2011 Aralık Anneleri

biz geldik....
dr ölçümlerimizi yaptı.. ölçümlere göre herşey normal dedi... kan verdik sonuç 8 haziranda çıkacakmış..
pıtırcık o kadar rahatsız edilmeye rağmen kıpırdamadı bile..... ve tabiki öğrenemedik cinsiyetini.....
boyu uzamış kocaman olmuş..

rahim ağzı boyu için bi 50 dedi ama anlayamadım normalmi sizce...

hadi gözün aydın cnm rahim ağzı boyu derken :26:

aaa cnm maşallah çok sevindim darısı başımıza

bugun bebişini grn anneler gözünüz aydın yolun 3 te 1 ni katettik çok şükür.Rabbim 3 ayların ve bu mübarek cuma gününün hürmetine hamileliğimizin kalan zamanlarında ve doğduktan sonra bir ömür boyunca bebeklerimize bizlere ailelerimize hayırlı uzun sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin.evlerimizde huzur eşlerimizden anlayış evlatlarımızda hayır ve başarı hiç eksik olmasın

bizde geldik çok şükür ölçümlerimiz yapıldı çok sağlıklıymış 2 li 3 lü gerek yok direk temmuzun 3 ne randevu verdi 4 lü tarama yapılacak kocaman olmuş hoplayıp zıplıyordu ve açmış bacaklarını pipimi görün der gibiydi büyük bir ihtimalle erkek dedi 12 hafta 1 günlük normalde 13 haftalıkmış bir hafta önden gidiyor

cnm gözün aydın. 4 lü tarama nedir?? benim dr um öle bişi demedi bende hiç duymadım?

Allah nazrlardan saklasın bebişini uslu bebekmiş annesini merak ettrmdn gstrmş cinsiyetini benim dr sağolsu ikili test için gttğmde ultrason ekranını bana bile çevirip gstrmedi bişeyde konuşmadı.ekrana baktı baktı odadan çıktı yardımcısı zarfla gtrdi ordan bakıp ben anlamaya çalıştım bugun test sonuçlarını alınca diğer dr gstrp muayene olcam bakalım o ne dicek yada o damı bişey demeden bakıp hmmm yap tmm dck

canım dr demir hapı verdi ve ya kabızlık yapacak yada ishal dedi bir iç bakalım dedi.. bir gün türk kahvaltısı birgünde kornfleks ye dediDD
hadi gözün aydın cnm rahim ağzı boyu derken :26:
sağol canım... valla bir ara konuyorduk ya hani bi arkadaşımız herkes dr sorsun demişti....

aaa cnm maşallah çok sevindim darısı başımıza
aminn canımm inş hareket eder ve cinsiyetini görürsün.. ben göremeyeceğim demiştim ama

aminnnn canım aminnnnnnnnnnnnnn...

gözün aydın canım.. şanslısın ne güzel hareketlerini gördün...

bu arada 2 li test için 74 tl ultrason için 150 tl ödedim.. sgk lı ve eşimin işyeri indirimli fiyatı...

aaaaa benim bişeyim yoktu,o ilaca başlayınca kabız oldum ben ilginç,herkes te farklı etki mi yapıyo,yoksa ilk zamanlar öyle yapıyo sonra geçiyo mu

evet cnm çok nadir de olsa tam tersi etki yapıyormuş. ama içenlerin çoğu memnun. ben çok çok kötüydüm. içtiğim ilk gün dünya varmış bee dedim yaniii

bu arada 2 li test için 74 tl ultrason için 150 tl ödedim.. sgk lı ve eşimin işyeri indirimli fiyatı...

ikili test fiyatını bende sormuştum 75 tl dediler 4 lü içinde 100 dediler ama bize 50 tl ye 4 lü yapılacak hastane abimin arkadaşının ama ayrıntılı usg için dışarıda bir merkez düşünüyorum bende

ayrıntılı ultrason mu??? bugün ölçümlerini nasıl yaptılar canım... benim her zaman girdiğim ultrasondan baktı sonuçları özel bir lab.yollayıp yapılacakmış dedi...

ayrıntılı ultrason mu??? bugün ölçümlerini nasıl yaptılar canım... benim her zaman girdiğim ultrasondan baktı sonuçları özel bir lab.yollayıp yapılacakmış dedi...

Ayrıntılı ultrason dediği sanırım 3D ya da 4D ultrason oluyo canım, ikili taramalarda genelde tüm organları daha ayrıntılı görebilmek için 3 ya da 4 boyutlu ultrasona gönderiyolar, ama bazı doktorlar gerek görmeyebiliyo ben de 4D'ye girmiştim, ellerini ayaklarını, ağzını gözünü burnunu her ayrıntısıyla görmek de güzel olmuyo değil hani ama ekstradan 50 lira bayıldık tabi onun için :44:

bende gördüm ellerini ayaklarını ama bir ay sonra organları bakılacak çünkü benim kalbimde doğuştan delikti oda temmuzda hem ben hemde bebeğim kalpten kontrol yapılacak 4 boyutluyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…