2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım. bende düşük yaptığımda kahverengimsi bir akıntı olmuştu. bebek iyiydi. kalp atışlarıda vardı. rahim genişlemesi dedi dr. progestan dedi. bol bol dinlen dedi. sonrada kahverengimsi lekelenme kan kırmızı olmaya başladı. üç gün sürdü. bazen azalıyodu bazende artıyodu. sonrada maalesef düşük oldu. inş. sende böyle olmaz canım. düşük olacağını anlaman için sırt üstü yat. dizlerinibük. eger karnında kalp atışı gibi bir şeyler oluyorsa kesin düşük olacağını gösterir. böyle olma şekli kan rahimde harekete geçmiş demektir. gebelik bozulmuştur. yoksa çok çok dikkat et kendine. allahım hepimizin bebeğini korusun.

yokcanım duymadım ama bende çok seviyorum doktorumu
lokman hekimde doğum nasıl bilmiyorum hiç araştırmadım ama allah o günleri bana gösterirse seda hanımın bana doğum yaptırmasını çok isterim
ben dün doktordaydım
10 gün önce gördüm kalp atışlarını şükürler olsun
dünde herşeyin yolunda olduğunu söyledi hayırlısı bakalım
sende inşallah iyi haberlerle dönersin canım...
haber vermeyi unutma

canım inşallah herşey yolunda gider
dua et ve gerisini allaha bırak
rabbim neyler neylerse güzel eyler....

Omman doğumumu Çağda yaptım ve hiçbişi hissetmedim.Sevgi hanım yaptırdı, daha doğrusu sezeryan.. Senin satın erken mi?10 Gün önce kalp atışını gördüğüne göre:)

kızlar bir şey soracam . vajinal ultrasyonun bebeğe zararı yokmu? yada rahim ağzının genişlemesine sebep olmazmı? beş haftalıkken bile bebek kesesi görülüyo. dr. neden bu yöntemi kullanıyorlar?:44::44::44::44::44::44:

Çok küçükler canım daha.2-3 mm 5 haftalıkken..İlk bebekte de vajinal ultrasonla baktık.Doktoruna güven.Birde rahim döllenmeden sonra yükselmeye başlıyo yukarı doğru bildiğim kadarıyla.Vajina başka, rahim başka

ne bileyim canım. kanamam olduğunda bakmışlardı bana. çokta canım yanmıştı. sonrada düşük oldu. herkes bana ondan kaynaklanmıştır dedi. ondan dolayı çok korkuyorum o şekil ultrasyondan.

maşallah bizlere en küçük bebekte bana ait herhalde. oğlak burcuna denk geliyo. hiçte sevmem bu burcu. hayırlısı artık. bebeğim iyi olsunda... hepimize sağlıklı gebelikler. allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar ben geldim beni de ekleyin listeye bugün kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz onu görmek süperdibide kalp atışını duysak harika olacak 5 hafta 2 günlük bebeğim sat 2 mart ama pko olduğu için geç döllenme olmuş o yüzden tam tarihini 10 gün sonra bildireceğim

Son düzenleme:

Son düzenleme:

ooo kalabalıklaşmışız nihayet , nerdeydiniz tüm gün bakiiim

Starimu ilki tüp bebek mi olmuştu senin? Bu doğal yolla mı oldu?

evet canım , ilk bebeğim 4. tüp bebek denememle geldi kollarıma , oğluşum 17 aylıkken bu süpriz fasulyeye hamile kaldım ummadığım anda

hiç bir yan etkisi yok , bana 9. haftaya kadar vajinal USG ile baktılar ..

listeyi bu akşam yada en geç yarın yeniden düzenleyeceğim , yeni gelenler ve bilgilerini güncelleyenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…