2011 Aralık Anneleri

ımkanı olsa gırerdı ..ama benım ımkanım varken neden ertelıyeyım kı :)

Bencede imkan varken deqerlendirilmeli annelerimizn zamanında yokmuş olsa qirerlerdi çünkü hamilelik evresinde bebeqini hissetmek onu qörmek çok başka bişey ultrason zararlı diyorsunuz da mesela siqara , evmizideki bi çok alet radyasyon yayıyor qörmediklerimiz bilmediklerimiz var ona qöre ultrason masum kalıyor bence sorun yok..

canım önce sağda yıkardaydı,tehikem olunca ortada aşağıdaydı,iaçların etkisiyle yukarı kalktı ve sola geçti,en son da ortaya biraz yaklaşmıştı,büyüyünce ortada oluyo zaten

bizimki de mi ortada olacak o zaman benimki de solda şimdilik

"canım sımıdıye kadar evb bayb bebelac mılupa bayb star nestle nıvea bıoder bıoblas bı paket daha geldı karısık onu bılmıyorum bazılarına maıl attım bazılarına uye oldum kargo ucretı vermedım bu bılgılere sahıp olan guzel bı form sıtesı var ordan bakabılırsın canım"
başka bir başlıktan alıntı yaptım numune gönderen siteleri.banada milupadan henüz paket gelmedi

kızlar nasıl uykum geliyo iş yerinde anlatamam... başımı gözlerime hakim olamıyorum valla....

9+4 günlük olduk bebişimle... ne zamana geçecek bu uyku bulantı... aman yarabbiii midem nasıl yanıyooo anlatamam size

Ayyy kızlar ben bugün çok duygusalım, içimden ağlamak gelıyor. Sabahtan beri deli gibi basım ağrıyordu ve hala devam ediyor... Sanırım kendimi cok sıktım. Annem bugün benı bırakıp yalovaya gitti ((( birkaç hafta gelmez sanırım, o gitti diye cok uzuldum, ağladım durdum Canım hiç kalkmak istemıyo, paso yatmak ıstıyorum, reklamlardaki duygusal sahnelere bile ağlıyorum Bebeğim üzülür mü ki....

bay bay demettuba bay bay.

Az önce okudum "hamile bir bayanın dinlenirken bile harcadığı enerji: bir insanın dağa tırmanırken harcadığı enerjiye denk imiş." abovvvvvvvv hadi biraz daha yatalım o zaman.

bay bay demettuba bay bay.

Az önce okudum "hamile bir bayanın dinlenirken bile harcadığı enerji: bir insanın dağa tırmanırken harcadığı enerjiye denk imiş." abovvvvvvvv hadi biraz daha yatalım o zaman.

bugun yata yata bır hal oldum zaten hala şu uyku modundan cıkamadım ya uyuyom uyuyom sonrada sersem gıbı oluyorum kendıme gelemıyorum bır turlu

bugun yata yata bır hal oldum zaten hala şu uyku modundan cıkamadım ya uyuyom uyuyom sonrada sersem gıbı oluyorum kendıme gelemıyorum bır turlu

aynen valla.. eğer bu durum geçici olmazza işimden olucam... nasıl kaynıyor midem.. bir yandan bulanıyor.. sabahları ve acıkınca hemen kusuyorum...ama en ağırı uykumu açamıyorummmm

kızlar doktordan geldim 3 haftadır bebişimi görmüyordum. hamilelik belirtilerim az olduğu için sürekli ona bir şey olduğunu düşünüyorum, hatta bugün bile korka korka gittim.
gördüklerime inanamadım bizimki büyümüş, kıpır kıpr oynuyor içimde. resmen annesine şov yaptı, sürekli kıpırdanıp durdu yaramaz doğuncada böyle olacaksa hapı yuttum
normalde 10+5 günlüğüz ama 11+1 gözüktü. üç hafta önce gittiğimde sat ile tam uyumluydu şimdi biraz öne geçmiş. doktor vitamin de yazmadı. yemem içmem iyi deyince byle devam eileride başlarız dedi. bu arada ikili testin süresini geçirme dedi. 13. haftadan itibaren süresi geçiyormuş, en geç 2 hafta sonra ikili testi yaptırıcaz.
Rabbim hepimize bebişlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin

bu arada yarın annemlerin yanına gidiyorum, bir müddet nete giremem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize çooook iyi bakın

aynen valla.. eğer bu durum geçici olmazza işimden olucam... nasıl kaynıyor midem.. bir yandan bulanıyor.. sabahları ve acıkınca hemen kusuyorum...ama en ağırı uykumu açamıyorummmm

ay cok zor ya ben evde bunları yasıyorken birde çalışıyor olmak cok zor olmalı cnm allah kolaylık versın hala su uykudan ve ara ara bulantıdan kurtulamadım bende sanırım 13 haftalık falan olunca gecer tum bunlar inş tabi

kızlar çok kötüyüm işten çıkmadan wc ye gittim reçetede çok az da olsa kan vardı. Karnım ağrıyor ve adet olacakmış hissi var. Dr aradım eve git dinlen dedi yarın sabah aç karnına gel dedi. Tabi benim aklıma en kötüsü düştü şimdi. Neden aç çağırsınki. Şimdi yoldayım anneme gidiyorum ins korktuğum başıma gelmez. Ama bugün çok kötü hisler içindeydim. Allahim sen mınigimi koru

pıkolata hadı gozun aydın ..

sana bırsey soracagım bırde ,ben senı kpss ıcın hazırlanırken kı o topıcten bılıyorum
bende ara ara bakar soru sorardım fılan :)
o konudan sadece bır kısı atandı dımı dıgerlerı atandı mı ...var mı atanan
2012 de ne yapıcaz ben onu dusunuyorum kara karar bebegımız ck kucuk olucak ,dershaneye gıtsek bı turlu gıtmesek bı turlu
düşündün mü bu konuyu hıc :) ypksa erken mı

bende yarın ıkılı testım sonuclarını almaya gıdeceıgm ..dua edın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…