merhabalar ..
ptesinden beri sünnet sonrası o kadar zor günler geçirdik ve halen de geçiriyoruz ki kelimelerle anlatmaya çalışsam = 2. bebeğimin de erkek olmasını isteyen ben ptesiden beri deli gibi dua ediyorum " Allahım n'olur sağlıkla ve zamamnında gelsin miniğim ama kız olsun " diye ... hele maeliyattan sonra uyanma zamanında beni ameilyathaneye çağırdıklarında yaşadığım o anları anlatamam , ANLATAMAMM ......
kuzumun gazı yada çişi geldiğinde kucağımda bir tırmanması var ki ayaklarıyla göğsüme basıyor , omuzlarıma çıkıyor .. öyle anlarda benden başkasına gitmiyor , benim de kucağımda ayakta gezmek istiyor .. dr.um hamileliğimin başından beri oğlumu kucağıma alabileceğimi ama taşımamam gerektiğini , onun sert hareketlerinden bebeğimi korumam gerektiğini söyledi .. bu durumda onu yapamıyorum .. acısı olduğunda ne eşime ne anneme gidiyorr , o " anni aaal , anni aaaaal " diye iki gözü iki çeşme ağlayarak benden medet umarken karnımdaki meleğimi Allahıma emanet edip yaralı kuşumu teselli etmeye çalışıyorum .. fırsat buldukça uzanıyorum .. iyi beslendiğim söylenemez bugünlerde , hal böyleyken hem boğazdan bir şey geçmiyor hem de oğluşumun o anda çişi yada gazı geldiğinde birden kalkıp 15-20 dak onu avutucam derken ne açlık kalıyor ne iştah .. gün içinde boğazım düğüm düğüm geziyorum , ah bir ağlasam nasıl rahatlayacağım ama yapamıyorum , oğluşum ağladığımı görünce daha çok ağlayacak diye , bir de büyükler görüp " biz size şu işi 6-7 yaşından sonra yapın demedik mi ?! " diyecekler diye , mercimeğime daha fazla olumsuz enerji gönderip onu orada daha fazla üzeceğim diye , ağlayamıyorum ..
haftaya geçeçek , iyileşecek bitanem , kalmayacak bir şey ama şu üç gündür canımdan can gidiyor ...
Starimucuğum çok geçmiş olsun
Efeciğim, Halime naber kızlar ?
Oy kıyamamtatlim bende bi degisiklik yook efe uyusun evi toplayacam dedim uyandi sipam ben hala toplayacam :))
Oy kıyamamBende 4 gündür ütü yapcam halada yapacağım Bugün akşam kurtuluşum yok Gripimde hafifliyor.
halimem demin sana sordum da gormedin heralde canim adanalimisin demistim de:78:
Starimucuğum çok geçmiş olsun
Efeciğim, Halime naber kızlar ?
evet cnm. dün gece de ben cevap vermiştim bu soruna ama o zaman da sen görmesin heralde
sen aslen nerelisin?
israrla bu yuzden sordum iste bende adanaliyiim :) gormedim canim cvp verdigini afedersin
Kocişler bir alemler zatenKızlar ben kaçar gece belki uğrarım herkese iyi geceler Efecim görüşürüz tatlış .
Kızlaaar çok sık yazamaıorum ama sürekli takipteyim.. Herkes ii maşallaa.. Bizimde muayenemizden sonra doktorumuz bebeğin erkek olduğunu söyledi.. Biras erken gösterdi ama :) Haber vermek istedim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
birden fazla beğendim butonu yok mu yaaa burdaaa??? ziraa boş yere kanım kaynamamış. tam bi adana milliyetçisiyimdirneresindensin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?