CNM BEN HİÇ SANMIYORUM DEDİĞİNİZ GİBİ EVDE OLSAM BELKİ AMA ÇALIŞIYORUM BUGÜN YİNE 3 ARABA DEĞİŞTİRDİM GELMEK İÇİN MİDEN FECİ OLUYO ARABADA İŞİMİDE BIRAKAMAM BEN BIRAKSAM ONLAR BENİ BIRKAMIYO6aylık falan olcaz sanırım tutarız bilemiyorum ki...belki de doktorumuz yasaklar...duruma bağlı...O YÜZDEN SANMIYORUM AMA İÇİMDE HİÇ RAHAT DEĞİL
o da olabilir benim için farketmez ben ümraniyedeyim ama avrupa tarafına tarafındada çok uç olmadığı sürece glblrm heryere
CANIM O GÜN GELSİN NASİPSE UYGUN Bİ YER BULURUZ İNŞ,ORTA Bİ YER OLUR KESİN YADA TAM KÖPRÜNÜN ORTASIBENCE EN UYGUN YER EMİNÖNÜ FİLAN OLUR HEM AĞUSTOS DEDİYSEKTE İLLA AĞUSTOS OLACAK DEĞİLYA TEMMUZ 30 DA BULUŞURUZ
biz geldik....
dr ölçümlerimizi yaptı.. ölçümlere göre herşey normal dedi... kan verdik sonuç 8 haziranda çıkacakmış..
pıtırcık o kadar rahatsız edilmeye rağmen kıpırdamadı bile..... ve tabiki öğrenemedik cinsiyetini.....
boyu uzamış kocaman olmuş..
rahim ağzı boyu için bi 50 dedi ama anlayamadım normalmi sizce...
biz geldik....
dr ölçümlerimizi yaptı.. ölçümlere göre herşey normal dedi... kan verdik sonuç 8 haziranda çıkacakmış..
pıtırcık o kadar rahatsız edilmeye rağmen kıpırdamadı bile..... ve tabiki öğrenemedik cinsiyetini.....
biz geldik....
biz geldik....
bizde geldik çok şükür ölçümlerimiz yapıldı çok sağlıklıymış 2 li 3 lü gerek yok direk temmuzun 3 ne randevu verdi 4 lü tarama yapılacak kocaman olmuş hoplayıp zıplıyordu ve açmış bacaklarını pipimi görün der gibiydi büyük bir ihtimalle erkek dedi 12 hafta 1 günlük normalde 13 haftalıkmış bir hafta önden gidiyor
bizde geldik çok şükür ölçümlerimiz yapıldı çok sağlıklıymış 2 li 3 lü gerek yok direk temmuzun 3 ne randevu verdi 4 lü tarama yapılacak kocaman olmuş hoplayıp zıplıyordu ve açmış bacaklarını pipimi görün der gibiydi büyük bir ihtimalle erkek dedi 12 hafta 1 günlük normalde 13 haftalıkmış bir hafta önden gidiyor
cnm gözün aydın. 4 lü tarama nedir?? benim dr um öle bişi demedi bende hiç duymadım?
ama h.içi zor olabilir şirketten çıkışım ben takvime not alıyım belki ayarlarım bi iş çıkarsam kendime olabilir ama düşünmem gerek çıkarcam işi
cnm h.içi değil c.tesi. katılmak istresen dharm ailaca kayıt yaptır:0 216 386 38 13
16 haziran saat 13:15-17:30 arası avcılar hospitalde. anneliğe hazırlık semineri.
bu arada sizlerde oluyormu diye sorucaktım unuttum benim gece dizlerimden aşağısı devamlı uyuştu ağrıdı uyanmadan 2 saat tam uykum olmadı birde ben biryere bakınca odaklandığım şeyin atrafında kalan yerleri karartılı gryrm yine kanımmı düştü bilemiyorumki eşimde iyi beslenemiyorsun deyip duruyor çok şükür bulantım yok yeöeye çalışıyorum bugun dr soracam bakalım ne dicek birde beynimdeki denge tam değil gb kendimi halsiz dengesiz hissdyrm. evim çok sıcak değil çok şükür çalışmıyorumda yorgunda değilim ndn anlamadım
Kanın düşmüşe benziyor cnm. bunlar benim kanım düşünce oluyordu. bide ayakları şişen arkadaşalr doktorum bana yatarken ayağının altına 2-3 yastık koy dedi. dün gece kalın battaniyeyi koydum yüksek oldu ayaklarım sabaha kadar inmişti şişi. tavsiye ederim.
canım dr demir hapı verdi ve ya kabızlık yapacak yada ishal dedi bir iç bakalım dedi.. bir gün türk kahvaltısı birgünde kornfleks ye dediGünaydınnnnn tüm bebişler ve anneleri. Hayırlı cumalarrrrr.. Umarım rabbim hayırlı bir hafta geçirmemizi nasip eder bir dahaki cumaya kadar....
Sumakcım kabızlık bende de var biliyorsun. Şuan günde 5-6 kayısı biraz erik yiyorum. Bunblara ek olarak sabahları sıcağa yakın ılık suya yarım limon sıkıp içiyorum yarım saat üstüne hiçbişey içmiyorum.
Bu karışım bütün gaz neyim ne varsa atıyor. Hatta öğle yemeğinde akşam yemeğinde yediklerin ğaz yaaprsa onlarıda atıyor. Tüm gün etkili yani. Tabiii tüm bunlara rağmen halaa koyun misali çıkınca tuvalete. Bu sabahta doktorların önerdiği şekilde kahvaltı ettim. Kornflakes+süt+az şeker+yulaf ezmesi
ben yulaf ezmesini bulamadım diğerlerini kattım kahvaltı yaptım bakalım sonuç ne olucak akşama yazarım. Olmazsa arada böyle kahvaltı yapcaz napalım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
sağol canım... valla bir ara konuyorduk ya hani bi arkadaşımız herkes dr sorsun demişti....hadi gözün aydın cnmrahim ağzı boyu derken :26:
aminn canımm inş hareket eder ve cinsiyetini görürsün.. ben göremeyeceğim demiştim amaaaa cnm maşallah çok sevindim darısı başımıza
aminnnn canım aminnnnnnnnnnnnnn...bugun bebişini grn anneler gözünüz aydın yolun 3 te 1 ni katettik çok şükür.Rabbim 3 ayların ve bu mübarek cuma gününün hürmetine hamileliğimizin kalan zamanlarında ve doğduktan sonra bir ömür boyunca bebeklerimize bizlere ailelerimize hayırlı uzun sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin.evlerimizde huzur eşlerimizden anlayış evlatlarımızda hayır ve başarı hiç eksik olmasın
bu arada sizlerde oluyormu diye sorucaktım unuttum benim gece dizlerimden aşağısı devamlı uyuştu ağrıdı uyanmadan 2 saat tam uykum olmadı birde ben biryere bakınca odaklandığım şeyin atrafında kalan yerleri karartılı gryrm yine kanımmı düştü bilemiyorumki eşimde iyi beslenemiyorsun deyip duruyor çok şükür bulantım yok yeöeye çalışıyorum bugun dr soracam bakalım ne dicek birde beynimdeki denge tam değil gb kendimi halsiz dengesiz hissdyrm. evim çok sıcak değil çok şükür çalışmıyorumda yorgunda değilim ndn anlamadım
Tansiyonundan kaynaklı olabilir canım. bu durumlarda bir ölçtür istersen.
cnm h.içi değil c.tesi. katılmak istresen dharm ailaca kayıt yaptır:0 216 386 38 13
16 haziran saat 13:15-17:30 arası avcılar hospitalde. anneliğe hazırlık semineri.
Kanın düşmüşe benziyor cnm. bunlar benim kanım düşünce oluyordu. bide ayakları şişen arkadaşalr doktorum bana yatarken ayağının altına 2-3 yastık koy dedi. dün gece kalın battaniyeyi koydum yüksek oldu ayaklarım sabaha kadar inmişti şişi. tavsiye ederim.
teşekkürler onuda yaparım ama benim şişme yok uyusuyor e sızlama ağrıma karışımı bişey oturdum oğup durdum ayaklarımı aşladım bile eşim gdlm dr dedi ama şimdi kalkıp çocukları uyandırp gydrmm lazm evde bırakamam dr gitmem daha byuk eziyet olcak bu halde diye gtmdm sabah geçmiş şimdi yok çok şükür zaten şu kanımı bir dengeleyemedim gitti sık sık düşüyor aman önemli bişey olmasın korkuyorum yoksa hastaneye yatarsam evin tüm düzeni altst olur çocuklar okula gdyr eşim sağolsun ilgilenir ama artık evi 1 ay düzene sokamam
aaaaa benim bişeyim yoktu,o ilaca başlayınca kabız oldum ben ilginç,herkes te farklı etki mi yapıyo,yoksa ilk zamanlar öyle yapıyo sonra geçiyo mu
bu arada 2 li test için 74 tl ultrason için 150 tl ödedim.. sgk lı ve eşimin işyeri indirimli fiyatı...
Tansiyonundan kaynaklı olabilir canım. bu durumlarda bir ölçtür istersen.
evet tansiyonda olabilir şu dijital tansiyon aletlerinden eve alsam acaba sağlıklı bilgi vermi en azından tansiyonumun ne olduğunu bilir ona göre çaresine bakarım
ayrıntılı ultrason mu??? bugün ölçümlerini nasıl yaptılar canım... benim her zaman girdiğim ultrasondan baktı sonuçları özel bir lab.yollayıp yapılacakmış dedi...ikili test fiyatını bende sormuştum 75 tl dediler 4 lü içinde 100 dediler ama bize 50 tl ye 4 lü yapılacak hastane abimin arkadaşının ama ayrıntılı usg için dışarıda bir merkez düşünüyorum bende
ayrıntılı ultrason mu??? bugün ölçümlerini nasıl yaptılar canım... benim her zaman girdiğim ultrasondan baktı sonuçları özel bir lab.yollayıp yapılacakmış dedi...
Ayrıntılı ultrason dediği sanırım 3D ya da 4D ultrason oluyo canım, ikili taramalarda genelde tüm organları daha ayrıntılı görebilmek için 3 ya da 4 boyutlu ultrasona gönderiyolar, ama bazı doktorlar gerek görmeyebiliyoben de 4D'ye girmiştim, ellerini ayaklarını, ağzını gözünü burnunu her ayrıntısıyla görmek de güzel olmuyo değil hani ama ekstradan 50 lira bayıldık tabi onun için :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?