2011 Aralık Anneleri

o da büyük bi ihtimal tabii. Ben çok gidip gelemesem de annem çok gider oralarda. Ama her yaz düğünlerde kesin görüşürz:) bu yaz da toplanırız o zaman :d

ıns :) walla bende cok sevındım canım yaa hanı adanalı dedıgınde pek sasırmadım ama ben ya tarsus ya osmanıye yada ıste ceyhan fılan demenı beklıyodum ama adana seyhan hemde guzelyalı mah. :))) ustelık ortak tanıdıklar :)

tesadüfler bu yüzden güzel iştee... bu arada bütün topikten özür dilerizz..... ama heyecan yaptık kusurumuza bakmayın :))))))

hadi kizlar gorusuruz ben cikiyorum artik saat 5 oldu birazdan esim gelir ev hala daginik bide saolsun bi abla bugun yemege cagirdidua edin ins yiyebilirim hepinizi opuyoree kendinize cok iyi bakiin ARALIK ANNISLERI

Çilekli sakız oy maşallah Allah bağışlasın
Efeem , Halime tatlışlar çok ama çoook sevindim sizin adınıza Yalnız bişey dicem tatlışlar o adresleri isimleri falan zamanı geçmeden düzeltin noktalar koyun sadece tabii sizce farkediyorsa fıstıklar.

starimu benıde listeye ekleyebilirmisin
son sat 10mart
kalp atısı duyuldu
62 kg hamıle kaldım
23 yasındayım
dogum 17 aralık
cinsiyet belli değil

Son düzenleme:
tesadüfler bu yüzden güzel iştee... bu arada bütün topikten özür dilerizz..... ama heyecan yaptık kusurumuza bakmayın :))))))

ya ne kusuru bayıldımmmm gözlerim bile yaşardı :))
bana ne oldu bilmiyorum ama bende sizinle heyecanlandım :))
hep hamilelikten oluyor bunlar

ben yay burcuyum 19 aralık, eşim de yay 13 aralık
tanışma yıldönümümüz 13 aralık evlilik yıldönümümüz 19 aralık :))))
şimdilik bütün hayatımız 2 tarihte takılı kaldı
bakalım bebişimiz bu 2 tarihten hangisini tutturacak :))

ay cnm ben bıle okurken kötu oldum.zor bır doneme denk gelmıs bende kızzımı kucagıma alamıyorum dr tehlıkelı dedı. sankı oda bılıyo gıbı sureklı kucak ıstıyor. artık neden yaptım bunu cocuğuma dıyorum sürekli :26::26: inş. hayırlısı olur hepimiz için:97:

cnm sende benım gıbı herşeyi kışa denk getırmişin

ya ne kusuru bayıldımmmm gözlerim bile yaşardı :))
bana ne oldu bilmiyorum ama bende sizinle heyecanlandım :))
hep hamilelikten oluyor bunlar
canim benim cok saol :) iste insan gurbette olunca ve internetten hemserisini hatta belki birbirimizi gorduk ama bilmiyoruz komsu desek daha iyi olcak galibaa bi garip oluyor :)

canim beniim ALLAH SIFA VERSIN BENDE SENEYE YAPTIRAYIM DIE DUSUNUYORDUMDA KALSIN OZAMAN INS EN KISA ZAMANDA GECERR AN BI 4 -5 YASINA KADAR BENDE DAYANAMAM KI CANIM BENIIM INS

sağol canım .. 6dan sonra yaptır , 7 ideal diyorlar 2 yaş sonrası için ..

Oy cnm Allah yardımcın olsun. Bebişini koruyacaktır Rabbim senin gibi merhametli bir anne böyle yapar zaten. Yavruna da acil şifalar versin Rabbim. Üzme kendini bu günler geçecek.

teşekkürler buselicim .. umarım öyle olur , herşey eskisi gibi güzel olur bir kaç güne kadar ..

starimu, canım Allah kolaylık versin yoğurt falan ye hiç değilse, bişey yemeden olmaz, dikkat et kendine, Allah yavrunu sana bağışlasın.

teşekkürler canım , hiç bir şey yiyemiyor değilim de işte ne yiyorum ne yemiyorum .. düzenli ve yeterli değil .. midem buruluyor , yanıyor . neden olduğunu kestiremiyorum , tam doymamaktan mı yoksa yaşadığım stresten mi .. bir kaç gün sonra iyileşince paşam ikimize de besiye çekeceğim inşallah ..

ay cnım ya kıyamam ,ama gececek bak bır hafta sonra o zman hıc bırseyı kalamyacak ınsallah
kıyamam ya

sağol canım , inşallah ...

sağol canım , zor oldu çok hepimiz için .. o acısını unutacak hatırlamayacak bugünleri ama biz anne-babası olarak yaşadığımız trawmayı nasıl atlatacağız hiç bilmiyorum .. 2 yaş öncesi sünneti herhangi bir tıbbi gereklilik olmasa dahi dr.lar hem sağlık ( iyileşme süreci daha kısa olduğundan sanırım ) açısından hem de psikolojik açıdan daha faydalı buluyorlar .. ben yenidoğan sünneti yaptıracaktım daha hastaneden çıkmadan ama büyükler küçücük bebeğe nasıl yapacaklar , nasıl kıyacksınız gibi taarruza geçince sezaryen dikişli ve lohusa halimle kendimde onlarla mücadele edecek gücü bulamadım , 6 aylıkkekn yaptırırım dedim .. sonrasında taşınma telaşı , eşimin iş değiştirip yeniden İst.a gelmesi , bizim 4 ay kadar ayrı yaşamamız , sonrasında ist.a taşınma ve benim tayin derdim derken oğluşun sünneti rahatladığımız sandığımız bu zamana , yani 22 aylık olana kadar kaldı .. geçen ay İzmirdeki dr.umuzla kontrolümüz vardı , ona sorduk bu konuyu , 2 ayınız kalmış ya yaptırın yada 6 yaşından sonrayı bekleyin dedi .. kendisi 9 eylülde prof . İzmirde herkesin çok iyi bildiği bir dr. olur , yani güvenilir bir isim diye böyle uzun uzadıya yazdım .. ama sorarsan bu tecrübeden sonra yine aynısını mı yapardın diye : şimdi belki üzüntümüz çok fazla diye kesinlikle hayır , 7 yaşını beklerdim derim .. neden 7 yaşında yaptırmadınız dersen : yukarıda yazdığım dr.ların bu yöndeki olumlu görüşleri ve bizim insanımızın yerli yersiz espirileriyle ( hepsini kesecekler , kökünden kesecekler , çok canın acıyacak şaka şaka vb ...) oğluşumuzu korkutup bir psikolojik sorun yaşamasının önüne geçmek içindi derim .. ama belki de aklının erdiği zaman daha dirayetli ve istekli olurdu .. çişini yapar temizlenmesine yardım eder canının daha az yanmasını sağlardım belki de .. ne bileyim olan oldu, 2li teste göre bir şehzade daha geliyor , onda inşallah böyle şeyler yaşamayacağız ..

offf içim bi kötü oldu okurken çok çok geçmiş olsun cnmmmm

teşekkürler canım .. bir de yaşayanı düşün

Starimucuğum çok geçmiş olsun

teşekkürler canım ..

aferin ona , benim oğlumda yanlış hatırlamıyorsam tam da bu haftada yada 12+6da göstermişti .. erkek olunca çabuk belli oluyor .. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..

kızlar yok mu ikili teste giden?yada bu hafta gidecek olan?cinsiyet öğrenen?

ikili teste göre cinsiyet öğrenen diyorsan benimki erkek .. 50 altı erkek oluyor genelde , ama 2009 temmuz annelerinden bir arkadaşım var , onun oğlumla yaşıt kızının 2li test sonucundaki beta hcg değeri 38 , 1 ay önce dünyaya getirdiği oğlunun değeri ise 24müş .. benim oğlumda da 38di , bu miniğimn 34 .. haftaya cuma usg kontrolünde gösterir inşallah gerçekten erkek mi kız mı ??

cnm sende benım gıbı herşeyi kışa denk getırmişin
böyle denk geldi ama iyi mi kötü mü oldu henüz bilmiyorum
eşim çok şanslı 19 aralıkta hem evlilik hemde dogum günü tek hediyeyle kurtulacak :))

canim benim cok saol :) iste insan gurbette olunca ve internetten hemserisini hatta belki birbirimizi gorduk ama bilmiyoruz komsu desek daha iyi olcak galibaa bi garip oluyor :)

starimu benıde listeye ekleyebilirmisin
son sat 10mart
kalp atısı duyuldu
62 kg hamıle kaldım
23 yasındayım
dogum 17 aralık
cinsiyet belli değil

aramıza hoşgeldin canım .. rica etsem bu bilgileri bana özelden atar mısın .. eşim laptopa windows7 yüklemiş ve bütün belgeleri başka bir hard diske yüklemiş .. benim excell çizelgesindeki listemde orada , onları yeniden yükleyecek en yakın zamanda , msjlar yığılınca arada kaynayacak , en azından özel msj bölümünde uzunca bir süre kalıyor msjlar ..

sağol canım , oldukça zor hem de ..
öyle düşünme , bir arkadaşımın sözü var bence çok doğru " kardeş bir çocuğa yapılmış haksızlık değil iyilik " ona can yoldaşı veriyorsun , sanırım o da seni paylaşmak istemiyor daha şimdiden .. onlar herşeyi hissedermiş ya , biliyor bir kardeşi olacağını bence ..

saat 2 olmak üzere , yatayım artık ben de .. iyi geceler kızlar twetty , seplem ,efee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…