2011 Aralık Anneleri

günaydın kıslarrrrr kili taramaya gidecekler iyi haberlerle dönerler inşallah dualarımız sizinle

valla gene bnm inadım cabuk geciyor allahtan ben barısıyorummmmm mecbur yuvayı dişi kuş yapar

günaydın kızlarrr ve minnak bebişleri ... nasılsınz bakalım?bugün ikiliye gideceklerden güzel haberle bekliyoruz inş...darısı benim gbi gün sayanların başına...hava çok güzel,içim kıpır kıpırtey,tey mi desem ne ohh...yandan yandan mübarek cuma saatleri için yetsin bu kaaa

bizim de ikili tastimiz yarın 10:15 te sonrada cinsiyet belli olursa bişeyler almak için annemle dışarı çıkcaz annem ölesine çıkcaz biliyo gerçi şuan he bu arada alışverişe başlamadan annemi biyere oturtup dicem anane olcanı ayyyy yarın çok değişik bi gün olcak benim için annem için de kocam için bilmiyorum zaten onu sevmiyorum şuan hıh

Hahhhaa:) senle aynı saatte gircez dr un yanına.. inşş hem hayırlı haberler hemde cinsiyetini öğreniriz..

aaa annenin haberi yokmu daha? ..inşallah sende güzel haberlerini alırsın bende bugün gidiyorum

tulaycım büyük gün yarın desen...hadi bakalım..sağlıklı güzel haberlele gel inş...Annene alıştıra alıştıra söyle ve benim annem gbi çıngar tipliyse kendine kaçacak yeri de ayarla :)) bu kadar zamandır bana niye söylemedin demesin

Allah şifa versin canım benimde dün ve önceki gün aynı saate oldu 1.30 la 3.30 arası ağrıdan gözlerimden yaş geldi bugunde olursa artık bilemiyorum neyapacam bugun öğleden sonra dr gdcğm bakalım ne diyecek hem kbb hem kadı doğuma gdcğm ikili test sonucunuda alıcam bugun

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallahh annen şok olacak kesin
ne oldu sende mi kocişle tartıştın yoksa aman dün tartışma güdüydü galiba herkes kocişine küs

Merhaba arkadaşlar,

Benimde 9 mart SAT tarihim. Allah'ın izni ile beklenen doğum tarihi 15 aralık. Yüce Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de yarın 09:30 da ikili testim var. Hepimizin iyi haberlerle dönmesi dileğiyle, hayırlı günler diliyorum. Sevgiler....

İkili testler bu aralar yogunlaştı. Hadi bakeemm sanırım topiğin ağırlıklı birbirine yakın grubu bu kısım. Her halde doğum haberleride böyle hep birlikte olucak. Hayırlı haberler bekliyoruz annecikler sizden. bebişler doktora ayıp olmaz gösterin bakimmm doktor amcanıza sizde, burda merakla bekliyoruz dimi...

Kızlar aranızda benim gibi tüyleri coşan varmı ya. Ayıptır söylemesi benimkiler coştu resmen. Göbekte bile birsürü tüy var yavvv. Sizinde böylemi. Ben üst bacağımı senede bir ağda yapardım oda ölü hücrelerden arınsın diye. Şimdi orda bile orman var. Noluyo yavv..:18::18::18:

cnm benki tüysüzüm 2 ayda bir ağdaya giderim.. 29 yaşımdayım bacaklarımın üstünü almadım daha hiç.. yok ... ama benimde göbeğimde tüylenme var.. 2 hafta önce bacaklarıma ağda yaptırdım çıkmaması lazım jet hızıyla uzuyorlar.. arada bir makine yapım diyorum.. 2 temmuzda tatile gitcem ay sonuna kadar uzar herhalde yinebu gidişle:)

eee çocuğun hatırına 3 ay dayanabildiler.. Artık onlarda patladılar tabii. Pis gıcıklarr işte. gıcıklarrrrrrrrrrrrrr.

Bende de var aynı problem yaa :26: bacaklar falan aynı da göbek çevremde hiç olmazdı orda acayip arttı son zamanlarda :26: öyle ki doktora giderken göbeğimi temizleyip gidiyorum, adam göbeği bi açacak aman Allıhm o da neeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…