2011 Aralık Anneleri

hayirli olsun caniim
topigmizin 2.pasasi mi ne ?

bütün çocukluğum , gençliğim b.yolunda geçti. bende hemen iller bankasının arkasındayım. yani annemler orda t.özal bulv.nın girişinde biliyorsundur heralde?? ahh bicii ahh şırdannnnnn :) mahvettin beni şimdi burdaa olurda yazları gelirsen haberleşelim. inşallah 1 temmuzda gidicem topraklarıma...:)

kesinlikle canim haberleselim bizim ev aslinda duygu cafeye yakin ama sevgi adasi luna park ve ordu evine daha yakiniz l,,,,,,,,,,

cook yakinmisiiz canim yaaa bende buyuk ihtimallee temmuz ortalarinda orda olmayi planliyorummm :) muhakkaak goruselim

cook yakinmisiiz canim yaaa bende buyuk ihtimallee temmuz ortalarinda orda olmayi planliyorummm :) muhakkaak goruselim

tamamdır cnm. ben anladım senin nerde oturduğunu. ben 8 yaşıma kadar orda oturdum. eski baraj mah. diye geçiyordu yanılmıyosamm...:)

halisaha pazar balkondan gorulur :)) ayy cenem dustu heyecanlandiim birden yaa adanali oluncaa

kesinlikle doğru tahmin. halı sahanın tam karşısındaki küçük mahallede oturuyodum bende. hatta mahallenin tam köşesinde bir restaurant var şimdi. yani en son vardı o zaman ora cafede bi bici bici yeriz yaa

kesinlikle doğru tahmin. halı sahanın tam karşısındaki küçük mahallede oturuyodum bende. hatta mahallenin tam köşesinde bir restaurant var şimdi. yani en son vardı o zaman ora cafede bi bici bici yeriz yaa

capa balikmi acep :26: yani eski adi galiba sanirsm dimi ?

Son düzenleme:
8-9 yaşlarıma kadar ama hala görüşürz ordaki komşularımızla. çünkü bi mahalle yukarıya taşındık sadece. ismin ne cnm ya?

benim adim kubra ama orda benimde cok tanidigim var cunku bi mahalle var aramizda orda hulya teyzeler oturuyordu kizi var gokce hatun esma filan biliyormusun ??

benim adim kubra ama orda benimde cok tanidigim var cunku bi mahalle var aramizda orda hulya teyzeler oturuyordu kizi var gokce hatun esma filan biliyormusun ??

:) hatunların üstünde de damla rüzgar falan oturuyorsa tamamdırr annelerinin adı da seher

:) hatunların üstünde de damla rüzgar falan oturuyorsa tamamdırr annelerinin adı da seher
evet hep amca cocuklari onlar damla evlendi ruzgar kardesi :) babasi ogretmenmiydi neydi hatta seher ablaninda okey partileri olurdu :))
gokceyi tanimiyormusun oda oraya cok yakin oturur hattta hatunlarla baya iyidir arasi

Son düzenleme:
o okey arkadaşlarından biri de annem. meral adı:) Allah'ım bu nasıl bir tesadüftür yaa? valla çok sevindim:)

gercekteen yaa hadi hemseriyizde :)bukadarda yakin masALLAH YA BENDE ONLARIN EVININ YANINDA BEYAZ BI APARTMAN VARYA ONUN YANINDAKI KREM RENGI APARTMANDA OTURUYORDUM

gökçe hiç yabancı gelmiyor. Kesin tanıyorumdur. çok hafif balık etli yanlış hatırlamıyosam kıvırcık saçlı mı?

kesınlıkle o oda benım kuzenım ıste :)) vay bee bızım adanada muhakkak gorusmemız lazım belkı gormusuzdurde hatırlamıyoruz

kesınlıkle o oda benım kuzenım ıste :)) vay bee bızım adanada muhakkak gorusmemız lazım belkı gormusuzdurde hatırlamıyoruz

o da büyük bi ihtimal tabii. ben çok gidip gelemesem de annem çok gider oralarda. ama her yaz düğünlerde kesin görüşürz:) bu yaz da toplanırız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…