valla iiyimm cnmm sen nslsınn mesaii başladı hiç çalışasıım yok amasürekli uyumak istiyorumm uykudan başka bişi görmüyoo gözüm eşimle bilee ilgilenemiyorummmm
Herkese gec olsada hayirli kandiller kzucuklar nasil. Ozledinizmi bizi bakim :) yatin ultrasona gidiyoruz teyzoslar dua edelim bu kandil gununde hepimize ins sagliklica alalim minnaklarimizi kucagimizi Rabbim isteyenlere bu duyguyu tattrsin ins ayrica bizleri ve tum hamisleride tamamina (sonuna) erdirain sag saglim yuvamizda kuzucuklarimizla mutlu huzurlu yasayalim ve tum muslanlarda herkeste yasasin ins Rabbim kalplerimizdeki tertemiz niyetlerimizi hakkimizda hayirli eylesin hamileligimizi az kilo alarak saglikli bebisler dunyaya getrmemizi nasip etsin saglik mutluluk bolca huzur versiin tabiki eslerimizede herkesede bol kazanc amiiiiin buarada cok sey istedim ama Rabbim buyuktur isteklerimiz ne kadar cok olursa bize merhamet eder ins rahman adi rahim adi gibi rahmetlidir sevkatlidirrrr opucuklerimi yolluyrum kizlar
ben çalışmıyorum bide çalışsam ne olur acaba mide bulantılarım çok oldu benim hala devam ediyor ben de çok uyuyorum dün gece uyuyamadım korktum kasığım çok sancılandı tuvalet sorunu sabahta mide bulantıları Allah büyüktür geçecek bu günler hayırlısıyla
ay bende hem sunızıt hem mıgren var hamıle kaldığımda ne yapacağım ben off kafayı yerım
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
deryacım sabrına hayranım ama sanırım sanada geldi artık.. dedin bari toptan yazım:)
kızlar bugün kontrole gidiyom,bebiş görcez,ense kalınlığı ölçülecek,cinsiyeti belli olcak,2 i test yapılacak,çok heyecanlıyım,karnım büyüdü,acaba bebiş te büyüdü mü
gebelik çizelgesi yapımı
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
Günaydınnnnn tüm bebişler ve anneleri. Hayırlı cumalarrrrr.. Umarım rabbim hayırlı bir hafta geçirmemizi nasip eder bir dahaki cumaya kadar....
Sumakcım kabızlık bende de var biliyorsun. Şuan günde 5-6 kayısı biraz erik yiyorum. Bunblara ek olarak sabahları sıcağa yakın ılık suya yarım limon sıkıp içiyorum yarım saat üstüne hiçbişey içmiyorum.
Bu karışım bütün gaz neyim ne varsa atıyor. Hatta öğle yemeğinde akşam yemeğinde yediklerin ğaz yaaprsa onlarıda atıyor. Tüm gün etkili yani. Tabiii tüm bunlara rağmen halaa koyun misali çıkınca tuvalete. Bu sabahta doktorların önerdiği şekilde kahvaltı ettim. Kornflakes+süt+az şeker+yulaf ezmesi
ben yulaf ezmesini bulamadım diğerlerini kattım kahvaltı yaptım bakalım sonuç ne olucak akşama yazarım. Olmazsa arada böyle kahvaltı yapcaz napalım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
hiç korkma... bende migren, sinüzit, boyun düzleşmesi, ülser var:) 3 aylık hamileyim... elden bişi gelmio başın tutunca migren bantları karanlık ve masaj .. geçmediyse son çare parol alacaksın... sinüzit için ıslak kafa dolaşmıcan.. buharla açık tutcan...ülser ve mide için yapacak hiçbişi yok
şekerlerim günaydın.. bugün içimde inanılmaz bir enerji var.. sabah gelirken dedim kocamla evlenmenk hayaldi ( 7 seneden sonra evlenince) 3 yıllık evlilikten sonra bir bebeğimiz olacak inşş.. ay ağladım walla:)
sonra bugün arkadaşlarımız gelecek antalyadan eşi hamiş 5 aylık oğluşu olacak. ona bişiler aldım ayy kızlar o minicik şeyler çok şekerler.. bodyler var.. yeğenimede çok alıyordum ama hamile olupta almak çok farklıymış.. böle kendimi onları giydirirken çamaşırlıkta asılı dururken minik minik hayal ettim walla.. eşimde sabah beni koca bebeğim diye sevio.. dedim bende o iki kulaklı minik şapkalardan istiyorum dedim:) bu arada cinselliğim normale çok şükür döndü
deryacım sabrına hayranım ama sanırım sanada geldi artık.. dedin bari toptan yazım:)
Kızlar benim de bu haftaya kadar korkunç bu kabızlık sorunum vardıama bu hafta tamamen geçti çok şükür, çok rahat tuvalete çıkıyorum, hatta geçen akşam okadar çok mantı yedim ki dedim kesin kabız olacam, ama bi mucize oldu resmen ben bu durumu başladığım demir ilacını bağlıyorum, doktorum ferplex diye bi demir ilacı verdi onu içiyorum bu hafta, bağırsaklarımı acayip rahatlattı valla demir ilaçları genelde kabızlık yapar derler ama bende tam tersi oldu, belki de şurup olmasının da etkisi vardır bilemiyorum :26:
turkçeye nerden cevirdinn yaww bulamadımm benn diğer başka ülkelerin bayraklarıı varr
gebelik çizelgesi yapımı
Bu arada herkeşlere günaydınlaaaaaaaarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?