Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
saol canım.bugünüde atlatayım.sonrası yeniden doğmuş gibi olcamgeçmiş olsun canım umarım bugünü de atlatırsınız
Kızlar 2 güngür benim bebiş kıpır kıpır ediyo,dün ayağımı uzatmış dineniyodum,1 saat içinde 2 defa kıpırdadı,çok güzel bi duyguydu yaa,kız erken oynarmış annem öyle dedi,bakalım hayırlısı rüyamda adet oldum,anlamı gebe kadın görürse oğlu olur diyo,bakalım hangisi olcak,pazt.gidecem doktora,inş. Cinsiyetini de öğrenirim
çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı bi bebek nasip eder inş.kanaman falanmı oldu.yoksa tesadüfmü ögrendin.kusura bakma acını deşmek istemem ama nasıl anlaşılıyo bilmek istedim.
günaydın güzel anneler ve bebişileri nasılsınız?ben daha iyiyim bugün ama sanırım mide bulantılarım biraz daha devam edecek gibi görünüyor.sizlerde durumlar nasıl?
günaydın kızlar.:80::80:nasısınız.biz de kızımın sevincini yaşıyoruz.2 gün geçti bu günüde atlatırsak kızımın riskleri kalmıyoçok şükür bunuda atlattık.ne zormuş anne olmak.annemin kıymetini bu yıl daha çok anlıyorum.
olbey geçmişe mi daldın?nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bebiş nasıl?ben de cumartesi gününü iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz inşallah
Sağolasın canım, kanama ağrı falan hiç bir belirti yok, kontrole gittiğimde öğrendim. Sadece içimde bir sıkıntı vardı birkaç gündür sanırım insana malum oluyor.
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
saol canım.bugünüde atlatayım.sonrası yeniden doğmuş gibi olcam
deryacım benim hem kızım hem oğlum ver.oğlum erken oynamıştı.kızım tekme atmadı.oynaması 5.ayı buldu.içimde geziniyodu.erkek bebkleri tekmeliyo.bence seninki erkek dir.
günaydınnnnnn güzel anneler...
nasılsınız.......
biz bugün 11 haftalık olduk.
günaydın güzel anneler ve bebişileri nasılsınız?ben daha iyiyim bugün ama sanırım mide bulantılarım biraz daha devam edecek gibi görünüyor.sizlerde durumlar nasıl?
Sağolasın canım, kanama ağrı falan hiç bir belirti yok, kontrole gittiğimde öğrendim. Sadece içimde bir sıkıntı vardı birkaç gündür sanırım insana malum oluyor.
günaydınnnnnn güzel anneler...
nasılsınız.......
biz bugün 11 haftalık olduk.
günaydın kızlar bu biten gebelikler beni korkutuyor ya(
kızlar bebişler tekmelemeye başlasada artık.bizde iyi olduklarını anlasak.sürekli korkular yaşıyorum.kayıp haberleri gözümü korkuttu.allah kimseye yaşatmasın.hepimizin bebişler sağlıklı olarak doğar.inş.
Kızlar 2 güngür benim bebiş kıpır kıpır ediyo,dün ayağımı uzatmış dineniyodum,1 saat içinde 2 defa kıpırdadı,çok güzel bi duyguydu yaa,kız erken oynarmış annem öyle dedi,bakalım hayırlısı rüyamda adet oldum,anlamı gebe kadın görürse oğlu olur diyo,bakalım hangisi olcak,pazt.gidecem doktora,inş. Cinsiyetini de öğrenirim
aynen benide... ilk kontrolümü 5+6 da yaptırmıştım.. şimdi 10 gün sonra gideceğim ikili test için.. düşünsenize yaklaşık 6 haftadır görmedim ve çok korkuyorum
dün ben de ilk defa hareketini hissettim daha önce böyle birşey yaşamamıştım biliyorum bebeğimin hareketiydioğlum tekme atıyordu, cinsiyeti belli değil ama ben erkek hissediyorum ben de erkek çabuk hareketlenir diye biliyorum aynı rüyadan ben de bikaç kez gördüm hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?