2011 Aralık Anneleri

hhe şekerim.. 1 i akşamı arabamızla marmarise gidiyoruz... siz??

biz biri akşamı otobüsle fethiyeye gidiyos hehehehe otobüs inş sorun olmaz ama dönerken uçakla döncez hemdeeeee annem ve kız kardeşimle gitcez inş süper bi tatil olcak bu hepimiz için bebek yookken almıştım bu tatili kocamla da normalde haz.başı gitcektik iptal ettim bayramda kaşa gitcez onunla da hem artık çocuk olcaaa için bundan sonra zor annemle uzun tatiller ii oldu bu sene böle yapmam

Aaaaaaa saçmalamaaaa olur mu hiç öyle şey belki de biz artık tamamen bebeklerimize yoğunlaştığımız, hep onları düşündüğümüz için kıskanıyolardır :26: benim aklıma başka bişey gelmiyo valla :26:

Valla ağda yapamam zaten ben hiç yapmadım, normalde makinayla alırım ama bu aralar cildim de çok hassas olduğu için onun da acısına dayanamıyorum :26: kuru kuru jilet sürüyorum mecbur :26: istemeyerek de olsa...

Son düzenleme:

kaş çok güzel canım biz eşimle aşığız.. marmaris dönüşü bir gece kaşta kalacağız.. fethiyedende geçeceğiz:)

bu da bizim son karı koca başbaşa tatilimiz malum:)

kaş çok güzel canım biz eşimle aşığız.. marmaris dönüşü bir gece kaşta kalacağız.. fethiyedende geçeceğiz:)

bu da bizim son karı koca başbaşa tatilimiz malum:)

ekledim cnm tamamdır topikteki ilk face arkadaşım işlerimi yapayım birazdan fotolara dalıcam

kızlar kıl tüy muhabbetine bi yorumda benden...ben zaten oldukça kıllıyımdır tedaviden sonra olmuştu tabi bu...bikaç gündür erteliyodum çok acıyo denildiği için...az önce koştum banyoya makineyle aldım bacaklarımı..miss gbi tertemisim şimdi acımadı da öyle abartıldığı gbi..her zamanki sızlama sadece ama kişiden kişiye de değişiyordur mutlaka hassasiyet...
bu arada bende tatil istyrm yaa...1temmuzda bursaya geçicez..ordan kısmetse bi armutlu yapsak diyorum eşime...cimriciği ikna ettim sayılır..1haftaya razıyım artık ben kaçar..bebeğimi okula götürmem gerek öğrencilerimi sınav yapacak kereta,,öpüyrm hepinizi kocamaann..Allaha emanet olun

iyi dersler öğretmenim külyutmayınız sakın kopya filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…