yok canım almadılar.. 72tl muayene ucretımız zaten, 106 tl de 2 lı teste verdım o kadar... ayrıca bı ultrasona da girmedım zaten. rutın kontrol için gittiğim de bakıyoruz zaten bebişe...
maşaah canım,ne güzel bi paşa daha geliyo,bizim dr. da çok iyi dedi,ama 2zin teki olduğundan ve daha önce bi tehlike geçirdiğimden,yaptıralım içimiz rahat etsin dedi,9-10 günlük farkı 2 ye indi çok şükür,geçen haftadan bu yana 20 mm uzamış
2li test dediği olayda ne yaptı sana ben ilk gittim 2 li test parası ödedim.. sonra dr ultrason parasıda yazırmanız gerek dedi... ölçüm falan yaptılar işte bir de kan aldılar..
beni kazıkladılar sanırım...
yok canım almadılar.. 72tl muayene ucretımız zaten, 106 tl de 2 lı teste verdım o kadar... ayrıca bı ultrasona da girmedım zaten. rutın kontrol için gittiğim de bakıyoruz zaten bebişe...
YouTube - ‪Kedi de olsa anne annedir‬‏
kızlar isleyiiiinnn
kedi de olsa ANNE ANNEDİR süper bişey
kızlar isleyiiiinnn
kızlar isleyiiiinnn
2li test dediği olayda ne yaptı sana ben ilk gittim 2 li test parası ödedim.. sonra dr ultrason parasıda yazırmanız gerek dedi... ölçüm falan yaptılar işte bir de kan aldılar..
beni kazıkladılar sanırım...
yaaaa tülay ya,ağlattın beni yaaa,ben niye suugözüm yaaa,tüm yengeçler böyle mi yaaa
galiba,babası sinirlendi niye açmadı ya bacağını diyo,utandı demekki kızım emin olana kadar belki erkektir diyecek
göstermeyenler genelde kız oluyor de sen ona iyice hırslansınnn
gerçekten öle dimi
Kızlar Bern geldim doktora gitmeden önce bı bkim dedim buarada ben ikili teste gıtmıyorum burda ultrason yok yasak demiştim yaa :) ilk defa bebeğimi grecegm ins ikili test yaptırmak istemedim
Ben Dua edin bakalım acep tekmi çiftmi
kızlar isleyiiiinnn
ben geldimmm anneciklerrrrrrr
2.tarama testinin freeb-hCG seviyem 30 çıkmış.riskim yokmuş hrşey normalmiş çok şükür.vee ben baştan beri hep dediğim gb erkek görünüyorr gerçi emindim zzaten erkek olduğunaydıda onaylanmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?