2011 Aralık Anneleri

tamam canım doğru valla bebişim size saygısından göstermedi ben anlamadım orda inat yapıyo sandım doktorda utandı dedi keyifsiz ama yinede maşallah hareketli dedi bide ferrumla elevit verdi 5 yasağımız var dedi alkol,sigara,çay,kahve ve kola :26::26:ben günde 1 şişe devirmeden duramam ama neyse idare edicez artık

Kızlar benimde canımı bir sürü şey istettirdiniz. Akşam yemeğini yemek için sabırsızlanıyorum

Ben çaydan nefret ederdimm hamilelikte bana bişi oldu içiyorumm cola yı bıraktım mecbur hamilelikte içersen bebekte qazz yapıyomuş diolar bilmiyorum artıkımm sonuçlarda iyi çıkmış sewindim cnm

zor işler bunlar:82::82:

dimi ama.

olmadı şimdi bu. ben de adanalıyım ama deli gibi antep mutfağı severim. hatta sırf yemek yemek için antepe gittiğim olur :) şimdi de iptal oldum zatennnnn

oyoy bu fena oldu bak. Ben yemek isimlerini okumadan atlıyorum. Yoksam topic komple iptal olucak.

sen Rizenin neresindensin. Bak merak ettim. Bide neyle gideceksin? Bnede şeker bayramında gideceğim ama yol uzun mu olur uçakla gidiyoruz genelde. Uçak tehlikelimidir bilemedim.

ne olmadı anlamadım,ben antepiyim ağam

Antepli ağam sen bu kadar konuşmadan sonra şöyle bir ortaya karışık getirirsin bize değil mi?bak teyzesi yoksa sana küseriz.

Evet düşünsenize 6-7 aylarımızda buluştık. antep mutfağı olan bir restoranda. Ve herkes yemeğe öyle bir dalmış ki kocaman göbişlerimizle. Oyyy gözümün önüne geldi de

Amin cnm. Çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin.

Bak şimdi çocuk ne güzel işte seni alkoliklikten kurtardı. Bende çay ve siğara olayını bağayı içerdim. Şükür ikisinide bıraktık. Ammaaaaaa kola ve kahveyi hala görünce cnm çekiyor.napalım sabretcez artıkın herşey bebişlerimiz için.

ben çaydan nefret ederdimm hamilelikte bana bişi oldu içiyorumm Cola yı bıraktım mecbur hamilelikte içersen bebekte qazz yapıyomuş diolar bilmiyorum artıkımm Sonuçlarda iyi çıkmış sewindim cnm
sağol cnm benim ben hiç çay içmezdim yüzüne bile bakmazdım ama şu son 1 aydır inanılmaz içiyodum ama bebek teini istemez dedi doktor çok zaman değil doğuma kadar içmemeye çalış içersende çok çok açık iç dedi artık dayanıcaz napalım:26:

ya nasıl olcakki içmeden de kafayı bulmam lazım benim ya ben ağzıma ne sigara ne içki sürmüş insanım içki kokusunu alayım beni 40 mt ilerden sarhoş ediyo zaten doktora da dememmi günde bi büyük bitiren birinemi benziyorum ordan böyle bişey sölediniz diye yok canım ağız alışkanlığı dedi neyse çayı kolayı kahveyi çıkarıcaz artık hayatımızdan

ya kızlar yemek konusunda hep çok dikkat etmişimdir. ben de deryam yazınca dayanamayıp yorum yaptım. ama yine de dikkat etmeye çalıştım yine de bi hatam olmuşsa affolaa...

merhaba arkadaşlar,
çok şükür ki 2 li test sonuçlarım iyi çıktı..şimdi burda söylemiyim ama canım bişey çekti ve yemezsem ölüyorum sandım..eve gidip hazırlamam 15 dk. mı aldı..aşerme neymiş asıl şimdi anladım..
Allah bizlere yardım etsin eşlerimize de sabır..dün eşim yaptığım çorbayı yemedi direkt ana yemekten başladı diye 1,5 saat ağladım..sanki çok kötü bişey yapmış gibi adam..ama susmuyorum..nasıl ağlıyorum..artık susup yemeğimi yemek istiyorum ama yaşlar sicim gibi iniyo..şu hormonlar maymun etti bizi yaw..:82:

ayy ne güzel 3. bebişin mi olacak:) Hiç ihmal etme vitaminlerini... Benim ilk hamileliğim daha önce çocuk istemiyordum şimdi işe resmen çocuk için çıldırıyorum

valla ne yalan diyim bende 3.ye hamile oldugumu ögrenınce pek sevinmemiştim istemiyordum ama şimdi iyiki hamile kalmışım diye şükrediyorum acayip heyecan duyuyorum bu miniğime karşı

hayırlı olsun cnm sonuçların cok sevindim darısı bizlere inş..cinsiyet konusunda sanırım temmuzda hepimiz ögrenmeye başlıyacaz bu ay bu bebişler hep sakladılar bizden

cnm ne güzel sende almışsın sonucunu hayırlı olsun gözün aydın...ah bu hormonlar ve adamların bu hormonlardan cektiği

canıımm...çook sewindim...maşallah 41 değil 40bin kere temmuzun birine ne kaldı zaten ,,çabucak geçer inş

Merhaba kızlar 13+2 yim ikili testimi daha yaptırmadım. Yarınki dr. kontrolümde yaptıracağım. Size sorum ne zaman çıkıyor sonuçlar. Yani kaç gün sürer.

yaaaaaaaaaaaa

geçmişi okuyana kadar herkes çıkmış yalnız mı kaldık bebişimle

demettuba ve biopelin gözünüz aydın testleriniz güzel çıkmış, herkesin iyi çıktı çok şükür

yas23, ikili testte kan alıyorlar ve sonuç ortalama 1 hafta sonra çıkıyor, sen de inşallah iyi haberlerle gelirsin

neyse ben de çıkayım da bebişim acıkmış mama yiyelim bi de göbüşü yağlıyalım

Son düzenleme:

bende bende :2::2: olmadık şeylere ağlamaktan yoruldum artık. eşim dün akşam ağlamamı kameraya çekmeye çalışıyodu. onada eğlence çıktı D

Merhaba kızlar 13+2 yim ikili testimi daha yaptırmadım. Yarınki dr. kontrolümde yaptıracağım. Size sorum ne zaman çıkıyor sonuçlar. Yani kaç gün sürer.

hastaneye göre değişiyor. benim 3 günde çıkmıştı. ortalama 1 haftada çıkar sanırım
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

selam güzel annelerrrr..nasılsınızzzz fazla gelemiyorum muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazılarınızı okuyorum..
2,li testleri iyi cıkan arkadaşların gözü aydın olsunn cok sevindim..

bizde 3,5 haftadır gitmiyoduk dr. bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetinide öğrendikk bebişimizin cinsiyeti ERKEK bende artıkın bugüne bugün bir kaynana adayıyım
dırısı öğrenmek isteyen bütün anne adaylarına olsun..
bu hafta içi veya önümüzdeki hafta içi 3,lü test için gidicez..dr,umuz aslında gerek yok dedi ama içiniz rahat edicekse yaptırın dedi bizde yaptırıcaz bakalım hayırlısı artık..

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
bu sene erkek senesi herhalde :))

Kızlar merhaba;bugün benimde doktor kontrolüm vardı.Tam 14.haftamdayım ve doktorum cinsiyetimizi söyledi,benimde bir oğlum olacak Allah nasip ederse.6 yaşında oğlum var ikinciside erkek geliyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…