- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
inşallah canım yaa bende kızım olsun istiyorum...
Zaten en çok ta ekşi yiyorum. Günde yarım kilo erik yiyorum resmen :) üstüne ekşi elma üstüne limon...
Yoksa ben kızım olsun istediğim içinmi psikolojik olarak yiyorum bunları :)
ahhhhh ekşi demeyin bana eve eriği kasayla getirttim abim göndermekten bıktı manavımızda kalmayacak ama doktorum %60 erkek dedi
nanancım insan evde olunca pek kalkası gelmiyor. İnan çalışırken işten gelir yemek yapar, yemek yer, çamaşırları bi posta atar gece 12 ye kadar koştururdum (hamile olmadan önce) ama evdeyken hiç kalkasım gelmiyordu. Şimdi ise 11-12 gibi işten eve gittiğimden doğru banyo-sonra yatak. başka hiçç bişey gözüm görmüyor.
hayırlı olsun canım,çok sevindim,benimkiler de ikizdi,çift yumurta ikizi,ama biri gelişmedi,beni bırakıp gitti,böylesi hayırlıymış,6. haftada yok olmuştu kese,neyseki erkenden kayboldu,yoksa beni zehirlermiş,1 aydan fazla enfeksiyonla uğraştım,çok şükr geçti,herşeyde vardır bi hayır,tek yumurta ikizimi,çift mi canım
biz geldik....
dr ölçümlerimizi yaptı.. ölçümlere göre herşey normal dedi... kan verdik sonuç 8 haziranda çıkacakmış..
pıtırcık o kadar rahatsız edilmeye rağmen kıpırdamadı bile..... ve tabiki öğrenemedik cinsiyetini.....
boyu uzamış kocaman olmuş..
rahim ağzı boyu için bi 50 dedi ama anlayamadım normalmi sizce...
hayırlı olsun canım,çok sevindim,benimkiler de ikizdi,çift yumurta ikizi,ama biri gelişmedi,beni bırakıp gitti,böylesi hayırlıymış,6. haftada yok olmuştu kese,neyseki erkenden kayboldu,yoksa beni zehirlermiş,1 aydan fazla enfeksiyonla uğraştım,çok şükr geçti,herşeyde vardır bi hayır,tek yumurta ikizimi,çift mi canım
inşallah canım yaa bende kızım olsun istiyorum...
zaten en çok ta ekşi yiyorum. günde yarım kilo erik yiyorum resmen :) üstüne ekşi elma üstüne limon...
yoksa ben kızım olsun istediğim içinmi psikolojik olarak yiyorum bunları :)
ikiz anneside gelmiş aramıza... hoşgeldin canım benimmm... hayırla dünyaya getirmek nasip etsin rabbim...
sen ne düşündün ikizlerine isim söyle bakalım
Nasılsınız bakalım şeker anneler ve şeker melekleri
Ay bugün çok sıkıcı bi gün benim için, okulda nöbetçiyim ve burda hava çok kasvetliiiii
hayırlı olsun cnm. Çok sevindim. Bak nerelerden nereye daha iyi günler bekler inşallah bizi.
Cnm seni yakalamışken avcıalr hosp. 16 haziran c.tesi anneliğe hazırlık semineri var ücretsiz. saat 13:15-17:30 arası. katılanlara çekilişle hediyeler de veriliyormuş. Sende gelsene yakınsın. geleceksen kayıt yaptırmalısın sadece adını soyadını telini yazıyorlar.
Aminnnnnnnnnnnnn. evlerimizde huzur,sağlık ve bereket, eşlerimizde anlayış, evlatlarımızda hayırve başarı eksik olmazsa insan daha ne ister.
çok sevindim cnm. hayırlı olsun.
ooo çok vermişsin. ben 2 li için epi topu 31 tl verdim. muayenede 35 di o kadaarr. gelçi benimkide senin ki gibi her zamanki ultrasyonla baktı. bişey anlamadım ben. avcıalr hosp. gidiyorum sen nereye gidiyordun. dedim doktora diğer arkadaşlar daha ayrıntılı görüyor biz niye göremiyoruz. Önce "işte onlar pahalı makina, her doktor odasına bitane alınmaz" gibi bişeyler geveledi. Eşim ne diyorsunuz bu makineler ucuz olduğundansa başka yere gidelim deyince. "o oltrasyonlar tehlikeli. İşte bende 1 kere gönderecem sizi ama herzaman girilirse zarar verir" felan dedi.
bizde geldik çok şükür ölçümlerimiz yapıldı çok sağlıklıymış 2 li 3 lü gerek yok direk temmuzun 3 ne randevu verdi 4 lü tarama yapılacak kocaman olmuş hoplayıp zıplıyordu ve açmış bacaklarını pipimi görün der gibiydi büyük bir ihtimalle erkek dedi 12 hafta 1 günlük normalde 13 haftalıkmış bir hafta önden gidiyor
kızlar kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi:79::79::79::79:
kızlar kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi:79::79::79::79:
tatlım.. senden 2li test haricinde ultrasıon içinde para aldılar mı...
benden test için 74 ultrason için 150 aldılar.. eşimin şirketiyle anlaşması olduğu için
çok sevindim canımgözün aydın canım prensessss demek
inşallah testin sonucu da ii çıkar cnm. hepimiz bu süreçten sorunsuzca geçeriz umarım. sen kız istiyor muydun bu arada? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?