hiç içmedim,eşim ara bi içer,ta balkonda içer,ben yatak odasından kokusunu alırım,çok tiksinirim,dişini fırçalamadan,parfüm sıkmadan da yatağa giremez,tanıştığımız gün şart koymuştm sigara konusunda,içmiyodu ama benim tayin çıkınca,iş bulamayınca burda,tekrar başladı,inş. şu mübarek günde Rabbim ona da bi işe girmesini nasip eder
çok güzel isimleri gb kaderleri bahtlarıda güzel olsun bebişlerimizin
hiç içmedim,eşim ara bi içer,ta balkonda içer,ben yatak odasından kokusunu alırım,çok tiksinirim,dişini fırçalamadan,parfüm sıkmadan da yatağa giremez,tanıştığımız gün şart koymuştm sigara konusunda,içmiyodu ama benim tayin çıkınca,iş bulamayınca burda,tekrar başladı,inş. şu mübarek günde Rabbim ona da bi işe girmesini nasip eder
bebekler bereketleri kısmetiyle gelirmiş. ben oğluma hamileyken doğuma 1 hafta kala oğlumun babasını işten çıkarmışlardı eşim eve gelene kadar düşünmüş durmuş nasıl bana bu haberi söyleyeceğini ben de hiç üzülmemiştim hatta iyi oldu ben vardiyeli diye sevmiyordum işini sen işteyken bebek hastalanırsa naparım diye üzülüyordum ama sana söylemiyrdm ddm. bana allah razı olsun senden demişti hatta içi rahatlamış. oğlum doğduğunun 2. günü işe girdi tvardiyesia tatilleri tam yani şer görünende hayr var gerçekten çok doğru söz. destek ol eşine inşllh Rabbim çok daha iyi işimkanı sağlayacak vesile ayarlıyordur ve sabrınızı deniyordur bu arada. çok dua et hamilelerin duası çok makbul Rbbim herşeyin hayırlısını versin inşllh
bebekler bereketleri kısmetiyle gelirmiş. ben oğluma hamileyken doğuma 1 hafta kala oğlumun babasını işten çıkarmışlardı eşim eve gelene kadar düşünmüş durmuş nasıl bana bu haberi söyleyeceğini ben de hiç üzülmemiştim hatta iyi oldu ben vardiyeli diye sevmiyordum işini sen işteyken bebek hastalanırsa naparım diye üzülüyordum ama sana söylemiyrdm ddm. bana allah razı olsun senden demişti hatta içi rahatlamış. oğlum doğduğunun 2. günü işe girdi tvardiyesia tatilleri tam yani şer görünende hayr var gerçekten çok doğru söz. destek ol eşine inşllh Rabbim çok daha iyi işimkanı sağlayacak vesile ayarlıyordur ve sabrınızı deniyordur bu arada. çok dua et hamilelerin duası çok makbul Rbbim herşeyin hayırlısını versin inşllh
şimdi mesengerden sordum eşim doğrudan sevap dedi.anlamını (Onlari bagislanma ve sonsuz ödül(ecir) ile müjdele diye geçiyor) sonsuz sevap anlamında sanırım ve dediğim gb eşim arapçayı anadili gb bilir.
kizlar benim de çoookk beğendiğim ismi hiçkimse beğenmiyoo yaaa razı edemiyorum
SERRA o kadar mı kötü yaaaaa ama ben çok seviyomm
bence de kulağa itici geliyo:26::26::26:
galiba kız olursa ASLI olacak çünkü bunu eşimde bende ve ailelerimizde beğeniyoruz
erkek ismi de ENDER, EVREN, TUĞRA, DENİZ, EMİR benco çok güzeller....
kizlar benim de çoookk beğendiğim ismi hiçkimse beğenmiyoo yaaa razı edemiyorum
SERRA o kadar mı kötü yaaaaa ama ben çok seviyomm
galiba kız olursa ASLI olacak çünkü bunu eşimde bende ve ailelerimizde beğeniyoruz
erkek ismi de ENDER, EVREN, TUĞRA, DENİZ, EMİR benco çok güzeller....
evet enver de hoş :79::79::79:
inşallah bırakır canım
ee bende söyleyim o zaman erkek olursa kesinlikleHÜSEYİN ARDA(eşimle daha cıkarken rüyamda görmüştüm bi oğlum olmuştu aynı eşimin bebekliği gözler masmavi saçlar sapsarı teni bembeyaz adınıda arda koymuşum.hüseyinde kayınpederimin adı)kız olursa da ona uygun olsun diee AYDA oda cok hoşuma gidiyoo amaa sizcee arda ya uygun söyle kafiyeli bi isimm varsaa söyleyinn tamam mıı
inş. canım,hayırlısı olsun,herşey bi anda olmuyo hayatta,beni depresyondan oçıkardı,mutlu etti beni,evim yuvam oldu,evlendikten 1 ay sonra atamam oldu,asgari ücretle çalışıyodum,2 yıl boyunca 400-500 e alakasız işlerde çalışmıştım,sonra bebişimiz olsun dedim,tsh yüksekmiş biraz,3 ay içinde düzeldi çok şükr bebiş te geliyo,geriye bitek bu kaldı o da olcak Allahın izniyle,onun için ona kızmıyom,elinden geleni yapıyo,gerisi nasip,ben de aynı durumdaydm Allah nasip etti,2008 de aldığım 78 puanla atandm,işim çok rahat,maaşm iyi çok şükür
bende sevap anlamında biliyorum :26:
Sen çevre mühendisiydin dimi eşimde çevre mühendisi ama işini yapmıyor
ben 2008 mezunuyum,2 ay kpss dersanesine gitmiştim,son sınıfta sınıftakiler bou boşuna niye gidiyom,topu topu kaç kişi alıyolar demişti,2010 yılı haziran atamalarında 2008 puanıyla atandm,ben de 2010 a hazırlanıyodum,en çok istediğim kurumda çalışıyom,ilk tercihim antepti gelmedi,hatay geldi,evi bura taşıdık,daha yeni kurmuştuk halbuki,memleket çok uzak değil,burası küçük,ucuz bi memleket,meyve,sebze bol,ucuz,yerli,arada bi göreve gidiyom,şimdi hamileyim diye az sürecek,yormayacak yerlere gönderiyolar sağolsunlar,hem gezmiş oluyom,her yer yemyeşil,böyle işte,daha ne isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?