ya bir de göbüş forumu nerde acaba baktım bulamadım
ya bir de göbüş forumu nerde acaba baktım bulamadım
qönlüne qöre vermiş rabbimm :)))
kızlar sigara kullanıp hamileliğini öğrenince bırakanlar varmı aranızda ?
hiç içmedim,eşim ara bi içer,ta balkonda içer,ben yatak odasından kokusunu alırım,çok tiksinirim,dişini fırçalamadan,parfüm sıkmadan da yatağa giremez,tanıştığımız gün şart koymuştm sigara konusunda,içmiyodu ama benim tayin çıkınca,iş bulamayınca burda,tekrar başladı,inş. şu mübarek günde Rabbim ona da bi işe girmesini nasip eder
ee bende söyleyim o zaman erkek olursa kesinlikleHÜSEYİN ARDA(eşimle daha cıkarken rüyamda görmüştüm bi oğlum olmuştu aynı eşimin bebekliği gözler masmavi saçlar sapsarı teni bembeyaz adınıda arda koymuşum.hüseyinde kayınpederimin adı)kız olursa da ona uygun olsun diee AYDA oda cok hoşuma gidiyoo amaa sizcee arda ya uygun söyle kafiyeli bi isimm varsaa söyleyinn tamam mıı
derya bende benim eşimde hiç içmez babamda içmezde zaten benim alerjim var başağrısı yapıyor sigara banyonun havalandırmasından geliyor başkasından o bile rahatsız ediyor.bunları yazacatım dünyakadar sey yazmışım gene yazdığımıda okumadan gndryrm. ben butungun evde olduğumda konuşma dertleşme arkadaşlık ihtiyacımı yazarak sizlerl gdryrm hoş grn bu kadar çok yazdıklarımı şişirşyorum kafanızıda gereksiz yazarak bazen
emin olamamakla birlikte kız olursa SU erkek olursa YİĞİT düşünüyoruz ama tam bir kararda vermiş değilim..
neredeyse hiç bulantısı olmayan ben varım :S hayırdır canım?
bugunkü konumuzda boncuklarımızın isimleriydi. bu arada benim dün başladığı saatle aynı saatte yine başım ağrımaya başladı ensemde başlıyor burnumun direğini sızlatarak ağrıyor.demekki bebişim kalan yarım aklımıda sömürüyor içimdenneyse bebişimin akıllı olsunda ben bolca balık tüketir yerine desteklerim eksilenlerin
ben varım cnm 15 yıldır kullanıyordum. Sonra son zamanlarda tadımı değişti ne iğrenç tadıyor bu içemiycem diye yakıp atıyordum. bi baktım meğer hamileyim. Rabbimin yardımıyla duyar duymaz bıraktım çokkkkkkkkk şükür.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm. Tüm işsizlere Rabbim hayırlı işler nasip etsin. İçinde de senin eşine cnm.
aaaaa sen benmisin yavv. Benimde rahmetli kayınpederin adı hüseyin. bizde evlenmeden önce karar vermiştik taha hüseyin olacak diye. Ama şimdi taha yerine başka bir isim arıyorum. Fikri olan varsa yardım etsin. Bu arada kız içinse sıradan bir isim istiyorum. zeynep, zehra gibi.. Acaba Kerem hüseyin uyarmı?
cnm benimbende aynıyım. Bu ofiste sabahtan akşama kadar yapayalnızım. Sizde olmasanız napardım bilmiyorum. ama bende mi çok konuşuyorum acep.
Lololo
İkili testim çıkmış
Anne riski negatif
trizomi 21 negatif
trizomi 13/18 negatif :):)
Serbest Beta Hcg ise 59,98
bakalım cinsiyetimiz ne olacak... sonraki kontrolüm 4 hafta sonra dayanabilir miyim acaba o kadar :)
evet canım,onu için nankörlük yapıp ta eşimin başına kalkmıyom,uzman çavuştu o istifa etti,komandoydu evlenmek yasaktı,benim için mesleğinden,memleketten uzaklaştı,benden başkası yok,işi yok,şimdi dır dır etsem nolcak,daha çok sigara içecek,üzülecek,ağlayacak,depresyona girecek,huzurumuz bozulacak,bebişim yolda,onu da üzmek istemem,güvenlik kursuna gitti,silahlı güvenlik sertifikası aldı,şimdi bankalardan cevap bekliyoz,müdür de aklımda dedi,fabrikalara söyleyecek,inş. yakın zamanda girer de rahatlar
balık mevsimi geçti mi sahi?
aralık annelerinin göbişlerini aşağıdaki linten görebilirsiniz. Sık kullanaılanlara kaydedin isterseni.
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...alik-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr.html
merhaba arkadaşlar bende galiba aralık annesi olacağım 5 mayısta ikinci kez hamile olduğumu öğrendim 11 mayısta keseyi gördük 24 mayısta kalp atışlarını duyduk ikiz olduğunu öğrendik çok şaşırdık ve mutlu olduk dünkü kontrolümde doktorum ikiz oldukları için ocağa kalmaz aralıkta doğurursun dedi bende ocak anneleri topiğinden buraya geldim 31 yaşındyım 5 yaşında bir kızım var inşallah herşey yolunda gider ve aralık ayında bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benimde hiç olmadı tek sıkıntım çoook ekşi yiyorum...
Limonları kabuklarıyla, erikleri çekirdekleriyle yiycem neredeyse:)
merhaba arkadaşlar bende galiba aralık annesi olacağım 5 mayısta ikinci kez hamile olduğumu öğrendim 11 mayısta keseyi gördük 24 mayısta kalp atışlarını duyduk ikiz olduğunu öğrendik çok şaşırdık ve mutlu olduk dünkü kontrolümde doktorum ikiz oldukları için ocağa kalmaz aralıkta doğurursun dedi bende ocak anneleri topiğinden buraya geldim 31 yaşındyım 5 yaşında bir kızım var inşallah herşey yolunda gider ve aralık ayında bebeklerimizi kucağımıza alırız
Elif Berra die düşünüyoruzz bakalım netleşsinde kızımızın olacaqı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?