2011 Aralık Anneleri

canım ya benim vajinada şimdiden açılma var,son aya kadar düzenli bişekilde artıyo mu bu,yoksa ben de erken mi oldu bu,normal doğum yapmak istiyom nasipse,sezeryandan çok korkuyom

canım ya benim vajinada şimdiden açılma var,son aya kadar düzenli bişekilde artıyo mu bu,yoksa ben de erken mi oldu bu,normal doğum yapmak istiyom nasipse,sezeryandan çok korkuyom

nasıl anladınn kız açılma olduğunu ya ben neden bu kadar normalim ne karnım çıktı nede bi yerimde bi değişiklik oldu hadi geçtim böle bişey nasıl belli oluyo :84::84::84::84:

nerdenn anladınn kızzzzzzzz acılmaa oldugunuu şimdiiden olurmu kiii yaaa
dogumaaa cok yakınkenn oluyoo bbnm bildiğiimm hatta 1 günn bikaç satt öncee başlıyoo sen yanlış hissetmişsindirrrrrgünaydınn bu aradaa herkeseeeeeeee

uykucu güzel anneler hepinize günaydın

günaydın serselo nasılsın benim bebiş iyice belli oluyor artık

günaydın iyiyim bebişimde iyi teyzesi mutlu mesut yaşıyoruz mide bulantıları arada bir oluyor artık çok rahatladık şu sonuçlarda iyi çıkarsa değme keyfimize

ya bnm de diş etii kanamam cokk oluyooo bende persembee kontrolümm varr o gün bi görüneyimm diyorumm dişçiyee belkii diş taşlarımı temizlerrr rahatlarımm amaa nsll dayanırımm bilmiyorummm (((((((((((((((((((((((((((

ya benim bi arkadaşım temziletmişti kız bi çıktı aynı vampir gibi olmuştu :18::18::18:ıyyyyyyyy çok canı acımıştı ama ben bu kanamalar gidicem geçen gün yeğenimin kafası çarptı kanama çok sonra durdu artık peçete bastım o kadar yani fırçayı değdirdiğim an başlıyo bende cumaya bi randevu alayım hem sonuçlarımı gösteririm hemde dişlerimi:94::94::94::94:

nasıl anladınn kız açılma olduğunu ya ben neden bu kadar normalim ne karnım çıktı nede bi yerimde bi değişiklik oldu hadi geçtim böle bişey nasıl belli oluyo :84::84::84::84:

canım nasıl diyeyim üstü kapalı anlatayım,bir yol var,ince uzun,ama 3. aydan itibaren o yol daha bi geniş,hatta bazen hiç temas etmiyo,hiçbişey anlamıyom,bazen de eskisine yakın ama eskisi kadar dar değil,bu nedenle bazı gün iğreniyorum yapmaktan,bazı gün hoşuma gidiyo,böyle bişey işte:78::78::78::78:eşim bile diyo bazen buna yine nolmuş böyle ya,sen misin bu,ben de bişey anlamadım diyo

Son düzenleme:

canm ya onunla bi ilgisi yokki rahim genişleme daralma yaparmış zaten doğuma kadar ama anne bunu genelde hissetmezmiş senin açılma dediğin şey bu aylarda ALLAH muhafaza erken doğuma sebep olur ben öyle bişey hissettiğini sandım:18::18::18:ilişkideki hissiyatla o açılma dediğin olay çok farklı cnm

günaydın annişleeerr

deryam çok sevindim senin bebişini hissetmene eminim süper bi duygudur.
ve insan bebeğinin tam anlamıyla farkına varır, yani sadece orda olduğunu bilmek değilde, hem hissetmek, iletişime geçmek, inanılmaz

açılma dediğin şey tam anlamıya mümkün değil bence de çünkü kızların dediği gibi o doğuma yakın olur.
ama ben biyerde okumuştum hamilelikte daha önceden de özel bölgenin kaslarında gevşeme oluyormuş, yani bir nevi kendini hazırlıyo orası da. bundan dolayı olabilir.... dert etme bence doktoruna sorarsın rahatsız ediyosa.:92:

olabiir kaslarda gevşeme,çünkü hergün aynı değil bazen çok gevşek,bazen sıkı,gevşek olduğunda haliyle bişey hissetmiyo 2 tarafta

günaydın kızlarrrrr gününüz gönlünüz aydın olsun

olabiir kaslarda gevşeme,çünkü hergün aynı değil bazen çok gevşek,bazen sıkı,gevşek olduğunda haliyle bişey hissetmiyo 2 tarafta

cnm senin bu durumun cok ilginç geldi bana bu 3. hamileliğim ve böyle bişey yaşamadım ben hiçbirinde neden öyle oluyor acaba cekinmessen doktoruna sorsana bi neden olurmuş diye???

kontrolüm 1 temmuzda sorayım bari,dr. erkek,eşim de yanımda olcak,nasıl soracam bilmiyom:78::78::78:

Konuyla ilgili bilgim yok ama sıkma canını, moralin düzgün olması herşeyden önemli, hepimizin birçok riski var, bebişine ve sana sağlıklı günler dilerim

dün gece bzi uyku tutmadı gece geeç vakitlere kadar nette dolaştım,,2010 aralık annelenn paylaşımlarına baktım,,Allahım neler yapmışlar öyle inanamadım..bebe kurabiyeleri,kapı süsleri,lohusa şerbet takımı sadece aklıma gelenler :)) benm yakınımda öyle donumuna yardım ettiğim kimse olmadı ailede de ilk bnm şimdiden düşünmeye başladım yok ne gerekli ne hemen alınmalı falan,,öyle heyecanlandım ki anlatamam..oğluşuma oda bile beğendik orda..bakalım siz beğenecekmisinz?
çooook erken olduğunu düşünebilirsiniz bnde farkındayım ama elimde değil

canım cok güzelmiş oda takımı ben begendim..ayrıca erkende olsa böyle şeylere bakmak insanı heyecanlandırıyor benim 3. olmasına ragmen sanki ilkmiş gibi heyecan duyuyorum ve digerlerınde hiç öyle kapı süsler bebek şekerleri falan yapmamıştık ama bunda yapmayı düşünüyorum..bebeklere ait herşey cok güzel oluyor ya

İkili testinin iyi olmasına sevindim, birşeyler paylaşmak için yanıt olmasına gerek yok öyle olsa çoğumuz hiç birşey yazmazdık canım. Benimde göbüşüm belli değil ama 4 kg aldım. Kilo konusunda çok muzdaribim arkadaşım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…