2011 Aralık Anneleri

ahhhhh ekşi demeyin bana eve eriği kasayla getirttim abim göndermekten bıktı manavımızda kalmayacak ama doktorum %60 erkek dedi

bende sizlere kıyamam hepinizi çok seviyorum aslında üşenmekten ziyada sizleri bırakamıyorum ama hemen çıkıyorum bakayım benim test kaç çıkmış bakarsın bebişin cinsiyetde söyler ben kaçtım kendinize ve bebeklerinize ii bakın ben gelene kadar önemli konularada fazla girmeyin he aklım sizde kalıyor

ahhhhh ekşi demeyin bana eve eriği kasayla getirttim abim göndermekten bıktı manavımızda kalmayacak ama doktorum %60 erkek dedi

ilk başlarda söylenen erkek cinsiyetleri sonradan dönebiliyor arkadaşlar. çünkü ilk dönemlerde göbek kordonu çok yanıltıyor. hala bir ümit var içimde banada erkek diye söyledi başta ama ben hala kesin demediği için ümidimi taşıyorum :) ya kız sa...

Allah kolaylık versin buseli canım ya zor gerçekten hem anne hem evhanımı hem iş kadını olmak Rabbim her işinizde kolaylık versin inşlh.

sağol arkadaşım tabi hakkında hayırlısı buymuş benimkide çift yumurta ikizi çok şükür ikiside gelişiyor şimdilik biriz çok az küçük diğerinden doktorum zor olur ikiz gebelik allah yardımcın olsun dedi amin dedim rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı inşallah

En önemlisi ölçümler galiba, çok sevindim iyi olmasına... Bidahikine öğrenirsiniz herhalde cinsiyetinide. Bakalım kız mı olacak erkek mi?

sağol arkadaşım tabi hakkında hayırlısı buymuş benimkide çift yumurta ikizi çok şükür ikiside gelişiyor şimdilik biriz çok az küçük diğerinden doktorum zor olur ikiz gebelik allah yardımcın olsun dedi amin dedim rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı inşallah

İnşallah kızın olur, allah gönlüne göre versin

ikiz anneside gelmiş aramıza... hoşgeldin canım benimmm... hayırla dünyaya getirmek nasip etsin rabbim...

sen ne düşündün ikizlerine isim söyle bakalım

hoşbuldum canım sağolasın amai inşallah 5yaşında bir kızım var adı zeynep kız olurlarsa birini elif düşünüyorum inşallah diğerinide eşime bıraktım o ne isterse erkek olurlarsa ismin biri kesin kayınpederimin ismi olacak hamza diğerinide uygun bir isim düşüneceğiz inşallah

Nasılsınız bakalım şeker anneler ve şeker melekleri
Ay bugün çok sıkıcı bi gün benim için, okulda nöbetçiyim ve burda hava çok kasvetliiiii

Listeden baktım seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı, biz de 2-3 haftaya cinsiyetini öğreneceğiz herhalde Ben çok heyecanlıyım,

kızlar kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi:79::79::79::79:

netten alıntı

Nicholaides ve arkadaşlarının artmış ense pilisi kalınlığının ne ölçüde değerli olduğunu araştırdıkları bir çalışmada 3 mm lik NT ölçümü ......3 kez artmış risk
4 mm lik NT ölçümü.......18 kez artmış risk
5 mm lik NT ölçümü.......28 kez artmış risk göstergesi olarak kabul edilmiştir. Örneğin 35 yaşında her kadın için Down sendromu riski 1/270 dir.Eğer NT ölçümü 4 mm ise 1/270 olan risk 18 kat artarak 1/15 e çıkacaktır.

çok şükür bizimki 1.13,dr. çok çok iyi bi ense ölçümü dedi,Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inş.

canım 16 hazian c tesi değil???? 11 haziransa eğer bir aksilik olmazsa gelirim saat 11 de dr randevum var.. bu arada medikal park b.evlere gidiyorum....

tatlım.. senden 2li test haricinde ultrasıon içinde para aldılar mı...
benden test için 74 ultrason için 150 aldılar.. eşimin şirketiyle anlaşması olduğu için

maşaah canım,ne güzel bi paşa daha geliyo,bizim dr. da çok iyi dedi,ama 2zin teki olduğundan ve daha önce bi tehlike geçirdiğimden,yaptıralım içimiz rahat etsin dedi,9-10 günlük farkı 2 ye indi çok şükür,geçen haftadan bu yana 20 mm uzamış

çok sevindim canımgözün aydın canım prensessss demek

inşallah testin sonucu da ii çıkar cnm. hepimiz bu süreçten sorunsuzca geçeriz umarım. sen kız istiyor muydun bu arada? :))

tatlım.. senden 2li test haricinde ultrasıon içinde para aldılar mı...
benden test için 74 ultrason için 150 aldılar.. eşimin şirketiyle anlaşması olduğu için

yok canım almadılar.. 72tl muayene ucretımız zaten, 106 tl de 2 lı teste verdım o kadar... ayrıca bı ultrasona da girmedım zaten. rutın kontrol için gittiğim de bakıyoruz zaten bebişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…