2011 Aralık Anneleri

Hey güzeller hu huuu ölüore yorgunluktan kociş mutfakları batırmış oraları topladım az az (az az nasıl oluyorsa artıkın haha ) .
Sizler napiyorsunuz bakiim ?
Leyla ile Mecnunuz izleyeceğim şimdide .

offf içim bi kötü oldu okurken çok çok geçmiş olsun cnmmmm

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

Tanem sulfat efee+ halimemm yasmin_84 cgdmmmt
:)))))

Son düzenleme:
Oy kıyamam Bende 4 gündür ütü yapcam halada yapacağım Bugün akşam kurtuluşum yok Gripimde hafifliyor.

cok sevindim caniim yani grip gecme asamasina geldigine yoksa utu yapmana sevinmedim benimm kocisde diyorki 10 gundur duruyo orda gomlekler utulemedin diyorr tabi 10 gun abarti kendi eline almis utuluyodu bende ver ben yaparim deyince beyim 10 gundur duruyo diye laf cakiyor :)

Kocişler bir alemler zaten Kızlar ben kaçar gece belki uğrarım herkese iyi geceler Efecim görüşürüz tatlış .

Kızlaaar çok sık yazamaıorum ama sürekli takipteyim.. Herkes ii maşallaa.. Bizimde muayenemizden sonra doktorumuz bebeğin erkek olduğunu söyledi.. Biras erken gösterdi ama :) Haber vermek istedim.. Allah herkesin gönlüne göre versin

ayyy gözün aydın cnm. ben de ölücem yakında meraktan Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

birden fazla beğendim butonu yok mu yaaa burdaaa??? ziraa boş yere kanım kaynamamış. tam bi adana milliyetçisiyimdir neresindensin bu arada?

caniiim beniiim aynen benimde oylee ya ciddeen bende adana topraklarina adim atinca yuzumde bi gulumseme icimde bi cosku olur o sicagina ragmen offf cook ozledim coook adana dunyanin neresi olursa benim icin cok baska bicisi sirdani :)) herseyden tiksindim ama bunlardan asla ben adanada kalirken barajyolunda oturuyordum ki hala evimiz var orda ama babam karatasli yemisli koyunden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…