2011 Aralık Anneleri

hayırlı olsun cnm.. inşallah sağlıkla doğar...ben de nedendir bilmiyorum hep erkek hissediyorum. bu merak beni öldürecekkkkkk!!!

hayırlı olsun cnm.. inşallah sağlıkla doğar...ben de nedendir bilmiyorum hep erkek hissediyorum. bu merak beni öldürecekkkkkk!!!

Çok sevindim, herkesin hayırlı sonuçları geliyor. Böylece 50 altı değer de erkek olduğu da bir kez daha tespit edilmiş oldu. Ben de yarın gideceğim, sizlerin güzel haberleri bana da moral veriyor....

Bebek haraketlerini hisseden var mı? Benim sanki rahmimde solucan oynuyor, giderek de sıklaşıyor?????

kızlar ben cıkıyorumm eve misafirr gelecek erken gideyim de hazırlık yapayımmm herkese ii akşamlar hafta sonuda gitremem heralde evde int yok bnm kib bebişlerede

slm kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.neler yapıyosunuz.biz temilik yepıyoruz bu gün temizlik günüm.

demekki 25-30-35 erkek,48-50-55-60 kız,ok haftaya alcam sonucu,bu arada boşum diye seviniyodum,bir sürü iş çıktı bana,bakanıktan aradılar,ek süre verdiler,çok çalışmam gerek çokkkk:79::79::79:

Allah herkesin gönlüne göre versin ama sanırım şu 50 nin altı 50 nin üstü doğru çıkıyor bende kızım olsun istiyorum haftaya 2 li testim var ama acaba belli olur mu ki...heyecanlı ve güzel bir süreç.

merhabalar herkese bende dr. gittim bebişimi gördüm maaşallh 1 ayda ne kadar büyümüş hareketlenmiş, 2 li test için kanda verdim haftaya alacam, hepimizin sonuçları inşallah iyi çıkar merak ediyorum,

bende çıkıyorum emanetlerin en güzel koruyucusu olan yaradanımıza anneleri ve bebişlerini emanet edip gidiyorum. kendinizi ve bebeklerinizi çok sevin cici bakın.

süper cnm çok sevindim.Rabbim gönlüne göre versin.

canım 16 hazian c tesi değil???? 11 haziransa eğer bir aksilik olmazsa gelirim saat 11 de dr randevum var.. bu arada medikal park b.evlere gidiyorum....

evet cnm 11 haziran yaa. Tulaycım yalnış yazıp duruyorum 11 haziran c.tesi. ama gelecekseniz kayıt yaptırayım sizede.

Hadi hayırlı sonuçlarla dön inşallah.

çok sevindim tam istediğin gibi oldu. Hayırlı olsun cnm.

slm kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.neler yapıyosunuz.biz temilik yepıyoruz bu gün temizlik günüm.

Yine mi temizlik ama sen hep yapıyorsun temizlik.

merhabalar herkese bende dr. gittim bebişimi gördüm maaşallh 1 ayda ne kadar büyümüş hareketlenmiş, 2 li test için kanda verdim haftaya alacam, hepimizin sonuçları inşallah iyi çıkar merak ediyorum,

hayırlı sonuçlar gelir cnm inşallah.

ok yaptır o zaman saati yazarmısın tekrar not ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…