2011 Aralık Anneleri

ikiz anneside gelmiş aramıza... hoşgeldin canım benimmm... hayırla dünyaya getirmek nasip etsin rabbim...

sen ne düşündün ikizlerine isim söyle bakalım

ikiz anneside gelmiş aramıza... hoşgeldin canım benimmm... hayırla dünyaya getirmek nasip etsin rabbim...

sen ne düşündün ikizlerine isim söyle bakalım

Şimdilik aramızdaki tek ikiz annesi sizsiniz sanıyorum:)
MAşallah çok güzel bir durum allah tamamına erdiripp ikisinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Siz bizden 2 kat meraklısınız şimdi. biz bitanenin cinsiyeti ne diye merak edip duruyoruz siz iki kere düşüneceksiniz :)

Sen nerde oturuyorsun cnm. Bende arkadaşlarımla iyi geçinirim ama iş arkadaşlarıyla değil. Rekabet olnca dostluğu unutuyorlar oysa hırslı olmaktan hiçç haz etmmeişimdir. Samimi olmaynıda hemen anladığımdan pek iyi nalaştığım yoktu iş ortamında. Bir kaç kişi dışında.

Kızlar avcılara yakın oturan varsa 11 haziran c.tesi günü saat 13:15 ve 17:30 arası annelik semineri varmış. bilinçli anne sertifikası vereceklermiş. Bide çekilişle süpriz hediyeler. Ben bu seminere katılma istiyorum. Bence faydalı olur. yakında olupta katılmak isteyen varsa dharma ilaç 0 216 386 38 13 nolu numaraya bildirim yapmaları gerekiyormuş. Şimdik arayayım bende. Gelcek olan varsa söylesin orda tanışırızda. seminer ücretsizmiş.

Son düzenleme:

Küçükçekmecede oturuyorum gelmiyi çok isterdim ama ne yazıkki eşimle bana kalan tek günümüz pazar .

İkimizde çalışıyoruz. o cumartesi geç saate kadar da yüksek lisans için derslere gidiyor.
Pazar günleri ancak ev işi ve aile ziyaretiyle bitiyor

dsvnc
tirilaylom
bebek11
guLyun
epsilonsigma
tenniterenne
dderya

arkadaşlarımızla beraber 97 kişi olduk
olbey ve buseli arkadaşlarıma teşekkür ederim

ümraniyedeyim ben çok isterdim bende ama çocukların cumartesi etüt jimnastik ve yabancı dil kursları var şöförlük yapıyorum cumartesileri.ben daha çnceden açev ve 1 kaç programdan annelik sertifkları almıştım ama bilgileri tazelemekte fayda vardı kısmet olursa glmeyi isterim genede

sudecan2 , canımm herşey yolunda değil mi uzun zamandır girmiyordun yada karşılaşamıyorduk sanırım .. belli oldu mu cinsiyet ??

cnm rabbim bu mubarek günde eşine ve iş arayan herkese hayırlı kazanç kapıları nasip etsin inş bebişinizde size kısmetli gelir

sanırım topiğimizin ilk ikiz annesi olacaksınız hayırlı olsun rabbim saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin

dsvnc
tirilaylom
bebek11
guLyun
epsilonsigma
tenniterenne
dderya

arkadaşlarımızla beraber 97 kişi olduk
olbey ve buseli arkadaşlarıma teşekkür ederim

Cnm benim bilgilerim eksik kalmış farketmemişim..

En son 8.haftada kalp atışını duyduk. Yarın 11.haftamızı bitiriyoruz ve kontrole gidiyoruz inş her şey yolundadır...
Muhtemel doğum tarihimiz 23 Aralık.
Yaşım:29 Kilom:52 Ank.dayım...
Haa bir de sat 25 Mart. Ama tam 1hafta önde gidiyoruz:) Reglin hemen arkasından yumurtlamışım:)))

Son düzenleme:

canım bende pendikteyim bi sen yakınsın sanırım

Cnm hayırlı olsun. Ankarada nerdesin? handi dr.a gidiyorsun bende ankaradayım

kızlar geçmişi anca okudum bitirdim isim konusunda bende oğluşuma düşündüğüm ismi söyleyeyim

ha bu arada cinsiyet belli deil bizim daha ama nedense hep içime doğan erkek olacagı..gerci böyle

olmasının bir hıkayesı var;biz ilk kızımda erkek olsaydı mehmet akif koyacaktık adını kız oldu seniha

koyduk sonra 2. bebekte erkek oldu tamam dedik mehmet akif geliyor bu sefer babam olmaz

kayınpederinin adını koy dedi tamam dedik hadı gönülleri olsun süleyman koyduk oglumun adını ve

mehmet akif bir sonraki bahara kaldı dıyede takıldık..derken 3.yü aslında hiç düşünmüyordum bu

bebek süpriz oldu bize ve ben hamile oldugumu ögrenmeden 1ay önce ruyamda bır erkek cocuk

dogurdugumu görüp eşimede bak mehmet akıfın adını yıllar önce koyduk bu cocugun gelecegı

varmış işte diye söylüyordum uyanınca epey bı kendıme gelemedım sankı gercekten dogum

yapmışım gibi geldi..ve hamıle oldugumu ögrendıgım gun dırek eşime dedim bu mehmet akıf

geliyor sanırım:))bakalım hayırlısı inş..

Sağol tatlım hepimizinki hayırlı olur inş:)
Ank. merkezdeyim. Şükran Çakmak'a gidiyorum. Memnunum şimdilik...Sen nereye gidiyosun cnm?

mesaya gidiyorum cnm.. Tamer Bilensoy'a.. bende memnunum şimdilik .. Önce medinacadaydım sonra değiştirdim... Bende cinnahta çalışıyorum eryamanda oturuyorum cnm.

Yakınmışız bende çekmeköydeyim

kızında var oğlunda allah hayırlısını nasip etsin...
benim bir oğlum var gönlümden geçen kız ama allahım hayırlısnı nasip etsin..

cnm ben seni uzun zamandır burada görünce ziyaretçi olmadığını anlayıp kendim ekledim, o yüzden de bilgilerini bilmiyordum , hoş geçmişte yazdıysan da aralarda kalıp kanamış olabilir :44: demettuna ile aranızda 3 gün var , ordan tahmin edip sat'ını yazdım doğru mu değil mi kontrol edersin , ok ? muh. doğ.tarihini 40 hafta üzerinden hesaplıyoruz , usg ye göre değil , bakalım ondan önce mi sonra mı doğum yapacağız , heyecan olsun birasss

yaşasın65:bu çiçekte sana

tatlım çok sağol ama inan ben yetişemiyorum çoğu zaman diye buseli ve olbey arkadaşlarım sağolsunlar , gördükleri bilgileri bana özelden gönderiyorlar da eskisi gibi " vay ben niye listede yokum " hezeyanları olmuyor , asıl onlara

mesaya gidiyorum cnm.. Tamer Bilensoy'a.. bende memnunum şimdilik .. Önce medinacadaydım sonra değiştirdim... Bende cinnahta çalışıyorum eryamanda oturuyorum cnm.

Mesa Batıkent'teydi değil mi?Zor olmuyo mu hayatım? Eryaman'dan gelebilirsin de, Cinnah'tan gitmek durumunda kaldığında uzak gibi sanki?

Benim evim yenimahalle'de işyerim Ulus Sıhhiye arasında. Doktorum da her ikisine de yakın bi klinikte. Benim için çok ii oluyo...

Yalnız doğum düşündürüyo beni..Doktorumun anlaşmalı olduğu bikaç hastane var ve genelde hrs'yi tavsiye ediyo. Ama doğum fiyatları çok yüksek...Mesa'da ne kadar öğrendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…