ben yalnızca yakın akrabalara söylemiştim.komşularım falan göbüşü görünce sordular 3 aylık diyince şok oldular.insanların inanası gelmiyo.bende 9 ayın sonunda bebişle gezerken inanırsınız dedim.ağrılar şimdiden var arada dikişlerim çok fena ağrıyo.doktorum sezeryanlılarda normal dedi.sonuçta kaç kat kesiliyo.
canım ya benim vajinada şimdiden açılma var,son aya kadar düzenli bişekilde artıyo mu bu,yoksa ben de erken mi oldu bu,normal doğum yapmak istiyom nasipse,sezeryandan çok korkuyom
canım ya benim vajinada şimdiden açılma var,son aya kadar düzenli bişekilde artıyo mu bu,yoksa ben de erken mi oldu bu,normal doğum yapmak istiyom nasipse,sezeryandan çok korkuyom
uykucu güzel anneler hepinize günaydın
günaydın serselo nasılsın benim bebiş iyice belli oluyor artık
ya bnm de diş etii kanamam cokk oluyooo bende persembee kontrolümm varr o gün bi görüneyimm diyorumm dişçiyee belkii diş taşlarımı temizlerrr rahatlarımm amaa nsll dayanırımm bilmiyorummm(((((((((((((((((((((((((((
nasıl anladınn kız açılma olduğunu ya ben neden bu kadar normalim ne karnım çıktı nede bi yerimde bi değişiklik oldu hadi geçtim böle bişey nasıl belli oluyo :84::84::84::84:
canım nasıl diyeyim üstü kapalı anlatayım,bir yol var,ince uzun,ama 3. aydan itibaren o yol daha bi geniş,hatta bazen hiç temas etmiyo,hiçbişey anlamıyom,bazen de eskisine yakın ama eskisi kadar dar değil,bu nedenle bazı gün iğreniyorum yapmaktan,bazı gün hoşuma gidiyo,böyle bişey işte:78::78::78::78:
günaydın annişleeerr
deryam çok sevindim senin bebişini hissetmeneeminim süper bi duygudur.
ve insan bebeğinin tam anlamıyla farkına varır, yani sadece orda olduğunu bilmek değilde, hem hissetmek, iletişime geçmek, inanılmaz
açılma dediğin şey tam anlamıya mümkün değil bence de çünkü kızların dediği gibi o doğuma yakın olur.
ama ben biyerde okumuştum hamilelikte daha önceden de özel bölgenin kaslarında gevşeme oluyormuş, yani bir nevi kendini hazırlıyo orası da. bundan dolayı olabilir.... dert etme bence doktoruna sorarsın rahatsız ediyosa.:92:
olabiir kaslarda gevşeme,çünkü hergün aynı değil bazen çok gevşek,bazen sıkı,gevşek olduğunda haliyle bişey hissetmiyo 2 tarafta
günaydın kızlarrrrr gününüz gönlünüz aydın olsun
cnm senin bu durumun cok ilginç geldi bana bu 3. hamileliğim ve böyle bişey yaşamadım ben hiçbirinde neden öyle oluyor acaba cekinmessen doktoruna sorsana bi neden olurmuş diye???
Selam kızlar doktordan geliyorum...
Canım çok sıkıldı.
Benim kesemin içinde Amniotik bent denilen bir parça varmış çocuğa sıkıntı yaparmış. Kordon gibi çocuğun ona dolaşma riski varmış. beni büyük ultrasona gönderdi doktor. Cuma günü tam sonucu alacağım. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Cumaya kadar düşünmeyeyim...
kontrolüm 1 temmuzda sorayım bari,dr. erkek,eşim de yanımda olcak,nasıl soracam bilmiyom:78::78::78:
kontrolüm 1 temmuzda sorayım bari,dr. erkek,eşim de yanımda olcak,nasıl soracam bilmiyom:78::78::78:
canım eşin sorsun bnce..bizde öyle oluyo hep bnm soramadığım yada eşimin bnden çok merak ettiği şeyleri o soruyo
dün gece bzi uyku tutmadı gece geeç vakitlere kadar nette dolaştım,,2010 aralık annelenn paylaşımlarına baktım,,Allahım neler yapmışlar öyle inanamadım..bebe kurabiyeleri,kapı süsleri,lohusa şerbet takımı sadece aklıma gelenler :)) benm yakınımda öyle donumuna yardım ettiğim kimse olmadı ailede de ilk bnm şimdiden düşünmeye başladım yok ne gerekli ne hemen alınmalı falan,,öyle heyecanlandım ki anlatamam..oğluşuma oda bile beğendik orda..bakalım siz beğenecekmisinz?
çooook erken olduğunu düşünebilirsiniz bnde farkındayım ama elimde değilEki Görüntüle 209602
İnşallah canım,Bende iyiyim canım,
bizde 2li testi yaptırdık.sonuçlar iyi dedi.bu hafta dr um izinde 27 sinde tekrar muayneye gidicem.
ya arada bakınıyom herkes hararetli konuşuyo bazan bende yorum yazıyorum.hiççççç cevap gelmiyo veya bi yanıt o yüzden yazmıyorum
göbişin belli dimi? benim çook değil ama belli.arkadaşım var 4 aylık göbişi hiç yok...
herkeste farklı tabki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?