- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
AAAA ÖLEMİ CNM ne tesadüf inş sağlıklı olsunlarda cinsiyeti de merak etmiyo değilim tabi ama öğrenemicem gibime geliyo yaaa
İkili testler bu aralar yogunlaştı. Hadi bakeemm sanırım topiğin ağırlıklı birbirine yakın grubu bu kısım. Her halde doğum haberleride böyle hep birlikte olucak. Hayırlı haberler bekliyoruz annecikler sizden. bebişler doktora ayıp olmaz gösterin bakimmm doktor amcanıza sizde, burda merakla bekliyoruz dimi...
Kızlar aranızda benim gibi tüyleri coşan varmı ya. Ayıptır söylemesi benimkiler coştu resmen. Göbekte bile birsürü tüy var yavvv. Sizinde böylemi. Ben üst bacağımı senede bir ağda yapardım oda ölü hücrelerden arınsın diye. Şimdi orda bile orman var. Noluyo yavv..:18::18::18:
aaa annenin haberi yokmu daha?..inşallah sende güzel haberlerini alırsın bende bugün gidiyorum
cnm benki tüysüzüm 2 ayda bir ağdaya giderim.. 29 yaşımdayım bacaklarımın üstünü almadım daha hiç.. yok ... ama benimde göbeğimde tüylenme var.. 2 hafta önce bacaklarıma ağda yaptırdım çıkmaması lazım jet hızıyla uzuyorlar.. arada bir makine yapım diyorum.. 2 temmuzda tatile gitcem ay sonuna kadar uzar herhalde yinebu gidişle:)
eee çocuğun hatırına 3 ay dayanabildiler.. Artık onlarda patladılar tabii. Pis gıcıklarr işte. gıcıklarrrrrrrrrrrrrr.
Bizim kocişlere dün akşam iyi saatte olsunlar uğradı heralde
tulaycım büyük gün yarın desen...hadi bakalım..sağlıklı güzel haberlele gel inş...Annene alıştıra alıştıra söyle ve benim annem gbi çıngar tipliyse kendine kaçacak yeri de ayarla :)) bu kadar zamandır bana niye söylemedin demesin
aman makine vurma cnm. Daha çoğalır. ablam doğumla birlikte dökülecekler diyor. Zaten dökülseler iyi olur yoksam tek tek yolacam onları çok sinir ediyorlar beni.
yok yok demes sabıkalılar ya önceden yaydıkları için herşeyi bu defa demicemi tahmin ediyolardır kayınvalidem daha çok yaydığı için ona ay sonunda dicem hehehehehe 2-3 gün sonrada tatile gitcem ne dır dır eder kimbilir tatile gitti bak hamile oturmadı diye bana diyemez de kendi kendine eminim hehehehehe
cumartesi olursa benimde içinde iyi olur hem eşim evde olmaz rahat olur çocukların başınada yardımcıyı çgrrm ağustos benim içinde uygun
tamam cnm cumartesi yapalım şöyle güzel bi gün geçirelim hatta facebooktanda arkadaş olalaım
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallahhannen şok olacak kesin
ne oldu sende mi kocişle tartıştın yoksa aman dün tartışma güdüydü galiba herkes kocişine küs
tamam cnm cumartesi yapalım şöyle güzel bi gün geçirelim hatta facebooktanda arkadaş olalaım
olalım cnm.. bizim eski bir grup var biz eklemiştik onlarla.. ocakta ben hanmile kalmıştımda.. özelden yolla eklim seni..
cumartesi olursa benimde içinde iyi olur hem eşim evde olmaz rahat olur çocukların başınada yardımcıyı çgrrm ağustos benim içinde uygun
kızlaarr..bişey hatırlatsam..ağustos ramazan oluyo...eylülün başı gbi desek nasıl olur sizce??katılmayı çok isterim ama ramazan da zor biraz..o sıcakta oruçlu olarak dışarı çıkmak çook yorar bizi...yine de çoğunluk billir tabiki...
sorma cnm ya bide benim telim genelde sessizdedir zaten çokta arayan olmaz şirket hattı daha yoğundur,bende dün akşam kandil die sesini açtım tarkanın adını kalbime yaz şarkısı çalıyo tesadüf o çıkmadan babam aradı :18::18::18:anaaaaammm bana bir kızdı bu ne biçim müzik bu nedir sokakta otobüste çalsa rezil olur insan diyeçok gergin yaaa anlamadım gitti aslında hiç karışmaz böyle şeylere akşamlarıda ben baya kokoş olurum o gelmeden hazırlanırım hepte makyaj yaparım bide geçen gün kızmasın mı her zaman çok güzel olmuş dediği makyajıma bu ne biçim ruj kıpkırmızı git sil diye kızlar aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya boynuzlanıyomuyum neyim yaaaaaaa
canım olur tabi gelmek istersen cumartesi ayarlarız ayyy ne güzel olur
ALLAH kabul etsin cnm hepimizin dualarınız aileler konu olunca iki tarafta otomatik olarak savunmaya geçiyo ve biz bu konu hakkında çok tartıştık seni çok iyi anlıyorum
ayyyyyyy benide çok ağlattı ya anlatamam size hiç bu kadar hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım kendime hayret ettim ben kandili beraber geçiricez sanıyorum o bana sormadan arkadaşlarıyla plan yapmış bütün geceyi dışarda camide geçireceklermiş sabah namazını kılıp işe gidecekmiş akşam ben işten gittim saat 8 oldu evden çıktı sadece sabah telde kandilimi kutladıbende tutamadım kendimi saat 12 de aradım kalabalıkta konuşamıyomuş bende mesaj attım kalbimi kırdın senin ibadetin kabul olunurmu acaba diye neymiş ben nasıl öyle bi kelime kullanmışım bana dediki bana laf yetiştireceğine namazını kıl kitabını oku be kadın dedi bağırdı bende hep namaz kıldım ağlaya ağlaya dua ettim sonra karnıma feci sancı girdi sustum ama hala yüzüm gözüm şiş arar özür diler dedim ama aramadı sonra saat 2 gibi baktım arabayı park ediyo geldi tabi ama surat 5 karış gecede sıkı sıkı sarıldı bana ben tutamadım ağladım kendimi zaten saat filan olmuştu namaza kalktık öptü beni ama affetmedim işe giderkende dedi ne sen beni ara nede ben seni kalp kırmayalım dedi bebeğimiz için gelmiş o üzülmesin diye ama ben çok üzüldüm zaten
bende sevmiyorumsevmiyorum bundan sonrada sevmiycem
cnm sende annene alıştırarak söyle ama üzülür bence en azından bi hediye al filan gönlünü bide benim yerimede öp ellerindenannem gibi ben annemi belki 1 ay sonra görücem sen öp benim yerime anneni
oooyyy canım kıyamam öperim tabi kısmaz ki canım annem bana hem bebeğe bişeyler alırken ona da alırım her istediğini o zaman affeder tam olarak iyi fikir dimi
Bende de var aynı problem yaa :26: bacaklar falan aynı da göbek çevremde hiç olmazdı orda acayip arttı son zamanlarda :26: öyle ki doktora giderken göbeğimi temizleyip gidiyorum, adam göbeği bi açacak aman Allıhm o da neeeee
Merhaba arkadaşlar,
Benimde 9 mart SAT tarihim. Allah'ın izni ile beklenen doğum tarihi 15 aralık. Yüce Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de yarın 09:30 da ikili testim var. Hepimizin iyi haberlerle dönmesi dileğiyle, hayırlı günler diliyorum. Sevgiler....
Ya benimki hamileliğimin başından beri bi acayip yaa, sanki hamile olan ben değil o, acayip nazlı, herşeye küsen, alınan, kaprisli bişey oldu çıktı hiç böyle değildihatta benden çok o aşeriyo habire canı bişey istiyo, var mı böyle bişey yaa :26: :26: :26:
benim için farketmez h.sonu olsun da hangi gün isterseniz
1-2 temmuzda tatile çıkıyorum deme sakın:)
canım ben oruç tutabileceğimizi hiç sanmıyorum eylülde de okuldu iyice şiş karın filan derken geç olabilir bence:26::26:ama toplaşır karar veririz artık :44::44:kızlaarr..bişey hatırlatsam..ağustos ramazan oluyo...eylülün başı gbi desek nasıl olur sizce??katılmayı çok isterim ama ramazan da zor biraz..o sıcakta oruçlu olarak dışarı çıkmak çook yorar bizi...yine de çoğunluk billir tabiki...
aklına öyle şeyler getirme.bu aralar gergindir,yoksa bunlar kızılacak şeyler değil..umursama söylensin dursun..bildiğini oku.
yok cnm ya hiç bu kadar bana karşı katı değildi son günlerde alttan alıcam diyede canım çıktı aklıma kötü ihtimaller geliyo tabi kendimden çok ona güvenirim yapmaz asla diye ama ummadığın taş baş yararmışş
oooyyy canım kıyamam öperim tabi kısmaz ki canım annem bana hem bebeğe bişeyler alırken ona da alırım her istediğini o zaman affeder tam olarak iyi fikir dimi
al tabi cnm annelerimiz mutlu olsun yeterki zaten şoktan anlamazda alışverişten filan
neyle temizliyon cnm ağda vurma daha aman haaa. Deriden içeri aktarım yoğun göbekte. Zaten ben el vurmıycam zaten dökülecekmiş bakalım. Zaten doktorlarda göbekte kılın normal olduğunu hamilelikten kaynaklandığını biliyorlar.
Hoş geldin cnm.Hayırlı olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Bende aynı düşünüyorum. acaba çocuktan bizi mi kıskanıyorlar. Böyle aileler var yani ben tanık oldum. Özellikle uzun süre 2 kişi yaşıyan çok sahiplenici eşler 3. çocukta olsa kabul edemiyebiliyorlar.
Yada diyorum babalık psikolojisi onları tuhaflaştırdı. Yani eşimin iyi bir baba olacağından eminim ama ne hikmetse çocuk benim karnımdayken konuya adapte olamıyor. Aşerince uğraşamam diyor. Ancak eminim çocuk doğupta bişey istese fizandan getirir. anlamadım anlayan varsa beri gelsin.
cnm orası öyle ama aynı hoca hanmın dediği gibi71:adını bilmiyorum ) bizimkide gece ben midem bulanıyo diye kalkıyorum oda peşimden geliyo midem bulandı diye yatıyorum çok yorgunum diyo ben sinirli oluyorum o öyle oluyo bişey istiyorum mesela canım istesin benimle sanki aşeriyo gibi geçen gün dışarda bişey yiyelim dedim sonra midem bulandı yiyemedim bi gün sonra cnm çok istedi hadi illa gidip yiyelim dedi zorla götürdü beni bide herşey için azarlıyo beni çok zoruma gidiyo benim
olurçok ta güzel olur hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?