ben geldimmm anneciklerrrrrrr
2.tarama testinin freeb-hCG seviyem 30 çıkmış.riskim yokmuş hrşey normalmiş çok şükür.vee ben baştan beri hep dediğim gb erkek görünüyorr gerçi emindim zzaten erkek olduğunaydıda onaylanmış oldu
yaaaa tülay ya,ağlattın beni yaaa,ben niye suugözüm yaaa,tüm yengeçler böyle mi yaaa
hayırlı olsun cnm.. inşallah sağlıkla doğar...ben de nedendir bilmiyorum hep erkek hissediyorum. bu merak beni öldürecekkkkkk!!!
ölçümlerin sonucunu hemen alıyosunuz dimi kan testi olayı 1 hafta sonra falan çıkıyo sanırsam ölemiiii
2.tarama testinin freeb-hCG seviyem 30 çıkmış.riskim yokmuş hrşey normalmiş çok şükür.vee ben baştan beri hep dediğim gb erkek görünüyorr gerçi emindim zzaten erkek olduğunaydıda onaylanmış oldu
hayırlı olsun cnm.. inşallah sağlıkla doğar...ben de nedendir bilmiyorum hep erkek hissediyorum. bu merak beni öldürecekkkkkk!!!
merhabalar herkese bende dr. gittim bebişimi gördüm maaşallh 1 ayda ne kadar büyümüş hareketlenmiş, 2 li test için kanda verdim haftaya alacam, hepimizin sonuçları inşallah iyi çıkar merak ediyorum,
Rabbim herkesin kalbinin istediğini sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllh[/QUOT
Güzel dileğine aynen katılıyorum arkadaşım.... Valla kız erkek hiç bir şey hissedemiyorum ben.... Yarın benim gibi ikili testi olan tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar dilerim....Pazartesi güzel haberlerle buluşalım burada inşallah.... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum, haftasonu bebişlerinize iyi bakın.....
Rabbim herkesin kalbinin istediğini sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllh[/QUOT
Güzel dileğine aynen katılıyorum arkadaşım.... Valla kız erkek hiç bir şey hissedemiyorum ben.... Yarın benim gibi ikili testi olan tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar dilerim....Pazartesi güzel haberlerle buluşalım burada inşallah.... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum, haftasonu bebişlerinize iyi bakın.....
ben yarın yazarım hemen size bilgileri şimdi ne dedik en son 50 üstü kız altı erkek heheheh ayyy deli olcak kesin dr demicekte ben kendim hesaplıyım diye ezberledim
ben yarın yazarım hemen size bilgileri şimdi ne dedik en son 50 üstü kız altı erkek heheheh ayyy deli olcak kesin dr demicekte ben kendim hesaplıyım diye ezberledim
Evet aynen öyle .... Bir tane 48 kızımız varrrr, 45 ve altı kesin erkek.... Bebişlerimiz göstermezse veya dr. söylemezse oradan anlayacağız artık..... Hadi bakalım hayırlısı.....
Bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyım.... Zararı olmasa her gün gidip baktıracağımmm.....
kızlar kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi:79::79::79::79:
canım 16 hazian c tesi değil???? 11 haziransa eğer bir aksilik olmazsa gelirim saat 11 de dr randevum var.. bu arada medikal park b.evlere gidiyorum....
Kızlar Bern geldim doktora gitmeden önce bı bkim dedim buarada ben ikili teste gıtmıyorum burda ultrason yok yasak demiştim yaa :) ilk defa bebeğimi grecegm ins ikili test yaptırmak istemedim
Ben Dua edin bakalım acep tekmi çiftmi
slm kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.neler yapıyosunuz.biz temilik yepıyoruz bu gün temizlik günüm.
merhabalar herkese bende dr. gittim bebişimi gördüm maaşallh 1 ayda ne kadar büyümüş hareketlenmiş, 2 li test için kanda verdim haftaya alacam, hepimizin sonuçları inşallah iyi çıkar merak ediyorum,
süper cnm çok sevindim.rabbim gönlüne göre versin.
Evet cnm 11 haziran yaa. Tulaycım yalnış yazıp duruyorum 11 haziran c.tesi. Ama gelecekseniz kayıt yaptırayım sizede.
Hadi hayırlı sonuçlarla dön inşallah.
çok sevindim tam istediğin gibi oldu. Hayırlı olsun cnm.
Yine mi temizlikAma sen hep yapıyorsun temizlik.
Hayırlı sonuçlar gelir cnm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?