2011 Aralık Anneleri

tüylerin coşması normal bu dönemde,benimgöbek kısmımda çok az vardı ama fazlalaştı bu dönemde.diğer taraflarım aynı.bir değişiklik gözlemlemedim.kişiden kişiye değişebiliyor.
Kadınlarda gebelik dönemi ile hormonlarda artış sebebiyle tüylenme görülmesi ve anne adayının rahatsızlık duyması da son derece olağandır. Doğum sonrası bu tüyler kendiliğinden yok olacaktır.(alıntı)

aman makine vurma cnm. Daha çoğalır. ablam doğumla birlikte dökülecekler diyor. Zaten dökülseler iyi olur yoksam tek tek yolacam onları çok sinir ediyorlar beni.

eee çocuğun hatırına 3 ay dayanabildiler.. Artık onlarda patladılar tabii. Pis gıcıklarr işte. gıcıklarrrrrrrrrrrrrr.

Ya benimki hamileliğimin başından beri bi acayip yaa, sanki hamile olan ben değil o, acayip nazlı, herşeye küsen, alınan, kaprisli bişey oldu çıktı hiç böyle değildi hatta benden çok o aşeriyo habire canı bişey istiyo, var mı böyle bişey yaa :26: :26: :26:

Son düzenleme:
Bizim kocişlere dün akşam iyi saatte olsunlar uğradı heralde

sorma cnm ya bide benim telim genelde sessizdedir zaten çokta arayan olmaz şirket hattı daha yoğundur,bende dün akşam kandil die sesini açtım tarkanın adını kalbime yaz şarkısı çalıyo tesadüf o çıkmadan babam aradı :18::18::18:anaaaaammm bana bir kızdı bu ne biçim müzik bu nedir sokakta otobüste çalsa rezil olur insan diye çok gergin yaaa anlamadım gitti aslında hiç karışmaz böyle şeylere akşamlarıda ben baya kokoş olurum o gelmeden hazırlanırım hepte makyaj yaparım bide geçen gün kızmasın mı her zaman çok güzel olmuş dediği makyajıma bu ne biçim ruj kıpkırmızı git sil diye kızlar aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya boynuzlanıyomuyum neyim yaaaaaaa

yok yok demes sabıkalılar ya önceden yaydıkları için herşeyi bu defa demicemi tahmin ediyolardır kayınvalidem daha çok yaydığı için ona ay sonunda dicem hehehehehe 2-3 gün sonrada tatile gitcem ne dır dır eder kimbilir tatile gitti bak hamile oturmadı diye bana diyemez de kendi kendine eminim hehehehehe

aman makine vurma cnm. Daha çoğalır. ablam doğumla birlikte dökülecekler diyor. Zaten dökülseler iyi olur yoksam tek tek yolacam onları çok sinir ediyorlar beni.

hayır normaldede makine yapıyordum şimdi eğilemiyorum o kadar ayaklarım karnıma baskı yapıyor diye ağdaya gittim bacaklarıma.. kız dioki sen tüy görmemişsin bu ağdayla alınırmı:) ama şimdi ay sonuna kadar böle etek-elbise giyemem ki:26: ne yapsam acaba.. ağda yapsam tatile kadar çıkacak of...

1-2 temmuzda tatile çıkıyorum deme sakın:)

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallahh annen şok olacak kesin
ne oldu sende mi kocişle tartıştın yoksa aman dün tartışma güdüydü galiba herkes kocişine küs

valla öle olmuş gerçi tek değişik yani benim dümbük kocam ilk kez sarıldı kavgalıylen normalde günlerce sürerdi sorunlar bu defa haksız olduğunu anladı demek sevmiyom ki yine de sevmiyom ki

aklına öyle şeyler getirme.bu aralar gergindir,yoksa bunlar kızılacak şeyler değil..umursama söylensin dursun..bildiğini oku.

neyle temizliyon cnm ağda vurma daha aman haaa. Deriden içeri aktarım yoğun göbekte. Zaten ben el vurmıycam zaten dökülecekmiş bakalım. Zaten doktorlarda göbekte kılın normal olduğunu hamilelikten kaynaklandığını biliyorlar.

Hoş geldin cnm.Hayırlı olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Bende aynı düşünüyorum. acaba çocuktan bizi mi kıskanıyorlar. Böyle aileler var yani ben tanık oldum. Özellikle uzun süre 2 kişi yaşıyan çok sahiplenici eşler 3. çocukta olsa kabul edemiyebiliyorlar.
Yada diyorum babalık psikolojisi onları tuhaflaştırdı. Yani eşimin iyi bir baba olacağından eminim ama ne hikmetse çocuk benim karnımdayken konuya adapte olamıyor. Aşerince uğraşamam diyor. Ancak eminim çocuk doğupta bişey istese fizandan getirir. anlamadım anlayan varsa beri gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…