cnm çok sevindim maşallah diyelim bebişe hem o şimdi arkadaşlarının ki tam kesin değilken göstermek istememiştir, anne sende teyzeler gibi sonradan öğren demiştir eeee sen de dinle ama çocuğunu beklemede kal artık heheheheh
valla doğru söze ne denir. ama sen yine de yemek adlarını yazma. benim gibi canavarlar kuduruyor sonra.ki ben hakikaten çookk zayıfımdır ama boğazıma inanılmaz düşkünümdür. bi ara antep yapalım o zaman. bizi ancak orası paklar :)
tamam canım doğru valla bebişim size saygısından göstermedi ben anlamadım orda inat yapıyo sandımdoktorda utandı dedi keyifsiz ama yinede maşallah hareketli dedi bide ferrumla elevit verdi 5 yasağımız var dedi alkol,sigara,çay,kahve ve kola :26::26:ben günde 1 şişe devirmeden duramam ama neyse idare edicez artık
zor işler bunlar:82::82:
olmadı şimdi bu. ben de adanalıyım ama deli gibi antep mutfağı severim. hatta sırf yemek yemek için antepe gittiğim olur :) şimdi de iptal oldum zatennnnn
birgünü daha bitirdikkk yawwww mesaii bitmek üzere yarın son iş günüm sayılırr sonraa tatillllllllllllllmemlekete gideceğimmmm bol yeşilll bol temizz havaaaaa off off sabırsızlanıyorummm bekle benii rize c tesiii ordayımmm.eve gidip valiz hazırlıklarına başlamam lazımmm ancaa yetiştiririimmm
ne olmadı anlamadım,ben antepiyim ağam
valla doğru söze ne denir. ama sen yine de yemek adlarını yazma. benim gibi canavarlar kuduruyor sonra.ki ben hakikaten çookk zayıfımdır ama boğazıma inanılmaz düşkünümdür. bi ara antep yapalım o zaman. bizi ancak orası paklar :)
geldik kızlar sonuçlarımız gayet güzel çıktı RABBİM e sonsuz şükürlerolsun bide gördük ultrasonda yüz üstü yatıyodu doktor hareket ettirdikçe cinsiyete bakma için arkasını döndü sıpabhcg değeri 0,75 ama bunun altını çizerek gebelik adet tarihinden önce gidiyo yani çok iyi dedi :44:temmuzun 1 nde gidicez inş o zaman belli olur nasıl mutluyum kızlar bunuda atlattık ALLAH IN izni ile inş hiç kimse üzülmez bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alırız hepinizden ALLAH razı olsun :))
tamam canım doğru valla bebişim size saygısından göstermedi ben anlamadım orda inat yapıyo sandımdoktorda utandı dedi keyifsiz ama yinede maşallah hareketli dedi bide ferrumla elevit verdi 5 yasağımız var dedi alkol,sigara,çay,kahve ve kola :26::26:ben günde 1 şişe devirmeden duramam ama neyse idare edicez artık
ayy ne güzel 3. bebişin mi olacak:) Hiç ihmal etme vitaminlerini... Benim ilk hamileliğim daha önce çocuk istemiyordum şimdi işe resmen çocuk için çıldırıyorum
sağol cnm benim ben hiç çay içmezdim yüzüne bile bakmazdım ama şu son 1 aydır inanılmaz içiyodum ama bebek teini istemez dedi doktor çok zaman değil doğuma kadar içmemeye çalış içersende çok çok açık iç dedi artık dayanıcaz napalım:26:ben çaydan nefret ederdimm hamilelikte bana bişi oldu içiyorummCola yı bıraktım mecbur hamilelikte içersen bebekte qazz yapıyomuş diolar bilmiyorum artıkımm Sonuçlarda iyi çıkmış sewindim cnm
antepli ağam sen bu kadar konuşmadan sonra şöyle bir ortaya karışık getirirsin bize değil mi?bak teyzesi yoksa sana küseriz.
Evet düşünsenize 6-7 aylarımızda buluştık. Antep mutfağı olan bir restoranda. Ve herkes yemeğe öyle bir dalmış ki kocaman göbişlerimizle. Oyyy gözümün önüne geldi de
Amin cnm. çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin.
Bak şimdi çocuk ne güzel işte seni alkoliklikten kurtardı.Bende çay ve siğara olayını bağayı içerdim. şükür ikisinide bıraktık. Ammaaaaaa kola ve kahveyi hala görünce cnm çekiyor. napalım sabretcez artıkın herşey bebişlerimiz için.
ayy ne güzel 3. bebişin mi olacak:) Hiç ihmal etme vitaminlerini... Benim ilk hamileliğim daha önce çocuk istemiyordum şimdi işe resmen çocuk için çıldırıyorum
geldik kızlar sonuçlarımız gayet güzel çıktı RABBİM e sonsuz şükürlerolsun bide gördük ultrasonda yüz üstü yatıyodu doktor hareket ettirdikçe cinsiyete bakma için arkasını döndü sıpabhcg değeri 0,75 ama bunun altını çizerek gebelik adet tarihinden önce gidiyo yani çok iyi dedi :44:temmuzun 1 nde gidicez inş o zaman belli olur nasıl mutluyum kızlar bunuda atlattık ALLAH IN izni ile inş hiç kimse üzülmez bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alırız hepinizden ALLAH razı olsun :))
merhaba arkadaşlar,
çok şükür ki 2 li test sonuçlarım iyi çıktı..şimdi burda söylemiyim ama canım bişey çekti ve yemezsem ölüyorum sandım..eve gidip hazırlamam 15 dk. mı aldı..aşerme neymiş asıl şimdi anladım..
Allah bizlere yardım etsin eşlerimize de sabır..dün eşim yaptığım çorbayı yemedi direkt ana yemekten başladı diye 1,5 saat ağladım..sanki çok kötü bişey yapmış gibi adam..ama susmuyorum..nasıl ağlıyorum..artık susup yemeğimi yemek istiyorum ama yaşlar sicim gibi iniyo..şu hormonlar maymun etti bizi yaw..:82:
merhaba arkadaşlar,
çok şükür ki 2 li test sonuçlarım iyi çıktı..şimdi burda söylemiyim ama canım bişey çekti ve yemezsem ölüyorum sandım..eve gidip hazırlamam 15 dk. mı aldı..aşerme neymiş asıl şimdi anladım..
Allah bizlere yardım etsin eşlerimize de sabır..dün eşim yaptığım çorbayı yemedi direkt ana yemekten başladı diye 1,5 saat ağladım..sanki çok kötü bişey yapmış gibi adam..ama susmuyorum..nasıl ağlıyorum..artık susup yemeğimi yemek istiyorum ama yaşlar sicim gibi iniyo..şu hormonlar maymun etti bizi yaw..:82:
Merhaba kızlar 13+2 yim ikili testimi daha yaptırmadım. Yarınki dr. kontrolümde yaptıracağım. Size sorum ne zaman çıkıyor sonuçlar. Yani kaç gün sürer.
selam güzel annelerrrr..nasılsınızzzz fazla gelemiyorum muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazılarınızı okuyorum..
2,li testleri iyi cıkan arkadaşların gözü aydın olsunn cok sevindim..
bizde 3,5 haftadır gitmiyoduk dr. bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetinide öğrendikk bebişimizin cinsiyeti ERKEK bende artıkın bugüne bugün bir kaynana adayıyım
dırısı öğrenmek isteyen bütün anne adaylarına olsun..
bu hafta içi veya önümüzdeki hafta içi 3,lü test için gidicez..dr,umuz aslında gerek yok dedi ama içiniz rahat edicekse yaptırın dedi bizde yaptırıcaz bakalım hayırlısı artık..
hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
bu sene erkek senesi herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?