o da büyük bi ihtimal tabii. Ben çok gidip gelemesem de annem çok gider oralarda. Ama her yaz düğünlerde kesin görüşürz:) bu yaz da toplanırız o zaman :d
ıns :) walla bende cok sevındım canım yaa hanı adanalı dedıgınde pek sasırmadım ama ben ya tarsus ya osmanıye yada ıste ceyhan fılan demenı beklıyodum ama adana seyhan hemde guzelyalı mah. :))) ustelık ortak tanıdıklar :)
hadi kizlar gorusuruz ben cikiyorum artik saat 5 oldu birazdan esim gelir ev hala daginik bide saolsun bi abla bugun yemege cagirdidua edin ins yiyebilirim hepinizi opuyoree kendinize cok iyi bakiin ARALIK ANNISLERI
starimu benıde listeye ekleyebilirmisin
son sat 10mart
kalp atısı duyuldu
62 kg hamıle kaldım
23 yasındayım
dogum 17 aralık
cinsiyet belli değil
tesadüfler bu yüzden güzel iştee... bu arada bütün topikten özür dilerizz..... ama heyecan yaptıkkusurumuza bakmayın :))))))
Turkiyede bir kac arkadasim var kiz cocuklari istiyorlardi, hic erkek cocugu isteyene rastlamadim. Kaynanam cok kiz istiyor hic kizi olmamis. Benim icime oglan doguyor.
Belirtilerim:
1. Portakal suyu asiri iciyorum.
2. Yuzumde tuylerim ve sivilcelerim azaldi, ama sirtimda birden cogaldi.
3.Bulanti azaldi, gobegim cikti, ama kilo da aldim. Pantolonlarim olmuyor.
4.Cin astrolojisine gore erkek.
5. Bu arada visne suyu cok cekiyorum ama yurt disindayim bulamiyorum uzuluyorum.
6. Tatli yiyorum ama canim cekmiyor.
Cok zor dimi erkekmi kizmi anlamadim.
Insallah saglikli ne olursa olsun kabul ederim. Ben sonucta bebegimi cok sevicem. bu arada ayiptir soylemesi astroloji araligin 22 sine kadar yay burcu.
"Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir."
merhabalar ..
ptesinden beri sünnet sonrası o kadar zor günler geçirdik ve halen de geçiriyoruz ki kelimelerle anlatmaya çalışsam = 2. bebeğimin de erkek olmasını isteyen ben ptesiden beri deli gibi dua ediyorum " Allahım n'olur sağlıkla ve zamamnında gelsin miniğim ama kız olsun " diye ... hele maeliyattan sonra uyanma zamanında beni ameilyathaneye çağırdıklarında yaşadığım o anları anlatamam , ANLATAMAMM ......
kuzumun gazı yada çişi geldiğinde kucağımda bir tırmanması var ki ayaklarıyla göğsüme basıyor , omuzlarıma çıkıyor .. öyle anlarda benden başkasına gitmiyor , benim de kucağımda ayakta gezmek istiyor .. dr.um hamileliğimin başından beri oğlumu kucağıma alabileceğimi ama taşımamam gerektiğini , onun sert hareketlerinden bebeğimi korumam gerektiğini söyledi .. bu durumda onu yapamıyorum .. acısı olduğunda ne eşime ne anneme gidiyorr , o " anni aaal , anni aaaaal " diye iki gözü iki çeşme ağlayarak benden medet umarken karnımdaki meleğimi Allahıma emanet edip yaralı kuşumu teselli etmeye çalışıyorum .. fırsat buldukça uzanıyorum .. iyi beslendiğim söylenemez bugünlerde , hal böyleyken hem boğazdan bir şey geçmiyor hem de oğluşumun o anda çişi yada gazı geldiğinde birden kalkıp 15-20 dak onu avutucam derken ne açlık kalıyor ne iştah .. gün içinde boğazım düğüm düğüm geziyorum , ah bir ağlasam nasıl rahatlayacağım ama yapamıyorum , oğluşum ağladığımı görünce daha çok ağlayacak diye , bir de büyükler görüp " biz size şu işi 6-7 yaşından sonra yapın demedik mi ?! " diyecekler diye , mercimeğime daha fazla olumsuz enerji gönderip onu orada daha fazla üzeceğim diye , ağlayamıyorum ..
haftaya geçeçek , iyileşecek bitanem , kalmayacak bir şey ama şu üç gündür canımdan can gidiyor ...
ben yay burcuyum 19 aralık, eşim de yay 13 aralık
tanışma yıldönümümüz 13 aralık evlilik yıldönümümüz 19 aralık :))))
şimdilik bütün hayatımız 2 tarihte takılı kaldı
bakalım bebişimiz bu 2 tarihten hangisini tutturacak :))
canim benim cok saol :) iste insan gurbette olunca ve internetten hemserisini hatta belki birbirimizi gorduk ama bilmiyoruz komsu desek daha iyi olcak galibaa bi garip oluyor :)ya ne kusuru bayıldımmmm gözlerim bile yaşardı :))
bana ne oldu bilmiyorum ama bende sizinle heyecanlandım :))
hep hamilelikten oluyor bunlar
cnm sende benım gıbı herşeyi kışa denk getırmişin
canim beniim ALLAH SIFA VERSIN BENDE SENEYE YAPTIRAYIM DIE DUSUNUYORDUMDA KALSIN OZAMAN INS EN KISA ZAMANDA GECERRAN BI 4 -5 YASINA KADAR BENDE DAYANAMAM KI CANIM BENIIM INS
Oy cnm Allah yardımcın olsun. Bebişini koruyacaktır Rabbim senin gibi merhametli bir anne böyle yapar zaten. Yavruna da acil şifalar versin Rabbim. Üzme kendini bu günler geçecek.
starimu, canım Allah kolaylık versin yoğurt falan ye hiç değilse, bişey yemeden olmaz, dikkat et kendine, Allah yavrunu sana bağışlasın.
ay cnım ya kıyamam ,ama gececek bak bır hafta sonra o zman hıc bırseyı kalamyacak ınsallah
kıyamam ya
cnm ya öncelikle sünnetiniz hayırlı olsun rabbim damatlıgınıda göstersin inş..ve buyuk gecmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar iyi olur senin için cok zor günler olmuş allah yardımcın olsun ama kendinide fazla ihmal etme..bu arada merak ettim neden kücükken yaptırmayı düşündünüz sünneti benimde 6 yaşında oglum var ve daha sünnet ettirmedik kısmetse seneye inş.
offf içim bi kötü oldu okurkençok çok geçmiş olsun cnmmmm
Starimucuğum çok geçmiş olsun
Kızlaaar çok sık yazamaıorum ama sürekli takipteyim.. Herkes ii maşallaa.. Bizimde muayenemizden sonra doktorumuz bebeğin erkek olduğunu söyledi.. Biras erken gösterdi ama :) Haber vermek istedim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
kızlar yok mu ikili teste giden?yada bu hafta gidecek olan?cinsiyet öğrenen?
böyle denk geldi ama iyi mi kötü mü oldu henüz bilmiyorumcnm sende benım gıbı herşeyi kışa denk getırmişin
canim benim cok saol :) iste insan gurbette olunca ve internetten hemserisini hatta belki birbirimizi gorduk ama bilmiyoruz komsu desek daha iyi olcak galibaa bi garip oluyor :)
starimu benıde listeye ekleyebilirmisin
son sat 10mart
kalp atısı duyuldu
62 kg hamıle kaldım
23 yasındayım
dogum 17 aralık
cinsiyet belli değil
ay cnm ben bıle okurken kötu oldum.zor bır doneme denk gelmıs bende kızzımı kucagıma alamıyorum dr tehlıkelı dedı. sankı oda bılıyo gıbı sureklı kucak ıstıyor. artık neden yaptım bunu cocuğuma dıyorum sürekli :26::26: inş. hayırlısı olur hepimiz için:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?