ooo senin işin hepten zor. Sizi kim barıştırıyor peki?
Yılların demir hapı kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki demir hapı büyük tuvaleti karartır. Kiminde kabızlık yapar. Ben 13 yaşımdan beri kullanıyorum. Akdeniz anemisi (minör) var. Genetik kansızlık yani. Ama ne hikmetse hamilelikte kanım kendiliğinden yükseldi. Daha demir hapı hiçç kullanmadım.
bizim de ikili tastimiz yarın 10:15 te sonrada cinsiyet belli olursa bişeyler almak için annemle dışarı çıkcaz annem ölesine çıkcaz biliyo gerçi şuan he bu arada alışverişe başlamadan annemi biyere oturtup dicem anane olcanı ayyyy yarın çok değişik bi gün olcak benim için annem için de kocam için bilmiyorum zaten onu sevmiyorum şuan hıh
Hahhhaa:) senle aynı saatte gircez dr un yanına.. inşş hem hayırlı haberler hemde cinsiyetini öğreniriz..
bizim de ikili tastimiz yarın 10:15 te sonrada cinsiyet belli olursa bişeyler almak için annemle dışarı çıkcaz annem ölesine çıkcaz biliyo gerçi şuan he bu arada alışverişe başlamadan annemi biyere oturtup dicem anane olcanı ayyyy yarın çok değişik bi gün olcak benim için annem için de kocam için bilmiyorum zaten onu sevmiyorum şuan hıh
Herkese iyi geceler kızlarr 2gündür giremedim topiğe aklım burdaydı valla sürekli dünden beri başıma şiddetli bi ağrı girdi zaten bende migrende vardı korktugum basıma geldi bugünde tüm gün ölü gibi yattım başımı sardım buz koydum tık demedi şimdi bile hala sızlıyo off cok zor bu migren ya Allah kimsenin başına vermesin kafayı yicektim az kalsınsizler nasılsınız ne alemdesiniz
ayyy ben seve seve gelirşm vallaçok güzel olur hepimiz için nasipse ağustos gibi buluşuyoruz o zaman
istanbul buluşmasına cumartesi olursa bende gelirim ankaradan:) hem mazertim olur ailemi görürüm hem sizleri heheh:)
canım olur tabi gelmek istersen cumartesi ayarlarız ayyy ne güzel olur
ALLAH kabul etsin cnm hepimizin dualarınız aileler konu olunca iki tarafta otomatik olarak savunmaya geçiyo ve biz bu konu hakkında çok tartıştık seni çok iyi anlıyorumCanım benim çok teşekkür ederim duaların içinbiz de herkese bol bol dualar ettik bebişimle dün gece Allah kabul etsin
Ama gece kocişle tartıştık biz biraz, aile meseleleri yüzünden, iki yıldır ilk defa birbirimizin aileleriyle ilgili birbirimize içimizi döktük, sonu hiç iyi olmadı en sonunda kociş tamam ozaman, bundan sonra ne benim aileme ne senin ailene.. dedi ben de bu kadar büyüttüğü için küstüm, konuşmadan yatıp uyudum, gece uyandım bi ara, sarılmıştı arkadan, eli göbeğimdeydi, ama sabah da uyandırmadan hafifçe öpüp çıktım evden, küs olduğumuz zaman çok üzülüyorum ama şu hamile halimle beni bu kadar üzdüğü için de çok kızıyorum ona akşam nolacak bilmiyorum
Bende anlayışlı koca istiyorum.:84::84: Dün akşam bizde tartışdık. Tartışmada denmez herzamanki gibi boşyere bana bağırdı, kırdı kalbimi. zaten çok asabi sinirlenince ne dediğini bilmiyor. tmm herkesde var bu ama insan bir özür diler, bir pişmanlık duyar dimi. Yok bunda öyle bir laz inadı varki bütün bunları yapıyor ben hüngür hüngür ağlarken bide zırlama diyor. Terbiyesiz. Bide üstüne küsüyor. varmı böyle bişey yaaaa. Çok sinir oluyorum bu huyuna haklıda olsa haksızda olsa hemen küser. Ona göre bağırıyorsada ben kızdırmışımdır, haklıdır ve onu kızdırdığım için bide suçluyumdur. Ay çok doldum yaaa. Mübarek kandilde o kadar ağlattı ki beni. Bende biraz anlayışlı olsun istiyorum. Güya üniversite bitirmiş kalasssssssss. En azından karnımda çocuğun var insan bir sarılır yok ama taaa yatağın öbür ucun agider 3 yaşında çocuk sanki. iki yıldır bir kere tartışmamızda onun yaklaştığını görmedim. Özürü bıraktım biraz pişmanlık hareketleri bile yok
ayyyyyyy benide çok ağlattı ya anlatamam size hiç bu kadar hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım kendime hayret ettim ben kandili beraber geçiricez sanıyorum o bana sormadan arkadaşlarıyla plan yapmış bütün geceyi dışarda camide geçireceklermiş sabah namazını kılıp işe gidecekmiş akşam ben işten gittim saat 8 oldu evden çıktı sadece sabah telde kandilimi kutladıbende tutamadım kendimi saat 12 de aradım kalabalıkta konuşamıyomuş bende mesaj attım kalbimi kırdın senin ibadetin kabul olunurmu acaba diye neymiş ben nasıl öyle bi kelime kullanmışım bana dediki bana laf yetiştireceğine namazını kıl kitabını oku be kadın dedi bağırdı bende hep namaz kıldım ağlaya ağlaya dua ettim sonra karnıma feci sancı girdi sustum ama hala yüzüm gözüm şiş arar özür diler dedim ama aramadı sonra saat 2 gibi baktım arabayı park ediyo geldi tabi ama surat 5 karış gecede sıkı sıkı sarıldı bana ben tutamadım ağladım kendimi zaten saat filan olmuştu namaza kalktık öptü beni ama affetmedim işe giderkende dedi ne sen beni ara nede ben seni kalp kırmayalım dedi bebeğimiz için gelmiş o üzülmesin diye ama ben çok üzüldüm zaten
bende sevmiyorumsevmiyorum bundan sonrada sevmiycem
cnm sende annene alıştırarak söyle ama üzülür bence en azından bi hediye al filan gönlünü bide benim yerimede öp ellerindenannem gibi ben annemi belki 1 ay sonra görücem sen öp benim yerime anneni
ayyy ben seve seve gelirşm vallaçok güzel olur hepimiz için nasipse ağustos gibi buluşuyoruz o zaman
istanbul buluşmasına cumartesi olursa bende gelirim ankaradan:) hem mazertim olur ailemi görürüm hem sizleri heheh:)
cumartesi olursa benimde içinde iyi olur hem eşim evde olmaz rahat olur çocukların başınada yardımcıyı çgrrm ağustos benim içinde uygun
İkili testler bu aralar yogunlaştı. Hadi bakeemm sanırım topiğin ağırlıklı birbirine yakın grubu bu kısım. Her halde doğum haberleride böyle hep birlikte olucak. Hayırlı haberler bekliyoruz annecikler sizden. bebişler doktora ayıp olmaz gösterin bakimmm doktor amcanıza sizde, burda merakla bekliyoruz dimi...
Kızlar aranızda benim gibi tüyleri coşan varmı ya. Ayıptır söylemesi benimkiler coştu resmen. Göbekte bile birsürü tüy var yavvv. Sizinde böylemi. Ben üst bacağımı senede bir ağda yapardım oda ölü hücrelerden arınsın diye. Şimdi orda bile orman var. Noluyo yavv..:18::18::18:
Kızlar aranızda benim gibi tüyleri coşan varmı ya. Ayıptır söylemesi benimkiler coştu resmen. Göbekte bile birsürü tüy var yavvv. Sizinde böylemi. Ben üst bacağımı senede bir ağda yapardım oda ölü hücrelerden arınsın diye. Şimdi orda bile orman var. Noluyo yavv..:18::18::18:
Hahhhaa:) senle aynı saatte gircez dr un yanına.. inşş hem hayırlı haberler hemde cinsiyetini öğreniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?