benim için farketmez h.sonu olsun da hangi gün isterseniz
pekimmmmmmmmm nerde buluşacağız. Hepimiz istanbulun çeşitli yerlerinde oturuyoruz.En iyisi herkes gelebileceği günü ve oturduğu yeri yazsın. Bir liste yapalım. En çok kişi nerde oturuyorsa diğerleri oraya gitsin.
canım ben oruç tutabileceğimizi hiç sanmıyorum eylülde de okuldu iyice şiş karın filan derken geç olabilir bence:26::26:ama toplaşır karar veririz artık :44::44:
yok cnm ya hiç bu kadar bana karşı katı değildi son günlerde alttan alıcam diyede canım çıktı aklıma kötü ihtimaller geliyo tabi kendimden çok ona güvenirim yapmaz asla diye ama ummadığın taş baş yararmışş
al tabi cnm annelerimiz mutlu olsun yeterki zaten şoktan anlamazda alışverişten filan
cnm orası öyle ama aynı hoca hanmın dediği gibi71:adını bilmiyorum ) bizimkide gece ben midem bulanıyo diye kalkıyorum oda peşimden geliyo midem bulandı diye yatıyorum çok yorgunum diyo ben sinirli oluyorum o öyle oluyo bişey istiyorum mesela canım istesin benimle sanki aşeriyo gibi geçen gün dışarda bişey yiyelim dedim sonra midem bulandı yiyemedim bi gün sonra cnm çok istedi hadi illa gidip yiyelim dedi zorla götürdü beni bide herşey için azarlıyo beni çok zoruma gidiyo benim
bende geçen akşam bişey istedim annene sölesene yapsın dedim sende al akşam getirirsin gider dışarda yeriz dedi anasına kıyamadı yaniii bende biliyom dışarda yemesini nolcaktı ok deseydi annesine bi dese anne yapsana canım istedi falan diye hemen yapar ama nerdeeeeeee
o da mı aynı heheheheh eveeettt 1 tammuzda yolcudur abbas
pekimmmmmmmmm nerde buluşacağız. Hepimiz istanbulun çeşitli yerlerinde oturuyoruz.En iyisi herkes gelebileceği günü ve oturduğu yeri yazsın. Bir liste yapalım. En çok kişi nerde oturuyorsa diğerleri oraya gitsin.
benim her h.sonu olur siz hangi gün isterseniz ben b.düzünde oturuyorum ama burda oturanda çok yoktur siz neresi derseniz uyar bana ayyyy çok uyumluyum yaaaaa
hhe şekerim.. 1 i akşamı arabamızla marmarise gidiyoruz... siz??
sorma cnm ya bide benim telim genelde sessizdedir zaten çokta arayan olmaz şirket hattı daha yoğundur,bende dün akşam kandil die sesini açtım tarkanın adını kalbime yaz şarkısı çalıyo tesadüf o çıkmadan babam aradı :18::18::18:anaaaaammm bana bir kızdı bu ne biçim müzik bu nedir sokakta otobüste çalsa rezil olur insan diyeçok gergin yaaa anlamadım gitti aslında hiç karışmaz böyle şeylere akşamlarıda ben baya kokoş olurum o gelmeden hazırlanırım hepte makyaj yaparım bide geçen gün kızmasın mı her zaman çok güzel olmuş dediği makyajıma bu ne biçim ruj kıpkırmızı git sil diye kızlar aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya boynuzlanıyomuyum neyim yaaaaaaa
neyle temizliyon cnm ağda vurma daha aman haaa. Deriden içeri aktarım yoğun göbekte. Zaten ben el vurmıycam zaten dökülecekmiş bakalım. Zaten doktorlarda göbekte kılın normal olduğunu hamilelikten kaynaklandığını biliyorlar.
biz biri akşamı otobüsle fethiyeye gidiyos hehehehe otobüs inş sorun olmaz ama dönerken uçakla döncez hemdeeeee annem ve kız kardeşimle gitcez inş süper bi tatil olcak bu hepimiz için bebek yookken almıştım bu tatili kocamla da normalde haz.başı gitcektik iptal ettim bayramda kaşa gitcez onunla da hem artık çocuk olcaaa için bundan sonra zor annemle uzun tatiller ii oldu bu sene böle yapmam
kaş çok güzel canım biz eşimle aşığız.. marmaris dönüşü bir gece kaşta kalacağız.. fethiyedende geçeceğiz:)
bu da bizim son karı koca başbaşa tatilimiz malum:)
valla gene bnm inadım cabuk geciyor allahtan ben barısıyorummmmm mecbur yuvayı dişi kuş yapar
canım ben oruç tutabileceğimizi hiç sanmıyorum eylülde de okuldu iyice şiş karın filan derken geç olabilir bence:26::26:ama toplaşır karar veririz artık :44::44:
Oruç tutmak bencede biraz sakıncalı sonuç ta kış olsa dah akısa süre olur tutulur.
yok cnm ya hiç bu kadar bana karşı katı değildi son günlerde alttan alıcam diyede canım çıktı aklıma kötü ihtimaller geliyo tabi kendimden çok ona güvenirim yapmaz asla diye ama ummadığın taş baş yararmışş
Bense ona hiççç güvenmem. Oda bunu bilir. O yüzden nerdesin veya ne zaman gelicen diye dordum mu kıyamet kopuyor. Ne ima ediyon diye. enteresandır son bi aydır bu konuda daha fazla hasas. Bana güven deyip duruyo. hadi bakeem hayırlısı. Ama cnm senin ki yapmaz diyim sana. Adam mübarek kandil gecesi namaza deyip başka yere gitmez. gitsede sonra gelip başını secdeye koymaya utanır. Allahtan korkandan korkmıycan. ama yinede tabii bizim dengesiz ruh halimiz sanırım onlarında dengesini bozdu. Biraz daha ilgili olmalaıyız sanırım onlara karşı.
cnm orası öyle ama aynı hoca hanmın dediği gibi71:adını bilmiyorum ) bizimkide gece ben midem bulanıyo diye kalkıyorum oda peşimden geliyo midem bulandı diye yatıyorum çok yorgunum diyo ben sinirli oluyorum o öyle oluyo bişey istiyorum mesela canım istesin benimle sanki aşeriyo gibi geçen gün dışarda bişey yiyelim dedim sonra midem bulandı yiyemedim bi gün sonra cnm çok istedi hadi illa gidip yiyelim dedi zorla götürdü beni bide herşey için azarlıyo beni çok zoruma gidiyo benim
Benimkide her fırsatta azarlar. İşi varken aşereyim "çocuk mu eğlendiricem işim var" der yetmez üstüne birsürü bağırıı. Sankim karşısında çocuk var. Napcaz işte kocamız çocuktur, çocukça hareketler yapıyor diycez idare etcez.
benim her h.sonu olur siz hangi gün isterseniz ben b.düzünde oturuyorum ama burda oturanda çok yoktur siz neresi derseniz uyar bana ayyyy çok uyumluyum yaaaaa
Tülaycım send ebeylikdüzünde oturuyorsan avcılar hopt. seminere gelsene. ücretsiz. 16 haziranda. saat 13:15 de. Anneliğe hazırlık semineri. katılacaksan senin içinde kayıt yaptırayım cnm.
Aaaaaaa saçmalamaaaaolur mu hiç öyle şey belki de biz artık tamamen bebeklerimize yoğunlaştığımız, hep onları düşündüğümüz için kıskanıyolardır :26: benim aklıma başka bişey gelmiyo valla :26:
evet cnm sanırım haklısın. Bebeiş için yatıp bebiş için kalkar olduk. Oysa daha 3 aya önce tüm ilgi ve sevgimiz onlaraydı. Birden tümünü kaybetmek zor gelmiş olabilir.
Valla ağda yapamam zaten ben hiç yapmadım, normalde makinayla alırım ama bu aralar cildim de çok hassas olduğu için onun da acısına dayanamıyorum :26: kuru kuru jilet sürüyorum mecbur :26: istemeyerek de olsa...
ayyyyy sonra nasıl başedicen sen onlarla. İşin çok zor cnm.
kaş çok güzel canım biz eşimle aşığız.. marmaris dönüşü bir gece kaşta kalacağız.. fethiyedende geçeceğiz:)
bu da bizim son karı koca başbaşa tatilimiz malum:)
kızlaarr..bişey hatırlatsam..ağustos ramazan oluyo...eylülün başı gbi desek nasıl olur sizce??katılmayı çok isterim ama ramazan da zor biraz..o sıcakta oruçlu olarak dışarı çıkmak çook yorar bizi...yine de çoğunluk billir tabiki...
aaa haklısın ramazan ağustos başı değilmi ben unuttum. gerçi bende uyarım çoğunluk ne derse.buluşma yeride orta yerde biryer olsun artık mesela boğaz köprüsüne yakın olsun avrupa yada anadolu yakasında oturanlar için orta bir yer olsun en azından
kızlaarr..bişey hatırlatsam..ağustos ramazan oluyo...eylülün başı gbi desek nasıl olur sizce??katılmayı çok isterim ama ramazan da zor biraz..o sıcakta oruçlu olarak dışarı çıkmak çook yorar bizi...yine de çoğunluk billir tabiki...
Kızlar bu ramazan çocuklarımızın beyin gelişiminin olacağı ay dilimine geliyor sanıyorum. Ve saatler çok çok uzun. Bence oruç tutmamalıyız. Zaten o kadar saat dayanamayız ki... Evde olanlar belki bir ihtimal klimanın altında akşam edeceklerse bir nebze ama çalışanlar için bence çok riskli olacaktır.
Benimkide her fırsatta azarlar. İşi varken aşereyim "çocuk mu eğlendiricem işim var" der yetmez üstüne birsürü bağırıı. Sankim karşısında çocuk var. Napcaz işte kocamız çocuktur, çocukça hareketler yapıyor diycez idare etcez.
Tülaycım send ebeylikdüzünde oturuyorsan avcılar hopt. seminere gelsene. ücretsiz. 16 haziranda. saat 13:15 de. Anneliğe hazırlık semineri. katılacaksan senin içinde kayıt yaptırayım cnm.
ayyyyy sonra nasıl başedicen sen onlarla. İşin çok zor cnm.
ama h.içi zor olabilir şirketten çıkışım ben takvime not alıyım belki ayarlarım bi iş çıkarsam kendime olabilir ama düşünmem gerek çıkarcam işi
aaa haklısın ramazan ağustos başı değilmi ben unuttum. gerçi bende uyarım çoğunluk ne derse.buluşma yeride orta yerde biryer olsun artık mesela boğaz köprüsüne yakın olsun avrupa yada anadolu yakasında oturanlar için orta bir yer olsun en azından
6aylık falan olcaz sanırım tutarız bilemiyorum ki...belki de doktorumuz yasaklar...duruma bağlı...
o da olabilir benim için farketmez ben ümraniyedeyim ama avrupa tarafına tarafındada çok uç olmadığı sürece glblrm heryere
kızlar kıl tüy muhabbetine bi yorumda benden...ben zaten oldukça kıllıyımdır tedaviden sonra olmuştu tabi bu...bikaç gündür erteliyodum çok acıyo denildiği için...az önce koştum banyoya makineyle aldım bacaklarımı..miss gbi tertemisim şimdiacımadı da öyle abartıldığı gbi..her zamanki sızlama sadece ama kişiden kişiye de değişiyordur mutlaka hassasiyet...
bu arada bende tatil istyrm yaa...1temmuzda bursaya geçicez..ordan kısmetse bi armutlu yapsak diyorum eşime...cimriciği ikna ettim sayılır..1haftaya razıyımartık ben kaçar..bebeğimi okula götürmem gerek öğrencilerimi sınav yapacak kereta,,öpüyrm hepinizi kocamaann..Allaha emanet olun
Kızlar bu ramazan çocuklarımızın beyin gelişiminin olacağı ay dilimine geliyor sanıyorum. Ve saatler çok çok uzun. Bence oruç tutmamalıyız. Zaten o kadar saat dayanamayız ki... Evde olanlar belki bir ihtimal klimanın altında akşam edeceklerse bir nebze ama çalışanlar için bence çok riskli olacaktır.
bu arada sizlerde oluyormu diye sorucaktım unuttum benim gece dizlerimden aşağısı devamlı uyuştu ağrıdı uyanmadan 2 saat tam uykum olmadı birde ben biryere bakınca odaklandığım şeyin atrafında kalan yerleri karartılı gryrm yine kanımmı düştü bilemiyorumki eşimde iyi beslenemiyorsun deyip duruyor çok şükür bulantım yok yeöeye çalışıyorum bugun dr soracam bakalım ne dicek birde beynimdeki denge tam değil gb kendimi halsiz dengesiz hissdyrm. evim çok sıcak değil çok şükür çalışmıyorumda yorgunda değilim ndn anlamadım
günaydın kızlarrrr:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?