ok yaptır o zaman saati yazarmısın tekrar not ediyim
dur bulurum gerçi geçmişten
ok yaptır o zaman saati yazarmısın tekrar not ediyim
Biz simdi ciktik ultrasondan :) cok sukur doktor herseye cok guzel dedi bebegim tam gunune gore gidiyormus ve tek :) kalbi 176 atiyodu :) ama bu birazdaha tembel efe bu haftalarda gittigimde eli kolu durmuyodu buda oynadi ama efe gibi degil ons sag saglim hepimiz alalim minnaklarimizi kucagimizaa Cok sukur Rabbim 2.kez yasatti bu duyguyu tum yasamak isteyenlerede bu topikde bebegini kaybeden arkadaslarada Rabbim diledigi vakitte anne olmalarini nasip etsin
sevindimsevindim çok sevindim sevindim. cnm benim Allah tamamına erdirsin. iki taneyle uğraşmak zor olurdu bide oğlun var 3. Böylesi daha hayırlıymış. Kız o zaman senin ki. kalbi 176 atıyorsa. Senin gönlünden geçen varmıydı.
Kizmi :) hadi hayirliyla ins ama icimden erkek gecio kalbi kac atinca erkek oluyo acep :). Buarada ciddeen tanem nerde
kızlarrr az önce geldik drdan. ikiliyi yaptırdım. ense kalınlığı normal dedi. gününden 1-2 gün kadar öndeymiş ama bu çok abartılacak bi durum değil dedi. bu dnemlerde önde veya arkada olması normalmiş.kan sonuçlarını çrş göstercez inşallah. çok hareketli değildi sıpacık. vee %97 erkekmiş. ben hep kız istiyodum ama allahımdan hayırlısı:) hah bi de suyu az dedi.bu da su içmememle alakalı olabilirmiş. günde en az 3 lt:S ben 2 bardak zor içiyodum. 16. haftada üçlü için 19. haftada da ayrıntılı ultrason için gitcez inşallah. bizde haberler böyle. siz napiosunuz?
süper cnm çok sevindim.Rabbim gönlüne göre versin.
evet cnm 11 haziran yaa. Tulaycım yalnış yazıp duruyorum 11 haziran c.tesi. ama gelecekseniz kayıt yaptırayım sizede.
Hadi hayırlı sonuçlarla dön inşallah.
çok sevindim tam istediğin gibi oldu. Hayırlı olsun cnm.
Yine mi temizlikama sen hep yapıyorsun temizlik.
ayy napiyim şekerim temizlikten zevk alır oldum.ayy noluyo bana yaa.acaba hormonların bana oyunumu bu:18:
iltihap derken kan tahlilinde mi ortaya çıktı,bi de eşlik eden akıntı var mı,ben de enfeksiyon oluşmuştu eriyen keseden dolayı,antibiyotik iğne,fitil vs. kullandm geçti,2 hafta hasta yattım,5 kilo verdim,ebfeksiyon zayıflatıyo,halsiz bırakıyo insanı,bol bol su iç canım,benim düzelmem de 3 lt su içmemin çok faydası oldu
gecen bır topıkte okumustum demıstım ..
isim topıği denk geldı buraya da koyayım dedım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
oylesıne koyuyorum altında bırsey aranmasın lutfen yoksa kım ne koyarsa koysun benı cokta ılgılendırmıyor ben bılgılendırme amacı koydum lınkı..
Sumakcım biraz gergin gördüm seni. Ne oldu? altında kim ne arıyacak ki? niye bebişlerimiz adı seni ilgilendirmiyor? sen teyzeleri değilmisin?
Kizlar 2li teste gidenler hayirli olsun sag saglim hayirli haberlerle dondugunuz icin bu kalp atisi olayi aklima takildi cinsiyetini ogrenen ve bebegin kalp atisini yazarsaniz sevinirim merak ettim de
canım kim doktorun ? hangi şehir?canım kalp atışını özellikle sordum dra. o önemli değil önemli olan normal bi şeklde atıyo mu, ve karşımıza şu patern çıkıyo mu o dedi. geçenlerde bi kadın gitmişmiş anlattığına göre. benim bebeğin kalbi 178. 160 üzerindeyse kesin sorun var demiş . dr kızıyo. bu sayılara fazla takılmayın aksi bi durum varsa zaten söyleriz diyo.
bi de zaten erkekse kalp atışına falan gerek yok. bak daha benmki 12 haftalıkken belli etti kendini. o kadar barizdi ki hatta kadın söylemeden eşim dedi ben bişiler gördüm ama diye:) o da doğru görmüşsün dedi:):):)
sız ne kadar fazla odemışsınız ya ben ıkılı test ıcın para odemedım
sadece muayene ucretı olarak 27 tl ödedım ..
3lü test sadece paralı ıdı o da sadece 18 tl
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?