2011 Aralık Anneleri

qönlüne qöre vermiş rabbimm :)))

evet canım,onu için nankörlük yapıp ta eşimin başına kalkmıyom,uzman çavuştu o istifa etti,komandoydu evlenmek yasaktı,benim için mesleğinden,memleketten uzaklaştı,benden başkası yok,işi yok,şimdi dır dır etsem nolcak,daha çok sigara içecek,üzülecek,ağlayacak,depresyona girecek,huzurumuz bozulacak,bebişim yolda,onu da üzmek istemem,güvenlik kursuna gitti,silahlı güvenlik sertifikası aldı,şimdi bankalardan cevap bekliyoz,müdür de aklımda dedi,fabrikalara söyleyecek,inş. yakın zamanda girer de rahatlar

emin olamamakla birlikte kız olursa SU erkek olursa YİĞİT düşünüyoruz ama tam bir kararda vermiş değilim..

kızlar sigara kullanıp hamileliğini öğrenince bırakanlar varmı aranızda ?

ben varım cnm 15 yıldır kullanıyordum. Sonra son zamanlarda tadımı değişti ne iğrenç tadıyor bu içemiycem diye yakıp atıyordum. bi baktım meğer hamileyim. Rabbimin yardımıyla duyar duymaz bıraktım çokkkkkkkkk şükür.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm. Tüm işsizlere Rabbim hayırlı işler nasip etsin. İçinde de senin eşine cnm.

aaaaa sen benmisin yavv. Benimde rahmetli kayınpederin adı hüseyin. bizde evlenmeden önce karar vermiştik taha hüseyin olacak diye. Ama şimdi taha yerine başka bir isim arıyorum. Fikri olan varsa yardım etsin. Bu arada kız içinse sıradan bir isim istiyorum. zeynep, zehra gibi.. Acaba Kerem hüseyin uyarmı?

cnm benim bende aynıyım. Bu ofiste sabahtan akşama kadar yapayalnızım. Sizde olmasanız napardım bilmiyorum. ama bende mi çok konuşuyorum acep.

emin olamamakla birlikte kız olursa SU erkek olursa YİĞİT düşünüyoruz ama tam bir kararda vermiş değilim..

diğer yeğenimin adı sami yiğit,biz yiğit diyoz hep,abimin de oğlu oldu o sa kaan ali koydu,eşimin yeğenleri de enes,yasin,ali,gürkan,batuhan,sudenaz,iremsu,bi de böyle şeyler var onlarınkinden farklı olcak ama daha güzel olcak

Lololo

İkili testim çıkmış
Anne riski negatif
trizomi 21 negatif
trizomi 13/18 negatif :):)

Serbest Beta Hcg ise 59,98

bakalım cinsiyetimiz ne olacak... sonraki kontrolüm 4 hafta sonra dayanabilir miyim acaba o kadar :)

balık mevsimi geçti mi sahi?

aralık annelerinin göbişlerini aşağıdaki linten görebilirsiniz. Sık kullanaılanlara kaydedin isterseni.

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...alik-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr.html

eskiden annem benle bişey paylaşmıyorsun içinde yaşıyorsun derdi işyerinde arkadaşlarımla çok uyumluyduk şimdi istanbulda tek konuştuğum diyoloğum çocuklarım buyuk olarak arkadaşım sizlersiniz.hatta dertleştiğim can yoldaşı oldunuz sanki bana hepinizi çok seviyorum Allah silzerden razı olsun herşey gönlünüze göre olsun sabah çok moralim bozuktu sizlerle yazışınca hepsini unuttum

50 nin üzerinde kız canım,hayırlı olsun

İnş. en kısa zamnda bulur iş bebekler rızkıyla qeliyor

merhaba arkadaşlar bende galiba aralık annesi olacağım 5 mayısta ikinci kez hamile olduğumu öğrendim 11 mayısta keseyi gördük 24 mayısta kalp atışlarını duyduk ikiz olduğunu öğrendik çok şaşırdık ve mutlu olduk dünkü kontrolümde doktorum ikiz oldukları için ocağa kalmaz aralıkta doğurursun dedi bende ocak anneleri topiğinden buraya geldim 31 yaşındyım 5 yaşında bir kızım var inşallah herşey yolunda gider ve aralık ayında bebeklerimizi kucağımıza alırız

ben mevsiminden pek anlamam balıkçıya gidince hangisi mevsimi deriz ondan yaptırız ben hamile kalana kadar haftada 2 gün gtrrdü eşim inanılmaz yerdim aşerr gb hamile olduğumdan beri yiyemiyorum pek aklıma gldkce kötü oluyorum bazen cesaretimi toplayıp çorbasını içmeye gdyrm ama ilk baş ıyy diyorum sonra zevkle içiyom garip bişey oldum zaten

hayırlı olsun canım,çok sevindim,benimkiler de ikizdi,çift yumurta ikizi,ama biri gelişmedi,beni bırakıp gitti,böylesi hayırlıymış,6. haftada yok olmuştu kese,neyseki erkenden kayboldu,yoksa beni zehirlermiş,1 aydan fazla enfeksiyonla uğraştım,çok şükr geçti,herşeyde vardır bi hayır,tek yumurta ikizimi,çift mi canım

:nazar
maşallah ikizlerine hoşgeldiniz rabbim sağlıkla dünyaya getrmeyi kısmet etsin ilk ikzimiz sanırım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…