2011 Aralık Anneleri

yok canım almadılar.. 72tl muayene ucretımız zaten, 106 tl de 2 lı teste verdım o kadar... ayrıca bı ultrasona da girmedım zaten. rutın kontrol için gittiğim de bakıyoruz zaten bebişe...

2li test dediği olayda ne yaptı sana ben ilk gittim 2 li test parası ödedim.. sonra dr ultrason parasıda yazırmanız gerek dedi... ölçüm falan yaptılar işte bir de kan aldılar..
beni kazıkladılar sanırım...

tehlike geçirenler için kesin şart bizim çok şükür iyi bir hafta önden gidiyor dedi cinsiyetini hep kız istemiştim ama erkek dedi ::%60 belki döner inşallah hareketlerini izlemek çok güzel eşim evede lazım usg dedi bende doktora görmemişin çocuğu olmuş modundayız dedim eeeee dedi iki yıldır bunun yoluna bakıyorduk ya dedi

daha neler duyacaz nihal ya biz rutin kontrol için gidiyoruz doktor zaten direk usg ye alıyor 27 tl ye muayene oluyoruz tabi ben 10 tl veriyorum ama ayrıntılı sanırım fiyatı farklı zamanı geldiğinde bakılacak dedi doktor bende cinsiyetini kesinleştirmek için gitsemmi diye düşünüyorum aman ne gerek var artık kontrollerimde aylık oldu kafam rahat

yok canım almadılar.. 72tl muayene ucretımız zaten, 106 tl de 2 lı teste verdım o kadar... ayrıca bı ultrasona da girmedım zaten. rutın kontrol için gittiğim de bakıyoruz zaten bebişe...

sizinki daha fazlaymış ya,ben 2li test için 30 falan verriz diyodum,80 çok fazla geldi muayene ücreti 27,geçen hafta vermiştik,10 gün içinde kontrole gittiğinde ücret ödemiyon,ultrason zaten dört boyutlu,cd de veriyolar,ama bura küçük şehir belki ondandır,istanbul,ankara da yaşamak zor,herşey pahalı

Dr. kım kı canım senın ya. gittiğin de sor valla bi yanlışlık var... ben gittim klasık muayene ucretı odeyıp dr. yanına girdim, bebişe baktık, ense olcumu yapıldı. sonra 2 li test odemesı yaptım kan verdım cıktım. bu kadar...Yarında sonucları gostermeye gıdeceğim. ( 10 gunu gecmediği için ucretsız o)

Son düzenleme:
Kızlar Bern geldim doktora gitmeden önce bı bkim dedim buarada ben ikili teste gıtmıyorum burda ultrason yok yasak demiştim yaa :) ilk defa bebeğimi grecegm ins ikili test yaptırmak istemedim
Ben Dua edin bakalım acep tekmi çiftmi

Son düzenleme:

cnm benim bol şansss... inşallah güzel haberlerle gelirsin. ikiz olsun istiyorsan da inşallah ikizdir

sız ne kadar fazla odemışsınız ya ben ıkılı test ıcın para odemedım

sadece muayene ucretı olarak 27 tl ödedım ..

3lü test sadece paralı ıdı o da sadece 18 tl

:26:

Son düzenleme:
ben geldimmm anneciklerrrrrrr
2.tarama testinin freeb-hCG seviyem 30 çıkmış.riskim yokmuş hrşey normalmiş çok şükür.vee ben baştan beri hep dediğim gb erkek görünüyorr gerçi emindim zzaten erkek olduğunaydıda onaylanmış oldu

ölçümlerin sonucunu hemen alıyosunuz dimi kan testi olayı 1 hafta sonra falan çıkıyo sanırsam ölemiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…