slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
Canım çok üzüldüm. Gerçekten bir anne için en zor imtihanlardan biri. Ne kadar süreden sonra hamile kaldın? Normal miydi? Ben 10 ay saonra hamile kaldım. Yalnız seni fazla evhamlı gördüm. Bu kadar endişe etme. İkimiz de acı bir tecrünbe yaşadık. Birçok süreci atlatıp acı sonla noktalandı ikimizinkideç. O yüzden nedense ben kalp atışını duyar mıyım diye nedense heyecanlanmıyorum. Halbuki 8 haftalık düşüğüm var. Ben hep yine mi erken doğar acaba diye biraz endişeleniyorum. Seninle satımız da ynı. Takip edeceğim seni canım. Sanırım çalış mıyorsun?
benim ölü doğumdan sonra 4 ay sonra hamile kaldım.kızım 32 haft.parmetüra doğdu.şimdi 4 yaşında.bir tek ilk hamileliğimde sorun yaşamamıştım.ölü doğumum 2.bebeğimdi.3.bebeğim kızım oldu.allah bağışlarsa oğlum 8 yaşında kızım 4 şimdide 6+2 haft.hamileyim.çalışmıyorum.ortak yönlerimiz çokmuş canım.senin kaybın kaç haft.dı.bende senin takipcin olucam canım.allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
6 hafta 6 günlük(((((((((((
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
amin canım işallah cümlemiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız...Cnm benim ALLAH bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Geçmiş Rabbimin merhametinde kalsın. Sen bilemezdin. Ama bu hamileliğinde bence aynı doktora gitme derim. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
canım benimm üzülme biraz daha bekle üzülmede allahım inşallah güzel haberler verirsinnyolk saçlarıda gözükmüyor dedi doktor geç oluşuma karşı cumaya kadar bekliyeceğiz kahve rengi lekem geliyor benden ii haber gelemedi cuma son gün bana ama senin bebiş gözüküyor ben umutluyum lütfen sen stres yapma umarım bende birgün iyi haberler veririm.....
huu huu kızlarr yemek mi yiyonuz nerdesinizz bakalımmmm.
Kızlar bebek büyüyünce sola yatın diyor doktorlar. Şimdi nasıl yatıyorsunuz? Ben normalde yüzüstü yatarım. Şimdi bazen yine yüzüstü yatıyorum. İki kolumukarnımın yanlarına koyuyorum karnımın üstüne yatmayayım diye.
sola ya da saga yatmak yonunde bir oneri henuz gelmedi doktorumdan ama ilerleyen zamanlarda yani karnimiz buyuyunce sirt ustu yatmamak gerekiyor. plesentayi besleyen ana bir damar karnimizin ic tarafindan gectiginden bebegin kendi agirligi onu kistirabilirmis. bu durumdaoksijen ve besin alamamasi soz konusu oluyormus. o nedenle ilerleyen donemlerde yan yatmak gerekecek.
bensirtustu yatiyorum genelde hatta yan donuncemutlaka burnum tikanir. bi sekilde ayarliicaz bakalim insallah saglikla gelsin de zamani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?