hayirli olsun caniimKızlaaar çok sık yazamaıorum ama sürekli takipteyim.. Herkes ii maşallaa.. Bizimde muayenemizden sonra doktorumuz bebeğin erkek olduğunu söyledi.. Biras erken gösterdi ama :) Haber vermek istedim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
caniiim beniiim aynen benimde oylee ya ciddeen bende adana topraklarina adim atinca yuzumde bi gulumseme icimde bi cosku olur o sicagina ragmen offf cook ozledim coook adana dunyanin neresi olursa benim icin cok baska bicisi sirdani :)) herseyden tiksindim ama bunlardan asla ben adanada kalirken barajyolunda oturuyordum ki hala evimiz var orda ama babam karatasli yemisli koyunden :)
bütün çocukluğum , gençliğim b.yolunda geçti. bende hemen iller bankasının arkasındayım. yani annemler ordat.özal bulv.nın girişinde biliyorsundur heralde?? ahh bicii ahh şırdannnnnn :) mahvettin beni şimdi burdaa olurda yazları gelirsen haberleşelim. inşallah 1 temmuzda gidicem topraklarıma...:)
bütün çocukluğum , gençliğim b.yolunda geçti. bende hemen iller bankasının arkasındayım. yani annemler ordat.özal bulv.nın girişinde biliyorsundur heralde?? ahh bicii ahh şırdannnnnn :) mahvettin beni şimdi burdaa olurda yazları gelirsen haberleşelim. inşallah 1 temmuzda gidicem topraklarıma...:)
cook yakinmisiiz canim yaaa bende buyuk ihtimallee temmuz ortalarinda orda olmayi planliyorummm :) muhakkaak goruselim
tamamdır cnm. ben anladım senin nerde oturduğunu. ben 8 yaşıma kadar orda oturdum. eski baraj mah. diye geçiyordu yanılmıyosamm...:)
halisaha pazar balkondan gorulur :)) ayy cenem dustu heyecanlandiim birden yaa adanali oluncaa
kesinlikle doğru tahmin.halı sahanın tam karşısındaki küçük mahallede oturuyodum bende. hatta mahallenin tam köşesinde bir restaurant var şimdi. yani en son vardı o zaman ora cafede bi bici bici yeriz yaa
capa balikmi acep :26: yani eski adi galiba sanirsm dimi ?
evet evetttt !!!!!!!!!!!!!!!! ayyy ateş bastı beni burda. kocacım da bana bakıp bakıp gülüyoo. erkeklerin asker arkadaşı olur da bizim hamilelik arkadaşımız olamaz mı???
8-9 yaşlarıma kadar ama hala görüşürz ordaki komşularımızla. çünkü bi mahalle yukarıya taşındık sadece. ismin ne cnm ya?
benim adim kubra ama orda benimde cok tanidigim var cunku bi mahalle var aramizda orda hulya teyzeler oturuyordu kizi var gokce hatun esma filan biliyormusun ??
evet hep amca cocuklari onlar damla evlendi ruzgar kardesi :) babasi ogretmenmiydi neydi hatta seher ablaninda okey partileri olurdu :)):) hatunların üstünde de damla rüzgar falan oturuyorsa tamamdırrannelerinin adı da seher
evet hep amca cocuklari onlar damla evlendi ruzgar kardesi :) babasi ogretmenmiydi neydi hatta seher ablaninda okey partileri olurdu :))
o okey arkadaşlarından biri de annem. meral adı:) Allah'ım bu nasıl bir tesadüftür yaa? valla çok sevindim:)
o okey arkadaşlarından biri de annem. meral adı:) Allah'ım bu nasıl bir tesadüftür yaa? valla çok sevindim:)
gökçe hiç yabancı gelmiyor. Kesin tanıyorumdur. çok hafif balık etli yanlış hatırlamıyosam kıvırcık saçlı mı?
kesınlıkle o oda benım kuzenım ıste :)) vay bee bızım adanada muhakkak gorusmemız lazım belkı gormusuzdurde hatırlamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?