canım sadece bıdefa doktora gıttım oda hamılemıyım dıee :) kontrol ıdrar testı kan testı ıcın cunku burda 8 haftalık olmadanda randevu vermıolarrhıc gormedın mı ,bırden goruceksın yanı
ıkız olabılır neden olmasın beta yuksek mıydı..
Gonlune gore versın allahım :)
bende bebegi gormedigim surece aklimdan birsuru sey geciriyorum. Sanki sadece hemen doktordan cikinca hamileyim, 1-2 gun gecince acaba hala ordamiki diyorum adlandirilamaz bi ruh hali herhalde hareketlerini hissedinceye kadar boyle olacak bu :s
merhabalar ..
ptesinden beri sünnet sonrası o kadar zor günler geçirdik ve halen de geçiriyoruz ki kelimelerle anlatmaya çalışsam = 2. bebeğimin de erkek olmasını isteyen ben ptesiden beri deli gibi dua ediyorum " Allahım n'olur sağlıkla ve zamamnında gelsin miniğim ama kız olsun " diye ... hele maeliyattan sonra uyanma zamanında beni ameilyathaneye çağırdıklarında yaşadığım o anları anlatamam , ANLATAMAMM ......
kuzumun gazı yada çişi geldiğinde kucağımda bir tırmanması var ki ayaklarıyla göğsüme basıyor , omuzlarıma çıkıyor .. öyle anlarda benden başkasına gitmiyor , benim de kucağımda ayakta gezmek istiyor .. dr.um hamileliğimin başından beri oğlumu kucağıma alabileceğimi ama taşımamam gerektiğini , onun sert hareketlerinden bebeğimi korumam gerektiğini söyledi .. bu durumda onu yapamıyorum .. acısı olduğunda ne eşime ne anneme gidiyorr , o " anni aaal , anni aaaaal " diye iki gözü iki çeşme ağlayarak benden medet umarken karnımdaki meleğimi Allahıma emanet edip yaralı kuşumu teselli etmeye çalışıyorum .. fırsat buldukça uzanıyorum .. iyi beslendiğim söylenemez bugünlerde , hal böyleyken hem boğazdan bir şey geçmiyor hem de oğluşumun o anda çişi yada gazı geldiğinde birden kalkıp 15-20 dak onu avutucam derken ne açlık kalıyor ne iştah .. gün içinde boğazım düğüm düğüm geziyorum , ah bir ağlasam nasıl rahatlayacağım ama yapamıyorum , oğluşum ağladığımı görünce daha çok ağlayacak diye , bir de büyükler görüp " biz size şu işi 6-7 yaşından sonra yapın demedik mi ?! " diyecekler diye , mercimeğime daha fazla olumsuz enerji gönderip onu orada daha fazla üzeceğim diye , ağlayamıyorum ..
haftaya geçeçek , iyileşecek bitanem , kalmayacak bir şey ama şu üç gündür canımdan can gidiyor ...
pıkolata hadı gozun aydın ..
sana bırsey soracagım bırde ,ben senı kpss ıcın hazırlanırken kı o topıcten bılıyorum
bende ara ara bakar soru sorardım fılan :)
o konudan sadece bır kısı atandı dımı dıgerlerı atandı mı ...var mı atanan
2012 de ne yapıcaz ben onu dusunuyorum kara karar bebegımız ck kucuk olucak ,dershaneye gıtsek bı turlu gıtmesek bı turlu
düşündün mü bu konuyu hıc :) ypksa erken mı
bende yarın ıkılı testım sonuclarını almaya gıdeceıgm ..dua edın olur mu
benim bu gittiğim yer özel bir poliklinik. sadece 8 tl muayene ücreti veriyorum. tahlilleri devlette yaptırıyorum, yani geçen sefer öyle yaptım. fakat ikili test yapmıyorlarmış, özel hast. araştırıcam. fiyatları uygun olan yerler varmış. aylık sadece 50 tl olupta içinde muayene, kan tahlili olan yerler var. düşün sadece aylık 50 tl veriyosun o kadar. bir ayda birden fazla gidersen ücret almıyorlarmış.oohh canım gözün aydın...
bende 14 haziranda kontrolüm var..özele gitmiyorum üniversite hastanesi... acaba banada öyle ayrıntılı gösterirlermi :18:?
kizlarr buarada ben daha hic bebegimi gormedim yaa3 haziranda ultrasonum ama nedense bilmiyorumda icime son zmaanlarda ikiz dogmaya basladi yani daha cok ikiz olacaginda kadinin anne tarafinda varsa yuksek ihtimalle oluyormus ve benim ikiz teyzem var cok yakin yani bilmiyorum ki 3 haziranii iple cekiyorum insss hayirliyla bi gelsinde bende goreyim RABBIM SAGLIK VERSIN CIDDEN HIC ONEMLI DEIL BAKALIM HAYIRLISII BURANIN EN GICIK ALDIGIM SEYI BU ISTE DOKTORA GIDIYOSUN HER AY AMA DOGURANA KADAR SADECE 2 DEFA ULTRASONA GIREBILIOSUN BIDE DOGURACAGIN GUN HEMEN BAKIVERIOLAR TERSMI DUZMU DIE AMA ELLERIYLEDE ANLIYORLARR
Bende bebegi gormedigim surece aklimdan birsuru sey geciriyorum. Sanki sadece hemen Doktordan cikinca hamileyim, 1-2 gun gecince acaba hala ordamiki diyorum adlandirilamaz bi ruh hali herhalde hareketlerini hissedinceye kadar boyle olacak bu :s
kizlaarrrrrr
kızlar ben kaçtım
hepinize güzel günler diliyorumbir kaç gün aranızda olamayacağım.
beslenmenize dikkat edin, çok yorulmayın, stres yapıp bebişleri üzmeyin
hepinizi çok seviyorum
ben de yarın annemlerin yanına gidicem, bi yandan topicten kopamıyorum, bir yandan bavul hazırlıyorum, evi topluyorum, koçişte onla ilgilenmiyorum diye surat yapıyobu akşam bin parçaya bölündüm
iyiyizz canim efe uyudu bende simdi biraz evi toplayacam sen napiosunNaparsınız annişler
hadii hayirlisi sana cinsiyet tahmini yaptimi doktor bu gidisinde ogrenirsin heraldeNapıyım canım ya tv ye bakıyorum .. heyecan bastı yarın minnakımı qörcem ikili testi var
hadii hayirlisi sana cinsiyet tahmini yaptimi doktor bu gidisinde ogrenirsin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?