ben kaçar artık. ii geceler...
daha iyiyim canim oglumdada oluyodu bu belime bi agri saplanio mideme sonra karnima bilmiom nee ama hamile oldugumudu da bu sanciyla tahmin etmistim
Herkese iyi geceler tatlışlarrr nasılsınız bakalımm :80:
iyisin di mi gerçekten?? stres oldum valla burda. dikkat et lütfen kendine... bugünlerde bende de sancı oluyor ama ben seviniyorum. çünkü belirtilerimin hepsi kayboldu diye korkmaya başlamıştım bu sefer.
bu arada yarın okul var yine, iyisin di mi? ben yatayım içim rahat bi şekilde...
Herkese iyi geceler tatlışlarrr nasılsınız bakalımm :80:
Saol tatlışş hq iyiyiz şükür sen nasılsın baby napıo
cnm neyin var, çok geçmiş olsunönceki sayfalarda yazdıysan okuyamadım, dünden beri girmedim nete. merak ettim neyin var.
hb canımmm iyiyim valla ben babyy de iyi napsın kesesinde oyalanıyodur minnakımm bugün yürüyüş yaptık babası baby ve ben yorulduk bıraz Annem yatsa da bende rahat etsem dıyodursenin baby nasıl
iyiyiz canim sen nasilsin
Bizimkide yedi tatlıyı hop hop hopluyodur.. Canım sende milupanın anne kulübüne üyesin qaliba qelmiş hediyen bende üyeyim daha qelmedi:26:
Afiyet olsun tatlı bebişineee Canım benimkide bugün geldi belki bölge bölge il il dagıtılıyordur ne kadar oldu sen üye olalı aktifleştirdin mi uyelıgını
hem taze evli hemde taze anne adayi yok biseyim canim iyiiyim cok sukur anlik bi sanci sen nasilsin
1-2 ay olmuştur qiriyorum aktif qibi qelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?